Jump to content

Ό,τι αφορά την δορυφορική, ψηφιακή πλατφόρμα της Νova

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασφαλώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια κάρτα για δυο, η παραπάνω δέκτες αρκεί να είναι στο ίδιο σπίτι. Αλλίως είναι παράνομο και διώκεται απο τον νόμο. Θα χρειαστείς λοιπόν μια συσκεύη που λέγεται Card splitter. Υπάρχουν ενσύρματα και ασύρματα. Δες ενα ασύρματο εδώ στα 154 ευρώ.

Επαναλαμβάνω πως η συσκευή είναι παράνομο να χρησιμοποιηθεί για δέκτη σε άλλο σπίτι. Κάνε μια αναζήτηση στις λέξεις card splitter αυτό που σου αναφέρω είναι απλά ενδεικτικό, απλά για να πάρεις μια ιδέα πως δουλεύει και για την τιμή του! Φυσικά θα χρειαστείς δεύτερο δέκτη και κάτοπτρο στο άλλο δωμάτιο!

Φιλικά

Κώστας

Πολλα τα εξοδα κατα τη γνωμη μου. Δεν νομιζω να συμφαιρει :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να μοιράσεις ασύρματα την εικόνα με περίπου 60€ χρησιμοποιώντας ένα video sender, αλλά και οι δύο συσκευές θα βλέπουν το ίδιο κανάλι
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Πολλα τα εξοδα κατα τη γνωμη μου. Δεν νομιζω να συμφαιρει :)

Για το ίδιο σπίτι ναι, είναι αρκετά μεγάλο το κόστος και δε νομίζω οτι συμφέρει. Αν όμως μοιράσεις την κάρτα με τον γείτονα και πληρώνετε μισά-μισά την συνδρομή, συμφέρει και παρασυμφέρει. Μη πεταχτεί και μου πει κανείς οτι είναι παράνομο.. το γνωρίζω. Επίσης παράνομο είναι και το downloading τραγουδιών αλλά όλοι το κάνουν.

Phantom Of The Opera

Για το ίδιο σπίτι ναι, είναι αρκετά μεγάλο το κόστος και δε νομίζω οτι συμφέρει. Αν όμως μοιράσεις την κάρτα με τον γείτονα και πληρώνετε μισά-μισά την συνδρομή, συμφέρει και παρασυμφέρει. Μη πεταχτεί και μου πει κανείς οτι είναι παράνομο.. το γνωρίζω. Επίσης παράνομο είναι και το downloading τραγουδιών αλλά όλοι το κάνουν.

Και αν μένεις σε πολυκατοικία και έχεις 4 καλούς και πρόθυμους γειτόνους συμφέρει ακόμη καλύτερα... Η συσκευή δεχεται μέχρι 4 clients. ;)

Μόνο μην πέσει καμμία καρφωτή...

CR electronics

Ασφαλώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια κάρτα για δυο, η παραπάνω δέκτες αρκεί να είναι στο ίδιο σπίτι. Αλλίως είναι παράνομο και διώκεται απο τον νόμο. Θα χρειαστείς λοιπόν μια συσκεύη που λέγεται Card splitter. Υπάρχουν ενσύρματα και ασύρματα. Δες ενα ασύρματο εδώ στα 154 ευρώ.

Επαναλαμβάνω πως η συσκευή είναι παράνομο να χρησιμοποιηθεί για δέκτη σε άλλο σπίτι. Κάνε μια αναζήτηση στις λέξεις card splitter αυτό που σου αναφέρω είναι απλά ενδεικτικό, απλά για να πάρεις μια ιδέα πως δουλεύει και για την τιμή του! Φυσικά θα χρειαστείς δεύτερο δέκτη και κάτοπτρο στο άλλο δωμάτιο!

Φιλικά

Κώστας

καταρχας ευχαριστω...πολυ κατατοπιστικο! το μονο που δε πιανω ειναι γιατι να χρειιαζομαι δευτερο κατοπτρο?

Για την ακρίβεια χρειάζεσαι δεύτερο LNB ή διπλό LNB. Και αυτό γιατί ένα LNB δεν μπορεί να λαμβάνει δύο σήματα διαφορετικής συχνότητας και πόλωσης.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Φιλικά

Κώστας

με αυτο θα μπορει να βλεπει κ ο ενας κ ο αλλος διαφορετικο καναλι?η θα βλεπουν κ οι 2 το ιδιο?

ασχετο:αμα παρω μονο αποδικοποιητη θα πιανω κανενα καναλυ χωρις την καρτα της νοβα?γινετε με πιατο,αποδικοποιητη χωρις καρτα δλδ?

ειχα ακουσει για κατι free to air καναλια..?

με αυτο θα μπορει να βλεπει κ ο ενας κ ο αλλος διαφορετικο καναλι?η θα βλεπουν κ οι 2 το ιδιο?

ασχετο:αμα παρω μονο αποδικοποιητη θα πιανω κανενα καναλυ χωρις την καρτα της νοβα?γινετε με πιατο,αποδικοποιητη χωρις καρτα δλδ?

Υπαρχουν πολλα, απλα αυτα που αξιζουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου. Τα καλα, ειναι σε πακετα επι πληρωμη.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλημέρα! Με το συγκεκριμένο βλέπουν διαφορετικά κανάλια του πακέτου απο την ίδια κάρτα!

Εγώ προτείνω την αγορά ενός απλού δέκτη της αγοράς και όχι της πατάτας περιορισμένων δυνατοτήτων της NOVA!

Υπάρχουν δέκτες στην αγορά που με την χρήση κατάλληλου software κάνουν θάυματα!

Free to air κανάλια υπάρχουν αλλα δεν θα βρείς κατι πολύ ενδιαφέρον σε αυτά. Μπορείς να τα "πιάσεις" και με την χρήση πολύ φτηνού ψηφιακού δέκτη που δεν έχει υποδοχή για κάρτες

CR electronics

Να σημειωθεί ότι ο δέκτης της Nova είναι ο μοναδικός που δείχνει τις interactive υπηρεσίες. Αυτές είναι από άχρηστες έως ενδιαφέρουσες... :rolleyes:

Να σημειωθεί ότι ο δέκτης της Nova είναι ο μοναδικός που δείχνει τις interactive υπηρεσίες. Αυτές είναι από άχρηστες έως ενδιαφέρουσες... :rolleyes:

Ναί, αυτό είναι αληθές.

Όμως εγώ θα προτιμήσω το καλύτερο tuner και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν άλλοι δέκτες της αγοράς...

Οι τεχνικοί και αυτοί που ξέρουν δυο πραγματάκια παραπάνω, αποκαλούν τον ιδιοκτησιακό δέκτη του μπουκέτου patatasat :D Λές να ξέρουν κάτι παραπάνω?:lol:

CR electronics

Ναί, αυτό είναι αληθές.

Όμως εγώ θα προτιμήσω το καλύτερο tuner και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν άλλοι δέκτες της αγοράς...

Οι τεχνικοί και αυτοί που ξέρουν δυο πραγματάκια παραπάνω, αποκαλούν τον ιδιοκτησιακό δέκτη του μπουκέτου patatasat :D Λές να ξέρουν κάτι παραπάνω?:lol:

Παιρνω την ευκαιρια να ξαναρωτησω τους γνωστες. Υπαρχει δεκτης καταλληλος για την καρτα της NOVA (χωρις τις Interactive υπηρεσιες ) με ψηφιακη εξοδο και οχι μονο scart και ποια η τιμη του?

O panasat που εχω ειναι ο 2ος στη σειρα, αφου πεθανε ο πρωτος και εχει προβληματα. Κανει restart μονος του μια φορα την εβδομαδα, με πολυ καλο καιρο κανει Pixelisation, και καμια φορα δινει ακριβεια σηματος 40% και φυσικα τοτε δειχνει θορυβο στο μαυρο. Μετα συνερχεται παλι. Επειδη τον επομενο μαλλον θα τον πληρωσω υστερα απο 4 χρονια, σκεφτομαι να παρω καποιον καλό

Παιρνω την ευκαιρια να ξαναρωτησω τους γνωστες. Υπαρχει δεκτης καταλληλος για την καρτα της NOVA (χωρις τις Interactive υπηρεσιες ) με ψηφιακη εξοδο και οχι μονο scart και ποια η τιμη του?

O panasat που εχω ειναι ο 2ος στη σειρα, αφου πεθανε ο πρωτος και εχει προβληματα. Κανει restart μονος του μια φορα την εβδομαδα, με πολυ καλο καιρο κανει Pixelisation, και καμια φορα δινει ακριβεια σηματος 40% και φυσικα τοτε δειχνει θορυβο στο μαυρο. Μετα συνερχεται παλι. Επειδη τον επομενο μαλλον θα τον πληρωσω υστερα απο 4 χρονια, σκεφτομαι να παρω καποιον καλό

Φίλε μου κατα αρχάς να ξέρεις πως το pixelisation που αναφέρεις στις δυο απο τις τρεις συχνότητες που εκπέμπει το μπουκέτο οφείλεται στα αντιπειρατικά μέτρα που προσπαθεί να πάρει τελευταία η NOVA γιατι... υπάρχουν προβλήματα!

Δεύτερον, δε ξέρω τι διάμετρο κάτοπτρο έχεις... Εγώ θα ξεκινούσα τοποθετώντας ενα μεγαλύτερο κάτοπτρο αν είχα το πιατάκι του καφέ που δίνει στο πακέτο...

Τρίτον, δέκτες θα βρείς μεγάλη ποικιλία ανάλογα το πόσα διαθέτεις! Υπάρχει ο κορυφαίος και θρυλικός HUMAX, οι κορυφαίοι και πολλά υποσχόμενοι DREAMBOX, και άλλες μάρκες για πιο οικονομικά όπως COMMANDER και XCruiser που παίζουν απροβλημάτιστα με την κάρτα της NOVA και... προφέρουν και κάτι παραπάνω;)

Φιλικά

Κώστας

ΕDIT

EΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:

HUMAX 200 ευρώ

DREAMBOX απο 250 ευρώ

Χ cruiser & Commander απο 150 ευρώ

Ψάξε τις μάρκες στον Γκουκλορα υπάρχουν online μαγαζια με πολύ καλές τιμές!

CR electronics

Ευχαριστω, θα συνεχισω το ψαξιμο. Απ οσο εχω ψαξει παντως δεν εχω βρει καποιον με digital video out. Τι την πηραμε την LCD, ασχετα ανα μας βγηκε μαπα!!

Ευχαριστω, θα συνεχισω το ψαξιμο. Απ οσο εχω ψαξει παντως δεν εχω βρει καποιον με digital video out. Τι την πηραμε την LCD, ασχετα ανα μας βγηκε μαπα!!

Έχε υπόψην σου πως υπάρχουν και ψηφιακοί δορυφορικοί δέκτες HDTV που λαμβάνουν κανάλια HD και μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες της τηλεόρασής σου! Εκεί όμως πάμε σε άλλες κατηγορίες χρημάτων... (500+) Φυσικά μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

CR electronics

παιδια γεια χαρα!!! θα χρειαστω τα φωτα σας σε κατι...σας λεω εκ των προτερων οτι ειμαι ασχετος με δορυφορικη...πριν δυο μερες πηρα το πακετο της nova και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βλεπω και sky digital με αυτο το πακετο...ψαχνω αλλα δυστυχως δεν το βρισκω...σας ευχαριστω πολυ!!

παιδια γεια χαρα!!! θα χρειαστω τα φωτα σας σε κατι...σας λεω εκ των προτερων οτι ειμαι ασχετος με δορυφορικη...πριν δυο μερες πηρα το πακετο της nova και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βλεπω και sky digital με αυτο το πακετο...ψαχνω αλλα δυστυχως δεν το βρισκω...σας ευχαριστω πολυ!!

Για το sky digital δεν κανει ο αποκωδικοποιητης του πακετου της nova.

Έχε υπόψην σου πως υπάρχουν και ψηφιακοί δορυφορικοί δέκτες HDTV που λαμβάνουν κανάλια HD και μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητες της τηλεόρασής σου! Εκεί όμως πάμε σε άλλες κατηγορίες χρημάτων... (500+) Φυσικά μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

Ευχαριστω για τις απαντησεις. οσο κι αν εψαξα παντως δεν βρηκα tuner ( ουτε Humax ) με ψηφιακη εξοδο, οχι ληψη HDTV, απλα εξοδο που να συνδεεται με την ψηφιακη εισοδο της τηλεορασης. Τετοια εξοδο εχουν αρκετα DVD player high end.

Το Sky Digital βρίσκεται σε άλλο δορυφόρο (28.5) θέλει μεγαλύτερο κάτοπτρο (1.20) θέλει τον δικό του δέκτη (ιδιοκτησιακό με ενσωματωμένο nds) και φυσικά την δικιά του κάρτα... με τον πατατασατ που πήρες δεν μπορείς να λάβεις αυτό το πακέτο. Καλά, ψάχνεις για δύσκολες λήψεις??? :lol: :lol: :lol: :lol: Μην σου φανεί παράξενο, αλλα να ξέρεις πως δεν κάνεις λήψη όυτε στα μισά κανάλια του δορυφόρου (hot bird) που ηδη στοχεύει το κάτοπτρό σου για δύο λόγους: Μικρή διάμετρος κατόπτρου και αδυναμία λήψης καναναλιών απο τον δέκτη με χαμηλό symbol rate...

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

παιδια θελω να ρωτησω κατι.εχω νοβα και πληρωνω κανονικα συνδρομη.καπου πηρε το ματι μου οτι αν εχεις και απλο αποκωδικοποιητη φιλμνετ μπορεις να παρεις τηλ και να στον ξεκλειδωσουνε και αυτον και να βλεπεις τζαμπε.ρωτησα σε κανα 2 αντιπροσωπους και οι 2 μου ειπανε διαφορετικα πραματα.ο ενας μου ειπε οτι πρεπει να πληρωσω πεναλτυ για την μεταβιβαση του απλου αποκωδικοποιητη στο ονομα μου(επειδη ανηκει στο ονομα του ξαδερφου μου) και μετα μου ξεκλειδωνουνε μονο ενα καναλι(ειτε φιλμνετ ειτε σουπερσπορτ).ο αλλος μου ειπε οτι δεν πληρωνω τπτ απλα πρεπει να στειλω φαξ με στοιχεια και εμενα και του ξαδερφου μου οτι επιθυμουμε να γινει η μεταβιβασει και να μας ξεκλειδωσουνε το μηχανημα) αλλα θα μπορω να βλεπω μονο φιλμνετ το οποιο ομως θα αφερεθει απο το μπουκετο της νοβα που εχω!!!!τελικα τι ισχυει???δεν με πειραζει να πληρωσω την μεταβιβαση αλλα οχι και να μη βλεπω απο το μπουκετο το φιλμνετ(ειπαμε να κανουμε μια εξυπηρετηση στον ξαδερφο οχι να τον πιουμε κιολας!!!!!;) :) )

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Οταν την εγκατεστησαν μου ειπαν το ιδιο. για χαζους τους εχεις ? Πολλοι που εχουν Νοva, πριν ειχαν filmnet. Ολοι αυτο θα εκαναν. Θα εδιναν το filmnet σε γνωστο/φιλο

@laios23

Αυτό ίσχυε παλιά κάποια στιγμή, για ενεργούς συνδρομητές που είχαν κλείσει ενα χρόνο στο αναλογικό filmnet και αγόραζαν και τον εξοπλισμό της NOVA απο την ίδια την NOVA με δωδεκάμηνο συμβόλαιο... Φυσικά ο αποκωδικοποιητής δεν ξεκλείδωνε για πάντα, μόνο για όσο πλήρωνες την συνδρομή στην NOVA!

Τώρα δε νομίζω να ισχύει...

CR electronics

• 2 weeks later...