sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Paidia...me kathe epifulaxsi to lew auto.....mou thlefwnisan apo ton Kwstovolo opou kai eixa kanei proparaggelia to kinito kai mou eipan aurio na perasw na to paralavw!!! Ti paizei twra...mas douleuoun??:confused: I kopela epemene kiolas oti tha to exoun sigoura aurio!Ekeini me peire kiolas!!:wacko: Tha exei gousto na to feroun!Tha sas enhmerwsw amesa!:happy: Tην τελευταία φορά που κοίταξα στο τερματικο του Κωτσόβολου έλεγε 17/9....που πεφτει Κυριακή........:p Μην εκπλαγεις αν ΚΑΙ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ πάντως το φερουν πρωτοι:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μολις μιλησα με καταστημα του Κωτσοβολου στο Πειραια (δουλευω Πειραια) και με ενημερωσαν οτι να το περιμενω την επομενη βδομαδα. Αναβαθμισεις δε κανουν απο οτι μου ειπαν... :( @Skipper000 Απο ποιο καταστημα σε ενημερωσαν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Sthn odo Aristidou...opoios gnwrizei einai sth Sofokleous dipla,paidia dont worry....euxomai na to feroun aurio pou tha katevw...alliws etsi kai me katevasoun adika thn pathsan....:hunter: p.s.pantws den tous pisteuw oti tha to feroun...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Με το ΠΛΑΙΣΙΟ μίλησα μόλις τώρα.....και ο τύπος ήταν όλα τα λεφτά.....στις λεπτομέριες....:D 12 το μεσημέρι θα το παραλάβουν την Τρίτη και αν όλα πάνε καλά Τετάρτη στις 10 θα είναι στη Θεσσ/κη... Αν γίνει κάτι από πλευράς SE και η παράδοση γίνει μετά τις 3 θα είναι Πεμπτη πρωί στις 10 στη Θεσσ/κη... Το μονο που δεν στέκει εδώ είναι...... πώς.... αφού το Πλαίσιο έχει καθε 2 ημερες μεταφορική.... θα μπορεσει αν έρθει μετα τις 3....να το φέρει Πεμπτη...(παρασκευη είναι η επόμενη αποστολή για Β.Ελλάδα)..:wacko: ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ IΩΣΗΦ!! Για ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ περιμένω γύρω στις 5:30 ενημέρωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Sthn odo Aristidou...opoios gnwrizei einai sth Sofokleous dipla,paidia dont worry....euxomai na to feroun aurio pou tha katevw...alliws etsi kai me katevasoun adika thn pathsan....:hunter: p.s.pantws den tous pisteuw oti tha to feroun...:ninja: Τους πηρα τηλ και με ενημερωσαν μεσα της αλλης εβδομαδας θα το εχουν! :wacko: :worry: Δεν εχουν ιδεα κανενας τους πιστευω! http://forum.zgeek.com/images/smilies/jerkit.gif Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outblaze Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Καλησπέρα! Χτες ήμουν Παρίσι. Δεδομένου ότι το κινητό κατασκευάζεται στην Γαλλία πήγα όλο χαρά σε όλα τα μαγαζιά να το δω και να δω και τιμές. Λοιπόν, δεν το βρήκα πουθενά. Το μόνο μαγαζί που είχε δείγμα προς επίδειξη ήταν αυτό της SONY, αλλά ακόμα και εκεί όταν ρώτησα πόσο κάνει μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμα και δεν γνωρίζουμε! Η απορία μου είναι γιατί η Sony Εricsson έχει διαθέσει στην αγορά μόνο λίγα κομμάτια και το έχει δώσει σε μικρές αγορές (βλ. Κύπρος, λίγα κομμάτια στο expansys); Σε συνδυασμό με την μεγάλη καθυστέρησή του μήπως αυτό σημαίνει κάτι για τα προβλήματα που θα έχει το κινητό; Μου μυρίζεται εμένα πάντως γρήγορα γρήγορα (10 μήνες το πολύ) αντικαταστάτης που θα έχει λύσει τα προβλήματα (δεν ανοίγω νέα συζήτηση και δεν έχω καμία πληροφορία από μέσα, απλώς εκτίμηση λέω και με κάθε επιφύλαξη)! Αν κάποιος έχει κάποια άλλη εξήγηση ή πάει αλλού το μυαλό του ας βοηθήσει! Γιατί αν γίνει αυτό που έγινε με το P800-P900 προτιμώ να μην το πάρω. Κάποιος που έχει το κινητό ας αναφερθεί στα προβλήματά του (εκτός από αυτό το σημαντικό της μνήμης), ώστε να αποφασίσουμε και εμείς οι αναποφάσιστοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Και μόνο το γεγονός οτι πωλείται 100ευρω περιπου χαμηλότερα απο οτι τα προηγούμενα ΡΧΧΧ δείχνει πόσο ετεροχρονισμένα βγαίνει....και πως στην CEBIT 2007 θα έχουμε αντικαταστάτη.....(όπως και με το Ζ1010) Μην σου πω πως είναι σε χειροτερη θέση από το P800...το οποίο για την εποχή του ήταν κατι εντελώς νέο και δεν είχε να χάσει τιποτα η SE βγαζοντας το... Απλά όλοι αυτοί που θα το πάρουν τελικα, θα το πάρουν γιατι πολυ απλά δεν μπορουν άλλη αναμονη.... Για εμένα θα ήθελα από τη SE μεγαλύτερη RAM γρηγορότερο επεξεργαστη καλυτερη μπαταρία GPS έστω και αν αυτό σημαινε επιβάρυνση 100-150ευρω στην τιμή του.... ή ειναι κινητο 'σημαία' για την SE ή δεν είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για κοιταχτε και αυτο! http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=130725 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μμ.....πολύ απαισιόδοξους τους βλέπω.... Αλλά νομίζω οτι οι αναβαθμίσεις θα λύσουν τα όποια προβλήματα μνημης υπάρχουν Το μονο που δεν θα λυθει ειναι το ΣΠΑΣΤΙΚΟ κουμπί επιστροφής που υποκαθιστα το 5-way jog dial το οποιο αντικαταστάθικε με 3way... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μμ.....πολύ απαισιόδοξους τους βλέπω.... Αλλά νομίζω οτι οι αναβαθμίσεις θα λύσουν τα όποια προβλήματα μνημης υπάρχουν Το μονο που δεν θα λυθει ειναι το ΣΠΑΣΤΙΚΟ κουμπί επιστροφής που υποκαθιστα το 5-way jog dial το οποιο αντικαταστάθικε με 3way... Θα συμφωνησω μαζι σου, αν και για το θεμα του jog dial πολλοι εχουν αναφερει οτι ειναι πλεον τοσο ευχρηστο να χρησιμοποιουν το P990i με το πορτακι κλειστο οπου δε χρειαζεται να ειναι 5way. Προσωπικα βεβαια θα ηθελα να ειχε παραμεινει ως 5way... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Moλις ενημερωθηκα απο τον Κωτσόβολο...:mobile: Απάντηση.....η αναμενομενη......:secret: Τριτη 19/9 .............:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παρε 4 τηλεφωνα το Κωτσοβολο και θα σου πουν 4 διαφορετικες ημερομηνιες. Εμενα μου ειπαν 20/9/06. Οπως ελεγαν και οι σοφοι... Παρε το αυγο και κουρεψε το λοιπον! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εξαρτάται και απο που εισαι energetic.... Aν εισαι από Αθηνα και σου είπαν 20 του μηνα.....τοτε όντως :D Aν όμως είσαι εκτος.....20 για να μην πω 21 ειναι το πιο πιθανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εξαρτάται και απο που εισαι energetic.... Aν εισαι από Αθηνα και σου είπαν 20 του μηνα.....τοτε όντως :D Aν όμως είσαι εκτος.....20 για να μην πω 21 ειναι το πιο πιθανο... Αθηναιος! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για κοιταχτε και αυτο! http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=130725 Θα σας πω εγώ τι συμβαίνει.Η τόσο μεγάλη αναμονή τους κούρασε και τους τσάντισε όλους με αποτέλεσμα να μην σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και να μην δέχονται ούτε το παραμικρό bug. Οπως παραδέχεται και ο ίδιος ο χρήστης στο συγκεκριμένο λινκ,έχει το κινητό μόνο για δύο μέρες και υπάρχει πιθανότητα να είναι άδικος μιας και δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ώστε να βρει λύσεις στα προβλήματα ευχρηστίας που αντιμετωπίζει. Για παράδειγμα είδα πολλούς να παραπονιούνται (και να βγάζουν άχρηστο το uiq3 για τον συγκεκριμένο λόγο και μόνο) ότι πρέπει να βγάλουν την γραφίδα κάθε φορά που χρειάζεται να αλλάξουν tab στα διάφορα μενού όταν χρησιμοποιούν το Ρ990 με ανοιχτό το πορτάκι.Και αναρωτιόμουνα,είναι δυνατόν ολόκληροι προγραμματιστές μιας τόσο μεγάλης εταιρίας να έχουν κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος (και κρίσιμο για την ευχρηστία ενός λειτουργικού) και να μην έχουν προβλέψει έναν τρόπο να αλλαζουμε tabs μόνο με τα πλήκτρα,χωρίς να βγάζουμε την γραφίδα?Μέχρι που διάβασα σε κάποιο post στο mysymbian ότι αλλάζεις tabs όπωτε θες με τα βελάκια που έχει στο πληκτρολόγιο δίπλα στο space. Το κινητό βέβαια δεν το έχω ακόμη για να διαπιστώσω πόσο εύχρηστο είναι αλλά επιμένω ότι τα πρώτα παράπονα που ακούγονται (όχι ότι δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπ' όψιν βέβαια) ίσως είναι λίγο άδικα,και δίνουν μία λάθος εικόνα του κινητού. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Σωστος ο potakas ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 @potakas Θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο το θεμα. Το ιδιο ειχα αναφερει και εγω σε προηγουμενες σελιδες σε αυτο το τοπικ που ελεγα για το P800-P900-P910i-P990i και τα bugs τους. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Οπως παραδέχεται και ο ίδιος ο χρήστης στο συγκεκριμένο λινκ,έχει το κινητό μόνο για δύο μέρες και υπάρχει πιθανότητα να είναι άδικος μιας και δεν έχει ασχοληθεί αρκετά ώστε να βρει λύσεις στα προβλήματα ευχρηστίας που αντιμετωπίζει. ...και όχι μόνο αυτό....όταν έχεις συνηθίσει ένα ΤΡΕΟ, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, κάνεις πολυ καιρό μέχρι να το βολευτείς. Εγώ επι 2 μήνες βλαστήμαγα το 910, αλλά το αποτέλεσμαείναι ότι όταν το συνήθισα, το ερωτεύτηκα παράφορα.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ...και όχι μόνο αυτό....όταν έχεις συνηθίσει ένα ΤΡΕΟ, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, κάνεις πολυ καιρό μέχρι να το βολευτείς. Εγώ επι 2 μήνες βλαστήμαγα το 910, αλλά το αποτέλεσμαείναι ότι όταν το συνήθισα, το ερωτεύτηκα παράφορα.... Γ. Οντως,τηλεφωνάρα το treo.Αν έβγαινε 3g(με δύο κάμερες) και με καλύτερη εξωτερική κάμερα δεν θα το άλλαζα ποτέ.Βέβαια βοηθούσε και η μεγάλη γκάμα προγραμμάτων.Για παράδειγμα, είχε και το treo πρόβλημα με τα Ελληνικά,αλλά υπήρχε ένα προγραμματάκι (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν) που όχι μόνο διόρθωνε το πρόβλημα αλλά παρείχε και υποστήριξη Ελληνικών στο hardware keyboard και έτσι δεν χρειαζόταν να πατάς 10 φορές ένα πληκτρο για να βρεις το Ελληνικό γράμμα.Μακάρι να βγει κάτι αντίστοιχο και για το Ρ990. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Οντως,τηλεφωνάρα το treo.Αν έβγαινε 3g(με δύο κάμερες) και με καλύτερη εξωτερική κάμερα δεν θα το άλλαζα ποτέ.Βέβαια βοηθούσε και η μεγάλη γκάμα προγραμμάτων.Για παράδειγμα, είχε και το treo πρόβλημα με τα Ελληνικά,αλλά υπήρχε ένα προγραμματάκι (δεν θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν) που όχι μόνο διόρθωνε το πρόβλημα αλλά παρείχε και υποστήριξη Ελληνικών στο hardware keyboard και έτσι δεν χρειαζόταν να πατάς 10 φορές ένα πληκτρο για να βρεις το Ελληνικό γράμμα.Μακάρι να βγει κάτι αντίστοιχο και για το Ρ990. sto piloc αναφερεσαι μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnymne Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παιδιά, ξέρει κανείς αν το Destinator SP κάνει για το P990? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Παιδιά, ξέρει κανείς αν το Destinator SP κάνει για το P990? Δεν κάνει. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 λοιπον... Εγω το αγορασα απο κωτσοβολο 649 (με αποδειξη αγορας). Μιλησα με τα κεντρικα και μου ειπαν οτι εχουν 85 συσκευες στην αποθηκη....την Δευτερα θα παραλαβει το καταστημα που το αγορασα σιγουρα. Για την ακριβεια, Δευτερα απογευμα θα παω να το παρω. Θα σας ενημεωσω αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Παιδιά, ξέρει κανείς αν το Destinator SP κάνει για το P990? Ειναι μονο για SmartPhone κινητα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Aν έχουν 85 συσκευές πρέπει να σου το δώσουν κανονικά σημερα ή αυριο....αν εισαι απο Αθηνα.... Για να σου που απο Δευτερα...θα το παρεις την Τριτη όπως κ απο τα αλλα καταστηματα..(πλαισιο κλπ) ;) Αλλωστε δεν νομίζω οτι πλεον μιλάμε για 85 μονο κομματια όπως τον Αυγουστο...αλλα για πολυ μαζικότερη παραγγελια..;) Ωστόσο περιμένω με μεγάλο ενδιαφερον τι θα μας πει ο Skipper000 σημερα !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts