Jump to content

Ερωτηση για το O&O Defrag

gohteutikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα και ενα scan disk με το O&O Defrag. Οταν τελειωσε ο δισκος ειχε αυτο το εικονιδιο[ATTACH]8524[/ATTACH] ... Τι ακριβως σημαινει;

Εκανα και ενα scan disk με το O&O Defrag. Οταν τελειωσε ο δισκος ειχε αυτο το εικονιδιο[ATTACH]8524[/ATTACH] ... Τι ακριβως σημαινει;

Δοκίμασε να το κάνεις Defrag κατά όνομα αρχείου. Θα αργίσει λίγο περίμενε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 5 months later...

Μια και υπάρχει έτοιμο το θέμα ας μην ανοίξω άλλο...Εγώ έχω την εξής ερώτηση.Γιατί μου ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ?

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά χρησιμοποιώ το zone alarm σαν firewall και όποτε ξεκινάω το O&O μου ζητάει πρόσβαση στην Trusted Zone και στην περίπτωση που πατήσω deny το πρόγραμμα μου βγάζει πρόβλημα.Γιατί όμως?

:shifty: try again...

Μια και υπάρχει έτοιμο το θέμα ας μην ανοίξω άλλο...Εγώ έχω την εξής ερώτηση.Γιατί μου ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ?

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά χρησιμοποιώ το zone alarm σαν firewall και όποτε ξεκινάω το O&O μου ζητάει πρόσβαση στην Trusted Zone και στην περίπτωση που πατήσω deny το πρόγραμμα μου βγάζει πρόβλημα.Γιατί όμως?

Χωρίς να θέλω να φανώ καχύποπτος :ninja: ΤΙ συμβαίνει με αυτό το πρόγραμμα? Κάπου αλλού στην ίδια κατηγορία(computing) έγραψε ένας "είμαστε οι αντιπρόσωποι του Ο&Ο...", άλλος είπε οτι ζητάει πολλά προσωπικά στοιχεία... Μήπως είναι μια καλοστημένη επιχείρηση βασιζόμενη σε νεοφερθές trojan horse? Χρειάζεται σύνδεση στο internet για να δει και να μετακινήσει αρχεία στον τοπικό δίσκο? :blink: :fool: Με "υπερευερέθιστο" mode στα antivirus σκανάρατε ποτέ το συγκεκριμένο defrag? :cool:

Aς δώσει κάποιος url να το κατεβάσω, είμαι πολύ περιέργος περι τίνος πρόκειται.

:)

Μήπως απλά ψάχνει για updates? :X :O :lol:
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όχι γιατί σε αυτή την περίπτωση απλά θα σου έλεγε ότι βρήκε σφάλμα στη σύνδεση ή στην αναζήτηση περί updates...Το ακριβές μνμ που μου βγάζει όταν δεν του δίνω πρόσβαση στο internet είναι το εξής:

« Network Error or Warning Occured

Connection error

The conection to O&O Defrag Agent could not be established.Possibly, the O&O Defrag service has not been started.You can start it manually using the Windows Services Managment.

Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης, επειδή ο υπολογιστής προορισμού την απέρριψε ενεργά.

(10061) »

Τι έχετε να πείτε?

Επίσης ένα σχόλιο από εκεί που το κατέβασα έλεγε σαν απάντηση στην ερώτησή μου:

"Δεν ζητάει πρόσβαση στο internet. Απλά η επικοινωνία του με τους διάφορους δίσκους στηρίζεται στο πρωτόκολλο TCP-IP και εκλαμβάνεται ως εξωτερική επικοινωνία. Γι αυτό εξ άλλου είναι και τόσο γρήγορο."

Δε με ικανοποίησε καθόλου σαν απάντηση.... :X

100% όχι. Όπως πολύ σωστά είπε το παιδί πριν, όταν ένα πρόγραμμα θέλει να κάνει update και δεν μπορεί, απλά σου λέει οτι η σύνδεση δεν είναι εφικτή :lol: :this: :heat:

Τέλος πάντων, καλό είναι να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας :O

:)

Τελικά από ότι καταλαβαίνω κανένας δεν έχει εξήγηση για το πρόγραμμα :worry:

Όχι τπτ αλλά το έχω ήδη χρησιμοποιήσει πολλές φορές :O θα ήθελα να ξέρω τι παίζει...

• 9 months later...

egw den apokliw to endexomeno na koitaei gia updates

h akoma na prospa8ei na dei an ine ay8entiko to programma

pantos epidei to xrisimipoiw kairo tora 8imame otan to eixa prototrexei den evlepe tous sklirous kai to firewall mou xtipage....otan to ekana allow tote borese kai eide tous sklirous....

telos eime toso ikanopoihmenos apo thn personal use pou tou exw kanei pou tora 8elw na to xrisimopoihsw kai sthn doulia mou....opote...

Mipos xerete kana magazi pou to poulaei? kamia antiprosopia? kati?

o papasotiriou exei thn 8.5 version eno tora to programma ine sthn 10

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

Όχι γιατί σε αυτή την περίπτωση απλά θα σου έλεγε ότι βρήκε σφάλμα στη σύνδεση ή στην αναζήτηση περί updates...Το ακριβές μνμ που μου βγάζει όταν δεν του δίνω πρόσβαση στο internet είναι το εξής:

« Network Error or Warning Occured

Connection error

The conection to O&O Defrag Agent could not be established.Possibly, the O&O Defrag service has not been started.You can start it manually using the Windows Services Managment.

Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης, επειδή ο υπολογιστής προορισμού την απέρριψε ενεργά.

(10061) »

Τι έχετε να πείτε?

Επίσης ένα σχόλιο από εκεί που το κατέβασα έλεγε σαν απάντηση στην ερώτησή μου:

"Δεν ζητάει πρόσβαση στο internet. Απλά η επικοινωνία του με τους διάφορους δίσκους στηρίζεται στο πρωτόκολλο TCP-IP και εκλαμβάνεται ως εξωτερική επικοινωνία. Γι αυτό εξ άλλου είναι και τόσο γρήγορο."

Δε με ικανοποίησε καθόλου σαν απάντηση.... :X

Φίλε μου μήπως στην αρχή της εγκατάστασης του είπες να γίνει default εργαλείο για DEFRAG των WINDOWS ? Εάν ναι πιθανόν το firewall σου απλώς βλέπει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν είναι service των windows να προσπαθεί να τρέξει σαν service ή να αντικαταστήσει μια και σε ρωτάει εάν το επιτρέπεις. Όταν απαντάς αρνητικά μέσω του firewall τερματίζεται η εργασία και απλώς δεν μπορεί να εκινήσει σαν service δλδ στην προκειμένει περίπτωση σαν default εργαλείο derfag των windows.

• 3 months later...
Φίλε μου μήπως στην αρχή της εγκατάστασης του είπες να γίνει default εργαλείο για DEFRAG των WINDOWS ? Εάν ναι πιθανόν το firewall σου απλώς βλέπει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν είναι service των windows να προσπαθεί να τρέξει σαν service ή να αντικαταστήσει μια και σε ρωτάει εάν το επιτρέπεις. Όταν απαντάς αρνητικά μέσω του firewall τερματίζεται η εργασία και απλώς δεν μπορεί να εκινήσει σαν service δλδ στην προκειμένει περίπτωση σαν default εργαλείο derfag των windows.

Όχι.Δεν είμαι αρχάριος στους υπολογιστές, θα το ανέφερα αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.Άλλωστε και ο Sentenced25 είχε παρόμοιο πρόβλημα όπως αναφέρει.

mou ir8e email me to prohgoumeno post opote ipa na sindramw :P

loipon to o&o prepei na to kaneis allow sto firewall. akoma kai sto FAQ tou h to Q&A tou (den 8imame) h kapou sto official site tou telos panton grafei oti prepei ina allowed apo to firewall giati koitaei tous sklirous mesw ip giati etsi kanei pio grhgora thn doulia.

to programma to exw mines twra kai den exei koitaxei online gia updates h gia to an 8a prepei na me malosei kai na mou kanei moutrakia pou den exw plirosei to timima :P

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110