Jump to content

Samsung SGH-P310

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι κάποιο πρόβλημα με το σήμα δεν έχω εντοπίσει. Να σου πω την αλήθεια όλο αυτό το θέμα με τους κλειστούς χώρους και το λογισμικό και τα ελληνικά δίκτυα και την ασυμβατότητα του Ρ310 δεν τα πολυκαταλαβαίνω.

Αν έχει κάποιος να παραπέμψει σε κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία από αλλού πολύ θα το εκτιμούσα, έτσι από περιέργεια δηλαδή.

Το κινητό πάντως είναι πολύ καλό, ένα αρνητικό που έχω βρει είναι ότι δε γίνεται απευθείας αποθήκευση φωτογραφιών / βίντεο στην κάρτα μνήμης (το είχαν όλα τα samsung αλλά το διόρθωσαν στο U600). Όσον αφορά το USB το κινητό θέλει όντως drivers στα ΧΡ αλλά από κει και πέρα φαίνεται απευθείας η κάρτα μνήμης κι όχι το τηλέφωνο όπως αναφέρεται σε διάφορα site. Είναι πιθανό να μην χρειάζεται drivers στα Vista.

• Απαντήσεις 158
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω επιτέλους στην κατοχή μου κι εγώ ένα p310 μετά από 2 βδομάδες αναμονής (expansys με 372€)

φοβερό design αυτό το κινητό είναι πολύ καλύτερο απ'ότι φαίνεται στις φωτογραφίες :)

δυστυχώς όμως η χαρά μου δεν κράτησε και πολύ...

διαπίστωσα ότι το σήμα του δεν είναι τόσο καλό όσο του προηγούμενου κινητού μου (k750i)

όπως επίσης το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχει ελληνικό μενού τους ελληνικούς χαρακτήρες τους έχει σαν δεύτερη γλώσσα. και στα μηνύματα και στις επαφές πρώτα έχει τους αγγλικούς χαρακτήρες και μετά τα ελληνικά.

(υπάρχει τρόπος να αλλάξει?????)

και ένα ακόμα πρόβλημα που θα προκύψει είναι αυτό τις εγγύησης...

πήρα τηλέφωνο σήμερα στο service για να ρωτήσω αυτό με τους ελληνικούς χαρακτήρες και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν γιατί δεν έρχεται αυτό το μοντέλο στην ελλάδα... αν πάθει κάτι δηλαδή το κινητό πάπαλα?

Έγώ πάντως το έχω μια εβδομάδα και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα...Μάλιστα κατάφερα και πέρασα και πολλά παιχνίδια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Ειδικά με το σήμα δεν έχω πρόβλημα...Τώρα αυτό με το service είναι ένα θέμα βέβαια...Αλλά χωρίς να είμαι βέβαιος εφόσον το κινητό είναι αγορασμένο από χώρα της ΕΕ είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν έστω και αν αυτό απαιτεί να το στείλουν σε άλλη χώρα που το κινητό πωλείτε κανονικά...

Γρήγορη ερώτηση, το τηλέφωνο υποστηρίζει dual sim της Cosmote?

Ευχαιστώ προκαταβολικα.

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :)

• 3 weeks later...

Παιδια το P310 το ειχα και το εκανα δωρο σε ενα φιλο μου και πηρα το SE K810i.

Τωρα το ψαχνω παλι και το εχω βρει με €330 στο http://www.expansys.com.gr (ξανα). Μηπως ξερετε και που αλλου να το βρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• 2 weeks later...

έχω 3 προβληματάκια με το κινητό και μάλλον αφορά το firmware.

1ον: ενώ αναφέρεται στο gsmarena και υπάρχει και σχετική φωτογραφία, υπάρχει δυνατότητα να βγει το ημερολόγιο στο φόντο, μαζί με το wallpaper, η επιλογή στο κινητό μου δεν υπάρχει.

2ον: δεν υπάρχει επιλογή snooze στην αφύπνιση (σε άλλα samsung ιδίου FW υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις)

3ον: επιλογη μουσικής για αφύπνιση γίνεται μόνο από το φάκελο ήχοι, στον οποίο δεν μεταφέρονται ήχοι - μόνο αποστέλλονται.

Firmware βγάζω Rev0.2 AMFK1.

έχω 3 προβληματάκια με το κινητό και μάλλον αφορά το firmware.

1ον: ενώ αναφέρεται στο gsmarena και υπάρχει και σχετική φωτογραφία, υπάρχει δυνατότητα να βγει το ημερολόγιο στο φόντο, μαζί με το wallpaper, η επιλογή στο κινητό μου δεν υπάρχει.

2ον: δεν υπάρχει επιλογή snooze στην αφύπνιση (σε άλλα samsung ιδίου FW υπάρχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις)

3ον: επιλογη μουσικής για αφύπνιση γίνεται μόνο από το φάκελο ήχοι, στον οποίο δεν μεταφέρονται ήχοι - μόνο αποστέλλονται.

Firmware βγάζω Rev0.2 AMFK1.

Για δωσε το σχετικο λινκ για το 1 και 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• 11 months later...

Πολυ καιρο εχετε να γραψετε βλεπω, και εγω το εδωσα σε φιλαρακι. :)

Παιδια, μηπως εχετε υποψην που υπαρχει προς πωληση το κινητο? Το pixmania και expansys δεν το εχουν πια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...