FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 πηρα pepsi max zero sugar(η αντιστοιχη zero μαλλον καθως δεν εχει καθολου ζαχαρη) ρε παιδια...αυτο δεν πινεται... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 πηρα pepsi max zero sugar(η αντιστοιχη zero μαλλον καθως δεν εχει καθολου ζαχαρη) ρε παιδια...αυτο δεν πινεται... Η pespsi χωρίς ζάχαρη όντως δεν πίνεται.Σε αυτήν την κατηγορία προιόντων η coca cola βρίσκεται αιώνες μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν ξέρω για Pepsi zero, αλλά εγώ τόσα χρόνια Pepsi max πίνω και είναι τέλεια. H Sprite Zero που δοκίμασα ήταν άθλια:down: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 pepsi max ...αλλα zero sugar.. οριστε και φωτο απο το κουτακι http://img144.imageshack.us/img144/3/091808182051re9.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/3/091808182051re9.jpg Α ναι! Το έχω δει το κουτάκι... Θα δοκιμάσω να δω κι εγώ τι παίζει γιατί μου κάνει εντύπωση. H Pepsi έχει απίστευτη γεύση...! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Φυσιολογική ποσότητα είναι το 1,5 λίτρο. Άλλοι πίνουν 1 λίτρο Coca-Cola την ημέρα.Είναι κατά κάποιον τρόπο εθισμένοι. Εγω επινα 3-4 λιτρα την ημερα. Τωρα το εχω φτασει στα 1,5-2. Δεν εχω παθει τιποτα μεχρι τωρα, αλλα θα ξερω απο τι ειναι παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolky Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 re paidia poulane pouthena tin coca cola vanilla stin ellada? an nai pou? an kai eimai apo thess,tha pao opoudipote na paro.einai theiki!!!!!!!!!!!!! Ακομα στην coca cola vanilla εχεις μεινει ; Εχει αποσυρθει εδω και κανα 3αρι χρονια. Τη θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης, ειχα δοκιμασει κανα δυο φορες αλλα δεν με εντυπωσιασε, γενικα δεν τραβηξε και ακολουθησε αναμενομενη πορεια προς αποσυρση. Προτιμω φουλ τα προιοντα της ΛΟΥΞ, κυριως την πορτοκαλαδα και το σπραιτ (την πορτοκαλαδα αποκλειστικα ). Η πορτοκαλαδα της ειναι ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη που κυκλοφορει, με διαφορα απο τη FANTA. Αλλα και το σπραιτ της ΛΟΥΞ ειναι σουπερ. Μεχρι και πριν απο κανα χρονο, ημουν εξαρτημενος με τη κοκα κολα, μιλαμε για ΧΟΝΤΡΗ, ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, αλλα την εκοψα μαχαιρι γιατι θα πηγαινε το στομαχακι μου ακλαφτο. Ειναι πρε.....ζα η ατιμη, αλλα μεχρι ενα σημειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 re paidia poulane pouthena tin coca cola vanilla stin ellada? an nai pou? an kai eimai apo thess,tha pao opoudipote na paro.einai theiki!!!!!!!!!!!!! Δοκίμασα και έριξα λίγη σκόνη βανίλια στην κόλα και την ανακάτεψα :p Δοκίμασέ το, καλό είναι. Από το τίποτα... :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εγω επινα 3-4 λιτρα την ημερα. Τωρα το εχω φτασει στα 1,5-2. Δεν εχω παθει τιποτα μεχρι τωρα, αλλα θα ξερω απο τι ειναι παντος. πανε για καμια εξεταση αιματος και θα σου πω!! εμενα μου βρηκαν με πολυ χαμηλοτερη καταναλωση! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κανω καθε 6-8 μηνες...Πιστεψε το η οχι! Αλλα δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igreek Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 έψα στο ψυγείο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δοκίμασα και έριξα λίγη σκόνη βανίλια στην κόλα και την ανακάτεψα :p Δοκίμασέ το, καλό είναι. Από το τίποτα... :p Έλεος, πόσο πιο χαμηλά πια... Λέω να δοκιμάσω κι εγώ :p http://en.wikipedia.org/wiki/Coca_cola_vanilla#Reintroduction :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δοκίμασα και έριξα λίγη σκόνη βανίλια στην κόλα και την ανακάτεψα :p Δοκίμασέ το, καλό είναι. Από το τίποτα... :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=213538 Είσαι σε λάθος θέμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Έλεος, πόσο πιο χαμηλά πια... Λέω να δοκιμάσω κι εγώ :p http://en.wikipedia.org/wiki/Coca_cola_vanilla#Reintroduction :up: Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς. Σκέφτομαι να το ονομάσω "Άρπα Κόλα" :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=213538 Είσαι σε λάθος θέμα. :p Όχι βρε ματάκια μου δεν είναι επικίνδυνο :p Άλλωστε η βανίλια είναι αρωματικό... πες βρε Βασίλη :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 η καλυτερη κοκα ειναι στο κουτακι ολα τα αλλα μπουκαλια 500σιων και 1.5 λιτρου η 2/0 δε μπορω να τα πιω με τιποτα.το κουτακι ειναι αλλη φαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 η καλυτερη κοκα ειναι στο κουτακι ολα τα αλλα μπουκαλια 500σιων και 1.5 λιτρου η 2/0 δε μπορω να τα πιω με τιποτα.το κουτακι ειναι αλλη φαση !!!! Συμφωνώ απόλυτα :worry: Ειδικά των 500ων, είναι το χειρότερο απ' όλα... Να το γιορτάσουμε; :D :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 και γω συμφωνω.:D λετε να χιονησει??? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Συνήθως πίνω coca-cola και fanta αν και στο θέμα πορτοκαλάδα 8α προτιμίσω την loux. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 και εγω ειμαι της coca cola light ή zero αλλιως fanta.. παντως ειμαι εθισμενη κανονικα δυστυχως............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εpsa-cola for ever! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Φυσιολογική ποσότητα είναι το 1,5 λίτρο. Άλλοι πίνουν 1 λίτρο Coca-Cola την ημέρα.Είναι κατά κάποιον τρόπο εθισμένοι. τωρα ειδα το ποστ απο την παραθεση του jog. ΔΕΝ ειναι "φυσιολογικη" ποσοτητα το 1,5 λιτρο.εκτος αν μιλας για νερο. ακομα και πανω στα κουτακια γραφει συνιστωμενη ποσοτητα για ημερησια καταναλωση,ριχτου μια ματια:) +1 για τα κουτακια εναντι των μπουκαλιων..απο τοτε που επινα 1,5 λιτρο την μερα το περιορισα στο ενα κουτακι μια στο τοσο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ακομα και πανω στα κουτακια γραφει συνιστωμενη ποσοτητα για ημερησια καταναλωση,ριχτου μια ματια:) αληθεια λεει?δεν το ειχα προσεξει!!!και ποσο γραφει πως "πρεπει" να καταναλωνουμε?10 ΛΙΤΡΑ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 επιτρεπομενη ηθελα να γραψω.λαθος μου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ligo coca cola pou kai pou. genika gia na piw anapsyktiko prepei na to thelw para para poly aliws den me endiaferei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 η καλυτερη κοκα ειναι στο κουτακι ολα τα αλλα μπουκαλια 500σιων και 1.5 λιτρου η 2/0 δε μπορω να τα πιω με τιποτα.το κουτακι ειναι αλλη φαση Ωραια;) και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου , οτι εχουν διαφορετικες γευσεις. Που να δοκιμασετε και τα πολυ μικρα κουτακια.... Φαινεται οτι οσο πιο μεγαλο ειναι το δοχειο τοσο πιο πολυ αλλοιωνεται το περιεχομενο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts