asto63 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ IGO PLUS ΣΕ HP 5710 KAI ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΤΟ VOICE TO ( v_gre_m11 ) ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ 47 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ΄ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Αυτός είναι ο πιο πλήρης. Βέβαια είναι πίσω χιλιόμετρα από της NGI. http://uploaded.to/?id=0lfjl7 Σε χ500 το igo plus δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 νομίζω θέλει ένα κωδικό για να κατέβει ο χάρτης Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 :whistle: 4pda :X:X Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asto63 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 νομίζω θέλει ένα κωδικό για να κατέβει ο χάρτης http://rs240.rapidshare.com/files/62779810/Greece_2007.07_070814.fbl Αν και αυτός δεν είναι ο πλήρης. Μόλις βρω τον άλλο θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 o 2007.01 ειναι καλούλης, και εγώ αυτόν έχω ο 2007.07 παρούσιάζει το πρόβλημα ότι δεν σε αφήνει να ψάξεις για Οδό του λες πόλη Αθήνα και σε πάει στο κέντρο, δεν σε ρωτάει ποιο δρόμο ψάχνεις Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asto63 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 o 2007.01 ειναι καλούλης, και εγώ αυτόν έχω ο 2007.07 παρούσιάζει το πρόβλημα ότι δεν σε αφήνει να ψάξεις για Οδό του λες πόλη Αθήνα και σε πάει στο κέντρο, δεν σε ρωτάει ποιο δρόμο ψάχνεις Δεν μπορώ να βρω διεύθυνση πουθενά που να τον έχει. Αν έχεις κάτι ρίξτο για τον φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μα μόλις έδωσες τα λινκς εσυ ο ίδιος για αυτούς τους χάρτες μιλάω Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asto63 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μα μόλις έδωσες τα λινκς εσυ ο ίδιος για αυτούς τους χάρτες μιλάω Αυτός που έδωσα είναι ο μικρός Greece_2007.07_070814.fbl με τα 14 megabyte. Για τον άλλο λέω με τα 17 megabyte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 o 2007.01 einai 16.8mb kai o 2007.07 einai 13.8mb αλλάξε η συμπίεση, αυτό είναι όλο έχω τους ίδιους χάρτες τώρα περασμένους στο Χ500 από την μέρα που βγήκαν, είναι ίδιοι με τους δικούς σου :) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asto63 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 o 2007.01 einai 16.8mb kai o 2007.07 einai 13.8mb αλλάξε η συμπίεση, αυτό είναι όλο έχω τους ίδιους χάρτες τώρα περασμένους στο Χ500 από την μέρα που βγήκαν, είναι ίδιοι με τους δικούς σου :) Κάτι βρήκα:http://rapidshare.com/files/27530700/Greece.rar Σε μένα ο 2007 01 μου έδειχνε δρόμους. Ο 2007 07 δεν μου έδειχνε. Γιαυτό είχα την εντύπωση ότι ο πρώτος είναι πιο πλήρης. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ρε παιδιά... Μήπως είδατε πουθενά να περνά ο νέος αυτός χάρτης της Creative Image;:shifty: ναι φίλε μου πριν απο λίγο πέρασε αλλά δεν τον πρόλαβα,θα περιμένω στη στάση ...:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Για ψαξτε λιγο στα γνωστα μερη....κατι βγηκε σημερα και νομιζω δουλευει καλα οσον αφορα τα bugs των προηγουμενων εκδοσεων.Τωρα απο πλοηγηση δεν μπορω να το τεσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ναι βγηκε ο καινουριος χαρτης παντως το σπιτι μου και μερικες οδους που πριν ουτε καν υπηρχαν τωρα ειναι μεσα(μιλαμε για θεσ/νικη) δεν το βγαλα ακομα στην γυρα για τεσταρισμα. ο χαρτης παντως δουλευει και στο igo6 και στο mio map v3.............λετε να παιζει και στο igo8? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Κυκλοφόρησε σήμερα σε γνωστό ελληνικό "μαγαζί" και με μια μικρή δοκιμή στο κέντρο της Αθήνας παίζει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Κυκλοφόρησε σήμερα σε γνωστό ελληνικό "μαγαζί" και με μια μικρή δοκιμή στο κέντρο της Αθήνας παίζει καλά. Se poia version to foreses ? sto 8ari paizei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ela tora me balate sth priza,lete ontos na paizei kai sto 8,pantos sto plus paizei apsoga. GOLF5:D Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Στην 2006 την απλή και παίζει μια χαρά. Επίσης έχει και πολύ όμορφη εμφάνιση. Και εγώ "ψώνισα" από τον golf5 , να'ναι καλά το παιδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Στην 2006 την απλή και παίζει μια χαρά. Επίσης έχει και πολύ όμορφη εμφάνιση. Και εγώ "ψώνισα" από τον golf5 , να'ναι καλά το παιδί. eppp semnaaaaaaaaa:D Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ωχ βλεπω να περναει το igo στα postarismata το desti7.μαλλον σε <<μπελαδες>> μπαίνουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Μια ερώτηση. Ο χάρτης αυτός κάνει δρομολόγηση σε άλλες χώρες της Ευρώπης; Η τα σύνορα είναι αποκομμένα και ο χρήστης θα πρέπει να ξαναβάζει προορισμό στα σύνορα; Θυμάμαι με παλιότερους υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, αλλά με τις εκδόσεις 2007.01 και 2007.07 είχε διορθωθεί. Τώρα με τον νέο τί ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ______________________________________________________________________________________________________________________ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Τόσο γέλιο και δεν την πήρε κανένας χαμπάρι?:O Katevaseto tha se kraxoune :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Τόσο γέλιο και δεν την πήρε κανένας χαμπάρι?:O να'σαι καλά.... με το "γέλιο" σου αποκτησα κι εγω ένα μεγάλο χαμόγελο. ;););) Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 ...apokomenos apo alles xores... ston promahona kai gevgeli pou toulaxiston dokimasa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 βέβαια κάτι fixes που τους είχα στείλει πριν κανα 20μερο δεν βλέπω να περάστικαν (έχουν κομμένο τον κεντρικό δρόμο του Ρίου... αίσχος :P ) κατα τα άλλα δεν ξέρω τι λέει, den eko aytokinito kardia mou... Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts