visitor Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Δεν αμφέβαλα ποτέ. Οι χάρτες είναι το ζητούμενο. Δεν το είδα να τα παίζει και ιδιαίτερα. Μια χαρά με πήγε. :D Ευτυχώς που έτυχε να το έχω πάνω. Έχω συνήθως όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Απλά είμαι μετά από reflash και δουλεύει χωρίς εγκατάσταση το dest, οπότε το έριξα πάνω για την στραβή και να που έτυχε. Ε ναι και εγώ δεν θα γίνω η εξαίρεση του κανόνα που λέει: iGO με NGi χάρτες, ο απόλυτος πλοηγός. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει στο μικρό πρόβλημά μου? Γιατί ενω ακολουθώ το δρομολόγιο που έχει υποδείξει κάθε τρεις και λίγο μου λέει και κάνει υπολογισμό διαδρομής? τι μπορώ να κάνω? μήπως έχω ρυθμίσει κάτι λάθος? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Kalispera, gnwrizete ean i TeleAtlas exei vgalei neous chartes gia ellada meta tin ekdosi 2007.01? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Kalispera, gnwrizete ean i TeleAtlas exei vgalei neous chartes gia ellada meta tin ekdosi 2007.01? euxaristw Έχει βγάλει τον Μάιο και τον Αύγουστο. Του Αυγούστου όμως ήταν αποτυχία. Ο καλύτερος είναι του Μαΐου (για Ελλάδα). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Pws ginetai tou Augustou na einai xeiroteroi, kanonika den tha eprepe na vasizontai stis proigoumenes ekdosiseis kai na kanoun update?:!: P.S pou borw na vrw tou Maiou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismx5r1 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Έβαλα τον τελευταίο χάρτη Greece_2007.07_070814.fbl και ειναι 14 ΜΒ περίπου. Ο προυγούμενος που είχα ήταν ο Greece_2007.01_070515.fbl με 17 ΜΒ περίπου. Λίγο που τους έψαξα δεν βρήκα κμαί βελτίωση, τουλάχιστον σην περιοχή που είμαι εγώ (Κοζάνη). Πως γίνετε ο αναβαθμισμένος να έχει μικρότερο μέγεθος από τον προϋγούμενο? ρε παιδια υπάρχει licence.db για C710 για το χάρτη Greece_2007.07_070814.fbl PLEASE help!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Επειδή από οσα διάβασα σε αυτό το topic για iGo 2006 μου κίνησαν το ενδιαφέρον , θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να τρέξει σε ενα iPaq 2750 που έχω με Windows mobile 2003plus ή θέλει κάποια νεώτερη έκδοσή τους ? {....(off topic) υπάρχει δυνατότητα να περαστούν WCE 5 ή 6 στο iPaq 2750 ?? ....και αν ναι , με ποιόν τρόπο ?? :rolleyes:} Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 paidia an kai prostesa ton xarti gia tin galia den ida diafora i diafora tha emfanisti mono otan pao stin galia i mporo na ploigitho apo tora pls help Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 paidia an kai prostesa ton xarti gia tin galia den ida diafora i diafora tha emfanisti mono otan pao stin galia i mporo na ploigitho apo tora pls help Ti διαφορα θελεις να δεις; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 paidia an kai prostesa ton xarti gia tin galia den ida diafora i diafora tha emfanisti mono otan pao stin galia i mporo na ploigitho apo tora pls help Δοκίμασε να βάλεις μια διεύθυνση στη Γαλλία να δεις αν θα σε πάει (πάνω δεξιά αλλαγή χώρας -> πόλη κλπ). Εμένα μου δείχνει τους δρόμους αλλά όχι τα νούμερα. Μου βγάζει μύνημα "Δεν βρέθηκε η διαδρομή, οι χάρτες είναι απομονωμένοι". Μάλλον επειδή είμαι Ελλάδα και δεν έχω τις ενδιάμεσες χώρες μέχρι τη Γαλλία. Πιστεύω θα δουλέψει όταν θα είμαι εκεί. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksp Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Καλημέρα, Μόλις αγόρασα το HTC 3650 και εγκατέστησα το I-go. Πως μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας του χάρτη, μην γίνει κάτι και χαλάσει ή σβηστεί καμιά κάρτα; Ευχαριστώ. Παράθεση Visit: www.sofiatimes.com www.serrestown.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Καλημέρα, Μόλις αγόρασα το HTC 3650 και εγκατέστησα το I-go. Πως μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας του χάρτη, μην γίνει κάτι και χαλάσει ή σβηστεί καμιά κάρτα; Ευχαριστώ. Υπαρχει κλειδωμα στην καρτα αυτο σημαινει οτι και τα αρχεια να αντιγραψεις σε αλλη καρτα αυτη δεν θα παιζει. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksp Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλημέρα. Ευχαιριστώ για την απάντηση. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι δεν κινδυνεύω; Μπορώ να αποθηκεύω στην κάρτα με το I-go; Παράθεση Visit: www.sofiatimes.com www.serrestown.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Φυσικά. Γι αυτό δίνουν μεγαλύτερη κάρτα. Φαντάσου να έπρεπε να ανοίγεις τα σωθικά του κινητού (όπως πχ στο artemis) για να αλλάζεις κάρτα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Υπαρχει τροπος να αποενεργοποιησω αυτο το εκνευριστικο μηνυμα "Επανακαθορισμος διαδρομης" καθε φορα που παω απο αλλο δρομο απο αυτον που προτεινει το Igo ? Ειναι λιγο σπαστικο .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Υπαρχει τροπος να αποενεργοποιησω αυτο το εκνευριστικο μηνυμα "Επανακαθορισμος διαδρομης" καθε φορα που παω απο αλλο δρομο απο αυτον που προτεινει το Igo ? Ειναι λιγο σπαστικο .... :) Άνοιξε το iGO\Voice\v_gre_xx.zip (αφού κρατήσεις αντίγραφο) και σβήσε μέσα από το audio ότι αρχείο ogg έχει σχέση με recalculation. Νομίζω ότι κάπου το είχα διαβάσει και κάνει αυτό που θες. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Ευχαριστώ πολύ ! :) Ήταν πολύ απλό τελικά. Και για όποιον το κάνει, το αρχείο που πρέπει να φύγει είναι το “recalc.ogg” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Μου βγάζει μύνημα "Δεν βρέθηκε η διαδρομή, οι χάρτες είναι απομονωμένοι". Μάλλον επειδή είμαι Ελλάδα και δεν έχω τις ενδιάμεσες χώρες μέχρι τη Γαλλία. Πιστεύω θα δουλέψει όταν θα είμαι εκεί. και μενα το ιδιο μηνυμα βγαζει αν και εχω ελλαδα ιταλια ελβετια και γαλλια. Τι φταιει αραγε Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Και εμένα το ίδιο. Έβαλα διεύθυνση στην Αυστρία, ενώ έχω ΌΛΟΥΣ του χάρτες της Ευρώπης και έχω επιλέξει σχεδιασμό διέλευσης συνόρων. Έχω δε γνησιότατο λογισμικό...το Limousine για εργοστασιακές οθόνες αυτοκινήτων! Ελπίζω να μη μου κάνει τίποτα χαζά από την Ancona και πάνω... 800 Ευρώ κόστισε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Ο χάρτης της Ελλάδας (η έκδοση 2008.01) δεν είναι της ίδιας εταιρείας με τους υπόλοιπους χάρτες της Δ. Ευρώπης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει "σύνδεση" των συνόρων της Ελλάδας με τα άλλα κράτη (πράγμα που αναμένεται να υπάρξει στην επόμενη ενημέρωση). Αποτέλεσμα αυτού είναι να βγάζει αυτό το μήνυμα σε κάθε "χάραξη" διαδρομής από Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labkos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε μέσα στο skin το βέλος που μας δείχνει την θέση μας,με εικονίδιο αυτοκινήτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phainomeno Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ρε παιδια ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ HARDAWAREIDERROR ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/cry.gif :cry:ΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλημέρα, μήπως πας να το τρέξεις από HCSD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ο χάρτης της Ελλάδας (η έκδοση 2008.01) δεν είναι της ίδιας εταιρείας με τους υπόλοιπους χάρτες της Δ. Ευρώπης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει "σύνδεση" των συνόρων της Ελλάδας με τα άλλα κράτη (πράγμα που αναμένεται να υπάρξει στην επόμενη ενημέρωση). Αποτέλεσμα αυτού είναι να βγάζει αυτό το μήνυμα σε κάθε "χάραξη" διαδρομής από Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα. Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά από που βρήκες αυτή την πληροφορία; Ρώτησα και στο επίσημο site του iGO και δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει κάτι στο net που θα μπορούσα να διαβάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά από που βρήκες αυτή την πληροφορία; Ρώτησα και στο επίσημο site του iGO και δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει κάτι στο net που θα μπορούσα να διαβάσω; Η πληροφορία είναι από τους διαχειριστές του επίσημου φόρουμ. Δεσμεύτηκαν πως στην καινούρια έκδοση το πρόβλημα θα έχει λυθεί. http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?p=886#post886 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts