georgep800 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ενταξει με το μενου υπαρχει λυση περναω αλλο θεμα οπως κανω+τωρα αλλωστε κ ολλα ειναι οκ Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω του seus η έκδοση που θα περαστεί θα είναι brand. Οπότε αν το έχεις σκοπό κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις το debrand... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ρε συ και εγώ είχα πάρει το Ρ990 μου από την ΤΙΜ αλλά δεν ήταν branded!Γιατί επέλεξες το branded μοντέλο;ήταν πιό φτηνό; Δε το αγόρασα εγώ, ήταν δώρο και αυτός που το αγόρασε άσχετος..! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω του seus η έκδοση που θα περαστεί θα είναι brand. Οπότε αν το έχεις σκοπό κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις το debrand... κατσε γιατι σ'εχασα τωρα.. δηλαδη μπορω να το κανω κ τωρα αναβαθμιση απο seus??? γινετε αυτο???? δεν θαυπαρκσει καπιο προβλημα? αν δεν καταλαβα καλα διορθωσεμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 κατσε γιατι σ'εχασα τωρα.. δηλαδη μπορω να το κανω κ τωρα αναβαθμιση απο seus??? γινετε αυτο???? δεν θαυπαρκσει καπιο προβλημα? αν δεν καταλαβα καλα διορθωσεμε Ναι, μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση! Τι πρόβλημα να υπάρξει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Ναι, μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση! Τι πρόβλημα να υπάρξει; πειρα τηλ σε εξουσιοδ. καταστημα της S.E κ μου ειπε η μαλ.....νη η υπαλληλοσ οτι αν το κανω αναβαθμιση απο το seus θα φυγει το VL κ θα περαστει το απλο μενου οτι νανε.... κ τωρα που πειρα στα κεντρικα της s.e μου ειπαν οτι μπορω να κανω κανονικα αναβαθμισh οποτε βγενει καινουργια εκδοση για VL Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 πειρα τηλ σε εξουσιοδ. καταστημα της S.E κ μου ειπε η μαλ.....νη η υπαλληλοσ οτι αν το κανω αναβαθμιση απο το seus θα φυγει το VL κ θα περαστει το απλο μενου οτι νανε.... κ τωρα που πειρα στα κεντρικα της s.e μου ειπαν οτι μπορω να κανω κανονικα αναβαθμισh οποτε βγενει καινουργια εκδοση για VL Έτσι ακριβώς... Έχε υπόψιν σου επίσης ότι οι νέες εκδόσεις brand VL, γίνονται διαθέσιμες αρκετό καιρό μετά απο τις κανονικές... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Έτσι ακριβώς... Έχε υπόψιν σου επίσης ότι οι νέες εκδόσεις brand VL, γίνονται διαθέσιμες αρκετό καιρό μετά απο τις κανονικές... koita afoy tha mporw na to kanw apo to spiti moy k den tha xreiastei na to paw s'aytoys tous makelarides den me peirazei na perimenw ligo parapanw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παίδες.. Ψήνομαι να αγοράσω P990i από εξωτερικό. Και απ'ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κλειδωμένο από αντίστοιχες εταιρείες εκεί στυλ vodafone, orange, κλπ.. Αν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο? και αν ναι με τι διαδικασία? κάτι που μπορώ να κάνω και εγώ? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karousan Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλησπέρα. Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο πως οι επαφές αυτές έχουν και φωνητική κλήση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει Ευχαριστώ! Παράθεση www.kastano.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλησπέρα. Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο πως οι επαφές αυτές έχουν και φωνητική κλήση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει Ευχαριστώ! στο Μ600 είχα αυτό το πρόβλημα στις αρχικές εκδόσεις. τώρα έχει φτιάξει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Problem.. Όταν τραβήξετε μια φωτό και θέλετε να την στείλετε με ΜΜS γιατι δεν την κάνει resize αυτόματα για να μειώσει και το μέγεθος αλλά την αφήνει όπως είναι ??? Στο παλαιότερο firmware από ότι θυμάμαι γινόταν... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλησπέρα. Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο πως οι επαφές αυτές έχουν και φωνητική κλήση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει Ευχαριστώ! Αυτό συμβαίνει πάντα οταν ειναι περασμενο το ιδιο τηλεφωνικο νουμερο σε δυο ή περισσοτερες επαφες. Δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση με το λειτουργικο. Τσεκαρε αυτο πρωτα και μετα ολα τα αλλα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Problem.. Όταν τραβήξετε μια φωτό και θέλετε να την στείλετε με ΜΜS γιατι δεν την κάνει resize αυτόματα για να μειώσει και το μέγεθος αλλά την αφήνει όπως είναι ??? Στο παλαιότερο firmware από ότι θυμάμαι γινόταν... Φυσικά και το κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλησπέρα. Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο πως οι επαφές αυτές έχουν και φωνητική κλήση. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει Ευχαριστώ! Αν δεν είναι αυτό που λέει ο φίλος ο gnkgr τότε δες την κάρτα sim. Έτσι μου έκανε και εμένα και λύθηκε αλλάζοντας κάρτα sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Φυσικά και το κάνει. Σου επισυνάπτει μια φωτο η οποία έχει ~400ΚΒ μέγεθος... Ποιός μπορεί να στείλει ή να πάρει ΜΜS με τέτοιο μέγεθος ?? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 @jkalimer Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Και έχω και εγώ την αίσθηση ότι παλαιότερα λειτουργούσε η μετατροπή. Με το παρόν λειτουργικό ο μόνος τρόπος να στείλεις φωτογραφία (σε μικρό μέγεθος) μέσω ΜΜS είναι: 1. Να ανοίξεις πρώτα τα MMS 2. Να επιλέξεις λήψη φωτογραφίας και να τραβήξεις την φωτογραφία 3. Να τη στείλεις Τότε μόνο δεν εμφανίζεται το πρόβλημα του μεγέθους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 παιδια το οτι εχω ελευθερη μνημη (RAM) 16% χωρις να εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη ειναι φυσιολογικο?????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Αυτό είναι το πιο σημαντικό και γνωστό πρόβλημα του P990. Ονομάζεται memory leak (διαρροή μνήμης) και σημαίνει ότι μέρα με την ημέρα το κινητό χάνει RAM ώσπου έρχεται η στιγμή που δεν μπορεί πια να εκκινήσει εφαρμογές και αναγκαστικά πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού η κατάσταση είναι καλύτερη και σε κάθε καινούργια έκδοση που κυκλοφορεί η κατάσταση βελτιώνεται. Μάλιστα ακούγεται ότι στην R6 η διαρροή θα διορθωθεί δραστικά. Οριστική λύση στο πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει για την συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Αυτό είναι το πιο σημαντικό και γνωστό πρόβλημα του P990. Ονομάζεται memory leak (διαρροή μνήμης) και σημαίνει ότι μέρα με την ημέρα το κινητό χάνει RAM ώσπου έρχεται η στιγμή που δεν μπορεί πια να εκκινήσει εφαρμογές και αναγκαστικά πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού η κατάσταση είναι καλύτερη και σε κάθε καινούργια έκδοση που κυκλοφορεί η κατάσταση βελτιώνεται. Μάλιστα ακούγεται ότι στην R6 η διαρροή θα διορθωθεί δραστικά. Οριστική λύση στο πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει για την συγκεκριμένη συσκευή. δηλαδη τα 16% ειναι "φυσιολογικο"??? ειναι γενικο το κακο δλδ γιατι νομιζα οτι εχω καπιο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Δυστυχώς είναι γενικό το κακό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ρε παιδια, στο P800 το leak ειναι πολυ μικρο...οσο πιο καινουριο τοσο χειροτερα; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 υπάρχει φωτό που να το δείχνει χωρίς το καπάκι (επάνω πληκτρολόγιο); Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 υπάρχει φωτό που να το δείχνει χωρίς το καπάκι (επάνω πληκτρολόγιο); http://xs115.xs.to/xs115/07190/p990_2.jpg.xs.jpg ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Γιώργη βολεύει έτσι; εσύ πώς το έχεις; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Έτσι το έχω και 'γώ, είναι πολύ βολικό! Το χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς πλοηγηθείς στο μενού και να γράψεις πολύ εύκολα ένα sms, χωρίς την χρήση της γραφίδας και με το ένα χέρι! Σε κανένα απο τα προηγούμενα Ρxxx δεν το είχα βγάλει, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts