stixima Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 Εχω ISDN στο σπιτι και θελω να κανω αλλαγη του τηλεφωνικου αριθμου διοτι συνεχως με περνουν τηλ. σπιτι και ζητανε ασχετους (ο αριθμος φαινεται χρησιμοποιοταν απο αλλους παλαιοτερα). Κοιταξα στο oteshop.gr και ειδα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα με κοστος 18,33 €. Αλλα δεν μπορεσα να βρω καπου στο site εαν υπαρχει η δυνατοτητα ο νεος αριθμος που θα μου δωσουν να ειναι απορρητος. Δηλαδη να μην φαινεται οταν χτυπαει καποιος το επωνυμο μου στο whitepages.gr,στο 11888 και στον εντυπο τηλ. καταλογο του ΟΤΕ. Εαν υπαρχει αυτο σαν "υπηρεσια" μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζει; Ειναι εφαπαξ το ποσο χρεωσης ή υπαρχει μηνιαιο παγιο; Και τελος αν γνωριζει κανεις εαν η αλλαγη αριθμου γινεται επιτοπου αν παω σε καταστημα του ΟΤΕ ή χρειαζονται να περασουν καποιες ημερες; Ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Μπορείς να ζητήσεις ο νέος σου τηλεφωνικός αριθμός να είναι μη ανακοινώσιμος. Αυτό, σε συνδυασμό φυσικά με την υπηρεσία "Μη Εμφάνιση Αριθμού" (CLIR), σου εξασφαλίζει τον απόρρητο αριθμό. Και οι δύο υπηρεσίες παρέχονται ατελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Μπορείς να ζητήσεις ο νέος σου τηλεφωνικός αριθμός να είναι μη ανακοινώσιμος. Αυτό, σε συνδυασμό φυσικά με την υπηρεσία "Μη Εμφάνιση Αριθμού" (CLIR), σου εξασφαλίζει τον απόρρητο αριθμό. Και οι δύο υπηρεσίες παρέχονται ατελώς. Το "Μη Ανακοινωσιμο" του τηλεφωνου συνεπαγεται και την "Μη Εμφάνιση Αριθμού", οποτε δεν χρειαζεται να ζητησεις και τη δευτερη υπηρεσια. ;) Αλλα δεν μπορεσα να βρω καπου στο site εαν υπαρχει η δυνατοτητα ο νεος αριθμος που θα μου δωσουν να ειναι απορρητος. Δηλαδη να μην φαινεται οταν χτυπαει καποιος το επωνυμο μου στο whitepages.gr,στο 11888 και στον εντυπο τηλ. καταλογο του ΟΤΕ. Εαν υπαρχει αυτο σαν "υπηρεσια" μπορειτε να μου πειτε ποσο κοστιζει; Ειναι εφαπαξ το ποσο χρεωσης ή υπαρχει μηνιαιο παγιο; Και τελος αν γνωριζει κανεις εαν η αλλαγη αριθμου γινεται επιτοπου αν παω σε καταστημα του ΟΤΕ ή χρειαζονται να περασουν καποιες ημερες; Ευχαριστω. Δωρεαν ειναι, απλα αν δεν κανεις τελικα αλλαγη αριθμου θα περασουν καποιες μερες (7-10) μεχρι να μην εμφανιζεται αυτος ο αριθμος σου στον καταλογο. Αν παλι τον αλλαξεις, εξαρχης δεν θα φαινεται. Μπορεις να το κανεις και τηλεφωνικα απο το 134, το ιδιο ειναι. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Θελω να παω απο το καταστημα του ΟΤΕ μπας και μου δωσουν την δυνατοτητα να διαλεξω αριθμο... ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Μια φορα ειπα κ' εγω να παω στον ΟΤΕ, και ειχαν απεργια σημερα 8/9 :lol: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Πηγα σημερα το πρωι στον ΟΤΕ και δηλωσα αλλαγη τηλ. αριθμου + απορρητο και μου λεει ο.κ αυριο κανε μια κληση απο το σταθερο στο κινητο σου να μαθεις το νουμερο. Του λεω αφου το δηλωσα με αποκρυψη πως θα μαθω τον αριθμο; :blink: Ειχα και προεπ. φορεα μου λεει αυτη δεν θα λειτουργει, του λεω ο.κ εχω στειλει αιτηση ακυρωσης στον παροχεα, δεν με ενδιαφερει. Και το τελευταιο, και η ADSL σου θα κοπει. Του λεω γιατι; Αφου αριθμο αλλαζω μονο. Μου λεει δεν ξερω...:worry: μπορει να κοπει (εχω ondsl kit 1024), αν απο αυριο δεν εχεις adsl ελα απο δω να στην συνδεσουμε :!: Τι κουφα ειναι αυτα ρε παιδια; Λετε να εχω προβλημα και να την κοψουν οντως; Μια απλη αλλαγη αριθμου ζητησα και το λογικο ειναι οτι υπηρχε "απο υπηρεσιες" στον παλιο αριθμο να μεταφερθουν στον καινουριο. Τελος παντων. Αν γνωριζει κανεις κατι επι του παροντος ας μου πει. Αλλιως θα σας ενημερωσω εγω για να ξερετε αν τυχον χρειαστει να αλλαξετε αριθμο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Όταν κάνεις μεταφορά σύνδεσης ή αλλαγή αριθμού πρέπει να περάσεις τις υπηρεσίες ξανά από την αρχή, αφού αυτές καταχωρούνται στον αριθμό και όχι στο συνδρομητή ή στη γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Πάρε τηλ στο 134 και θα σου κάνουν όλες τις αλλαγές που θέλεις χωρίς να αλλάξει τίποτα. Απλά να διευκρινήσεις το θέμα της ADSL μήπως υπάρχει η δυνατότητα να μην στην κόψουν εντελώς. Νομίζω πως εκεί σου λένε τον αριθμό που θα έχεις γιατί γίνεται επί τόπου η αριθμοδότηση, εκτός αν είναι μη ανακοινώσιμο όπυ πρέπει να πας με την ταυτότητά σου από τον ΟΤΕ της περιοχής σου να στο δώσουν από εκεί. Εγώ πάντως έτσι τα ήξερα, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Μου ειπαν οτι δεν θα εχω DSL που πηρα στην ΟΤΕΝΕΤ και αυτοματα εκανα μια αιτηση που την εστειλα με ΦΑΞ δηλωνοντας το νεο μου νουμερο και χρεωση 41,62€. Παρ'ολα αυτα ο υπαλληλος του ΟΤΕ που μου εκανε την αιτηση για αλλαγη αριθμου, μου ειπε οτι Τριτη πρωι (εχθες δηλ) θα ισχυει το νεο νουμερο. Γυρισα σπιτι το μεσημερι αλλα ακομα ηταν το παλιο. Οταν κατα τις 22:30 το βραδυ δεχτηκα τηλ. στο κινητο απο φιλο λεγωντας μου οτι προσπαθει να με παρει στο σταθερο και δεν δουλευει. Οντως η αλλαγη εγινε αργα το βραδυ :cool: Εχει νυχτοβια πουλια ο ΟΤΕ :ninja: Αυτη την στιγμη παντως γραφω απο το σπιτι και η DSL λειτουργει κανονικα. Τωρα αν κοπει στην πορεια δεν το ξερω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Μου ειπαν οτι δεν θα εχω DSL που πηρα στην ΟΤΕΝΕΤ και αυτοματα εκανα μια αιτηση που την εστειλα με ΦΑΞ δηλωνοντας το νεο μου νουμερο και χρεωση 41,62€. Παρ'ολα αυτα ο υπαλληλος του ΟΤΕ που μου εκανε την αιτηση για αλλαγη αριθμου, μου ειπε οτι Τριτη πρωι (εχθες δηλ) θα ισχυει το νεο νουμερο. Γυρισα σπιτι το μεσημερι αλλα ακομα ηταν το παλιο. Οταν κατα τις 22:30 το βραδυ δεχτηκα τηλ. στο κινητο απο φιλο λεγωντας μου οτι προσπαθει να με παρει στο σταθερο και δεν δουλευει. Οντως η αλλαγη εγινε αργα το βραδυ :cool: Εχει νυχτοβια πουλια ο ΟΤΕ :ninja: Αυτη την στιγμη παντως γραφω απο το σπιτι και η DSL λειτουργει κανονικα. Τωρα αν κοπει στην πορεια δεν το ξερω. Τα 41,62 € στα πηραν...πως θα φανει οτι τα εδωσες για καποιο λογο αν δεν σε αποσυνδεσουν και επανασυνδεσουν; :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. September 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Με αποσυνδεσαν εχθες... :wacko: το username δεν επανηλθε ακομη. Η γραμμη ευτυχως ηταν down για το σαβ/κυρ μονο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Με αποσυνδεσαν εχθες... :wacko: το username δεν επανηλθε ακομη. Η γραμμη ευτυχως ηταν down για το σαβ/κυρ μονο. Δεν χτυπας και ενα τζοκερ; Ποτε δεν ξερεις :whistle: :shifty: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts