DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 γράφει "Fire.fm gives you access to the extensive music library on Last.fm. Last.fm gives free radio to the US, UK, and Germany, plus subscriber-based service to the rest of the world. Listen to your favorite music and discover new artists in the process." subscriber-based, φαντάζομαι δεν εννοεί απλά free member του last.fm :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Α! Δεν ξέρω τι γράφει. Ξέρω όμως ότι ακούω κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασέ το να δούμε. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Α! Δεν ξέρω τι γράφει. Ξέρω όμως ότι ακούω κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασέ το να δούμε. :) :) Δίκιο έχεις δουλεύει. Δεν κάνει scrobble βέβαια, αλλά κατα τα άλλα δουλεύει Thanks :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Για ξανακοίταξέ το λιγάκι. Σε μένα κάνει κανονικά scrobble. Απλά πρέπει να έχεις ακούσει λίγο από το τραγούδι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Επειδη προσφατα εφτιαξα profile στο last.fm και δεν ξερω τι παιζει....υπαρχει τροπος να ενημερωνομαι με βαση τους καλλιτεχνες που εχω επιλεξει για τα τελευταια νεα τους σχετικα με περιοδειες και νεα album χωρις να χρειαζεται να επιλεγω καθε φορα καθεναν ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Σάκη αδικαιολόγητος...5 γραμμές πιο κάτω ήταν..:rolleyes: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Σάκη αδικαιολόγητος...5 γραμμές πιο κάτω ήταν..:rolleyes: :!::O:O...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 όταν ακούμε μέσω της εφαρμογής τo ''My mix radio'' ή το ''My recommendations'' τα κανινουρια κομμάτια-καλλιτεχνες που δεν υπάρχουν π.χ. στο itunes θα προσυεθουν αυτόματα στη library? Γιατί ψάχνω να προσθέσω artist από το site αλλα δεν βλέπω κάτι …. Ούτε βλέπω να ανανεώνεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_ Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα!Έχω φτιάξει σχετικά πρόσφατα προφίλ στο last.fm και δεν μπορώ να ρυθμίσω πώς περνάνε τα τραγούδια στο προφίλ όταν δεν είσαι σε ίντερνετ και απλά ακούς μουσική από το κινητό. Γιατί όταν είμαι σε wi-fi ή έχω ιντερνετ χρησιμοποιώ κανονικά την εφαρμογή scrobbler για iOS και τότε εμφανίζονται κανονικά στο προφίλ μου ότι ακούω από εκεί. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ακούγεται ωραίο θα το δοκίμασε και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts