mercurius04 Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2006 Γεια σας παιδια Ηθελα να σας ρωτησω μια που ειστε παλιοτεροι και πιο ενημερωμένοι πια οθόνη να πάρω. Εκανα μια ερευνα και είμαι αναμεσα στην LG L193ST και στην Philips 190X6. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας όχι μόνο τεχνικά αλλα και σαν design. Παρακάτω σας γράφω τα τεχνικά χαρακτηριστικά. LG L193ST http://www.lge.com/download/product/L/L193ST/L173ST_mdl_mdl.jpg Various AV / TV Functions with Remote Control (Optional TV Tuner pack), Multimedia Speaker (Stereo 3W x 3W)_ User can enjoy easy and convenient access to AV devices such as a DVD player, Video game console, Camcorder, VCR and more (HDTV Ready). • Multitude of Features for Multimedia User_ PIP, PSM, SSM, SRS WOW Panel TN Size 19 Resolution 1280 x 1024 Pixel Pitch 0.294 x 0.294 Brightness 420 cd/㎡ Contrast Ratio 700:1 Viewing Angle 170/170(H/V) Response Time 8ms Display Colors 16.2M Sync Range Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Input Signal Video Signal RGB Analog, Digital Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC DDC2B Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Switch Type Tact Power Consumption On 55W Stand-by / Suspend 3W DPM Off 3W User Control Type Tact type Button 8ea(Power Key Included) Functions Remote Control, PIP Mechanical Dimension(W x H x D) 517 X 481.0 X 119.1 mm Weight 6.6 Stand Tilt Regulations Safety UL,cUL,TUV-GS,SEMCO EMC FCC-B,CE Power saving EPA Energy Star PHILIPS 190X6 http://www.consumer.philips.com/catalog/19/190X6FB_00_webImage370.jpg Τύπος οθόνης υγρών κρυστάλλων : 1280 x 1024 pixel, Αντιθαμβωτικός πολωτής, Κάθετη λωρίδα RGB Μέγεθος οθόνης : 48 cm/ 19" Ενεργή περιοχή προβολής : 376,3 x 301,1 χιλ. Βήμα εικονοστοιχείων : 0.294 x 0.294 χιλ. Φωτεινότητα (nit) : 300 nit Λόγος αντίθεσης (τυπικός) : 700:1 Χρώματα οθόνης : 16 M Οπτική γωνία : @ C/R > 5 Οπτική γωνία (οριζόντια) : 160 βαθμός Οπτική γωνία (κατακόρυφη) : 160 βαθμός Χρόνος απόκρισης (τυπικός) : 8 ms Χρωματικότητα λευκού, 6,500K : x = 0.313 / y = 0.329 Χρωματικότητα λευκού, 9,300K : x = 0.283 / y = 0.297 Μέγιστη ανάλυση : 1.280 x 1.024 στα 75 Hz Προτεινόμενη ανάλυση : 1280 x 1024 στα 60 Hz Εργοστασιακά ρυθμισμένες λειτουργίες : 15 λειτουργίες Λειτουργίες ορισμένες από χρήστη : 16 λειτουργίες Συχνότητα κουκκίδων βίντεο : 140 MHz Οριζόντια συχνότητα σάρωσης : 30 - 83 kHz Συχνότητα κατακόρυφης σάρωσης : 56 - 76 Hz Βελτίωση εικόνων : Ψηφιακή πραγματικότητα LightFrame™ sRGB : Ναι Συνδεσιμότητα Είσοδος σήματος : Αναλογικό (VGA), DVI-D, Είσοδος ήχου PC Έξοδος ήχου : Στερεοφ. ήχος (υποδοχή 3,5 χιλ.) 1x USB : 1 x USB 2.0 Σήμα εισόδου συγχρονισμού εικόνας : Συγχρονισμός σύνθετων σημάτων, Ξεχωριστός συγχρονισμός, Συγχρονισμός Πράσινου Ευκολία Ενσωματωμένος ήχος : 2 Στερεοφωνικά ηχεία 3 W RMS Βελτιώσεις για ευκολία : Λειτουργία προβολής επί της οθόνης, Αυτόνομος ήχος, SmartControl Έλέγχος οθόνης : Αυτόματο, Ρύθμιση φωτεινότητας, Αριστερά/Δεξιά, Μενού (OK), Επάνω/κάτω, Ρύθμιση έντασης, LightFrame, Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Γλώσσες OSD : Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Απλοποιημένα κινέζικα, Ισπανικά Άλλη ευκολία : Συμβατότητα με κλειδαριά Kensington Συμβατότητα Plug & Play : DDC/CI, sRGB, Windows 98/ME/2000/XP Ρυθμιστικές εγκρίσεις : Σήμανση CE, E2000, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA, MPR-II, Χαμηλή εκπομπή, SEMKO, TÜV-Ergo Κλίση : -5° έως 20° Αξεσουάρ Παρεχόμενα εξαρτήματα : Καλώδιο ρεύματος, Καλώδιο ήχου, Καλώδιο USB, Καλώδιο VGA Εγχειρίδιο χρήσεως : Ναι Διαστάσεις Βάθος (με βάση) : 181 χιλ. Ύψος (με βάση) : 436 χιλ. Πλάτος (με βάση) : 444 χιλ. MTBF : 50.000 ώρες Σχετική υγρασία : 20% - 80% Έυρος θερμοκρασίας (λειτουργία) : 5°C έως 35°C Εύρος θερμοκρασίας (αποθήκευση) : -20°C έως 60° C Βάρος : 7,2 κ. Τάση Συμβατό με : E2000, Energy Star, NUTEK Κατανάλωση : 41 W (Τυπική) Λειτουργία απενεργοποίησης : < 1 W Ένδειξη LED λειτουργίας : Λειτουργία - πράσινη, Aναμονή/αυτόμ διακοπή λειτ. - πορτοκαλί Παροχή ρεύματος : Ενσωματωμένο, 100-240 VAC, 50/60 Hz ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αν και η Philips έχει καλύτερο design, εγώ θα έπερνα την LG!Η δική μου οθόνη είναι Philips TFT και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ευχαριστημένος.Όταν όμως είδα σε ένα φίλο μου την LG έπαθα πλάκα με τα χρώματα.Και οι δύο οθόνες σε ρυθμίσεις auto!Και η διαφορά σε μένα φάνηκε αμέσως, γιατίν ήμουν συνιθησμένος στην PHILIPS.Πάντως χωρίς να θέλω να σε επιρεάσω, πιστεύω ότι σε αυτά τα δύο μοντέλα δεν θα υπάρξει καμοιά τεράστια διαφορά!Να σκεφτείς η οθόνη μου είναι 2 ετών και δεν συγκρίνεται με νέας τεχνολογίας οθόνης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Εγώ θα διάλεγα την LG λόγω της τριετούς zero-pixel εγγύησης και μόνο. Η Philips τι εγγύηση έχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εγώ θα διάλεγα την LG λόγω της τριετούς zero-pixel εγγύησης και μόνο. Η Philips τι εγγύηση έχει; Και η Philips zero pixel έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Εδώ σου έχω κάποια website με τις καλύτερες τιμές στην ελληνική αγορά!!! Για την LG πάτα εδώ!!! Για την PHILIPS πάτα εδώ!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Παρατηρώ ότι το response της LG είναι διπλάσιο από της Philips...κακό αυτό..αν και αρχικά θα πρότεινα LG...η Philips μοιάζει πιο σωστό εργαλείο...:) this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Έχω αυτή την LG κ είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Στο μαγαζί από όπου τη πήραμε μας πρότειναν τη συγκεκριμένη έναντι όλων των άλλων μοντέλων και δη μια της Sony που είχαμε βάλει στο μάτι(19άρα δε θυμάμαι ποια). Η ποιότητα μας είπαν είναι ασύγκριτη!Αυτοί ξέρουν... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 χμ...γιατί πείθεσαι τόσο εύκολα??? this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Αφενός επειδή ήταν 50 Ευρά φθηνότερη κ το μαγαζί θα έχανε, κ αφ'ετέρου συζητώντας με ένα γνωστό που γνωρίζει αρκετά πράγματα συμφώνησε κ αυτός... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τα μαγαζιά πλασάρουν αυτά που δε φεύγουν ή αυτά που κάνουν διαφήμιση...σε καμιά περίπτωση δε λέω ότι οι LG δεν είναι καλά εργαλεία...μην παρεξηγηθώ...:) this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Αφενός επειδή ήταν 50 Ευρά φθηνότερη κ το μαγαζί θα έχανε, κ αφ'ετέρου συζητώντας με ένα γνωστό που γνωρίζει αρκετά πράγματα συμφώνησε κ αυτός... Το θέμα είναι από ποια βγάζει το μαγαζί περισσότερο κέρδος και αυτό δεν πάει απαραίτητα με την τελική τιμή πώλησης. Άσε που μπαίνουν και άλλα στη μέση (ξεστοκάρισμα - αλλαγή μοντέλων κλπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercurius04 Δημ. September 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Telika paidia gia na min makrigoroume epeleksa tin Philips kai pragmatika einai foveri. Eyxaristw polu gia tin boithia...:happy: Argotera tha psaksw gia kanena kainourgio case na parw kai thelw pali tin gnwmi sas an fusika to thelete kai esus :p :lol: Twra exw geniki anakainisi ston upologisti kai skeftomai na to parw sto telos tou mina an brw kati gia na exw kai money:rolleyes: . O upologistis mou auti tin periodo einai Under Construction:!: xaxa:lol: (asxeto eimai i Amalia xarika pou ta leme. asxoloume me ton upologisti apires ores kai genika me tin nea texnologia) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 κι εγω εχω την philips(περιπου ενα χρονο)..απλα απαιχτη.. οριστε και η φωτο,αν και σχετικα παλια!! http://img95.imageshack.us/img95/1417/1002903dc7.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercurius04 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 :wacko: kala den to pisteuw!!! Exoyme tin idia othoni to idio pliktologio, to idio pontiki kai to idio kinito!:blink: Mipws me antigrafeis?:shifty: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 σοβαρα??για βγαλε φωτο..πολυ πλακα θα χει..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Myphone chat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts