frafra Δημοσιεύτηκε September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 6, 2006 Παιδιά θα ήθελα, αν ξέρει κάποιος να μου υποδείξει κάποιο πρόγραμμα σαν το WMM, αν γίνεται παρόμοιας ευκολίας και free. Ευχαριστώ πολύ..! Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Free δεν ξέρω να σου δώσω link αλλά αν ψάξεις σε DC++ ¨η άλλα παρόμοια προγράμματα μπορείς να βρεις το adobe Premiere.Είναι πολύ καλό πρόγραμμα και με περισσότερες δυνατότητες από το WMM! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Θέλω να ενώσω βίντεο, να βάλω μεταβάσεις κτλ, σαν το WMM 2. Βρήκα το VideoWave® 8 της Roxio να είναι κοντά σε αυτό που θέλω, αλλά θα ήθελα κάτι δωρεάν αν υπάρχει. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) kai egw endiaferomai gia ena tetoio programmataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ψαξτε στο DC++/Limewire η οτι αλλο χρησιμοποιειτε για το Sony Vegas. Η Sony το διαθετει αλλα μονο ως trial version.Εκει σιγουρα θα βρειτε το προγραμμα μαζι με το serial number.Eπισης εχω ακουσει οτι και το Adobe Premiere ειναι καλο αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts