NetSurfer_g7 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Υπαρχει τροπος να δω με χρονολογικη σειρα ολα τα σχολια που εχω γραψει σε βιντεο αλλων χρηστων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Χρησιμοποιω τον Firefox.Οταν ειμαι σε κανονικο παραθυρο τα βιντεο στο youtube ξεκινανε με μικρη καθυστεριση περιπου 15 δευτερα,αν το ιδιο βιντεο το ανοιξω σε ενα παραθυρω ιδιοτικης περιηγησης ανοιγει αμεσως,τι μπορει να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGR123 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) το youtube δεν μου φορτώνει σώστα δεν ξέρω γτ πλζ βοηθεια να το φτιάξω παιδία δεν εχω adblock στης επεκτάσεις τιποτα απλος δεν φορτωνέι καθολου ουτε ιους εχει το πσ ειναι 1ας εβδομαδάς format.. :X:X μια φοτο http://imgur.com/0WL4s3z Edited January 12, 2017 by NikosGR123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καθαρισε την cache του browser που χρησιμοποιεις! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts