babis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Ερωτηση για την σουιτα του 990. Υπαρχει συνγχρονισμος με τα sms (να τα βλεπεις στον υπολογιστη και να μπορεις να τα διαγραψεις αρα να τα σβησει και απο το κινητο οπως επισης και να στειλεις απο τον υπολογιστη?ΣΤην σουιτα της Νοκια υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια εκει η νοκια.Στο 990 και την σουιτα του υπαρχει το αντιστοιχο? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 @mpampir Τώρα έγινε ακόμα καλύτερο! Πιστεύω πως είναι χρήσιμο να βάλεις κάπου στην αρχή και την τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί. Είναι και αυτό μια σύνηθης ερώτηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 αυτό ακριβώς έψαχνα σαν ιδέα! δεν το είχα πετύχει πουθενά να το... κλέψω. Πάω να το μετατρέψω. Χρόνο θέλει στην αρχή που είναι πολλά ποστ μαζεμένα, μετά άντε να μπαίνουν 1-2 την ημέρα, οπότε εύκολη δουλειά Ευχαριστώ ταμάλιστα! Τροποποίηση: Το έφτιαξα. όποτε μπορέσεις, πες μου τα σχόλιά σου Ωραίος :D Αυτό είχα ακριβώς υπόψη μου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 @mpampir Τώρα έγινε ακόμα καλύτερο! Πιστεύω πως είναι χρήσιμο να βάλεις κάπου στην αρχή και την τελευταία έκδοση λογισμικού που κυκλοφορεί. Είναι και αυτό μια σύνηθης ερώτηση... Η επιθυμία σου μόλις πραγματοποιήθηκε! :) :) Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Καλησπέρα σε όλο το forum. Λίγο ποιο πάνω ο φίλος babis ρώτησε κάτι σχετικά με τα sms και την σουίτα του P990. Ετσι λοιπόν κάνω και εγώ την εξής ερώτηση. Είχα στην κατοχή μου το P910i και μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το P990 (και είμαι πολύ χαρούμενος :) ) υπάρχει τρόπος να περάσω τα sms μου από το P910 στο P990 με κάποιον τρόπο; Δοκίμασα να το κάνω με το Outlook όπως και τις επαφές αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Νεα τιμη για Ρ990 απο πλαισιο, 580 ΕΥΡΟ!και απο E-Shop 571 ΕΥΡΟ!!και υπαρχουν και καποια μαγαζια με 560 !! Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μα καλα κανεις δεν χρησιμοποιει την σουιτα της Sony????Μια απλη ερωτηση εχω κανει και υποτιθεται οτι κανει μπαμ αν μπορει να το υποστηριξει ή οχι. Εχει καποιος την καλοσυνη να απαντησει?Ευχαριστω. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Ερωτηση για την σουιτα του 990. Υπαρχει συνγχρονισμος με τα sms (να τα βλεπεις στον υπολογιστη και να μπορεις να τα διαγραψεις αρα να τα σβησει και απο το κινητο οπως επισης και να στειλεις απο τον υπολογιστη?ΣΤην σουιτα της Νοκια υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια εκει η νοκια.Στο 990 και την σουιτα του υπαρχει το αντιστοιχο? οχι φιλε μου εγω τουλαχιστον δεν εχω δει κατι τετοιο Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 οχι φιλε μου εγω τουλαχιστον δεν εχω δει κατι τετοιο Ευχαριστω Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Des xares pou hre apanthsh.....hehe.Perimene re Babis...otan brethei kapoios pou gnorizei tha sou apanthsei;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε καμια εφαρμογη η κανενα προγραμμα για το 990? με τα ελληνικα εκαναν τιποτα στα sms? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που θα βρουμε καμια εφαρμογη η κανενα προγραμμα για το 990? με τα ελληνικα εκαναν τιποτα στα sms? Όχι, δυστυχώς, με τα ελληνικά στα sms δεν έχει αλλάξει κάτι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Μα καλα κανεις δεν χρησιμοποιει την σουιτα της Sony????Μια απλη ερωτηση εχω κανει και υποτιθεται οτι κανει μπαμ αν μπορει να το υποστηριξει ή οχι. Εχει καποιος την καλοσυνη να απαντησει?Ευχαριστω. σου είχα απαντήσει εγώ ωρέ. :lol: Μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται απο την σουίτα της SE Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 kapou eida tin parakatw pliroforia kai den gnwrizw ti simainei :shifty: name:thang@hoang.com pass: boss199 or activation code PRB-ZDHK-EGTO world mate pro uiq3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 kapou eida tin parakatw pliroforia kai den gnwrizw ti simainei :shifty: name:thang@hoang.com pass: boss199 or activation code PRB-ZDHK-EGTO world mate pro uiq3 pou to eides auto? me ti exei na kanei?:ninja: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 kapou eida tin parakatw pliroforia kai den gnwrizw ti simainei :shifty: name:thang@hoang.com pass: boss199 or activation code PRB-ZDHK-EGTO world mate pro uiq3 δεν γίνεται:!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Το ειδα σε ενα φορουμ πριν καμμια βδομαδα και δυστυχως δεν θυμαμαι που, απλα το εκανα copypaste. εμενα μου δουλεψε παντως χθες που το δοκιμασα. Για χρησιμοποιησε μονο το activation code μηπως και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Το ειδα σε ενα φορουμ πριν καμμια βδομαδα και δυστυχως δεν θυμαμαι που, απλα το εκανα copypaste. εμενα μου δουλεψε παντως χθες που το δοκιμασα. Για χρησιμοποιησε μονο το activation code μηπως και... δεν γίνεται.πρέπει να συμπληρώσεις κ τα 3 και μετα να σε κανει activate Online Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 σου είχα απαντήσει εγώ ωρέ. :lol: Μέχρι στιγμής αυτό δεν γίνεται απο την σουίτα της SE δεν γίνεται.πρέπει να συμπληρώσεις κ τα 3 και μετα να σε κανει activate Online Oxi file papathva! vale mono mail password, kai se kanei online activate. an then ginetai me emal pass, tote vazeis mono to allo. egw eixa valei mono name/pass. please try it and tell me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Oxi file papathva! vale mono mail password, kai se kanei online activate. an then ginetai me emal pass, tote vazeis mono to allo. egw eixa valei mono name/pass. please try it and tell me. ok,μια χαρά τώρα!!:happy: thanks! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 δεν γίνεται.πρέπει να συμπληρώσεις κ τα 3 και μετα να σε κανει activate Online Συμπλήρωσε τα δυο πεδία ΜΟΝΟ και κανε activate.Aν βάλεις και το τρίτο πεδιο, με τον κωδικό, και κάνεις activation θα σε μπλοκάρει.Εμένα δουλεύει μια χαρα:D , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Συμπλήρωσε τα δυο πεδία ΜΟΝΟ και κανε activate.Aν βάλεις και το τρίτο πεδιο, με τον κωδικό, και κάνεις activation θα σε μπλοκάρει.Εμένα δουλεύει μια χαρα:D , είπαμε, το έκανα πριν 2 ώρες:!::lol::p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollnik Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 kalimera. mporei kai na exei ipothei...mipos mporeite na mou peite pos pernao thema.utz sto kinito? sas euxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 kalimera. mporei kai na exei ipothei...mipos mporeite na mou peite pos pernao thema.utz sto kinito? sas euxaristo... Πήγαινε στο Πως κάνω εγκατάσταση/εφαρμογή ενός θέματος; υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Συμπλήρωσε τα δυο πεδία ΜΟΝΟ και κανε activate.Aν βάλεις και το τρίτο πεδιο, με τον κωδικό, και κάνεις activation θα σε μπλοκάρει.Εμένα δουλεύει μια χαρα:D , wap thelei na sindethei i internet meso wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts