MiKe-Dee Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Ωραια παιδια, για να μαζευομαστε!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 αν έχω χρόνο και είμαι καβαλα θα έρθω και εγώ.. ps μπορούμε να δούμε και στο εμπορικό (αν έχει και το wifi στημένο να έχουμε και net lool ) Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 αχμας γινει επισημασμενο το θεμα! ψηνομαστε να ανεβουμε στα βορεια!! ενταξει και στο εμπορικο να παμε μια χαρα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 ψηνομαστε να ανεβουμε στα βορεια!! Ποια Βόρεια; στην Αίγυπτο ζεις ή θα γίνει το meeting στο Βελιγράδι; :ρ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ποια Βόρεια; στην Αίγυπτο ζεις ή θα γίνει το meeting στο Βελιγράδι; :ρ ε ποιο βορεια απο δω που ειμαστε! αντε ολοι για καβαλαααααααααααααα:ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Δε βλέπω συμμετοχή πάντως... λες billakosss να πάμε Καβάλα και να κάνουμε meeting οι δυο μας; :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 αν γινει και αυτο...τι να πω? θα τα εχω δει ολα πλεον! εγω νομιζω πως πρεπει να μοιρασουμε f2g ειναι δυσκολη περιοδος χαχα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εγώ σίγουρα θα είμαι, θα είναι και άλλος ένας σίγουρα απλά δεν έχει απαντήσει ακόμα γιατί δεν έχει internet σπίτι του και πολύ πολύ αραιά. Ε μα billakosss είναι πράγματα αυτά; Έχουμε meeting στη Καβάλα και εσύ διαφημίζεις στην υπογραφή σου της Θεσσαλονίκης;; :X Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Εγώ σίγουρα θα είμαι, θα είναι και άλλος ένας σίγουρα απλά δεν έχει απαντήσει ακόμα γιατί δεν έχει internet σπίτι του και πολύ πολύ αραιά. Ε μα billakosss είναι πράγματα αυτά; Έχουμε meeting στη Καβάλα και εσύ διαφημίζεις στην υπογραφή σου της Θεσσαλονίκης;; :X ναι σωστος! παω να κανω αλλαγη για το καβαλιωτικο! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 ναι σωστος! παω να κανω αλλαγη για το καβαλιωτικο! Πού πας να την κάνεις την αλλαγή; στα αποδυτήρια; :lol: :ρ Δηλαδή MiKe-Dee θα είμαστε τουλάχιστον 4 ε; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Σίγουρα, και με λίγο σπρώξιμο 5... :p Και με θυληκή παρουσία κιόλας! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 αν ειναι να παρουμε και παρεα απο δω να ερθουμε! την καλυτερη υπογραφη σου εκανα!¨ αν ειμαστε 5 καλα ειναι! 3 μην ειμαστε... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Αν θέλετε να φέρετε κόσμο είναι καλοδεχούμενος! Όσοι είναι meeting addicts ας τους ενημερώσετε οτι η Καβάλα είναι μια πολύ ωραία πολύ για καφέ... :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μα το ξερουμε αυτο! γι'αυτο κι ερχομαστε αλλωστε....και συχνα! πρεπει να εχει ψυχρα τωρα εκει ε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μα το ξερουμε αυτο! γι'αυτο κι ερχομαστε αλλωστε....και συχνα! πρεπει να εχει ψυχρα τωρα εκει ε? Billakosss θα επαναλάβω, δεν γίνεται στο Βελιγράδι το meeting, στην Καβάλα γίνεται. Τον ίδιο καιρό έχουμε... Κανείς άλλος από τις γύρω πόλεις δεν θα έρθει; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πιάνει "τσιφούρι" όπως λένε στα μέρη μου σιγά σιγά, αυτή τη στιγμή ψιχαλίζει. Μόλις θα πλησιάσει ο καιρός θα σας κάνω ένα breifing με τα essentials πριν έρθετε... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μια μικρή απορία: που θα καταλήξετε για καφέ; Έχετε αποφασίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πιάνει "τσιφούρι" όπως λένε στα μέρη μου σιγά σιγά, αυτή τη στιγμή ψιχαλίζει. Μόλις θα πλησιάσει ο καιρός θα σας κάνω ένα breifing με τα essentials πριν έρθετε... :D Μην αγχώνεσαι, την ξέρουμε πολύ καλά την Καβάλα και γω και ο billakosss ;) Μια μικρή απορία: που θα καταλήξετε για καφέ; Έχετε αποφασίσει; Για καφέ δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να καταλήξουμε σε κάποια από τις ταβέρνες που είναι στην παλιά πόλη, κοντά στο Ιμαρέτ :food: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μια μικρή απορία: που θα καταλήξετε για καφέ; Έχετε αποφασίσει; θα καταληξουμε οταν βρεθουμε! θα'ρθεις εσυ? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Λοιπόν οι προτάσεις μου είναι οι εξής: Αν έχουμε όρεξη για καφέ/μπυρίτσα εκείνη την ώρα χτυπάμε χαλαρά Όμιλο αν βέβαια δεν θέλουμε πολύ κόσμο πάμε ένα Aqua ή ένα Barocco. Απλά ο όμιλος είναι στον ΝΟΚ Καβάλας στο λιμάνι και είναι super! Αν έχουμε όρεξη για μαμ πάμε Παναγία(Η περιοχή που είναι το Ιμαρέτ) ή αν έχει καλό καιρό πάμε σε μια super special ταβέρνα που ανακάλυψα πριν 1.5 εβδομάδα, Το γεφυράκι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ]αν έχω χρόνο και είμαι καβαλα θα έρθω και εγώ.. ps μπορούμε να δούμε και στο εμπορικό (αν έχει και το wifi στημένο να έχουμε και net lool )[/b] Hot spot στη Καβάλα??? Are u sure? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Hot spot στη Καβάλα??? Are u sure? Υπάρχει σχετικό θέμα στο http://www.kvwn.net, κάποιος ετοιμάζει hot spot στο Εμπορικό... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 το συνθημα! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/natapoumee.JPG πλησιαζουν οι μερες!!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 το συνθημα! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/natapoumee.JPG πλησιαζουν οι μερες!!:happy: 9 μέρες μείνανε... Δεν βλέπω όμως πολλές συμμετοχές...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 9 μέρες μείνανε... Δεν βλέπω όμως πολλές συμμετοχές...:( Δεν πειράζει, εδώ έχουμε κάνει meeting μόνο εγώ και ο billakosss, τώρα θα κολλήσουμε; :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts