odytsak Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Αν βάλεις την τελευταία έκδοση Ελληνικών μενού που υπάρχει στο forum του iGO http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=9 θα το βλέπεις κάπως έτσι. http://img86.imageshack.us/img86/9403/capscr0001gg5.png Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Σε ολα επεσες μεσα.Αληθεια πως με καταλαβες;Δες και εδω θα σε βοηθησει στο προβλημα που εχεις http://www.igomyway.gr/forum/showthread.php?t=45 Thanks Τα έχω δοκημάσει όλα φίλε μου, δέν δουλεύει σωστά. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 λοιπον με διαδρομη <ταχυτερη> ξεκινω απο ευαγγελισμο για (οσους ξερουν απο θεσσαλονικη ο πολυ παλιος δρομος για καβαλα ) με προορισμο σταυρουπολη και στην εισοδο της εγνατιας αυτο με στελνει ευθεια για προφητη και παει λεγοντας μπηκα εγω εγνατια και καπου λιγο πριν την ανηφορα του δερβενιου με στελνει να στριψω δεξια και να μπω στο δρομο για λητη.αυτος ο δρομος ειναι μονοδρομος και ειναι η εξοδος του δρομου απο σερρες και κιλκις αν μη τη αλλο ειναι τουλαχιστον ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Το έχουμε πει πολλές φορές ότι ο χάρτης έχει πολλά λάθη, πολλά παραπάνω από το αναμενόμενο. Ας τους δώσουμε λιγάκι χρόνο αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Και ο χάρτης της NGI από την τρίτη έκδοση 2005.Q1 άρχισε να γίνεται κάπως καλός. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trospe Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλησπέρα. Δοκίμασα τις τελευταίες δυο μέρες τον νέο χάρτη, δυστυχώς είναι χειρότερος από τον 2007.01 της TeleAtlas. Σε μια διαδρομή 3-4 χιλιομέτρων (Νέα Σμύρνη – Καλλιθέα), τα λάθη είναι τόσα πολλά που δεν έχω κουράγιο να τα αναφέρω στην αναφορά λαθών. Για να μου φύγει κάθε ενδοιασμός (2007.01 TeleAtlas ή 2007.07 NaviGreece) έκανα την ίδια διαδρομή με τον 2007.01 και με πήγε άψογα, χωρίς «λάθη» και «επίμονες περίεργες διαδρομές». Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο... Ελπίζω να γίνουν «μαζικά» οι διορθώσεις και στον επόμενο χάρτη, από ότι διάβασα τον Ιανουάριο, να έχουμε τουλάχιστον κάτι καλύτερο από τον 2007.01 και να μην χρειαστεί να περιμένουμε 3-4 εκδόσεις νέων χαρτών. Το iGO 2006 Plus κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο…οπότε αξίζει την αναμονή. Απλά το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Καλησπέρα. Δοκίμασα τις τελευταίες δυο μέρες τον νέο χάρτη, δυστυχώς είναι χειρότερος από τον 2007.01 της TeleAtlas. Σε μια διαδρομή 3-4 χιλιομέτρων (Νέα Σμύρνη – Καλλιθέα), τα λάθη είναι τόσα πολλά που δεν έχω κουράγιο να τα αναφέρω στην αναφορά λαθών. Για να μου φύγει κάθε ενδοιασμός (2007.01 TeleAtlas ή 2007.07 NaviGreece) έκανα την ίδια διαδρομή με τον 2007.01 και με πήγε άψογα, χωρίς «λάθη» και «επίμονες περίεργες διαδρομές». Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο... Ελπίζω να γίνουν «μαζικά» οι διορθώσεις και στον επόμενο χάρτη, από ότι διάβασα τον Ιανουάριο, να έχουμε τουλάχιστον κάτι καλύτερο από τον 2007.01 και να μην χρειαστεί να περιμένουμε 3-4 εκδόσεις νέων χαρτών. Το iGO 2006 Plus κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο…οπότε αξίζει την αναμονή. Απλά το περίμενα πως και πως και απογοητεύτηκα. Πρεπει και εμεις ομως να βοηθαμε με την αναφορα των λαθων.Η αληθεια ειναι οτι βγαζει περιεργες διαδρομες.Οταν πηρα αποφαση ομως να ακολουθησω μια ,αφου εκεινη την ημερα δεν βιαζομουνα, ειδα οτι με πηγε μια χαρα.Παντως το ξανατονιζω δωστε τα λαθη στην αναφορα.Αν βαριεσται ,γιατι η αληθεια ειναι οτι το σαιτ τους δεν ειναι και πολυ γρηγορο, δωστε ενα μερος αυτων Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Molf48 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Αρχικα λυπουμε αν πηραξαν τα κεφαλαια. Kαταλαβα μια απο τα ιδια,πρωτα το αγοραζεις οπως και το destinator και μετα σου λενε οτι δεν ειναι συμβατο!!!(Ευχαριστω δεν θα παρω!!!) Εστω αν το εχει καποιος εγκαταστηση ας μου πει εντυπωσεις. (αναφερομαι μονο στους κατοχους Artemis!!!). Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Αρχικα λυπουμε αν πηραξαν τα κεφαλαια. Kαταλαβα μια απο τα ιδια,πρωτα το αγοραζεις οπως και το destinator και μετα σου λενε οτι δεν ειναι συμβατο!!!(Ευχαριστω δεν θα παρω!!!) Εστω αν το εχει καποιος εγκαταστηση ας μου πει εντυπωσεις. (αναφερομαι μονο στους κατοχους Artemis!!!). Ευχαριστω http://www.igomyway.gr/forum/ μπες και διάβασε,εγω με την Αρτεμις το εχω 1,5 μηνα σίγουρα ειναι πιο γρήγορο και ελαφρύ ,οι χάρτες θέλουν βελτίωση αλλα ειναι αξιοπρεπείς περιμένουμε update ιανουαριο. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πρεπει και εμεις ομως να βοηθαμε με την αναφορα των λαθων.Η αληθεια ειναι οτι βγαζει περιεργες διαδρομες.Οταν πηρα αποφαση ομως να ακολουθησω μια ,αφου εκεινη την ημερα δεν βιαζομουνα, ειδα οτι με πηγε μια χαρα.Παντως το ξανατονιζω δωστε τα λαθη στην αναφορα.Αν βαριεσται ,γιατι η αληθεια ειναι οτι το σαιτ τους δεν ειναι και πολυ γρηγορο, δωστε ενα μερος αυτων Κοίτα φίλε μου. Αν τα λάθη ήταν λίγα να το κάνω το ψυχικό. Όταν όμως περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως η Δάφνη βγάζει τόσα λάθη τι να πεις. Πιστεύω τον Γενάρη Φλεβάρη να είναι βελτιωμένα τα πράγματα και να το χρησιμοποιήσω πάλι. Πάντως γενικώς μιλώντας τη συγκεκριμένη εποχή και όχι 5 χρόνια πριν ο χάρτης, ας είναι πρώτη version, για τις εταιρείες που είναι μπλεγμένες είναι πολλά σκαλιά κάτω από αυτό που περίμενα. Και δεν είναι λογική βάλτε τα λάθη να τον διορθώσουμε. Ιδίως για την Αθήνα. Να βγει κάτι που μπορώ να το χρησιμοποιήσω ε και βρε παιδί μου 3 4 5 10 100 πραγματάκια να τα διορθώσουμε. Αλλά όχι κι έτσι. Όχι πως και οι άλλοι γενικώς ήταν καλύτεροι΄κάποτε, για να θυμούνται και οι παλαιότεροι, αλλά εφόσον υπάρχουν ήδη κάποια ανταγωνιστικά προϊόντα σε κάποιο επίπεδο δεν μπορεις να βγαίνεις έτσι. Και μιλάω πάντα για την Αθήνα που λειτουργώ. Για πάρα έξω δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 DOWNLOAD LATEST iGo DANGEROUS POINTS UPDATES HERE !! Εδώ στο επίσημο forum του igomyway.gr θα ανεβαίνουν κάθε μήνα τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και επαρχιακού Οδικού μας δικτύου για χρήστες IGO Το θέμα θα μείνει κλειδωμένο και θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα κλπ δεν έχετε πάρα να επικοινωνήσετε μαζι μας -== Disclaimer ==- Δηλώνεται οτι η όλη προσπάθεια ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και δεν αποσκοπεί στο κέρδος,οι δημιουργοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ποιότητα των bmps και την ακρίβεια των σημείων. Όποιος κατεβάζει αυτά τα αρχεία αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους !!! DANGEROUS POINTS GR UPDATE December 2007 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: December 2007 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 26/11/2007 General Information Type: iGo DP Utility Platform : iGo 2006 Date : 26 Noεμβρίου 2007 Changelog: Προστέθηκαν Στροφές: 9 Σημεία: 2 Διασταυρώσεις: 3 Δρόμοι: 3 Διαβάσεις_τρένου: 0 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 17 νέα σημεία από 1017 -------------------------------- Too many thanks to: Στον Σπύρο (Murdof) για την τεχνογνωσία (bmps, categories)και την αμέριστη βοήθεια που μας έδωσε και τον Πάνο (Mastelos) για το beta testing και τον χρόνο που αφιέρωσε για να γίνει πραγματικότητα αυτή η υλοποίηση από και για Έλληνες χρήστες . Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Κοίτα φίλε μου. Αν τα λάθη ήταν λίγα να το κάνω το ψυχικό. Όταν όμως περιοχές του κέντρου της Αθήνας όπως η Δάφνη βγάζει τόσα λάθη τι να πεις. Πιστεύω τον Γενάρη Φλεβάρη να είναι βελτιωμένα τα πράγματα και να το χρησιμοποιήσω πάλι. Πάντως γενικώς μιλώντας τη συγκεκριμένη εποχή και όχι 5 χρόνια πριν ο χάρτης, ας είναι πρώτη version, για τις εταιρείες που είναι μπλεγμένες είναι πολλά σκαλιά κάτω από αυτό που περίμενα. Και δεν είναι λογική βάλτε τα λάθη να τον διορθώσουμε. Ιδίως για την Αθήνα. Να βγει κάτι που μπορώ να το χρησιμοποιήσω ε και βρε παιδί μου 3 4 5 10 100 πραγματάκια να τα διορθώσουμε. Αλλά όχι κι έτσι. Όχι πως και οι άλλοι γενικώς ήταν καλύτεροι΄κάποτε, για να θυμούνται και οι παλαιότεροι, αλλά εφόσον υπάρχουν ήδη κάποια ανταγωνιστικά προϊόντα σε κάποιο επίπεδο δεν μπορεις να βγαίνεις έτσι. Και μιλάω πάντα για την Αθήνα που λειτουργώ. Για πάρα έξω δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω. Το θεμα ειναι να μην το βλεπεις σαν ψυχικο.Αν οι χαρτες βελτιωθουν ο ανταγωνισμος θα ανεβει με δικο μας οφελος.Αλλο ειναι να παιζει ενας και αλλο να παιζουν πολλοι στην ιδια αγορα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Το θεμα ειναι να μην το βλεπεις σαν ψυχικο.Αν οι χαρτες βελτιωθουν ο ανταγωνισμος θα ανεβει με δικο μας οφελος.Αλλο ειναι να παιζει ενας και αλλο να παιζουν πολλοι στην ιδια αγορα. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι σύντομα, τέλος του 08 άντε σε ενάμισυ χρόνο οι πιο πολλοί θα πουλήσουν. Δεν νομίζω να αντέξουν παραπάνω. αυτό είναι το ένα που σκέφτομαι. Τουλάχιστον 2 δηλαδη. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι τέτοιες μονοπωλιακές καταστάσεις δεν χτυπιούνται έτσι. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές και σε διάφορους τομείς. Στην Γαλλία που θυμάμαι και αν κάνω λάθος ας με διορθωσει κάποιος, τα πράγματα βελτιώθηκαν μόλις έφτιαξε και πούλησε βάση ο κρατικός οργανισμός που διαχειρίζεται την χαρτογράφηση εκεί. Στην Ελλάδα κανένας ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί η επαρχία θέλει αναλυτική χαρτογράφηση, ο τουρισμός φαίνεται δεν τους νοιάζει. Τεσπα. Μεγάλη συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Όχι πως και οι άλλοι γενικώς ήταν καλύτεροι΄κάποτε, για να θυμούνται και οι παλαιότεροι, αλλά εφόσον υπάρχουν ήδη κάποια ανταγωνιστικά προϊόντα σε κάποιο επίπεδο δεν μπορεις να βγαίνεις έτσι. Και μιλάω πάντα για την Αθήνα που λειτουργώ. Για πάρα έξω δεν ξέρω οπότε δεν μιλάω. Αυτό που λες ότι οι άλλοι κάποτε δεν ήταν καλύτεροι το δέχομαι εν μέρει.Γιατί εν έτει 2007 δεν μπορεί να βγαίνει μια εταιρεία και να έχει λάθη στην επαρχία τουλάχιστον που ζώ και κινούμαι εγώ(Δυτική Μακεδονία) δεν τα είχε ο χάρτης του 2005 των "άλλων". Δηλαδή αυτές οι τρεις εταιρίες πόσα χρόνια πριν ετοίμαζαν αυτό το χάρτη? http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=75894#75894 Μεταφέρω αυτό που έγραψα στο φορουμ της ΝGi: "Για λόγους σύγκρισης και μόνο έβαλα τον παλιό χάρτη 2005.q4 ο οποίος ήταν η πρώτη προσπάθεια της NGi να καλύψει επαρχία.Πραγματικά είναι άξιο απορίας πως γίνεται ένας χάρτης κατασκευασμένος 2,5χρόνια πριν να έχει δρόμους που δεν έχει ένας χάρτης το 2007!!!Είναι ποτέ δυνατόν σε χάρτη του 2005 να υπάρχει ο νέος δρόμος Κοζάνης-Πτολεμαϊδας και σε χάρτη του 2007 να μην υπάρχει όταν η πτολεμαϊδα έχει όλους τους δρόμους και ονόματα οδών?Ο δρόμος Κοζάνης-Λάρισας δεν βρίσκεται μέσα στη λίμνη πολυφύτου http://www.ngi.gr/forum/images/smiles/icon_lol.gif Ακόμη και οι είσοδοι-έξοδοι της εγνατίας οδού(ότι υπήρχε τότε) είναι σωστότερα χαρτογραφημένα.Δρόμος Γρεβενών-Κοζάνης μία από τα ίδια.Το χιονοδρομικό κέντρο βασιλίτσας δεν είναι πλοηγήσιμο με τον "νεότερο χάρτη του 2007". To 1995 στην περιοχή έγινε σεισμός 6,6ριχτερ.Παρόλα αυτά οι δρόμοι που ανέφερομαι(κοζάνης-λάρισας,γρεβενών-κοζάνης) δεν άλλαξαν θέση ούτε τότε.Οπότε ρωτάω και εδώ:Πόσο παλιότερα έγινε η χαρτογράφηση? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Πάντως γενικώς μιλώντας τη συγκεκριμένη εποχή και όχι 5 χρόνια πριν ο χάρτης, ας είναι πρώτη version, για τις εταιρείες που είναι μπλεγμένες είναι πολλά σκαλιά κάτω από αυτό που περίμενα. Αύτο είπα και εγώ απλώς δεν το πρόσεξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Αύτο είπα και εγώ απλώς δεν το πρόσεξες To πρόσεξα και περιμένω να το πρόσεξαν και οι αρμόδιοι.Απλά έγραψα και μια άποψη από ένα κομμάτι της επαρχίας,επειδή ανέφερες πως δεν το δοκίμασες εκτός Αθήνας.Οσο για την αναφορά λαθών που έχει ανεβάσει η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πραγματικά για γερά νεύρα και αργόσχολους,λόγω της απελπιστικής ταχύτητας στο φόρτωμα της. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 To πρόσεξα και περιμένω να το πρόσεξαν και οι αρμόδιοι.Απλά έγραψα και μια άποψη από ένα κομμάτι της επαρχίας,επειδή ανέφερες πως δεν το δοκίμασες εκτός Αθήνας.Οσο για την αναφορά λαθών που έχει ανεβάσει η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πραγματικά για γερά νεύρα και αργόσχολους,λόγω της απελπιστικής ταχύτητας στο φόρτωμα της. εγώ λέω σε αυτό οτι πρέπει κάποιος να ειναι πραγματικά ανίκανος, που να μην μπορεί να δώσει ενα λάθος λόγω ταχύτητας που βρήκε, στην αναφορά λαθών και μου κανει εντύπωση ατομα που ασχολούνται με τα ppc να θεωρούν δύσκολο να κάνουν αναφορά λάθους. αν θεωρείται δύσκολη την αναφορά λάθους θα αρχίσω να αμφιβάλω για το πως χειρίζεστε τα μηχανάκια σας εκτός αν ειναι ολα κουβέντες μεσα στο γενικό κλίμα οτι όλα ειναι άχρηστα και τιποτα καλό δεν υπάρχει. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 εγώ λέω σε αυτό οτι πρέπει κάποιος να ειναι πραγματικά ανίκανος, που να μην μπορεί να δώσει ενα λάθος λόγω ταχύτητας που βρήκε, στην αναφορά λαθών και μου κανει εντύπωση ατομα που ασχολούνται με τα ppc να θεωρούν δύσκολο να κάνουν αναφορά λάθους. αν θεωρείται δύσκολη την αναφορά λάθους θα αρχίσω να αμφιβάλω για το πως χειρίζεστε τα μηχανάκια σας εκτός αν ειναι ολα κουβέντες μεσα στο γενικό κλίμα οτι όλα ειναι άχρηστα και τιποτα καλό δεν υπάρχει. Εγω παντως 3 λαθη που βρηκα και τα εβαλα μου πηρε 1,5 ολοκληρο λεπτο.Αφου να σκεφτεις ακυρωσα ολα τα ραντεβου μου εκεινης της ημερας για να μπορεσω να δωσω αυτα τα λαθη.Σε καποιο σαιτ στις αρχες χρηστες παρακαλουσαν να αφησουν οι υπευθυνοι να δινουν λαθη και οι κατοχοι παρανομου λογισμικου.Τωρα δεν μπορουν να αφιερωσουν ουτε 5 λεπτα γαι δωσουν λαθη αλλα δυστυχως δεν καταλαβαινουν οτι ο ανταγωνισμος εμας ωφελει.Αλλα μηπως δεν θελουν ανταγωνισμο;Μια σκεψη εκανα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εγω παντως 3 λαθη που βρηκα και τα εβαλα μου πηρε 1,5 ολοκληρο λεπτο.Αφου να σκεφτεις ακυρωσα ολα τα ραντεβου μου εκεινης της ημερας για να μπορεσω να δωσω αυτα τα λαθη.Σε καποιο σαιτ στις αρχες χρηστες παρακαλουσαν να αφησουν οι υπευθυνοι να δινουν λαθη και οι κατοχοι παρανομου λογισμικου.Τωρα δεν μπορουν να αφιερωσουν ουτε 5 λεπτα γαι δωσουν λαθη αλλα δυστυχως δεν καταλαβαινουν οτι ο ανταγωνισμος εμας ωφελει.Αλλα μηπως δεν θελουν ανταγωνισμο;Μια σκεψη εκανα. Τα 5 λεπτά που λες τα αφιέρωσα και πολύ περισσότερα.Αλλά δεν είναι αρκετά.Οτι έχω γράψει παραπάνω για τη σύγκριση των 2 χαρτών ισχύει και τα έχω βάλει και στην αναφορά λαθών.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός,όταν υπάρχουν περιοχές που είναι χειρότερα χαρτογραφημένες από το χειρότερο των ανταγωνιστών. Μόνο μεγάλα λόγια βλέπω προς το παρόν από την διεύθυνση της εταιρείας.Ελπίζω η έντονη κριτική να λειτουργήσει ως αφύπνιση για το καλό όλων μας. Τώρα αν εσείς βλέπετε ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή λαθών,δεν έχει πρόβλημα και δεν πρέπει η εταιρεία να την βελτιώσει,προκειμένου να γίνει πιο εύχρηστη για το δικό της καλό,έχετε παρωπίδες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Τα 5 λεπτά που λες τα αφιέρωσα και πολύ περισσότερα.Αλλά δεν είναι αρκετά. Μα και εγώ το ίδιο έκανα μέχρι κάποιο σημείο. Μετά πια πόσο Για παράδειγμα. Στο κέντρο της Δάφνης έχει λάθος το δρόμο του σπιτιού μου του πατρικού μου καθώς και το δρόμο που οδηγεί σε αυτά. Στο κέντρο της αθήνας έχει λάθος το δρόμο του γραφείου μου και τέλος έχει λάθος το δρομο του εξοχικού μου 4 στα 4 δηλαδή.Πες με γκαντέμη. Τέλος θέλοντας να παω στην οδό Αγ. Βασιλείου στο περιστέρι όταν εχω δακτύλιο ανοικτό με πάει κανονικά καβάλας και μετα θηβών αν του κλείσω το δακτύλιο στριβει ένα στενό πριν την θηβών και αφου περάσει μερικα στενά με βγάζει πάλι θηβών. Αν τα ίδια τα δοκιμάσουμε σε κάποιο άλλο προγραμμα με παλιά βερσιον και οχι το dest για να μην λεει κανένας, αυτά δεν υπάρχουν. Και σκέφτομαι, είναι δυνατον χιλιοχρησιμοποιημένα κομάτια της αθήνας που υπάρχουν από παμπάλαιους χάρτες που ακόμα και εκείνες οι γνωστές βέρζιον των ολυμπιακών τις είχαν σωστά εδώ να είναι λάθος? Τεσπα το θέμα είναι ότι το Igo είναι απο τις κορυφές, κλάσεις ανώτερο από άλλα και αν η εταιρεία το αντιμετωπίσει σοβαρά θα είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Εγώ περιμενω κανα 2 βερζιον ακόμα και μετά θα κρίνω. Προς το παρόν λέω τους προβληματισμούς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Μα και εγώ το ίδιο έκανα μέχρι κάποιο σημείο. Μετά πια πόσο Για παράδειγμα. Στο κέντρο της Δάφνης έχει λάθος το δρόμο του σπιτιού μου του πατρικού μου καθώς και το δρόμο που οδηγεί σε αυτά. Στο κέντρο της αθήνας έχει λάθος το δρόμο του γραφείου μου και τέλος έχει λάθος το δρομο του εξοχικού μου 4 στα 4 δηλαδή.Πες με γκαντέμη. Σε παρακαλω πολυ μου λες 43 αριθμους απο το το 1 μεχρι το 49 να παιξω τους υπολοιπους 6 στο λοττο :lol: (πλακα κανω) Εγώ περιμενω κανα 2 βερζιον ακόμα και μετά θα κρίνω. Προς το παρόν λέω τους προβληματισμούς μου. Μα αυτο ακριβως λεω και εγω να περιμενουμε.Καποιοι λενε οτι περaσαν 2,5 χρονια για να χαρτογραφηθει η περιοχη που μενουν σωστα.Τωρα θελουν απο την πρωτη εκδοση να ειναι ολα τελεια.Και στο κατω κατω αφου εχουν τους χαρτες της "εταιριας μονοδρομο" που τους καλυπτουν γιατι μπαινουν συνεχως στο thread του igo και γκρινιαζουν;Εγω ειμαι αυτος που ανοιξα στο σαιτ της ngi θεμα για το οτι το PN ηταν της πλακας.Ως συνηθως μου επιτεθηκε το συνολο των χρηστων και απο τοτε ελαχιστα μηνυματα δημοσιευσα.Δεν εμπαινα καθε μερα στο σαιτ για να γκρινιαζω.Και καταληγω α)οι χαρτες ναι δεν ειναι σε καμια περιπτωση ισαξιοι της NGI.Aλλα η NGI ειναι στο χωρο απο το 2004 με πολλα περισσοτερα εσοδα και πολλα περισσοτερες βοηθειες απο τους χρηστες.Αλλα εχει ενα προβλημα εδω και σχεδον 2 χρονια το οποιο δεν μπορει να λυσει και αντι να το παραδεχτει παρουσιαζει καθε ασχετη διακαιολογια β)Το οτι θα χρησιμοποιησω το igo και δεν θα χαθει η γραμμη πλοηγησης ,ουτε αλλου θα στριβω και αλλου θα με δειχνει και ουτε θα μου λεει "αφετηρια μη προσβασιμη" και θα πρεπει μα μετακινηθω για να κανει πλοηγηση, ουτε θα πηδαει ο χαρτης και το igo βλεπει το gps με την πρωτη αυτο μου αρκει.Οπου το χρησιμοποιησα με πηγε μια χαρα.Σε καποιες λαθος μονοδρομησεις εστριψα στο επομενο στενο και τελειωσε η υποθεση. ΥΓ 1 Αν οι χαρτες δεν βελτιωθουν με τα απο 1-2 αναβαθμισεις οπως εχω ξαναγραψει πρωτος εγω θα τους κραξω ΥΓ 2 Για να μην νοιωθεις γκαντεμης και εμενα το σπιτι μου το εχει με λαθος αριθμηση Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 SPEEDCAMERAS UPDATE ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Change Log : Προστέθηκαν 71 νέα σημεία: 9 G - 16 R - 8 WR - 38 CTV Αφαιρέθηκαν 4 σημεία: 2 R - 1 G - 1 WR Διορθώθηκε 1 σημείο: 1 R ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Download links για IGO My Way Plus εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Καλησπέρα! Επειδή δεν μου είναι δυνατόν να διαβάσω όλες τις σελίδες θα ήθελα μια βοήθεια σε κάποιες απορίες μου. Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Vector Master 390.Έχει εγκατεστημένο το PAPAGO για πλοήγηση.Μπορώ να εγκαταστήσω το IGO και να έχω και τα 2 και να διαλέγω ποιο θα ανοίγω; Γενικά μπορεί κάποιος να γράψει κάποιες οδηγίες εγκατάστασης;Από ότι κατάλαβα από το http://www.igomyway.gr κατεβάζουμε το πρόγραμμα και τα updates σωστά; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Καλησπέρα! Επειδή δεν μου είναι δυνατόν να διαβάσω όλες τις σελίδες θα ήθελα μια βοήθεια σε κάποιες απορίες μου. Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Vector Master 390.Έχει εγκατεστημένο το PAPAGO για πλοήγηση.Μπορώ να εγκαταστήσω το IGO και να έχω και τα 2 και να διαλέγω ποιο θα ανοίγω; Γενικά μπορεί κάποιος να γράψει κάποιες οδηγίες εγκατάστασης;Από ότι κατάλαβα από το http://www.igomyway.gr κατεβάζουμε το πρόγραμμα και τα updates σωστά; Πιθαν'οτατα ναι. Ψάξε στο site για το newmenu και το newmenu1. Με κάποιο θα μπορείς να φορτώσεις μέχρι 3 προγράμματα πλήγησης, πχ: Papago, destinator, i-Go Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Θα το κοιτάξω αν είναι! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγω στο ετενακι Χ500 μπορώ να εχω δυο προγραμματα πλοήγησης ταυτοχρονα και να ανοιγω οποιο θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts