Jump to content

iGO 2006

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ibiza2003 !

Έχω Tom Tom Western Europe v675 και θα τον χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Αν μπορείς στείλε μου με πμ ή e-mail την τελευταία έκδοση του i-go με χάρτη Ευρώπης, ώστε να έχω καβάντζα, αν δεν δουλέψει ο tomtom (ή μου αρέσει περισσότερο ο i-go).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

.....

Ευχαριστώ και εκ των υστέρων για την αμεσότατη απάντηση !!

Γιώργος

Keep on riding...

Και τα δύο είναι άριστα για δυτική ευρώπη...
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είχα την προηγούμενη έκδοση (την πρώτη Plus που βγήκε) και δούλευε άψογα. Τώρα με την αναβάθμιση του Ιουνίου κάνει πολλή ώρα να lockαρει το στίγμα (όχι να δει δορυφόρους, αυτούς τους βλέπει σε χρόνο dt). Επίσης χάνει πολύ εύκολα το σήμα και με βγάζει περίπου 10 μέτρα (συνήθως) δεξιά.

Το κάνει και σε σας? Να ξαναπεράσω την παλιά έκδοση? Ο χάρτης είναι ο ίδιος του Ιουνίου και στις δύο περιπτώσεις.

PS Κάτι κουκίδες που ενφανίζονται μέσα στα σπίτια τί είναι?

Κωνσταντίνος

freco said:
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είχα την προηγούμενη έκδοση (την πρώτη Plus που βγήκε) και δούλευε άψογα. Τώρα με την αναβάθμιση του Ιουνίου κάνει πολλή ώρα να lockαρει το στίγμα (όχι να δει δορυφόρους, αυτούς τους βλέπει σε χρόνο dt). Επίσης χάνει πολύ εύκολα το σήμα και με βγάζει περίπου 10 μέτρα (συνήθως) δεξιά.

Το κάνει και σε σας? Να ξαναπεράσω την παλιά έκδοση? Ο χάρτης είναι ο ίδιος του Ιουνίου και στις δύο περιπτώσεις.

PS Κάτι κουκίδες που ενφανίζονται μέσα στα σπίτια τί είναι?

File mou se mena einai ola ok,lockarei ameseos,eno to allo problima pou eipes den toxo sinantisi.gia pia spitia milas?

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

ibiza2003 said:
File mou se mena einai ola ok,lockarei ameseos,eno to allo problima pou eipes den toxo sinantisi.gia pia spitia milas?

Όταν λέω σπίτια εννοώ όχι στον δρόμο, αλλά στο κίτρινο χρώμα (έτσι είναι στο δικό μου, κίτρινο με το skin riksday) που είναι τα οικοδομικά τετράγωνα.

Κωνσταντίνος

freco said:
Όταν λέω σπίτια εννοώ όχι στον δρόμο, αλλά στο κίτρινο χρώμα (έτσι είναι στο δικό μου, κίτρινο με το skin riksday) που είναι τα οικοδομικά τετράγωνα.

file mou afta pou les einai ikonoes apo poi's,kai otan kanei zoum o xarhs fenontai kanonika ikonidia.

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

ibiza2003 said:
file mou afta pou les einai ikonoes apo poi's,kai otan kanei zoum o xarhs fenontai kanonika ikonidia.

Ναι φίλε μου. Sorry. Το κατάλαβα αλλά με πρόλαβες. :)

Ευχαριστώ πάντως.

Κάτι ακόμα. Σε μορφή χάρτη το zoom (by default) είναι πολύ μικρό. Μετα βίας φαίνεται το τριγωνάκι. Υπάρχει ρύθμιση να μεγαλώσει και να φαίνεται όπως όταν επιλέγω πιλοτήριο?

Κωνσταντίνος

freco said:
Ναι φίλε μου. Sorry. Το κατάλαβα αλλά με πρόλαβες. :)

Ευχαριστώ πάντως.

Κάτι ακόμα. Σε μορφή χάρτη το zoom (by default) είναι πολύ μικρό. Μετα βίας φαίνεται το τριγωνάκι. Υπάρχει ρύθμιση να μεγαλώσει και να φαίνεται όπως όταν επιλέγω πιλοτήριο?

file freco,afto einai kathara thema skin kai diastaseis ikonidion,ego xrisimopio ayto,tha to sinistousa kai se sena kai se opion allon thelei na to dokimasi,einai ena kainourgio katapliktiko skin,sto opio ta ikonidia fenonte kanonka kai horeis zoum

http://rapidshare.com/files/42496201/ZM154.zip

den to aposympizoume,sto sd/igo2006/igo dimiourgoume ena fakelo to opio onomazoume SKIN ,kai to antigrafoume mesa.

kalispera

Prospathw na sthsw to igo sto empus rtw-1000 kai moy bgazei synexeia to mhnyma <hardwareIDerror> kata thn ekinhsh toy programmatos

Se allo pda ksekinaei kanonika. mhpws kapoios exei antimetwpisei to idio problhma kai an nai pws to antimetwpise?

Any help?

Sas eyxaristw

mandos said:
κάτι δεν κάνεις σωστά στην "αγορά" του προγράμματος

διαβασε λίγο αυτό που κατέβασες

φιλε μου ολα σωστα τα εκανα και οπως ειπα και προηγουμενως, και σε παλιοτερο μηχανακι (hp1710) τρεχει κανονικα.

το empus αρνειται επιμονα να συνεργαστει.

αν γνωριζει καποιος καποια λυση ασ μου στειλει παρακαλω, η μεσω pm

ευχαριστω

calvins said:
φιλε μου ολα σωστα τα εκανα και οπως ειπα και προηγουμενως, και σε παλιοτερο μηχανακι (hp1710) τρεχει κανονικα.

το empus αρνειται επιμονα να συνεργαστει.

αν γνωριζει καποιος καποια λυση ασ μου στειλει παρακαλω, η μεσω pm

ευχαριστω

Δεν έχεις αντικαταστήσει το εκτελέσιμο αρχείο. Ακολούθα τις οδηγίες :)

Κωνσταντίνος

Δύο θεματάκια:

1. Έχει κάποιος σωστό ελληνικό voice για την καθοδήγηση? Το v_gre_f11 που έχω είναι απαράδεκτο.

2. Έχω πληκτρολόγιο για ελληνικά αλλά έχει μόνο μικρούς χαρακτήρες, υπάρχει και με κεφαλαία?

το 2 νομίζω δεν σε επηρεάζει, ψάχνει αυτόματα μετάξυ όλων

δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις με την καθοδήγηση, σε εμένα πέζει σωστά αν και μερικές φορές είναι αναποφάσιστη (δλδ λέει σε 300μ ... και τέλος, δεν λέει τι να κάνεις! συνήθος σε κυκλικές πλατείες)

if you believe in God, it's because of the Devil...

Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στη ελληνική beta version (ακόμη!), οι χάρτες φαίνονται αρκετά πλήρης. Μην ρωτήσετε δεν είδα όλη την Ελλάδα ούτε έκανα πλοήγηση για να σας πω πως δουλεύει. Το μόνο που έκανα ήταν να ζουμάρω σε 3 4 επαρχιακές πόλεις και σε 3 4 νησιά και είδα ότι η κάλυψη ήταν περίπου ίδια με του dest (το είχα ανοικτό δίπλα). Τώρα τι κάνει από πλοήγηση και πού, όταν βγεί και το δούμε από κοντά θα βγάλουμε πιο σωστά συμπεράσματα για τον χάρτη, γιατί για το πρόγραμμα δεν νομίζω κανείς να έχει κάποιες απορίες σχετικά με την ποιότητά του ;)

tomgr said:
Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στη ελληνική beta version ...

Που μπορώ να την βρω;

bel said:
Φίλε εχεις pm:)

Ο χάρτης για Γερμανία (όπως και για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, όχι για την Ελλάδα) είναι ακριβέστατος. Τον χρησιμοποίησα για τρεις μέρες στην περιοχή της Βαυαρίας και με πήγε παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν είχα μείνει στην παλιά τεχνολογία (χαρτί) ακόμη εκεί θα ήμουν...:lol:

Και μια και συζητάμε για χάρτες και IGo να σας πώ με συντομία τις εντυπώσεις μου...

α. Βουλγαρία. Ο χάρτης με πήγε απροβλημάτιστα μέχρι τα σύνορα με την Σερβία.

β. Ουγγαρία. Εθνικό δίκτυο και Βουδαπέστη άψογα.

γ. Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία δεν σχολιάζω. Μπορείς να πας και στα πιο απίθανα μέρη με κλειστά τα μάτια, ακούγοντας απλώς τις οδηγίες.

ε. Ιταλία. Εθνικό δίκτυο και Μιλάνο, που πήγα δεν με προβλημάτισε καθόλου, εκτός από μία έξοδο στην αουτοστράντα έξω από το Μιλάνο, όπου με έβγαλε σε λάθος έξοδο, με αποτέλεσμα να χάσω περίπου 15' για να ξαναβρώ την πορεία μου. Όταν ξαναπέρασα από εκεί, διαπίστωσα ότι είχε πρόσφατα τροποποιηθεί η έξοδος και ο χάρτης δεν είχε ενημέρωση. (Συμπέρασμα, ακόμη και στις μεγάλες ευρωπαϊκες χώρες καλό είναι να κοιτάμε και τις πινακίδες και όχι να βασιζόμαστε 100% στις οδηγίες του προγράμματος.)

στ. Σλοβενία, Κροατία. Χωρίς κανένα λάθος όπου πήγα (κυρίως Κροατία, που μπήκα και σε Ριέκα και στα περίχωρα.)

ζ. Σερβία Σκόπια. Με λίγα ψιλοπροβληματάκια στην έξοδο του Βελιγραδίου, λόγω έργων. Τίποτα σοβαρό...Νότια όμως...ο χάρτης είναι επικίνδυνος. Δεν συνιστάται η χρήση του. Για να περάσω από Σερβία στα Σκόπια με πήγε μέσα από αλβανόφωνες περιοχές, κάνοντας μεγάλο κύκλο, βγάζοντάς με από τον κεντρικό δρόμο. Ευτυχώς το κατάλαβα σχετικά γρήγορα και γύρισα πίσω...

Γενικά σαν πρόγραμμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτε. Έβρισκε αμέσως δορυφόρους και δεν τους έχανε με τίποτα. Οι φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά πολύ καλές (κάποια λαθάκια στον πληθυντικό μέτρο-μέτρα, χιλιόμετρο-χιλιόμετρα). Ακόμη και στις κυκλικές πορίες ήταν πολύ καλές (κάποιοι έχουν παραπονεθεί για λαθάκια εκεί.)

Όλοι οι χάρτες που χρησιμοποίησα ήταν οι τελευταίες εκδόσεις...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

• 2 weeks later...
Kalispera paidia.eimai katoxos tou mio c220 gps car navigator me proegatestimeno stin karta ton Greece - 2006.10 V4 Galileo (Epsilon+TeleAtlas).Apofasisa meta apo dio mines na kano update ton xarti apo to sunodeutiko me to mio dvd pou eixei ton greece 2007.1 .Apogoiteutika giati meiothike i kalipsi kata megalo pososto !.Distixos ama kano epanafora sistimatos mou xanavazei auton ton xarti.Mporeite na mou peite pos mporo na egatastiso ton palio????Ton exo vrei apo torrent alla thelo kai to analogo licence!!!allios mou to vgazei locked!!pou mporo na cro to licence ??i alliuos peite mou analytika ti na kano...many thanks!!!

παιδες καλησπερα!ειμαι καινουριος εδω αλλα και στα πραγματα αυτα.αφου εγκατεστησα το iGO 2006 plus εκδοση Ιουνιου δεν μπορει να βρει τους δορυφορους και το φωτακι που αναβοσβηνει ειναι κιτρινο.το destinator 6.1 που εχω μεσα τους βρισκει ανετα.καμια ιδεα ευχαριστω προκαταβολικα

σε τι συσκευη?

στο Χ500 μου αν εχω το ephemeris update τους βρίσκει απευθείας, αλλιώς αργεί λίγο αλλά όχι πάντα

κατα κανόνα μάλιστα θα έλεγα ότι fixarei πιο γρήγορα από το destinator αλλά με μικρή μάλλον διαφορά

if you believe in God, it's because of the Devil...

calvins said:
kalispera

Prospathw na sthsw to igo sto empus rtw-1000 kai moy bgazei synexeia to mhnyma <hardwareIDerror> kata thn ekinhsh toy programmatos

Se allo pda ksekinaei kanonika. mhpws kapoios exei antimetwpisei to idio problhma kai an nai pws to antimetwpise?

Any help?

Sas eyxaristw

File mou kainourgios eima ego kai exo to idio problima. Se Acer N35 mpenei apsoga. Sto rimadi to rtw tipota. Akolouthisa pista odigies, omos tipota. Brikes lisi???? An oxi kanis allos tipota!!!!!

Eyxaristo ek ton proteron

παιδια εχτες μου ειπαν να βαλω τις ρυθμισεις που εχει και το destinator δηλ.ιδια θυρα ταχτητα κτλ.ακριβως τα ιδια και μου επιασε αμεσως ακομα και μεσα στο σπιτι εχω σημα.η συσκευη ειναι το mio p350.καλη τυχη λοιπον.