root2 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Htc P3600 iGO My way 2006 Plus (εγκατεστημενο στην καρτα μνημης)Greece-200610.fbl o χαρτης και δεν εχω φωνιτικες οδηγιες εγκατεστημενο στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εγώ το έχω εγκατεστημένο στην κάρτα. Δεν έχω απεγκαταστήσει το Dest, απλώς οι χάρτες του είναι σε άλλη κάρτα. Δουλεύουν και τα δύο κανονικά με μια απλή εναλλαγή κάρτας... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Εγκατεστησα και εγω το igo2006 myway plus + 2006.10 V4 Galileo (Epsilon+TeleAtlas) (070320) ο χαρτης και τα δυο στην καρτα μνημης πριν 3-4 μερες ,δουλεύοντας το destinator 6.1 καιρό τωρα σαν κυριο προγραμμα πλοηγησης. Η αλήθεια ειναι οτι δεν περιμενα πολλά και ξαφνικά βρεθηκα προ εκπλήξεως :wacko: Ο καινουριος χαρτης ειναι ενημερωμένος πολύ καλά σε επιπεδο οδων και οχι αριθμησης για την ευρυτερη περιοχή μου ( Λαμία )και η πλοηγηση πολύ πολύ καλή ( εκει φυσικά η μηχανη γραφικών της pdamill δεν παιζεται ,τα εχουμε ξαναπεί ):wacko: μαλιστα συγκρινεται άνετα με αυτον της ngi ( Πάντα για την περιοχή μου και για τον τωρινο χαρτη ):wacko: Αντε και εις ανώτερα....:) Υ.Γ να πω οτι και το dest 6.1 & I-go Μπορουν να εγκατασταθούν στην ιδια καρτα μνημης και να τρεξει το καθενα χωρίς κανενα απολύτως προβλημα Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδά, ολίγον άσχετο (μπορεί και όχι...), αλλά σήμερα πήρα (πιο πολύ για το ποδήλατο που δίνει δώρο) το Mio C510. Έχω ήδη το Destinator 6.1 και το iGO 2006. Τι λέει σε σχέση με αυτά; Γιατί μου φαίνεται ότι το Mio Map είναι ίδιο με το iGO; Πάντως από απόψεως γραφικών είναι πολύ όμορφο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Παιδά, ολίγον άσχετο (μπορεί και όχι...), αλλά σήμερα πήρα (πιο πολύ για το ποδήλατο που δίνει δώρο) το Mio C510. Έχω ήδη το Destinator 6.1 και το iGO 2006. Τι λέει σε σχέση με αυτά; Γιατί μου φαίνεται ότι το Mio Map είναι ίδιο με το iGO; Πάντως από απόψεως γραφικών είναι πολύ όμορφο! Απλά γιατι ειναι το ιδιο ....:lol: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε, dell x51v, iGO My way 2006 Plus (εγκατεστημενο στην καρτα μνημης), 2006.10 V4 Galileo (Epsilon+TeleAtlas) (070320) ο χαρτης. @root2 Για λιγο που το δοκιμασα επαιζαν κανονικα οι φωνητικες οδηγιες. Συγχωρήστε με αν έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν βρίσκω κάτι με το search..... Πως μπορώ να δω ποιό χάρτη χρησιμοποιώ? Δλδ ποιά έκδοση και από ποια εταιρεία είναι? Στο Destinator είναι σχετικά εύκολο να το βρεις, στο iGΟ έχω φάει το κόσμο (το μενού) :D και δεν βρίσκω τίποτα! Επίσης δεν μπορώ να βρω από που του λες ποιό χάρτη να χρησιμοποιήσει, για να αλλάξω χάρτη αφήνω μόνο τον χάρτη που θέλω να χρησιμοποιήσω στον σχετικό φάκελο...... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Πως μπορώ να δω ποιό χάρτη χρησιμοποιώ? Δλδ ποιά έκδοση και από ποια εταιρεία είναι? ...στο iGΟ έχω φάει το κόσμο (το μενού) :D και δεν βρίσκω τίποτα! Στην αρχική οθόνη πας Πληροφορίες -> Χάρτες και κάνεις κλικ στον χάρτη που θέλεις. Εκεί γράφει όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης δεν μπορώ να βρω από που του λες ποιό χάρτη να χρησιμοποιήσει, για να αλλάξω χάρτη αφήνω μόνο τον χάρτη που θέλω να χρησιμοποιήσω στον σχετικό φάκελο...... Από το ίδιο σημείο επιλέγεις - αλλάζεις χάρτη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Στην αρχική οθόνη πας Πληροφορίες -> Χάρτες και κάνεις κλικ στον χάρτη που θέλεις. Εκεί γράφει όλες τις λεπτομέρειες. Από το ίδιο σημείο επιλέγεις - αλλάζεις χάρτη. Σωστός! Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Ξερει κανεις τι μορφης πρεπει να ειναι η διευθυνση στις επαφες ωστε να εμαφανιζεται στα POI μεσα στο IGO? Γιατι απο ολες οσες εχω μου διχνει μονο 1. Γινεται να κανουμε reindex τις επαφες στο IGo? Thnks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 :help: ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Φίλοι έχω μία απορία. Οι νέοι χάρτες που κυκλοφορούν (2007.01) είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος από τις προηγούμενες εκδόσεις τους. Σημαίνει κάτι αυτό όσον αφορά τις πληροφορίες που παρέχουν? Μήπως πρέπει να κρατήσουμε τις παλιότερες εκδόσεις? Help please! Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 παιδιά το έβγαλα τεστ drive χθές και σήμερα καλό είναι, αν και νομίζω ότι οι χάρτες του Dest6 είναι αρκετά καλύτεροι επίσης δεν έχω καταφέρει να του πω να με πάει στο Χ contact όπως έκανα στο Dest ούτε και να πάω προς κάποιο POI το βρίσκω όμως πιο γρήγορο από το Dest στο IPAQ 3970 (win2003 update) όπου το Dest αργεί ή δεν βρίσκει καθόλου την κεραία μου (Adapt AD700) το iGO την βρίσκει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα btw ο τελευταίος χάρτης είναι 16mb (20/03/2007) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Φίλοι έχω μία απορία. Οι νέοι χάρτες που κυκλοφορούν (2007.01) είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος από τις προηγούμενες εκδόσεις τους. Σημαίνει κάτι αυτό όσον αφορά τις πληροφορίες που παρέχουν? Μήπως πρέπει να κρατήσουμε τις παλιότερες εκδόσεις? Help please! telika den symbeni mono se mena ! Ala apo oti blepo pedia eine problima toy programatos na xani toys hxoys eidopoiisis eno xekinai to kopeli na lalai mia--dyo--tris strofes .......kai akra toy tafoy sioph ston dromo basileyh. Episis gia tis kameres taxititas gnorizi kapios an yparxh fonitikh idopoiisi..bay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Σε μενα οποια version χαρτη και να εβαλα το ιδιο προβλημα μου εκανε οποτε μαλλον προβλημα προγραματος θα ειναι αλλα ας περιμενουμε να δουμε και το γνησιο τι θα κανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 telika den symbeni mono se mena ! Ala apo oti blepo pedia eine problima toy programatos na xani toys hxoys eidopoiisis eno xekinai to kopeli na lalai mia--dyo--tris strofes .......kai akra toy tafoy sioph ston dromo basileyh. Episis gia tis kameres taxititas gnorizi kapios an yparxh fonitikh idopoiisi..bay Δεν υπάρχει φωνητική αλλά ηχητική ειδοποίηση. Όταν πλησιάζεις σε κάμερα (δεν ξέρω ακριβώς σε ποια απόσταση, πρέπει να είναι περίπου 500 μέτρα) αρχίζει να ακούγεται ένα κουδούνισμα που γίνεται όλο και πιο έντονο και σταματάει μόλις περάσεις την κάμερα... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 χωρίς να ξέρω που ακριβώς είναι οι κάμερες, εμένα μου λέει μια ιδοποίηση του τύπου "ΣΕ 800 ΜΕΤΡΑ" την πρώτη φορά απόρισα, όταν πλησίασα είδα ότι είναι πιθανό σημείο για κάμερα δυστυχώς δεν μπορώ να το εξακριβώσω μιας και δεν ξέρω αν όντος έχει κάμερα εκεί επίσης η version που έχω με τον χάρτη που έχω δεν παρουσιάσε κανένα απολύτος πρόβλημα, και έχω ένα αρκετά παλίο PDA με win2003 (όχι SE, τα απλά) όλα πάνε μια χαρά και γρήγορα (σε σύγκριση με το Destinator) βρήκα και πως να πάω προς ένα POI (πατόντας το κεντρικό κουμπί!), δεν έχω καταφερεί να πάω προς κάποια επαφή του pda... δεν παίρνει τις διευθύνσεις μόνο του για κάποιο λόγο Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 χωρίς να ξέρω που ακριβώς είναι οι κάμερες, εμένα μου λέει μια ιδοποίηση του τύπου "ΣΕ 800 ΜΕΤΡΑ" την πρώτη φορά απόρισα, όταν πλησίασα είδα ότι είναι πιθανό σημείο για κάμερα δυστυχώς δεν μπορώ να το εξακριβώσω μιας και δεν ξέρω αν όντος έχει κάμερα εκεί Θυμάσαι σε ποιό σημείο ήταν αυτή η κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 μπαίνοντας προς Αθήνα, επί της Καβάλας, μετά την Θηβών και πριν την Κυφισσού έχει ένα φανάρι σε εκείνο μου σφύραγε είχα ειδοποίηση στα 800μ και στα 300μ στις ρυθμίσεις του έχω πει να με ενημερώνει καθός πλησιάζω (και όχι το απλό, που ίσως να είναι κάποιος ηχητικός τόνος) το έκανε και σε άλλα, όμως επειδή δεν είμαι γνώστης των Αθηναϊκών δρόμων (και οδηγών) δεν στάμπαρα τα σημεία, πρόσεχα άλλα πράματα :O παρεπιπτόντος στο iGO8 η εταιρία είπε ότι θα έχει χάρτες από την NGI το οποίο πραγματικά το θεωρό αξιόλογο νέο αν όντως ισχύει το επόμενο βήμα είναι το project του bloka.gr να μεταφερθεί κάπως και στο iGO :wacko: Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 geia sas paidia,oson afora to igo+,telika to speedlimit den litioyrgi gia tin ellada?,exo diokimasi difora skin pou ypostirizoun to sppedlimit(to igo me ta gnisia data.zip den to exi),parol ayta kamia idopoisi gia speedlimit den ixa oute optikos oute me fonitika...,ean kserei kapios ti akrybos symbeni as apantisi.euxarhsto poly.... Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 μπαίνοντας προς Αθήνα, επί της Καβάλας, μετά την Θηβών και πριν την Κυφισσού έχει ένα φανάρι σε εκείνο μου σφύραγε είχα ειδοποίηση στα 800μ και στα 300μ στις ρυθμίσεις του έχω πει να με ενημερώνει καθός πλησιάζω (και όχι το απλό, που ίσως να είναι κάποιος ηχητικός τόνος) το έκανε και σε άλλα, όμως επειδή δεν είμαι γνώστης των Αθηναϊκών δρόμων (και οδηγών) δεν στάμπαρα τα σημεία, πρόσεχα άλλα πράματα :O παρεπιπτόντος στο iGO8 η εταιρία είπε ότι θα έχει χάρτες από την NGI το οποίο πραγματικά το θεωρό αξιόλογο νέο αν όντως ισχύει το επόμενο βήμα είναι το project του bloka.gr να μεταφερθεί κάπως και στο iGO :wacko: Κάπου εκεί φαντάστηκα κι εγώ ότι θα σου χτύπησε........ Βασικά στην ΕΟ μέσα στην Αθήνα έχει κάμερες που έχουν μείνει από τους Ολυμπιακούς, δεν φαίνονται παρά μόνο αν κοιτάξεις ΠΟΛΥ ψηλά σε κάτι πολύ ψηλούς στήλους. Αυτά δεν κόβουν κλήσεις αλλά και στο Destinator πχ τα είχε σαν κάμερες ελέγχου ταχύτητας και σε προειδοποιεί. Οπότε είναι πιθανό και εκεί να είχε κάτι τέτοιο και να χτύπησε το iGO. ;) Σχετικά με τον χάρτη, ο 2006.10 V4 Galileo (Epsilon+TeleAtlas) (070320) είναι πάρα πολύ καλός! Εγώ μέχρι πριν 10 μέρες χρησιμοποιούσα μόνο Destinator, τώρα με αυτόν τον χάρτη χρησιμοποιώ μόνο iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 έχει κάποια λάθη (εδώ στο Αιγάλεω που ξέρω λίγο τις διαδρομές και δεν τον ακολουθώ πιστά) αλλά είναι καλός, δυστυχώς το iGO χάνει στις άλλες πόλεις (στο Ρίο πχ δεν έχει καν τους δρόμους, έστω ανώνυμα, το Dest τους έχει!) όσον αφορά τα speedcams τώρα, βρήκα αυτό: http://www.aivanet.com/showpost.php?p=47616&postcount=601 το iGO τα φυλάει με τέτοια μορφή: X,Y,TYPE,SPEED,DIRTYPE,DIRECTION 7.2770000,51.3550000,5,70,0,0 13.6017800,45.9150400,5,50,0,0 17.9023108,47.1170847,1,0,0,0 15.8692755,47.6623277,1,0,0,0 όπου TYPE = Camera type: 1. Fix 2. Mobile 3. Temp 4. Section 5. Redlight το Dest με την παρακάτω: <Placemark><name>DP0001 JUNCTION</name><Point><coordinates>22.96569,40.62987,0</coordinates></Point></Placemark> <Placemark><name>DP0002 JUNCTION</name><Point><coordinates>22.96703,40.63078,0</coordinates></Point></Placemark> <Placemark><name>DP0003 POINT</name><Point><coordinates>22.96419,40.62956,0</coordinates></Point></Placemark> <Placemark><name>DP0004 TURN</name><Point><coordinates>22.96858,40.62523,0</coordinates></Point></Placemark> (από το project του bloka.gr) φαντάζομαι ότι η μεταφόρα σε iGO του υπάρχοντος project είναι doable! αν τα σημεία υπάρχουν σε κάποιο .xls από τα παιδιά στο bloka τότε σιγά σιγά μπορούν να γίνουν ένα txt για το iGO :) θα το ψάξω και θα κοιτάξω να τους ρωτήσω στο φόρουμ τους αν βρω το χρόνο να ασχολιθώ με το όλο θέμα βέβαια όλα αυτά θα έχουν νοήμα αφού βγει το Dest7 και δούμε κατά πόσο στέκεται δίπλα στο iGO (για το ipaq μου το igo είναι μάλλον μονόδρομος...!) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 έχει κάποια λάθη (εδώ στο Αιγάλεω που ξέρω λίγο τις διαδρομές και δεν τον ακολουθώ πιστά) αλλά είναι καλός, δυστυχώς το iGO χάνει στις άλλες πόλεις (στο Ρίο πχ δεν έχει καν τους δρόμους, έστω ανώνυμα, το Dest τους έχει!) Από ότι είδα μόλις τώρα έχει τους δρόμους στην Πάτρα, στο Ρίο έχει μόνο τους βασικούς δρόμους (αλλά όχι μόνο τελεία). Φυσικά δεν είναι αρκετό αλλά όσο να'ναι βελτιώνεται. Προσωπικά έχω και τα 2 στην κάρτα και αν κάπου δεν μπορέσει να με kαλυψει το iGO τότε το Dest είναι 2 κλικ μακριά........;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ακριβώς το ίδιο έχω και εγώ απλά θα ήθελα να μείνω σε ένα μόνο πρόγραμμα κάποια στιγμή ;) Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 geia sas paidia,oson afora to igo+,telika to speedlimit den litioyrgi gia tin ellada?,exo diokimasi difora skin pou ypostirizoun to sppedlimit(to igo me ta gnisia data.zip den to exi),parol ayta kamia idopoisi gia speedlimit den ixa oute optikos oute me fonitika...,ean kserei kapios ti akrybos symbeni as apantisi.euxarhsto poly.... i mipos xriazete kapoia extra rrythmisi? Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danapostol Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 μπαίνοντας προς Αθήνα, επί της Καβάλας, μετά την Θηβών και πριν την Κυφισσού έχει ένα φανάρι σε εκείνο μου σφύραγε είχα ειδοποίηση στα 800μ και στα 300μ στις ρυθμίσεις του έχω πει να με ενημερώνει καθός πλησιάζω (και όχι το απλό, που ίσως να είναι κάποιος ηχητικός τόνος) το έκανε και σε άλλα, όμως επειδή δεν είμαι γνώστης των Αθηναϊκών δρόμων (και οδηγών) δεν στάμπαρα τα σημεία, πρόσεχα άλλα πράματα :O παρεπιπτόντος στο iGO8 η εταιρία είπε ότι θα έχει χάρτες από την NGI το οποίο πραγματικά το θεωρό αξιόλογο νέο αν όντως ισχύει το επόμενο βήμα είναι το project του bloka.gr να μεταφερθεί κάπως και στο iGO :wacko: exo tis cameres nomizo? gia oli tin ellada moy tis dixni kononika prin ftaso se aytes kai nomizo oti to programa parametropoiite se pola simia arki na exis orexi na to kanis. ta skins me ta speedlimits exoyn fonitiki idopoiisi sta germanika ala den to exo dokimasi akoma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts