sofi-k Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Απαντηση σε ποστ 2 ετων. :p Της clinique το συστημα ειναι καλο? Το χει δοκιμασει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 εχω δοκιμασει ολα τα προιοντα της cliniq,το φουλ πακετακι για προσωπο και πιστευω οτι σε σχεση με την τιμη(οχι και η καλυτερη:happy:),δεν κανει κατι τρομερο.τα προιόντα αμεσως μολις τα χησιμοποιησεις δινουν την εντυπωση οτι ειναι και ****,πρεπει να εχουν κατι μεσα που κανει το προσωπο να λαμπει.αλλα δεν κραταει για πολυ η αισθηση.ειδικα η ενυδατικη μετα απο μερικες ωρες κανει λιπαροτητα.απο την αλλη τα σαπουνια καθαρισμου,και στη υγρη και στη στερεη μορφη,προκαλουν λιγη ξηροτητα. προτιμω να χρησιμοποιω μεμονωμενα προιόντα,απο διαφορες εταιρειες(οχι απαραιτητα ακριβες),το καθενα στον τομεα του. απο τη κλινίκ ξεχωρισα ως καλυτερο το προιόν απολέπισης/καθαρισμου πορων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 1) για τα θεματα ακμης κανονικα θελει δερματολογο.Κι ας μην ειναι σοβαρα. Πχ. εμενα θυμαμαι της αβεν μου ηταν πολυ βαρια. μαδουσε η μουρη μου. Πηγα δερματολογο και μου ειπε της κασταλια προιοντα..και παντα μπεπανθολ κρεμουλα ενυδατικη. κανει θαυματα την χρησιμοποιουν κ στα ταττου πυ θεωρουνται εγκαυματα (καλα εκει λενε κ την αλοιφη αλλα αλλη ιστορια) 2) κοσμετολογια...Λοιπον, μιας και ειμαι γκουρου σε αυτα καθοτι χομπιστρια, και μιας κ εχω ψαξει αφου καηκα με τα εργαστηρια της εστε(μετα εμαθα ποοοοοοοοοοοοσες μηνυσεις υπηρχαν κατα της εταιριας αυτης κ της κλινικ...οι δερματολογοι κ προισταμενοι των εταιριων αυτων, τα ξερουν...οι του εμπορικοι τμηματος, μασανε τσιχλα) εχω να πω τα ακολουθα: - ενυδατικη καλη εχει η biotherm κ συγκεκριμενα εναν ορο που δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα ειναι πανακριβος (οπως ολοι οι οροι,που χρησιμοποιουνται πριν την κρεμα και για περιορισμενο χρονικο διαστημα). Ειναι εξαιρετικος εως απιθανα αποτελεσματικος και αξιζει ΚΑΘΕ ευρω του. εχω δοκιμασει estee, lancome, dior, clinique, chanel,κορε, βισι και χιλια δυο. Καλυτερες ηταν οι μπιοδερμ και σανελ...ΝΑΙ τσουζουν οικονομικα.. και πηγα τωρα να τσιγκουνευτω τα 50 εξτρα ευρω και ξαναπηρα το βοδι λανκομ και με μουτζωνω καθε πρωι...γιατι απλα, ΚΑΜΙΑ σχεση. κατα τα αλλα, και παλι ως ψαγμε, το μυστικο γαι ενυδατωση ειναι στα φαρμακεια και αν παιζει αφυδατωση, ορος της biotherm χωρις δευτερη σκεψη. Ειχε παρει ενα καρο βραβεια αλλα εμενα με εσωσε κυριολεκτικα οταν εκανα ειδικη θεραπεια ακμης και μαδουσε ολη μου η φατσα. κονσιλερ δειτε μακ, μπιοτερμ και της ντιορ. ΜΑΚΡΙΑ απο τα στικ. Απαιτουν τριψιμο για να απλωσουν που θα πει εξτρα ρυτιδα αργοτερα στο ματι. αυτααααααααααααα...:D καληνυστα σας:O ΥΓ: μη ξεχασω!για την ακμη καλο ειναι εκτος απο το πλυσιμο να αλλαζουμε τακτικοτατα μαξιλαροθηκη, μακρια απο λιπαρα σοκολατες και καμια εβιολ δεν βλαπτει γενικα... Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treloss Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 γειά σας πέρνο isotroin που ειναι παρόμια με τα roaccutan εδω και 3,5 μηνες και μου απομένουν ακόμα 3,5 μήνες και το δερμα μου ειναι κόκκινο και με μεγάλα σημάδια απο τα σπυράκια που δεν ξέρο αμα θα φήγουν και θα φένεται καθαρό το δέρμα μετά απο τα peeling h laizer άμα χριαστή? και κάνο υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα που μακαρι να είναι σαν να μιν είχα ποτέ α και για τοισ παρενέργιες μονο ψυχολογικά είμαι κομάτια για τα άλλα παιχνίδι μου φένονται γιατι εχώ περάσει πολλά ισως οχι τοσα οσο μερικοί αλλα ειναι πολλά .έχω ρωτήση και τον γιατρό αλλα θέλο να με πει καπιος που εχει περάσει τα ίδια για να ακούσο και να ξέρο τη να περιμένο απο το μέλλον κάπιον που έχει περάσει τα ίδια.... α και τόρα βάζω αναπλαστική κρέμα για το πρώσωπο κάνη να την βάζω ? πείτε και το καθαριστικό πρωσώπου που χρισιμοπιούσατε και είσασταν ευχαριστημένοι... περιμένο απάντηση. ευχαριστο εκ των προτέρον:mad::confused::O:lol::cry::worry::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aria_kiss Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Α, ωραίαα....Την είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό αυτή τη σειρά, αλλά δεν ήξερα κατά πόσο είναι καλή...χτες το βράδυ κάθισα και διάβασα όλο το τόπικ, από την αρχή, και δεν είδα κανέναν να μιλάει για αυτήν τη σειρά και μου έκανε εντύπωση...οπότε δεν τη συζήτησα καθόλου όπως θα είδες... σε πόσο καιρό έίδες αποτελέσματα?? Καθάρισες τελείως?? πήγα σήμερα σε 2 φαρμακεία και το μόνο που είχαν από αυτή τη σειρά ήταν το σαπουνάκι...και να φανταστείς πως δεν είχαν καν ακούσει για τις βαθμίδες...ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο φαρμακείο στην Θεσσαλονίκη από όπου μπορώ να πάρω τα προϊόντα???(δεν ξέρω καν αν είσαι από Θεσσαλονίκη..απλά ρωτάω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις το scrub της Apivita?Eδω και 1 χρονο χρησιμοποιω της Biotherm, για υπιο δερμοκαθαριστικο το sebo care της Bioclin και για ενυδατωση την viso pelli soft της Rilastil....υπαρχει κατι καλυτερο να μου προτεινεται καθως και σε nose stript? υ.γ - την Biore την εχετε ακουστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Danai2 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 καλησπέρα. Εχει 15 μέρες που άρχισα να παίρνω τα χάπια isotroin για καταπολέμηση της ακμής. μου είχαν πει ότι θα φουντώσω,ότι η ακμή θα είναι σε έξαρση, θα σκάσουν τα χείλη και όλα αυτά άμεσα. εγώ όμως δεν έχω ακόμη τέτοια αποτελέσματα. αναρωτιέμαι μήπως δεν παίρνω αρκετά mg. μου έδωσε 20mg το πρωί και 10mg το βράδυ. τα πήρε κανένας άλλος να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_xD Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Γεια σας. Είμαι 15 χρονών, τον Ιανουάριο άρχισα την θεραπεία με τα Reducar. Έχω μπει πλέον στον 4ο μήνα, και έχω δει μεγάλη βελτίωση (η θεραπεία κρατάει 6 μήνες). Τον πρώτο μήνα το δέρμα μου ΚΑΙΓΟΤΑΝ κυριολεκτικά, σαν να είχα έγκαυμα απ' τον ήλιο και τράβαγε. Τον 2ο μήνα έβγαλα παντού σπυράκια, σε ολόκληρο το πρόσωπο, ακόμα και σε σημεία που δεν φανταζόμουν ότι γίνεται κανείς να βγάλει. Τον 3ο μήνα άρχισαν να υποχωρούν, αλλά όταν έβγαιναν καινούργια ήταν μεγάλα και πονούσαν πάρα πολύ, δεν τολμούσα να τα αγγίξω. Τον τελευταίο μήνα δεν βγάζω πλέον, στο πρόσωπό μου έχω μόνο κάτι κοκκινίλες, αλλά δεν είναι σπυριά, που σιγά σιγά φεύγουν. Διατηρούμαι με ενυδατικές στο πρόσωπο και έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα χείλη, αλλά (δεν θα το πιστέψετε!) αυτό που με βοήθησε περισσότερο είναι ένα Lip Balm της Coca Cola, με γεύση Coca Cola, που μου το πήρε η θεία μου όταν πήγα Γερμανία το Πάσχα! :Ρ Τέλος πάντων, ευτυχώς τελειώνω!!!! Και όσο σκέφτομαι πόσο χάλια ήμουν... Α επίσης ξεράθηκαν πολύ τα χέρια μου τον 2ο μήνα και μετά, αλλά αντιμετωπίζεται με κρέμα χεριών. Οι γρατζουνιές στα χέρια (από τυχόν καβγάδες :Ρ) κλείνουν πολύ δύσκολα, γιατί το δέρμα είναι κατάξερο. Καλή επιτυχία σε όσους την ξεκινήσουν, και ΥΠΟΜΟΝΗ! Edited May 10, 2011 by Geo_xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Για ευαισθητη επιδερμιδα με ταση ακμης και λιπαροτητα προτινω αυτο το gel: http://www.pharmacare.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2339 Χρηση 2 φορες τη μερα (πρωι- βραδυ), δερματολογικα- μικροβιολογικα ελεγγμενο! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakos Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 εντο και πολυ καιρο εχο σπυρακαι στο προσωπο και μαυρα στιγματα και δεν λεν να φηγουν χρησιμοποιο καποια κρεμα αλλα δεν κανει δουλεια μιπως ξερει κανεις καμια καλλη κρεμα που να κανει πολλη καλλη δουλεια?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaZoo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 γειά σας πέρνο isotroin που ειναι παρόμια με τα roaccutan εδω και 3,5 μηνες και μου απομένουν ακόμα 3,5 μήνες και το δερμα μου ειναι κόκκινο και με μεγάλα σημάδια απο τα σπυράκια που δεν ξέρο αμα θα φήγουν και θα φένεται καθαρό το δέρμα μετά απο τα peeling h laizer άμα χριαστή? και κάνο υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα που μακαρι να είναι σαν να μιν είχα ποτέ α και για τοισ παρενέργιες μονο ψυχολογικά είμαι κομάτια για τα άλλα παιχνίδι μου φένονται γιατι εχώ περάσει πολλά ισως οχι τοσα οσο μερικοί αλλα ειναι πολλά .έχω ρωτήση και τον γιατρό αλλα θέλο να με πει καπιος που εχει περάσει τα ίδια για να ακούσο και να ξέρο τη να περιμένο απο το μέλλον κάπιον που έχει περάσει τα ίδια.... α και τόρα βάζω αναπλαστική κρέμα για το πρώσωπο κάνη να την βάζω ? πείτε και το καθαριστικό πρωσώπου που χρισιμοπιούσατε και είσασταν ευχαριστημένοι... περιμένο απάντηση. ευχαριστο εκ των προτέρον:mad::confused::O:lol::cry::worry::) Για πόσο χρονικό περιθώριο είχες συμπτώματα κατάθλιψης από τις παρενέργειες των χαπιών; Γιατί έχω ξεκινήσει τη θεραπεία με reducar εδώ και 3 ημέρες και έχω αυτό ακριβώς το σύμπτωμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kondi Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Καλησπέρα!! https://www.g2.bestgr.gr G2 CARE με 2 φορες την ημερα η ακμη εχει τελειωσει παιδια, σε λιγοτερο απο μηνα τελειωνει το προβλημα!!! Edited December 25, 2017 by kondi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marcolopo69 Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Απαντηση σε ποστ 10ετιας και βαλε αλλα το κανω γιατι βοηθησε οντως. Δοκιμαστε αυτο το σετ https://www.seamuse.gr/shop/seamuse-proionta/set-peripiisis-prosopou/set-prosopou-epidermides-me-akmi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts