gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ****scrobls. Σε τσάκωσε το σύστημα και σβήνει. :lol: Μπορεί να ήταν τίποτα tracks με κακοφτιαγμένα filenames/tags του στυλ "01.mp3", "track 04.mp3" και να μην τα δέχτηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ****scrobls. Σε τσάκωσε το σύστημα και σβήνει. :lol: Μπορεί να ήταν τίποτα tracks με κακοφτιαγμένα filenames/tags του στυλ "01.mp3", "track 04.mp3" και να μην τα δέχτηκε. Μα τώρα βρήκε να τα κόψει; Για πολύ καιρό ήμουν πάνω από 10.000 plays χωρίς κανένα πρόβλημα. Άσε που φροντίζω να έχω και φτιαγμέντα τα tags μου. :mad::mad::mad: Φακ ιτ. Μου την έδωσε. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μάλλον θα έγινε κάποιος προγραμματισμένος καθαρισμός ή απλά... χάθηκαν. Προσωπικά μου έχει φάει άπειρα κομμάτια λόγω κάποιου θέματος με το repeat και το iTunes. Αλλά οκ, επέζησα. Κάνε το ίδιο, life goes on :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Λατρεύω last.fm!!! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ο last.fm απλά είναι τέλειοΟοΟοΟος! Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 LastSharp silently downloads MP3s from Last.Fm playlists Last.Fm is one of the better streaming music services around, but you're probably wishing you could save the tracks it plays. Brush up on your German (or just keep reading) and grab LastSharp, and you'll be downloading in no time flat. The download link on the author's site is just below the Aktuelle Version text (to save hassles, it points to RapidShare or you can find mirrors on Rapidspread). LastSharp doesn't require installation, just extract the contents of the rar file. As you may have guessed from the name, you'll also need the .Net 2.0 runtimes to use it. When you launch it the first time, the interface will be in German. To change it, click the tab marked Erweiterte Einstellungen. Click the dropdown marked Deutsh and change it to English, then close and restart the program. Log in with your Last.Fm username and password, and enter your search text - results are displayed neatly in the "Tune In" box. Downloading is as simple as checking the songs you want and marking the Continue Downloading Automatically option (otherwise you'll be grabbing them one at a time). LastSharp has a lot of useful options, including on-the-fly normalization with MP3gain, automatic scrobbling, cover downloading, and filtering. Downloads are automatically filed in a tidy Artist -> Album name folder structure. This is a great app for music downloaders, and I hope it sticks around long enough after this post goes live for our DS readers to enjoy it. http://www.downloadsquad.com/2008/10/27/lastsharp-silently-downloads-mp3s-from-last-fm-playlists/ Παράνομο δηλαδή. Τόσοι τρόποι υπάρχουν να κατεβάσει τραγούδια όποιος θέλει, πρέπει να πηδήξουν και το last.fm τώρα; Μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν τέτοια προγράμματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 http://blog.last.fm/2009/03/24/lastfm-radio-announcement αν κ δε το χρησιμοποιώ.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 http://blog.last.fm/2009/03/24/lastfm-radio-announcement αν κ δε το χρησιμοποιώ.. Αχ μπράβο! Ξέχασα να ενημερώσω κι εδώ... Εμείς που το χρησιμοποιούμε, έχουμε πέσει σε μαύρη θλίψη. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Και γιατι οχι και στην Αμερικη, Αγγλια και Γερμανια..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ε οκ εγώ απλά το χρησιμοποιώ μόνο για τα στατιστικα! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Νομίζω ήταν κάτι το αναμενόμενο. Το μόνο θετικό που μπορεί να προκύψει είναι το ότι μάλλον θα εμπλουτιστεί σημαντικά ο κατάλογος της διαθέσιμης μουσικής. Anyways, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για previews κομματιών, οπόταν αδιάφορο με αφήνει. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. March 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Το σημαντικό για τους περισσότερους που το χρησιμοποιούσαν δεν ήταν η ακρόαση μουσικής, αλλά η ανακάλυψη νέων ακουσμάτων. Κι αυτό δυστυχώς τώρα θα γίνεται πάλι με τον παλιό κλασικό τρόπο. Ψάχνοντας παντού, διαβάζοντας άπειρα reviews και κατεβάζοντας για να ακούσεις δοκιμαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Για να ειμαστε δικαιοι παντως αυτο που σταματησε ειναι το radio μονο μεσω του site. Εγω που ειχα κατεβασει τo application συνεχιζει να μου δουλευει μια χαρα. :) Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Προς το παρόν, και το site παίζει κανονικά. Όταν θα σταματήσει να δουλέυει το radio από το site, προφανώς δεν θα δουλεύει και το app. Ερώτηση: Οι subscribers θα πρέπει να δίνουν επιπλέον 3€/μήνα πέρα από την κανονική συνδρομή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 αποχωρουν οι ιδρυτες http://blog.last.fm/2009/06/10/message-from-the-lastfm-founders-felix-rj-and-martin Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ελπιδοφόρο. Μάλλον σύντομα θα δούμε τον νέο free last.fm. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ελπιδοφόρο. Μάλλον σύντομα θα δούμε τον νέο free last.fm. :) αμήν και πότε. με το υποχρωτικό subscribe που έβαλαν έχασαν πολύ κόσμο. γενικά υπάρχουν και άλλα free ραδιόφωνα αλλά το κακό είναι οτι λειτουργούν κυρίως για αμερική (πχ slacker radio). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Πρώτος σε όλες τις κατηγορίες αυτή την βδομάδα στα charts ο Michael Jackson. 2 million plays, Billie Jean το most loved song.. 8/10 top tracks δικά του. Πέραν της αμφιλεγόμενης ηθικά ζωής του, παραμένει ένας τεράστιος καλλιτέχνης.. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Τί θέλει ένας άνθρωπος για να νιώσει ευτυχισμένος ρε παιδί μου; Απλά πράγματα. Μικρές όμορφες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά του. Έτσι, από το πουθενά να συμβαίνουν πράγματα που θα αυξάνουν τη σεροτονίνη στο αίμα. Όπως πριν από λίγη ώρα συνέβη η σπουδαία ανακάλυψη του πιο υπερτέλειου plugin (extension, add-on, whatevah) που έχω συναντήσει ποτέ για browser. Εντάξει, είναι και το ότι εδώ και 5-6 χρόνια είμαι μεγάλη fan του last.fm, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να γίνει κανείς. ;) Μιλάμε για τον Chrome Music. Ένας player ενσωματωμένος ως extension στον browser σου, ο οποίος σου επιτρέπει να ακούς μουσική από το last.fm. Δωρεάν. Αλλά όχι μόνο. Μπορείς να ακούς ό,τι κομμάτι εσύ θέλεις. Να ακούσεις τις λίστες σου, τα tags σου, καλλιτέχνες, αυτά που ακούνε οι φίλοι σου ή άλλοι χρήστες, να κάνεις pause και να συνεχίσεις αργότερα, να βάλεις repeat/shuffle mode, backward/forward, να προσθέσεις αυτό που ακούς στα loved tracks. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να υπάρχουν στη βάση του site. Σα να ακούς τη δική σου μουσική από τον συνηθισμένο σου player. Και φυσικά κάνει scrobble στο profile σου ό,τι ακούς, εάν το θέλεις. Το, ας πούμε, μείον του είναι πως είναι μόνο για τον Chrome (ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα για άλλον), αλλά μπρος στο μεγαλείο του, δεν με πειράζει. Καθόλου όμως. Σας αφήνω όμως για να απολαύσω Madrugada όπου ελλείψει υλικού στον HDD είχα καιρό να τους ακούσω. Ποιός ακούει audio CDs πιά; :) Thank you Chrome Music! :) Edited August 31, 2010 by Cristina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ...Να ακούσεις τις λίστες σου, τα tags σου, καλλιτέχνες, αυτά που ακούνε οι φίλοι σου ή άλλοι χρήστες, να κάνεις pause και να συνεχίσεις αργότερα, να βάλεις repeat/shuffle mode, backward/forward, να προσθέσεις αυτό που ακούς στα loved tracks.... Υπάρχει τέτοιο πράγμα!!? Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μόνο που θα αναγκαστώ μάλλον να αλλάξω browser...:worry: Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Άσ' τα! Εγώ δεν άλλαξα browser, άλλαξα player. Αντί για winamp, έχω Chrome πλέον. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ενδιαφέρον το καινούργιο feature του Chrome. Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ Firefox, αλλά νομίζω πως ο Chrome έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος. ααααα winamp. Mονάχα ένα πράγμα μου λείπει από τα Windows και αυτό είναι το Winamp Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Για Firefox υπάρχει ένα άλλο εξαιρετικό addon, το Fire.fm. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ναι αλλα δεν έχει τα features του chrome music, δωρεάν για Ελλάδα :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν σε «πιάνω», καλό μου. :) Αν εννοείς πως δεν μπορείς να ακούσεις δωρεάν, μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts