manolog3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 να κανω ΤΙ στο γηπεδο? θεαμα? 0 φιλαθλοι? 0 μιζερια? 100 Δεν θα συμφωνισω καθολου μαζι σου...το γηπεδο ειναι σχολειο!!!! Μεσα στις εξεδρες θα βρεις πολλα ατομα διαφορετικης νοοτροποιας και κουλτουρας, διαφορετικης κοινωνικης ταξεις, μικρους μεγαλους καραφλους, μαλλιαδες και οτι αλλο μπορεις να φαντααστεις!!! Μπορει αυτα τα ατομα αν τα εβλεπες εκτος γηπεδου να μην τους μιλαγες καν...μεσα στο γηπεδο ομως γινεται "αδερφος" σου, φιλος σου γιατι πολυ απλα εχετε μια κοινη "ιδεα"...την ομαδα!!!! Το να πηγαινει καποιος στο γηπεδο ειναι μια υγιεις πραξη!!!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Manolog3 symfwnw me ta legomena sou!:) Deixnoun pws k esy pigaineis gipedo prwta apo ola gia tin atmosfaira k ta gousta k oxi gia to poios tha kerdisei! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Το να πηγαινει καποιος στο γηπεδο ειναι μια υγιεις πραξη!! Συμφωνω!;) Αυτα που κανουν οι διαφοροι ειναι εντελως αρρωστα!:mad: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Συμφωνω!;) Αυτα που κανουν οι διαφοροι ειναι εντελως αρρωστα!:mad: Αυτα συμβαιναν, συμβαινουν και θα συνεχισουν να συμβαινουν για παντα. Πηγαινω στο γηπεδο και παρακολουθω τον Ιωνικο απο τα 5 μου. Εχω δει πολλα με τα ματια μου ειτε εντος, εκτος εδρας και αγωνιστηκων χωρων. Αλλα τιποτα απο αυτα δεν με εκανε να απομακρυνθω και να μην πηγαινω στο γηπεδο. Στο γηπεδο παμε για να φωναξουμε για την ομαδα μας να γεμισουμε το χαος με τη φωνη μας!!!! Να χαρουμε για την νικη να πικραθουμε με την ηττα αλλα πανω απο ολα να χαιρομαστε που πηγαμε και ειδαμε την ομαδα...:rolleyes: :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Δεν θα μπορουσα να μην συμφωνησω μαζι σου manolog3 !! Γι αυτο ακριβως αξιζει να πηγαινει κανεις στο γηπεδο!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Δεν θα συμφωνισω καθολου μαζι σου...το γηπεδο ειναι σχολειο!!!! Μεσα στις εξεδρες θα βρεις πολλα ατομα διαφορετικης νοοτροποιας και κουλτουρας, διαφορετικης κοινωνικης ταξεις, μικρους μεγαλους καραφλους, μαλλιαδες και οτι αλλο μπορεις να φαντααστεις!!! Μπορει αυτα τα ατομα αν τα εβλεπες εκτος γηπεδου να μην τους μιλαγες καν...μεσα στο γηπεδο ομως γινεται "αδερφος" σου, φιλος σου γιατι πολυ απλα εχετε μια κοινη "ιδεα"...την ομαδα!!!! Το να πηγαινει καποιος στο γηπεδο ειναι μια υγιεις πραξη!!!!!:) μαλλον δεν εχεις παει πολλες φορες γηπεδο... οντως θα βρω ατομα το ενα με μπουκαλι ετοιμο να το πεταξει ο αλλος με κωλοχαρτο ο αλλος με mefisto :p δεν ειμαστε αγγλια (τωρινη)η γαλλια ειμαστε ελλαδα ειμαστε οι καφροι ειμαστε τα ζωα του ποδοσφαιρου και μην πεις για "μερικους"διοτι τουλαχιστον καραισκαση εχω δει οικογενειαρχη να πεταει μπουκαλι :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 μαλλον δεν εχεις παει πολλες φορες γηπεδο[/b]... οντως θα βρω ατομα το ενα με μπουκαλι ετοιμο να το πεταξει ο αλλος με κωλοχαρτο ο αλλος με mefisto :p δεν ειμαστε αγγλια (τωρινη)η γαλλια ειμαστε ελλαδα ειμαστε οι καφροι ειμαστε τα ζωα του ποδοσφαιρου και μην πεις για "μερικους"διοτι τουλαχιστον καραισκαση εχω δει οικογενειαρχη να πεταει μπουκαλι:down: Για τα επισοδεια που λες θα σου πω οτι στην Ιταλια σε ματς Ιντερ-Μιλαν(ντερμπυ) επεσε Βεσπα απο τον δευτερο διαζομα!:blink: Σε παιχνιδι Ρεαλ-Μπαρτσελονα επεφταν βροχη τα μπουκαλια μεσα στον αγωνιστικο χωρο...δεν ηταν πλαστικα (νερου) αλλα γυαλινα(ουσκιου :blink: ). Καλα αυτο που λετε ολοι με την Αγγλια δεν στεκει...γιατι η κυβερνηση τους και οι νομοι τους το μονο που καταφεραν ηταν να περιορισουν τα επισοδεια ΜΕΣΑ στα γηπεδα...εαν παρακολουθεις θα ξερεις οτι με το που βγαινουν εξω αρχιζουν τα μαχαιρωματα στα παρκα, επισης θα πρεπει να εχεις προσεξει οτι η μπυρα μεσα στα γηπεδα κατα την διαρκεια του αγωνα ρεει αφθονη!!!! Οσο για τον οικογενειαρχη που λες οτι εχεις δει να πεταει μπουκαλι δεν μου λεει κατι...ολοι μας εχουμε δει τον γνωστο δημοσιογραφο Πρετεντερη να πεταει απο τα επισημα της Λεωφορου μπουκαλι!!:mad: Εχουμε δει τις δηλωσεις του δικηγορου, βουλευτη και πρωην προεδρο της ΕΠΑΕ κυριο Λυκουρεζο να δηλωνει μετα τα επισοδεια της Λεωφορου με τον Ευθυμιαδη στο παιχνιδι ΠΑΟ-Ολυμπιακος, οταν τον ρωτησαν δημοσιογραφοι να πει την αποψη του, ειπε "Και λιγες εφαγε":X Τελος θα σου πω,που ισως να μην σε αφορα, οτι ειμαι και εγω ενας καφρος των γηπεδων και οργανωμενος οπαδος, παω καθε Κυριακη στο γηπεδο...ειτε ο Ιωνικος παιζει εντος ειτε εκτος εδρας.:) Και ξαναλεω το να πηγαινει καποιος στον γηπεδο ειναι υγιεις πραξη!!!! Ποδοσφαιρο δεν μαθαινεις απο τον καναπε...μαθαινεις ΜΟΝΟ οταν πηγαινεις στο γηπεδο!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Για τα επισοδεια που λες θα σου πω οτι στην Ιταλια σε ματς Ιντερ-Μιλαν(ντερμπυ) επεσε Βεσπα απο τον δευτερο διαζομα!:blink: Σε παιχνιδι Ρεαλ-Μπαρτσελονα επεφταν βροχη τα μπουκαλια μεσα στον αγωνιστικο χωρο...δεν ηταν πλαστικα (νερου) αλλα γυαλινα(ουσκιου :blink: ). Καλα αυτο που λετε ολοι με την Αγγλια δεν στεκει...γιατι η κυβερνηση τους και οι νομοι τους το μονο που καταφεραν ηταν να περιορισουν τα επισοδεια ΜΕΣΑ στα γηπεδα...εαν παρακολουθεις θα ξερεις οτι με το που βγαινουν εξω αρχιζουν τα μαχαιρωματα στα παρκα, επισης θα πρεπει να εχεις προσεξει οτι η μπυρα μεσα στα γηπεδα κατα την διαρκεια του αγωνα ρεει αφθονη!!!! Οσο για τον οικογενειαρχη που λες οτι εχεις δει να πεταει μπουκαλι δεν μου λεει κατι...ολοι μας εχουμε δει τον γνωστο δημοσιογραφο Πρετεντερη να πεταει απο τα επισημα της Λεωφορου μπουκαλι!!:mad: Εχουμε δει τις δηλωσεις του δικηγορου, βουλευτη και πρωην προεδρο της ΕΠΑΕ κυριο Λυκουρεζο να δηλωνει μετα τα επισοδεια της Λεωφορου με τον Ευθυμιαδη στο παιχνιδι ΠΑΟ-Ολυμπιακος, οταν τον ρωτησαν δημοσιογραφοι να πει την αποψη του, ειπε "Και λιγες εφαγε":X Τελος θα σου πω,που ισως να μην σε αφορα, οτι ειμαι και εγω ενας καφρος των γηπεδων και οργανωμενος οπαδος, παω καθε Κυριακη στο γηπεδο...ειτε ο Ιωνικος παιζει εντος ειτε εκτος εδρας.:) Και ξαναλεω το να πηγαινει καποιος στον γηπεδο ειναι υγιεις πραξη!!!! Ποδοσφαιρο δεν μαθαινεις απο τον καναπε...μαθαινεις ΜΟΝΟ οταν πηγαινεις στο γηπεδο!!! μα για μεσα λεμε για εξω οπου και να εισαι δεν γινεται τιποτα.... μεσα στο γηπεδο εδω ειμαστε καφροι απο το 1 μεχρι το 90 πεταμε οτι βρουμε μπορει και να πεταξουμε ακομη και τον διπλα μας αν δεν βρουμε κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 οσο περισσοτερο κοσμο εχει μια ομαδα, τοσο περισσοτερα ειναι κ τα "διαμαντια" της Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 μα για μεσα λεμε για εξω οπου και να εισαι δεν γινεται τιποτα.... μεσα στο γηπεδο εδω ειμαστε καφροι απο το 1 μεχρι το 90 πεταμε οτι βρουμε μπορει και να πεταξουμε ακομη και τον διπλα μας αν δεν βρουμε κατι αλλο Απο τα posts σου εχω καταλαβει οτι δεν ασχολεισαι με τα οπαδικα!!!! Ισως γι΄αυτο το βλεπεις απο την αλλη μερια το θεμα...;) Πρεπει να μπεις και λιγο στην ψυχολογια των οπαδων και να δεις ποιος λογος τους φερνει σε αυτην την κατασταση ωστε να κανουν επισοδεια...:) Το να ειναι καποιος οπαδος δεν ειναι τοσο ευκολο οπως πολλοι φανταζονται...;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Απο τα posts σου εχω καταλαβει οτι δεν ασχολεισαι με τα οπαδικα!!!! Ισως γι΄αυτο το βλεπεις απο την αλλη μερια το θεμα...;) Πρεπει να μπεις και λιγο στην ψυχολογια των οπαδων και να δεις ποιος λογος τους φερνει σε αυτην την κατασταση ωστε να κανουν επισοδεια...:) Το να ειναι καποιος οπαδος δεν ειναι τοσο ευκολο οπως πολλοι φανταζονται...;) ναι ποτε δεν εχω ασχοληθει ειδικα οταν χανει η ομαδα μου :p ο λογος ειναι ενας ειναι καφροι και κανεις δεν κανει τιποτα.... αμα που στην αστυνομια ξερεις κατι ριχτε ξυλο να δεις για ποτε θα σταματησουν.... στην ζουγκλα πρεπει να εισαι σκληρος αλλιως θα σε φανε εδω ομως η αστυνομια οχιιιιιι μην τους βαρεσετε οχιιιιιιι δακρυγονα ε φυσικο ειναι να βλεπεις πριν αρχισει ο αγωνας καρεκλες και μετα να ειναι καραφλο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ναι ποτε δεν εχω ασχοληθει ειδικα οταν χανει η ομαδα μου :p ο λογος ειναι ενας ειναι καφροι και κανεις δεν κανει τιποτα.... αμα που στην αστυνομια ξερεις κατι ριχτε ξυλο να δεις για ποτε θα σταματησουν.... στην ζουγκλα πρεπει να εισαι σκληρος αλλιως θα σε φανε εδω ομως η αστυνομια οχιιιιιι μην τους βαρεσετε οχιιιιιιι δακρυγονα ε φυσικο ειναι να βλεπεις πριν αρχισει ο αγωνας καρεκλες και μετα να ειναι καραφλο:rolleyes: Θες να σου πω εναν απο τους λογους που γινονται επισοδεια και σε μεγαλο βαθμο φταιει η εριστικη συμπεριφορα των αστυνομικων??? Ακου λοιπον...Οταν η ομαδα παιζει επαρχια τα πουλμαν με τους οπαδους πανε σχεδον σε ολη την διαδρομη με την συνοδεια περιπολικων και οχι 1-2 αλλα 5-6!! Να παρουμε για παραδειγμα μια εξορμηση στην Θεσσαλονικη...οπου ξεκινας το πρωι με το πουλμαν και πηγαινεις στην Εθνικη με 40 το πολυ 50χλμ! Χωρις σταση ουτε για νερο ουτε για να κανει καποιος την "αναγκη" του. Αν σε πιασει κατι τετοιο κατα την διαρκεια του ταξιδιου...προβλημα σου!! Γινονται στασεις μονο για "ψακτικη" απο την αστυνομια...και να πεις οτι βρισκουν και τιποτα λες ενταξει...αλλα ο μονος λογος ειναι για να σου σπασουν τα νευρα σε 10 ωρες(!!!) που θα διαρκεσει το ταξιδι. Ασε μετα στις εισοδους των θυρων....εκει να δεις τι σου κανουν οι αστυνομικοι εκτος απο τα λογια που σου λενε σε βαρανε κιολας ετσι για το καλος μας ηρθες!!! Προς Θεου μην παρεξηγηθουμε απο τους φιλους της Θεσσαλονικης...απλως εδωσα αυτες τις εκδρομες σαν παραδειγμα.. παρομοια συμβαινουν και σε αλλα γηπεδα!;) Ειναι λοιπον λογικο οι οπαδοι να ειναι στην τσιτα και να ξεσπασουν καπου!! Φαντασου και οταν εχουν υποστει ολη αυτη την ταλαιπωρια και να εχει χασει και η ομαδα τους!!!;) :respect: FANS:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts