ctselep Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Με κεφαλαία μπορείς να γράψεις κανονικά 160 χαρακτήρες. Με την τελευταία έκδοση πάντα. Συγγνώμη αλλά, για να καταλάβω, με κλειστό πορτάκι και με κεφαλαια γράφω 160 χαρακτήρες;;; Με την έκδοση λογισμικού, R9EC001,προφανώς κάτι δεν κάνω καλά εγώ διότι στα 72 σκάει το δεύτερο μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 χωρίς Τ9, παει 160 χαρακτηρες σε εκδοση R9F011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παιδια,τα θεματα που στο καλο να τ'αποθηκευσω για να μπορω μετα να διαλεξω πιο θελω?Ακομα και τα δικα του,δεν τα βλεπω σε κανενα φακελο(ακομα και με το suish pro!!) Ωωωωχχχχ.... Τι δηλαδή...;;; Δεν έχει φακέλους για τα themes όπως όλα τα Sony Ericsson...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Δε ξέρω κατά πόσο είναι όντως bug/πρόβλημα.. αλλά χθες (πρώτη μέρα) παρατήρησα το εξής. Αφού έτρεξα το x-plore και το im+ πιο πολύ τυπικά για να "χαζέψω" και το μεν x-plore πάτησα exit στο δε im+ πάτησα πίσω. Όταν άφησα το τηλέφωνο για να κοιμηθώ είδα πως δεν έσβηνε ο φωτισμός. Στην αρχή νόμιζα πως είχα ξεχάσει καταλάθος την ενεργοποίηση από το αντίστοιχο μενου του πίνακα ελέγχου αλλά όλα ήταν κανονικά. Το ξαναάφησα με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το κλείδωσα με το κουμπί που υπάρχει στα πλάγια, αλλά όπως έσβηνε σταδιακά ο φωτισμός όταν έφτανε στο τελευταίο επίπεδο πριν σβήσει εντελώς έβγαζε μήνυμα "για ξεκλείδωμα πατήστε * και μετά ξεκλειδωμα" και ξαναενεργοποιούταν ο φωτισμός και συνεχιζόταν το ίδιο. Τότε με παρεξένεψε και ξανάνοιξα τις εφαρμογές και αντίστοιχα τις ξανακλεισα (μήπως κάποια δεν την είχα κλείσει κατά λάθος) αλλά συνεχίστηκε το ίδιο μέχρι που έκανα restart και όλα καλά.. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Αν ναι τι κάνουμε? Υπάρχει κάποιος task manager για διαχείριση και κλείσιμο των εφαρμογών όπως το sman στο p910? Με τα ηχεία, τι κάνατε? τα δυνάμωσε κανένας? από το service menu τα δίνει στο 50% αλλά στα τηλέφωνα δυσκολευόμουν να ακούσω τον άλλο..Παραδόξως στο p910 που είναι επίσης στο 50% είχαν καλύτερη απόδοση.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Το P990i έχει από μόνο του task manager.Ψάξε λίγο. Για την ένταση το πρόβλημα είναι γνωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Με κλειστό το πορτάκι το φωτεινό κομμάτι της οθόνης σας φαίνεται τελείως ίσια? (αναφέρομαι στην κάτω μεριά που κλείνει το πληκτρολόγιο) :wacko: "κλήσεις" "μενού" "περισσοτ" Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Παιδια,τα θεματα που στο καλο να τ'αποθηκευσω για να μπορω μετα να διαλεξω πιο θελω?Ακομα και τα δικα του,δεν τα βλεπω σε κανενα φακελο(ακομα και με το suish pro!!) Mε τα themes, ξέρει κανείς τι γίνεται...;;; Που αποθηκεύονται...;;; :worry: Δεν έχουν δικό τους φάκελο όπως σε άλλα Sony Ericsson...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Με κλειστό το πορτάκι το φωτεινό κομμάτι της οθόνης σας φαίνεται τελείως ίσια? (αναφέρομαι στην κάτω μεριά που κλείνει το πληκτρολόγιο) :wacko: "κλήσεις" "μενού" "περισσοτ" παιδιά, αν το έχει παρατηρήσει κάποιος, ή και αν όχι παρακαλώ ας απαντήσει Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris12 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 παιδια σοσ.εχω ενα p990i k μολισ παω να γραψω μυνημα μου λεει οταν παταω ενα πληκτρο "ο διακομιστης εκλεισε".τι κουλο ειναι αυτο?μεχρι εχτες εγραφε κανονικα.ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 παιδιά, αν το έχει παρατηρήσει κάποιος, ή και αν όχι παρακαλώ ας απαντήσει μολις το παρατήρησα και εγώ! η δεξιά πλευρά είναι λίγο πιο πάνω. ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Δηλαδή στραβό είναι...;;; :confused: Για πείτε ρε παιδιά, τι άλλο "κουλό" έχει γιατί θέλω και 'γω να το πάρω αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 μολις το παρατήρησα και εγώ! η δεξιά πλευρά είναι λίγο πιο πάνω. ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται !!! και εγώ για την δεξιά πλευρά μιλάω το "περισσοτ" δίνει την αίσθηση ότι η γραμμή από κάτω είναι λίγο πιο ψηλά! σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση, τι χρειαζόμουν πραγματικά!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Κάτι άλλο που να έχετε παρατηρήσει...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 επιτέλους φτιαξανε την αναφορά που ήταν σπαστικό στο p910.. αλλά μηνυματα 160χαρακτήρων γράφεις μόνο με απλά κεφαλαία ελληνικά..t9 και μικρά τα ξεχνάς! το οποίο με ενόχλησε πάρα πολύ..! Κάτι άλλο δεν έχω παρατηρήσει αρνητικό (ίσως σα να κάνει ένα μικρό ήχο το πίσω ηχείο όταν περιηγούμαι στα μενού αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος..!!) από εκεί και πέρα κατά τα άλλα από p910 είναι πολύ πιο λειτουργικό νομίζω! έχεις πολλές περισότερες λειτουργίες διαθέσιμες με κλειστό πορτάκι!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Τις λειτουργίες της κάμερας, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με κλειστό πορτάκι...;;; Στην "Έκθεση", κάνει φακέλους για φωτογραφίες, βίντεο κλπ...;;; Όπως σε άλλα Sony Ericsson...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Αν και δε το έχω μάθει στο έπακρο..Η κάμερα φυσικά και λειτουργεί και με κλειστό πορτάκι είτε για βίντεο είτε για φωτογραφία..Και φακέλους αν καταλαβαίνω τι εννοείς έχει και στη μνήμη του τηλεφώνου εικόνες/μουσική/βίντεο κλπ και αντίστοιχα μόλις τοποθετείς κάρτα μνήμης και κάνεις μορφοποίηση δημιουργεί τους αντίστοιχους και εκεί.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Το P990i έχει από μόνο του task manager.Ψάξε λίγο. Για την ένταση το πρόβλημα είναι γνωστό. Δεν είχα δει όντως τη λειτουργία να κλείνεις προγράμματα από το task manager :O . Γενικά την ύπαρξη του την ήξερα. Αξίζει να βάλω πχ το swiss manager? έχει καλύτερη διαχείριση των εφαρμογών και της μνήμης? Έχω ήδη εγκατεστημένο το x-plore αλλά βέβαια δεν έχει να κάνει με task manager, απλά file manager.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ρε παιδιά, που μπορούμε να βρούμε την "Διαχείρηση Αρχείων" στο P990i...;;; Που την έχει...;;; :worry: Όσα video έχω δει στο ΥouTube με το κινητό, δεν μπόρεσα να το βρω... :worry: (Δεν το έχω το κινητό...) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 στα εργαλεία είναι..η διαχείριση αρχείων..και η διαχείριση εφαρμογών στην κάτω δεξιά γωνία.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ποση ram εχει το κινητο? Γιατι μερικες φορες που τρεχω αρκετα προγραμματα δεν μπορει να τα ανοιξει και στο swiss manager δειχνει οτι ειναι φυλλ η ram του!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ρε παιδιά πήρα αυτό το υπέροχο κινητό. Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση, δεν μπορώ να βρω τις επαφές της sim μου, τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ρε παιδιά πήρα αυτό το υπέροχο κινητό. Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση, δεν μπορώ να βρω τις επαφές της sim μου, τι να κάνω?? Εντάξει το βρήκα, στραβομάρα!! Τη ram κ αυτά που τα κοιτάμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εντάξει το βρήκα, στραβομάρα!! Τη ram κ αυτά που τα κοιτάμε?? Όταν ανοίξεις το swiss manager στο πάνω μέρος λέει πόση διαθέσιμη έχεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 swiss manager ??? Sorry αλλά είμαι λίγο χαμένος με αυτό το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ??? Sorry αλλά είμαι λίγο χαμένος με αυτό το κινητό αν δεν έχεις εγκαταστήσει το swiss manager,πατάς Περισσοτερα>κατάσταση και με το jog dial βλέπεις την διαθέσιμη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts