Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει με το μενου υπαρχει λυση περναω αλλο θεμα οπως κανω+τωρα αλλωστε κ ολλα ειναι οκ

Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω του seus η έκδοση που θα περαστεί θα είναι brand. Οπότε αν το έχεις σκοπό κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις το debrand...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε συ και εγώ είχα πάρει το Ρ990 μου από την ΤΙΜ αλλά δεν ήταν branded!Γιατί επέλεξες το branded μοντέλο;ήταν πιό φτηνό;

Δε το αγόρασα εγώ, ήταν δώρο και αυτός που το αγόρασε άσχετος..! :)

Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω του seus η έκδοση που θα περαστεί θα είναι brand. Οπότε αν το έχεις σκοπό κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις το debrand...

κατσε γιατι σ'εχασα τωρα..

δηλαδη μπορω να το κανω κ τωρα αναβαθμιση απο seus???

γινετε αυτο????

δεν θαυπαρκσει καπιο προβλημα?

αν δεν καταλαβα καλα διορθωσεμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

κατσε γιατι σ'εχασα τωρα..

δηλαδη μπορω να το κανω κ τωρα αναβαθμιση απο seus???

γινετε αυτο????

δεν θαυπαρκσει καπιο προβλημα?

αν δεν καταλαβα καλα διορθωσεμε

Ναι, μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση! Τι πρόβλημα να υπάρξει;

Ναι, μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση! Τι πρόβλημα να υπάρξει;

πειρα τηλ σε εξουσιοδ. καταστημα της S.E κ μου ειπε η μαλ.....νη η υπαλληλοσ οτι αν το κανω αναβαθμιση απο το seus θα φυγει το VL κ θα περαστει το απλο μενου οτι νανε....

κ τωρα που πειρα στα κεντρικα της s.e μου ειπαν οτι μπορω να κανω κανονικα αναβαθμισh οποτε βγενει καινουργια εκδοση για VL

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πειρα τηλ σε εξουσιοδ. καταστημα της S.E κ μου ειπε η μαλ.....νη η υπαλληλοσ οτι αν το κανω αναβαθμιση απο το seus θα φυγει το VL κ θα περαστει το απλο μενου οτι νανε....

κ τωρα που πειρα στα κεντρικα της s.e μου ειπαν οτι μπορω να κανω κανονικα αναβαθμισh οποτε βγενει καινουργια εκδοση για VL

Έτσι ακριβώς...

Έχε υπόψιν σου επίσης ότι οι νέες εκδόσεις brand VL, γίνονται διαθέσιμες αρκετό καιρό μετά απο τις κανονικές...

Έτσι ακριβώς...

Έχε υπόψιν σου επίσης ότι οι νέες εκδόσεις brand VL, γίνονται διαθέσιμες αρκετό καιρό μετά απο τις κανονικές...

koita afoy tha mporw na to kanw apo to spiti moy k den tha xreiastei na to paw s'aytoys tous makelarides den me peirazei na perimenw ligo parapanw

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παίδες.. Ψήνομαι να αγοράσω P990i από εξωτερικό. Και απ'ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κλειδωμένο από αντίστοιχες εταιρείες εκεί στυλ vodafone, orange, κλπ.. Αν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο? και αν ναι με τι διαδικασία? κάτι που μπορώ να κάνω και εγώ?

καλησπέρα.

Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο πως οι επαφές αυτές έχουν και φωνητική κλήση.

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει

Ευχαριστώ!

www.kastano.gr

καλησπέρα.

Εμένα παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν επαφές που δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης, ούτε όταν τισ καλώ, ούτε οταν με καλούνε.

Ευχαριστώ!

στο Μ600 είχα αυτό το πρόβλημα στις αρχικές εκδόσεις.

τώρα έχει φτιάξει

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Problem..

Όταν τραβήξετε μια φωτό και θέλετε να την στείλετε με ΜΜS γιατι δεν την κάνει resize αυτόματα για να μειώσει και το μέγεθος αλλά την αφήνει όπως είναι ???

Στο παλαιότερο firmware από ότι θυμάμαι γινόταν...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

καλησπέρα.

Ευχαριστώ!

Αυτό συμβαίνει πάντα οταν ειναι περασμενο το ιδιο τηλεφωνικο νουμερο σε δυο ή περισσοτερες επαφες. Δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση με το λειτουργικο.

Τσεκαρε αυτο πρωτα και μετα ολα τα αλλα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Problem..

Όταν τραβήξετε μια φωτό και θέλετε να την στείλετε με ΜΜS γιατι δεν την κάνει resize αυτόματα για να μειώσει και το μέγεθος αλλά την αφήνει όπως είναι ???

Στο παλαιότερο firmware από ότι θυμάμαι γινόταν...

Φυσικά και το κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα.

Ευχαριστώ!

Αν δεν είναι αυτό που λέει ο φίλος ο gnkgr τότε δες την κάρτα sim. Έτσι μου έκανε και εμένα και λύθηκε αλλάζοντας κάρτα sim.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά και το κάνει.

Σου επισυνάπτει μια φωτο η οποία έχει ~400ΚΒ μέγεθος...

Ποιός μπορεί να στείλει ή να πάρει ΜΜS με τέτοιο μέγεθος ??

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

@jkalimer

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Και έχω και εγώ την αίσθηση ότι παλαιότερα λειτουργούσε η μετατροπή. Με το παρόν λειτουργικό ο μόνος τρόπος να στείλεις φωτογραφία (σε μικρό μέγεθος) μέσω ΜΜS είναι:

1. Να ανοίξεις πρώτα τα MMS

2. Να επιλέξεις λήψη φωτογραφίας και να τραβήξεις την φωτογραφία

3. Να τη στείλεις

Τότε μόνο δεν εμφανίζεται το πρόβλημα του μεγέθους

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το οτι εχω ελευθερη μνημη (RAM) 16% χωρις να εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη ειναι φυσιολογικο??????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτό είναι το πιο σημαντικό και γνωστό πρόβλημα του P990. Ονομάζεται memory leak (διαρροή μνήμης) και σημαίνει ότι μέρα με την ημέρα το κινητό χάνει RAM ώσπου έρχεται η στιγμή που δεν μπορεί πια να εκκινήσει εφαρμογές και αναγκαστικά πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού η κατάσταση είναι καλύτερη και σε κάθε καινούργια έκδοση που κυκλοφορεί η κατάσταση βελτιώνεται. Μάλιστα ακούγεται ότι στην R6 η διαρροή θα διορθωθεί δραστικά. Οριστική λύση στο πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει για την συγκεκριμένη συσκευή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι το πιο σημαντικό και γνωστό πρόβλημα του P990. Ονομάζεται memory leak (διαρροή μνήμης) και σημαίνει ότι μέρα με την ημέρα το κινητό χάνει RAM ώσπου έρχεται η στιγμή που δεν μπορεί πια να εκκινήσει εφαρμογές και αναγκαστικά πρέπει να κάνει επανεκκίνηση. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού η κατάσταση είναι καλύτερη και σε κάθε καινούργια έκδοση που κυκλοφορεί η κατάσταση βελτιώνεται. Μάλιστα ακούγεται ότι στην R6 η διαρροή θα διορθωθεί δραστικά. Οριστική λύση στο πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει για την συγκεκριμένη συσκευή.

δηλαδη τα 16% ειναι "φυσιολογικο"???

ειναι γενικο το κακο δλδ γιατι νομιζα οτι εχω καπιο προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

υπάρχει φωτό που να το δείχνει χωρίς το καπάκι (επάνω πληκτρολόγιο);

http://xs115.xs.to/xs115/07190/p990_2.jpg.xs.jpg

;)

Έτσι το έχω και 'γώ, είναι πολύ βολικό! Το χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς πλοηγηθείς στο μενού και να γράψεις πολύ εύκολα ένα sms, χωρίς την χρήση της γραφίδας και με το ένα χέρι! Σε κανένα απο τα προηγούμενα Ρxxx δεν το είχα βγάλει, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο...

• The title was changed to Sony Ericsson P990i