serafims Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Παιδειά πραγματικά συγνώμη που θα ρωτήσω αλλά τα ποστ σ' αυτό το θέμα είναι πάρα πολλά 150 σελίδες και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες για τη συσκευή από άτομα που τη δουλεύουν σε καθημερινή βάση. Σκέφτομαι να το πάρω το τηλέφωνο μιας και η ΤΙΜ με την καινούργια μου σύνδεση μου το δίνει για 140€. Θέλω να μάθω πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται το κινητό στις επιλπογές του χρήστη. π.χ. κάνει καθυστέρηση να ανοίξει ένα μήνυμα που μόλις παρέλαβα; Να ανοίξω την έκθεση με τις φώτο μου; Να διαχειριστώ τισ κλήσεις μου; Δηλάδή πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας σαν τηλέφωνο. Δεν με ενδιαφέρει πόσο λειτουργικό είναι το περιβάλλον ή πόσο δύσκολο να το μάθεις. Γρήγορο είναι; Επίσης το OPERA λειτουργεί σωστά χωρίς κολλήματα; Είναι λειτουργικό, γρήγορο και εύχριστο; Το WLAN δουλεύει καλά χωρίς κολλήματα πάνω από όλα; Παλιότερα είχα στην κατοχή μου ένα Siemens SX-1, ΝΟΚΙΑ 6600 και ένα 6680 για λίγο και ένα Ν70. Ιδίως από το τελευταίο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος! Πολύ αργό! Αλλά και γενικά από θέματα Symbian έχω πικρή γεύση. Το Ρ990 θα μου κάνει τη διαφορά ή πάλι στα ίδια θα πέσω; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έχω πάλι μια συσκευη και να κάνω προσευχές πότε θα βγει καμιά αναβάθμιση για να μην κλαίω τα χρήματα και το χρόνο που δαπάνησα! Στα χαρτιά πάντως είναι πολύ δυνατό είναι ότι χρειάζομαι στη σωστή τιμή! Αλλά αν δεν αξίζει προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι που θα με ευχαριστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Παιδιά στο eshop βλέπω P990i τι παίζετε ποια η διαφορά από το P990 ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 καμία διαφορά.. όλα όσα βλέπεις στην Ελλάδα είναι P990i! μόνο στην Κίνα υπάρχουν συνήθως τα ίδια SE κινητά με c αντί για i Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 καμία διαφορά.. όλα όσα βλέπεις στην Ελλάδα είναι P990i! μόνο στην Κίνα υπάρχουν συνήθως τα ίδια SE κινητά με c αντί για i Thank you ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 καμία διαφορά.. όλα όσα βλέπεις στην Ελλάδα είναι P990i! μόνο στην Κίνα υπάρχουν συνήθως τα ίδια SE κινητά με c αντί για i Thank you ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 @serafims Το κινητό στην αρχή είχε διάφορα προβλήματα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει γίνει αρκετά γρήγορο και σταθερό. Εν τω μεταξύ ακούγονται διάφορα σε ξένα φόρα για μια νέα αναβάθμιση που θα έρθει προς τον Ιούνιο και θα το κάνει ακόμα καλύτερο. Τώρα ειδικά για τα μηνύματα που ρωτάς, υπάρχει στο άνοιγμα του σχετικού φακέλου μια καθυστέρηση της τάξης των 2-3 δευτερολέπτων (ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι εκεί βρίσκονται και οι λογαριασμοί emails) . Στην έκθεση φωτογραφιών δεν έχω παρατηρήσει κάποια αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Γενικώς όμως, δεν γνωρίζω κανένα smartphone που να πετάει από πλευράς ταχύτητας (ίσως το Ν95 να τα πάει καλύτερα ως νεότερη συσκευή). Αν θέλεις να ενημερωθείς αναλυτικά για την τα προβλήματα του κινητού και για το τι έχει διορθωθει από την κάθε αναβάθμιση δες εδώ: http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i#Known_Bugs Πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ να αποφασίσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1579145#post1579145 αυτό διορθώθηκε με την νέα αναβάθμιση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1579150#post1579150 το link είναι νεκρό που δίνεται για το .exe αρχείο αναβάθμισης. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1579145#post1579145 αυτό διορθώθηκε με την νέα αναβάθμιση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1579150#post1579150 το link είναι νεκρό που δίνεται για το .exe αρχείο αναβάθμισης. Ναι, διορθώθηκε. Με κεφαλαία και χωρίς Τ9. Το πρόγραμμα αναβάθμισης θα το βρείς εδώ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ευχαριστώ C4-άκια...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Παρακαλώ Citroen-άκια...:D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Ναι, διορθώθηκε. Με κεφαλαία και χωρίς Τ9. Το πρόγραμμα αναβάθμισης θα το βρείς εδώ. ωρες ωρες παρακαλαμε για τα αυτονοητα τις εταιρειες!δηλαδη ο ελληνας ειναι μ.....ς και δεν μπορει να γραψει και με τ9 160 χαρακτηρες?αυτο το τ9 η σονυ ερικσον σε ΟΛΑ τα κινητα της εχει προβλημα!σε ολα τα se στα ελληνικα τα γραμματα που ειναι κοινα με τα αγγλικα(μ,ν κλπ) οταν προσθεσεις την λεξη και πας να την ξαναγραψεις δεν την θυμαται στις ελληνικες θεσεις των γραμματων αλλα στις αγγλικες!ημαρτον!τους πηρα και τηλ και δεν το ηξεραν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 @serafims Το κινητό στην αρχή είχε διάφορα προβλήματα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει γίνει αρκετά γρήγορο και σταθερό. Εν τω μεταξύ ακούγονται διάφορα σε ξένα φόρα για μια νέα αναβάθμιση που θα έρθει προς τον Ιούνιο και θα το κάνει ακόμα καλύτερο. Τώρα ειδικά για τα μηνύματα που ρωτάς, υπάρχει στο άνοιγμα του σχετικού φακέλου μια καθυστέρηση της τάξης των 2-3 δευτερολέπτων (ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι εκεί βρίσκονται και οι λογαριασμοί emails) . Στην έκθεση φωτογραφιών δεν έχω παρατηρήσει κάποια αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Γενικώς όμως, δεν γνωρίζω κανένα smartphone που να πετάει από πλευράς ταχύτητας (ίσως το Ν95 να τα πάει καλύτερα ως νεότερη συσκευή). Αν θέλεις να ενημερωθείς αναλυτικά για την τα προβλήματα του κινητού και για το τι έχει διορθωθει από την κάθε αναβάθμιση δες εδώ: http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i#Known_Bugs Πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ να αποφασίσεις Σ' ευχαριστώ πολύ! Έχω και μια τελευταία ερώτηση τώρα που κοίταξα στο link που μου έδωσες. Στην Ελλάδα ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση που είνια διαθέσιμη; Αν το πάρω μέσω ΤΙΜ θα έχει λειτουργικό by TIM; Αν ναι αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορώ να το αναβαθμίζω κάθε φορά που θα βγαίνει μια καινούργια αναβάθμιση και θα περίμένω να βγει και για ΤΙΜ; Επίσης αν είναι ΤΙΜ δεν μπορώ να το κανώ να μην είναι. Θυμάμαι ότι στο SX-1 υπήρχαν αναβαθμίσεις οι οποίες έκαναν εγκατάσταση το λειτουργικό από την αρχή ασχέτως με τι λειτουργούσε το τηλ. Μέχρι και downgrade ήταν δυνατό αν δεν σου άρεσε κάποια αναβάθμιση. Απλά άλλο αρχείο ήταν για αρχικό install και άλλο για ένα απλό upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ! Έχω και μια τελευταία ερώτηση τώρα που κοίταξα στο link που μου έδωσες. Στην Ελλάδα ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση που είνια διαθέσιμη; Αν το πάρω μέσω ΤΙΜ θα έχει λειτουργικό by TIM; Αν ναι αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορώ να το αναβαθμίζω κάθε φορά που θα βγαίνει μια καινούργια αναβάθμιση και θα περίμένω να βγει και για ΤΙΜ; Επίσης αν είναι ΤΙΜ δεν μπορώ να το κανώ να μην είναι. Θυμάμαι ότι στο SX-1 υπήρχαν αναβαθμίσεις οι οποίες έκαναν εγκατάσταση το λειτουργικό από την αρχή ασχέτως με τι λειτουργούσε το τηλ. Μέχρι και downgrade ήταν δυνατό αν δεν σου άρεσε κάποια αναβάθμιση. Απλά άλλο αρχείο ήταν για αρχικό install και άλλο για ένα απλό upgrade. Δεν υπάρχει Ρ990 με λογισμικό της ΤΙΜ. Μόνο η vodafone τις κάνει αυτές τις μαλ**ίες. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο η τελευταία αναβάθμιση είναι η R9F011... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Υπάρχει P990i με λογισμικό ΤΙΜ και το έχω πάνω στο γραφείο μου αυτή η στιγμή. Η συσκευή φυσικά δε ξεχωρίζει απο την κανονική έκδοση. Μόνη διαφορά είναι στο κουτί τις όπου πλάγια λέει "Customized for TIM Hellas" και ότι τρέχει modded firmware. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες. Γενικά η τελευταία έκδοση του sw είναι 2-3 εκδόσεις -πίσώ. ΓΙα να μπορέσεις να της αλλάξεις CMA και να της περάσεις κανονικό fw υπάρχει μόνο ένα site στο net που δεν είναι δωρεάν (6€). Όλα τα κόλπα που κάναμε στο SX1 είναι δυστυχώς αδύνατα εδώ γιατί δεν έχουμε το εσωτερικό update tool της SE παρά μόνο το consumer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 ωρες ωρες παρακαλαμε για τα αυτονοητα τις εταιρειες!δηλαδη ο ελληνας ειναι μ.....ς και δεν μπορει να γραψει και με τ9 160 χαρακτηρες?αυτο το τ9 η σονυ ερικσον σε ΟΛΑ τα κινητα της εχει προβλημα!σε ολα τα se στα ελληνικα τα γραμματα που ειναι κοινα με τα αγγλικα(μ,ν κλπ) οταν προσθεσεις την λεξη και πας να την ξαναγραψεις δεν την θυμαται στις ελληνικες θεσεις των γραμματων αλλα στις αγγλικες!ημαρτον!τους πηρα και τηλ και δεν το ηξεραν! από ότι κατάλαβα με το έξω έχει τ9. με το μέσα δεν χρειάζεται...αφού είναι πλήρες το πληκτρολόγιο. με το μέσα βολεύει καλύτερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 427 για καινούριο ή 340 για μεταχειρισμένο 2 μηνών...; :worry: μάλλον το δεύτερο ...σωστά; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 427 για καινούριο ή 340 για μεταχειρισμένο 2 μηνών...; :worry: μάλλον το δεύτερο ...σωστά; Αν είναι εξωτερικά σε καλή κατάσταση τότε το δεύτερο. Αν όχι τότε πάρε ένα ppc με wm6. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 πού κολλάει το ppc...; δεν με ενδιαφέρει... πάω για το μεταχείρο...ούτως ή άλλως θα χάσω λιγότερα λεφτά που αντισταθμίζει την καινουργίλα...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 427 για καινούριο ή 340 για μεταχειρισμένο 2 μηνών...; :worry: μάλλον το δεύτερο ...σωστά; Και εγω κατι μεταχειρισμένο για τον αδερφο μου λεω να χτυπησω αυτο τι λετε http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7680313 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 από ότι κατάλαβα με το έξω έχει τ9. με το μέσα δεν χρειάζεται...αφού είναι πλήρες το πληκτρολόγιο. με το μέσα βολεύει καλύτερα. ναι αλλα το τ9 με το εξω βγαζει 160 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 edit: not sure Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ναι αλλα το τ9 με το εξω βγαζει 160 χαρακτηρες? OXI .Ειπαμε Ελληνικα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΝΟ & ΧΩΡΙΣ Τ9 για 160 chars και με το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 427 για καινούριο ή 340 για μεταχειρισμένο 2 μηνών...; :worry: μάλλον το δεύτερο ...σωστά; Κάπου το είχα δεί και φθηνότερα(κάπου στα 400) σε κάποια προσφορά. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που και αν ισχύει ακόμα. Η γνώμη μου είναι αν το βρείς καινούριο σε αυτή την τιμή, τότε επέλεξε αυτό. Αλλιώς το μεταχειρισμένο. Δώσε όμως μεγάλη βάση στην κατάσταση της οθόνης αφής! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Έχετε ακούσει τπτ για διάδοχο; Κάπου εμφανίστηκε ένα Ρ700 σαν το νέο μέλος της P-series. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Έχετε ακούσει τπτ για διάδοχο; Κάπου εμφανίστηκε ένα Ρ700 σαν το νέο μέλος της P-series. Γνωρίζει κανείς κάτι;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170864 Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts