Jump to content

Sony Ericsson P990i


florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπητε φιλε και φιλοι τυπου 'Zaharaki',

 

Καλο θα ηταν να παραμενετε στα αντιστοιχα φορουμ σας απο το να σχολιαζετε χαιρεκακα και να συγκρινετε και να κρινετε κατι που δεν εχετε και γνωριζετε τουλαχιστον σε βαθος. Επιπλεον δεν ειναι σωστο να εισβαλλεις στην 'οικογενεια π990' με τον τροπο αυτο. Ασε εμας να κρινουμε τα δικα μας. Προβλημα μας στο κατω κατω ειναι και δεν ειναι αναγκαιες οι 'κακιουλες' τριτων. Αλλο η καλοπιστη κριτικη και αλλο η γραφή σου και οι 'διαπιστωσεις' σου.

 

Και μιας που περασες απο εδω σε πληροφορω οτι παρ'ολα τα προβληματα του π990 τα οποια γνωριζουμε οτι λυνονται με upgrades (που απαραδεκτα εχουν αργησει, και εκει εγκειται το δικο μου προβλημα και παραπονο με την ΣΕ) δεν συγκρινονται με τα προβληματα οθονης-πληκτρολογιου-πενας-ηχειου και ποιοτητα κατασκευης γενικοτερα της δικη σου επιλογης, οπως διαβαζω -αλλα δεν σχολιαζω- στο αντιστοιχο φορουμ αλλα και σε αντιστοιχα φορα.

 

Επιπροσθετα, πως μπορεις αλλωστε να συγκρινεις την ποιοτητα, το στυλ, τις δυνατοτητες και τις καινοτομιες του π990 με την δικη σου επιλογη? Κατα γενικη ομολογια, αν βεβαια διαβαζεις σχετικα περιοδικα και review sites, το π990 ειναι το καλυτερο και ομορφοτερο smart phone σε γενικες γραμμες so far! Ρωτα και 100 ανθρωπους, σχετικους η οχι, ποιο κινητο απο τα δυο θα προτιμουσαν, αλλα η απαντηση δεν θα σου αρεσε. Και μη μου πεις για αδαεις χρηστες, ολοι οσοι δινουν 500+ για κινητο μαλλον ξερουν τι και γιατι το κανουν.

 

Δεν γνωριζω τι θα λες οταν σε λιγο καιρο 'διορθωσει' με upgrade το π990. Μαλλον θα κλαις τους extra παραδες που εδωσες, αλλα μην ανησυχεις δεν θα σε παρουμε στο ψιλο!

 

Φιλικα απο εναν σκληρο επικριτη της ΣΕ αλλα οχι ολα ισα κι ομοια.

 

δεν ειναι κριμα να γυρισει παλι σε αντιπαραθεση το τοπικ χωρις να υπαρχει προθεση??τουλαχιστον απο μενα δεν υπαρχει ειλικρινα!!

μου λες οτι το p990i ειναι καλυτερο απο το ταδε κινητο δεν τιθεται θεμα τι εχω εγω...επειδη ολα τα περιοδικα λενε οτι ετσι ειναι??

συγγνωμη τοτε που θα διαφωνησω μαζι σου αλλα εγω δεν κανω οτι κανει οποος επηρεαζεται απο περιοδικα και κατευθυνομενα γενικως εντυπα...(ξεχνατε την δυναμη της SE στο σκανδαλο με τις υποκλοπες??)

εγω αγοραζω-δοκιμαζω-και κρινω...αυτην την σειρα ξερω τοσα χρονια και με αυτην κατευθυνομαι...ειναι αυτο που λενε ....""πληρωνω κατι παρα πανω αλλα το φχαριστιεμαι"":)

εχω γνωμη και αποψη απο οτι εχω κρατησει στα χερια μου και οχι απο τα reveus και τα γραφομενα αλλων.

δεν εισβαλλω στα λημερια αλλων μιας και ειμαι ενεργο μελος στο φορουμ της σειρας pxxx απο παρα πολυ καιρο και αυτο ειναι κατι που μπορεις να το δεις και να το διαπιστωσεις μονος σου..αρα δεν ειμαι ξενος φιλε μου...

 

λες οτι οσοι δινουν πανω απο 500ε για κινητο δεν ειναι αδαεις χρηστες..ειλικρινα το πιστευεις αυτο???;)

(χωρις να θελω να θιξω κανεναν γιατι και εγω ημουν ασχετος απο wm οταν πηρα το qtek s200 πριν τον τιτανα και το κρατησα μονο μια βδομαδα μιας και με ξενισε αλλα και δεν με βολευε λογω ελλειψης πληκτρολογιου)

 

μακαρι επιτελους να βγει αυτο το πλυαναμενομενο update απο την μαμα SE που ολοι σας περιμενετε διακαως και να λυθουν ολα σας τα προβληματα!!και δεν θα με ενδιαφερει καθολου αν τοτε το τηλ σας ειναι καλυτερο απο το δικο μου μιας και επειδη εχω το θαρρος της γνωμης μου,μπορει να το παρω και εγω τοτε αν καταφερει να ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα η απο οτι κυκλοφορει εκεινη την στιγμη...δεν με νοιαζει φιλε μου πως θα λεγεται το κινητο μου,το εχω ξαναπει...με νοιαζει να δικαιολογει τα λεφτα που εδωσα για αυτο και να ανταποκρινεται σε οτι εχει αναφερει οτι κανει, η εταιρεια που το εβγαλε....και το p990i μονο αυτο δεν εχει αυτη τη στιγμη...

 

πιαστε την ουσια και μην αναλωνεστε σε διαμαχες...η SEμας προδωσε -ναι και εμενα και οι πιο παλιοι εδω μεσα ξερουν πολυ καλα τι ενοω-και μας κοροιδεψε....και αυτη ειναι η ουσια..

 

εγω θα εχω παντα οτι τηλ κυκλοφορει που μπορει να μου κανει τα κεφια και να ειναι δυνατη συσκευη...και το p990iαυτην την περιοδο..δεν ειναι...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η SE μέχρι τώρα δεν έχει κάνει και ότι καλύτερο για το P990i.Καθυστέρησε σχεδόν 1 χρόνο να το βγάλει στη παραγωγή,και όταν το έκανε ήταν γεμάτο bugs.Είναι φυσικό λοιπόν πολλοί χρήστες που το περίμεναν (και το απόκτησαν) να έχουν τώρα δυσαρεστηθεί (μαζί και εγώ).
Link to comment
Share on other sites

Αυτό όμως δε σημαίνει οτι σαν συσκευή είναι τελείως άχρηστο.Απλά,στη καθημερινή "κοινή" χρήση γίνετε αρκετά κουραστικό.
Link to comment
Share on other sites

Παιδικές ασθένειες έχουν όλα τα κινητά.Όταν είχα πρωτοπάρει το ΝΟΚΙΑ 6670 κόλλαγε συνέχεια.Το ίδιο γινόταν και με το Ν80.Ώσπου διορθώθηκαν με την αναβάθμιση.
Link to comment
Share on other sites

O καθένας στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ......να τελειώνουμε....

 

Όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...αλλά και ΔΕΝ σκοπεύουν να πάρουν το Ρ990 πολύ απλά ας μην ποστράρουν εδώ αφού το θέμα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το Ρ990

 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ

 

Και αν δεν μπορουν να το καταλάβουν καποιοι ας δουν site οπως το esato...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ για το Ρ990....

 

Μ Η Ν Σ Χ Ο Λ Ι Α Ζ Ε Τ Ε ασχετα post με το θέμα μας και δίνετε τροφή για αντιπαραθέσεις...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ!!!;)

 

 

ΣΥΜΦΩΝΟ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΜΕ ΤΟΝ ΧMAPAS

παιδια οντως το κινητο εχει παρα πολλα προβληματα και δεν μπορουμε να πονταρουμε στο οτι θα λυθουνε.γιατι ισως και να μην λυθουν ποτε.

Δεν πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και να λεμε οτι δεν εχει προβληματα.

Ομως τα κινητα πλεον ειναι σαν τις γυναικες....ολες εχουν προβληματα,και εμεις πρεπει να διαλεξουμε αυτην που μας ταιριαζει,παρολα τα προβληματα της.

Ισως καποιος θεωρει προβλημα το να καπνιζει μια γυναικα,και να μην θελει ουτε καν να την πλησιασει.....

και ισως καποιος αλλος να το θεωρει ασημαντο και να του αρεσει κιολας.

 

π.χ. εμενα προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αν παιζει μεγαλα αρχεια βιντεο γιατι δεν προκειται να μου χρειαστει ποτε αυτη η λειτουργια.

Μου ειναι ομως τρομερα απαραιτητο να μπορω να γραφω sms με το ενα χερι και μαλιστα χωρις να κοιταω το κινητο(π.χ. οταν οδηγαω)

 

Κοιταχτε ο καθενας λοιπον τις αναγκες του,αγοραστε αυτο που σας ταιριαζει

και σταματηστε τον ηλιθιο πολεμο ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ,ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ κλπ κλπ κλπ....

 

αν αντικειμενικα υπηρχε ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ κλπ κλπ...

τοτε ολοι θα ειχανε το ιδιο κινητο....το καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!

ααα....θα ειχανε και το ιδιο αυτοκινητο...το καλυτερο!!!

να μην σας πω οτι θα κυνηγαγανε ολοι την ιδια γυναικα...την καλυτερη....

...

 

Ας περιοριστουμε στα προβληματα λοιπον του π990 και οχι σε συγκρισεις που δεν ειναι αντικειμενικες,γιατι πολυ απλα ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες.

 

προσωπικα αν εχανα αυριο το πρωι το π990 και το μεσημερι κερδιζα 600ευρω στο στοιχημα....τοτε το απογευμα παλι το π990 θα αγοραζα.

οχι επειδη ειναι καλυτερο.αλλα επειδη αυτα που θελω να κανω εγω,τα κανει καλυτερα ενα προβληματικο π990 παρα ενα απροβληματιστο αλλο κινητο

 

Kαι κάτι ontopic...Aκουγεται οτι μέσα στα Χριστούγεννα θα έχουμε την νέα αναβάθμιση.....:D

Link to comment
Share on other sites

O καθένας στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ......να τελειώνουμε....

 

Όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ...αλλά και ΔΕΝ σκοπεύουν να πάρουν το Ρ990 πολύ απλά ας μην ποστράρουν εδώ αφού το θέμα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το Ρ990

 

Όπα ρε sealover ! :lol:

 

Δεν ήξερα ότι για να ποστάρεις στο forum του P990 πρέπει ή να το έχεις ή να σκοπεύεις να το πάρεις... Και αυτό το "ο καθένας στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ", λίγο ρατσιστικό μου ακούγεται. Δηλαδή έτσι και δω κανέναν κάτοχο ΝΟΚΙΑ ας πούμε εδώ, ουστ... στο πυρ το εξώτερο ! :p

 

Και στο κάτω-κάτω, ακόμα και έτσι ρατσιστικά να ήταν τα πράγματα, σε αυτό το forum ήταν (και είναι) ενεργοί πολλοί εδώ και πολύ καιρό. Το ότι άλλαξαν κινητό, σημαίνει ότι πρέπει να ...εξοριστούν ;

 

Με τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ (περί αντιπαραθέσεων, συγκρίσεων κλπ) αλλά ας μην υπερβάλλουμε κιόλας, ε ; τι λες ; :rolleyes:

 

nixx

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν κύριοι, είχα να επισκεφτώ το forum περίπου στις 2 εβδομάδες...Και ποιό το συμπέρασμα μου? Οι δύο-τρείς τελευταίες σελίδες του thread είναι "άχρηστες" και πισωγύρισμα που νόμιζα ότι έχει ξεπεραστεί. Έχω επαναλάβει και παλιότερα: Σε αυτό το thread περί P990i οι περισσότεροι το προμηθεύτηκαν επειδή το περίμεναν, άλλοι γιατί είναι χρόνια χρήστες της SE και άλλοι (λιγότεροι θέλω να πιστεύω) για την αποκαλούμενη μούρη. Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα έχω να πώ πως,εάν δεν απατώμαι, υπάρζει thread διαξιφισμοί, οπότε είναι ανούσιο και αντιδεοντολογικό να γεμίζεται το thred με απόψεις του τύπου "το μέν είναι καλύτερο απο το P990i,το ένα κάνει εκείνο, το P990i όχι" κτλ,κτλ. ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ,(απευθύνομαι σε αυτόύς που το αγόρασαν συνειδητά) μπορεί να μας κορόιδεψαν,να μας πιάσανε στον ύπνο και άλλα τέτοια που μας προσάψατε. ΑΛΛΑ η επιλογή ήταν συνειδητή και με υπομονή και ψάξιμο κάποια απο τα προβλήματα,(τρέφω κρυφές ελπίδες για όλα), θα λυθούν. ΜΗ ξεχνάτε ότι παλιότερα, τη στιγμή που όλοι έλεγεαν "παίζει βίντεο μέχρι 20-30mb" παιδευόμουν όλη νύχτα μαζί με ένα άλλο χρήστη να βρούμε μια λύση...(έως ένα βαθμό τουλάχιστο...).Δεν περιμένουμε, οι περ/τοι απο εμάς φρονώ, κάποιον απο μηχανής θεό να μας δώσει έτοιμη τη λύση η την τροφή,(θεό τύπου SE,sealover etc...).Ελπίζω η SE να βρεί λύσεις, διότι στηρίζεται στο καταναλωτικό κοινό,εμάς δηλαδή και γιατί δεν εμπορεύεται ντομάτες και μπρόκολα, αλλά συσκευές υψηλής τεχνολογίας αξίας πολλών ευρώ. Συνοψίζοντας δε, είναι πολύ λεπτή η γραμμή μεταξύ των χρηστών που θέλουν να προάγουν τον ευγενή διάλογο και μεταξύ αυτών που ποστάρουν απλά για να ρίχνουν λάδι σε παραπονεμένους χρήστες της συσκευής...Έτσι εμφανίζονται διαξιφισμοί,απευθείας αντιπαραθέσεις μεταξύ χρησττών, κάτι που ρίχνει το επίπεδο,τόσο το προσωπικό, όσο και του φόρουμ.Αυτά είχα να πώ και ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που έδωσε σημασία στις προηγούμενες δύο σελίδες περίπου...
[sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι...
Link to comment
Share on other sites

Φιλε κανε_ρα2, σε φορουμ ειμαστε οχι σε εκκλησια! Και μαλιστα ζωντανο με νευρο και χιουμορ και χρησιμο πανω απ'ολα.

 

Τι ευγενεις διαλογους επικαλεισαι/ευχεσαι λοιπον? Δεν ειναι επομενο, μετα απο μηνες αναμονης για το upgrade να ακουγονται και ολιγον 'μη ευγενεις' διαλογοι και αποψεις? Προσωπικα πιστευω οτι το επιπεδο γενικα του φορουμ ειναι πολυ καλο και κινειται πλαισια ευπρεπειας. Μην εισαι τοσο σοβαροφανης, Ελληνες ειμαστε, θερμοαιμοι, στο κατω κατω της γραφης.

 

Ολες οι αποψεις και παραπονα ακομα και ειρωνειες ειναι αναμενομενες αλλα εν τελει το φορουμ βρισκει παλι την ισορροπια του. Καλο θα ηταν ολοι μας βεβαια να εφαρμοζουμε το 'παν μετρον αριστον' για να αποφευγονται οι ψηλοι τονοι, αλλα δεν ειναι παντα εφικτο. Και λοιπον? δεν ηρθε και το τελος του κοσμου βρε αδερφε. Κανε λιγο υπομονη μεχρι την αναβαθμιση και θα δεις τις ισορροπιες να επανερχονται. Σκεψου λιγακι, θα προτιμουσες τις τελευταιες 3-4 σελιδες αδειες χωρις κανενα σχολιο και χωρις να συμμετεχει κανενας?

 

Εδω που τα λεμε εισαι και συ μερος των τελευταιων 3-4 σελιδων με το αρθρο σου με το οποιο τις αποκαλεις 'αχρηστες'. Αχρειαστες μπορει, αχρηστες ομως οχι.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε κανε_ρα2, σε φορουμ ειμαστε οχι σε εκκλησια! Και μαλιστα ζωντανο με νευρο και χιουμορ και χρησιμο πανω απ'ολα.

 

Τι ευγενεις διαλογους επικαλεισαι/ευχεσαι λοιπον? Δεν ειναι επομενο, μετα απο μηνες αναμονης για το upgrade να ακουγονται και ολιγον 'μη ευγενεις' διαλογοι και αποψεις? Προσωπικα πιστευω οτι το επιπεδο γενικα του φορουμ ειναι πολυ καλο και κινειται πλαισια ευπρεπειας. Μην εισαι τοσο σοβαροφανης, Ελληνες ειμαστε, θερμοαιμοι, στο κατω κατω της γραφης.

 

Ολες οι αποψεις και παραπονα ακομα και ειρωνειες ειναι αναμενομενες αλλα εν τελει το φορουμ βρισκει παλι την ισορροπια του. Καλο θα ηταν ολοι μας βεβαια να εφαρμοζουμε το 'παν μετρον αριστον' για να αποφευγονται οι ψηλοι τονοι, αλλα δεν ειναι παντα εφικτο. Και λοιπον? δεν ηρθε και το τελος του κοσμου βρε αδερφε. Κανε λιγο υπομονη μεχρι την αναβαθμιση και θα δεις τις ισορροπιες να επανερχονται. Σκεψου λιγακι, θα προτιμουσες τις τελευταιες 3-4 σελιδες αδειες χωρις κανενα σχολιο και χωρις να συμμετεχει κανενας?

 

Εδω που τα λεμε εισαι και συ μερος των τελευταιων 3-4 σελιδων με το αρθρο σου με το οποιο τις αποκαλεις 'αχρηστες'. Αχρειαστες μπορει, αχρηστες ομως οχι.

 

 

:yahoo::yahoo::yahoo::respect::respect:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

:yahoo::yahoo::yahoo::respect::respect:

 

 

Πάντως ο φίλος ο zaharakis, μάλλον δουλειά δεν είχε τις τελευταίες μέρες και είπε τι να κάνω,τι να κάνω να περάσει η ώρα...?

Αχα!! ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ (απο-) ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡ***Ο ΤΟ THREAD ΤΟΥ Ρ990!!!

Και απότι βλέπω φίλε μου ΕΥΓΕ!!!

 

Στις τελευταίες σελίδες το κατάφερες ΑΠΨΟΓΑ!!:yahoo: :yahoo:

 

salami

Έχεις δίκιο..εκκλησία δεν είμαστε αλλά ούτε και πεδίο μάχης όμως!!!! Γιαυτόν τον λόγο υπάρχουν και οι "ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ", οπού εκεί μπορεί ο κάθε "θερμόαιμος" Έλληνας να πάει να εκφράσει ελεύθερα την ειρωνική άποψη του, για την οποιαδήποτε συσκευή....

Πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο για όλους μας, να γράφουμε εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε...

 

Φιλικά...

Live and let live...
Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο φίλος ο zaharakis, μάλλον δουλειά δεν είχε τις τελευταίες μέρες και είπε τι να κάνω,τι να κάνω να περάσει η ώρα...?

Αχα!! ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ (απο-) ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡ***Ο ΤΟ THREAD ΤΟΥ Ρ990!!!

Και απότι βλέπω φίλε μου ΕΥΓΕ!!!

 

Στις τελευταίες σελίδες το κατάφερες ΑΠΨΟΓΑ!!:yahoo: :yahoo:

 

salami

Έχεις δίκιο..εκκλησία δεν είμαστε αλλά ούτε και πεδίο μάχης όμως!!!! Γιαυτόν τον λόγο υπάρχουν και οι "ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ", οπού εκεί μπορεί ο κάθε "θερμόαιμος" Έλληνας να πάει να εκφράσει ελεύθερα την ειρωνική άποψη του, για την οποιαδήποτε συσκευή....

Πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο για όλους μας, να γράφουμε εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε...

 

Φιλικά...

 

φιλε μου μαλλον δεν εχεις διαβασει καλα τα μηνυματα μου...

δεν καταλαβαινω την επιθεση σου:O

που ειρωνευτηκα και που τα εκανα μ@#%@ο το thread του p990i??

δεν σας καταλαβαινω μερικους ρε παιδια εδω μεσα:O:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

gia na min mperdeuomaste..

o kathenas ehi dikeoma na grapsi k na postari so osa forum ine eleuthera

an elege vasi kanonismon postaroun mono katohoi ton kiniton totenai..na fername se fototipia k tin apodiksi agoras na imaste ok

sto kato kato an o anthropos ithele apla na katigorisi to p990 tha elege pos ine k katohos k olas

apla ipe oti to diko tou til den ehi ta provlimata pou eho to p990

pou ine to kako??

den ehi apopsi aftos pou na mpori na tin ekfrasi???

epidi den ehi to p990??

afta ine ta pisteuo tou..an esi den simfonis dikeoma sou

o kathenas grafi k emis apla simfonoume i ohi,alla den katakrinoume k oute apagoreuoume na grafoume..

isa isa kala pou iparhoun k aftoi k ginete dialogos..an den ipirhan aftoi i hristes tha ihes sto forum 10 selides oles k oles..tha ihes frapsi ta tehnika haraktiristika sti 5 protes tis efarmoges stis epomenes 5 k terma..afta!

Link to comment
Share on other sites

αφηστε τα μιση και πιαστε το .........!

εμενα μ'αρεσουν οι αντιπαραθεσεις οχι τιποτα αλλο σε κρατανε σε εγρηγορση!

 

αυτο που εχω να πω ειναι οτι τα ξυνετε και δεν βοηθατε με τις αποριες που εχουμε καποιοι μελλοντικοι αγοραστες που σας εχουμε αναγκη!lol!

 

plaka κανω απλα μου φαινεται χαζο να τσακωνεστε για να επιβαλλετε ο ενας τη γνωμη του στον αλλο!

πολυ σοφα καποιος ειπε παραπανω οτι τα κινητα ειναι σαν τις γυναικες!

σε αλλους αρεσουν οι ξανθιες σε αλλους οι μελαχρινες!σε αλλους οι ψηλες σε αλλους οι κοντες!

σε αλλους αρεσουν τα "μπαλκονια σε αλλους.................ε ...μαλλον αυτα αρεσουν σε ολους μας!

 

περα απο την πλακα σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω και σας ειχα κνει καποιες ερωτησεις ρε παιδια και ακομα κανενα ενδιαφερον για απαντηση!

 

αν καποιος εχει τη διαθεση ας μου λυσει τις αποριες που ξαναπαραθετω παρακατω1)ποσο κραταει η μπαταρια?

το w900 που εχω με μετρια χρηση φτανει τις 3,κθολου χρηση τις 4 και με πολλα τηλεφωνα αρκετη μουσικη και αρκετο παιχνιδι λυγιζει στις 2!

το 990?

 

2)το τελευταιο update που ολοι αναφερετε βγηκε?

αυτοι που το περασατε σας ελυσε τα προβληματα?

 

3)οταν βαλεις να δεις μια ταινια κολλαει?

ειδα που το αναφερατε πολλοι και εγω στο w900 βλεπω πολλες ταινιες

επειδη ταξιδευω αρκετα.

 

4)εριξα μια προχειρη ματια και δεν βρηκα και πολλες εφαρμογες.

ισχυει αυτο η πρεπει να ψαξω περισσοτερο?

 

Α και αν καποιου δεν του αρεσει καθολου ρε παιδια εδω ειμαι εδω να το ανταλλαξουμε με το w900 μου που ειναι σε πολυ καλη κατασταση και δινω και εως 200 ευρω διαφορα!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου μαλλον δεν εχεις διαβασει καλα τα μηνυματα μου...

δεν καταλαβαινω την επιθεση σου:O

που ειρωνευτηκα και που τα εκανα μ@#%@ο το thread του p990i??

δεν σας καταλαβαινω μερικους ρε παιδια εδω μεσα:O:O

 

Γεια σου βρε Zaharaki!

 

Καταλαβαινω οτι εχεις καλες προθεσεις αλλα δες το πραγμα ως εξης:

 

Φαντασου οτι εισαι σε ενα φορουμ Αεκτζηδων οπου την προηγουμενη μερα η ΑΕΚ εχασε απο τον Θρυλο με πεναλτυ-μαιμου στο 96' και εχασε το πρωταθλημα αδικα λογω παραγκας. Ερχομαι και γω λοιπον, γνωστος γαβρος, και σχολιαζω, ευγενικα μεν, χαρουμενος δε, το παιχνιδι και συστηνω ψυχραιμια και ευχομαι καλυτερη τυχη του χρονου. Πες μου εσυ τωρα, ειναι σωστο που μπαινω στο σπιτι του κρεμασμενου (ΑΕΚ/P990) και μιλαω ομορφα για σκοινι (Titan/Upgrade P990)? Με εννοεις? Καπως ετσι ειναι η κατασταση. Καταλαβαινεις τωρα?

 

Καλοδεχουμενος εισαι αλλα κατσε να βγει η αναβαθμιση πρωτα και μετα λεγε οτι θες. Ουτως η αλλως οι αλλες αποψεις βοηθουν απλα τωρα ειναι η λαθος ωρα που λενε, οπως στο παραπανω παραδειγμα.;)

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου βρε Zaharaki!

 

Καταλαβαινω οτι εχεις καλες προθεσεις αλλα δες το πραγμα ως εξης:

 

Φαντασου οτι εισαι σε ενα φορουμ Αεκτζηδων οπου την προηγουμενη μερα η ΑΕΚ εχασε απο τον Θρυλο με πεναλτυ-μαιμου στο 96' και εχασε το πρωταθλημα αδικα λογω παραγκας. Ερχομαι και γω λοιπον, γνωστος γαβρος, και σχολιαζω, ευγενικα μεν, χαρουμενος δε, το παιχνιδι και συστηνω ψυχραιμια και ευχομαι καλυτερη τυχη του χρονου. Πες μου εσυ τωρα, ειναι σωστο που μπαινω στο σπιτι του κρεμασμενου (ΑΕΚ/P990) και μιλαω ομορφα για σκοινι (Titan/Upgrade P990)? Με εννοεις? Καπως ετσι ειναι η κατασταση. Καταλαβαινεις τωρα?

 

Καλοδεχουμενος εισαι αλλα κατσε να βγει η αναβαθμιση πρωτα και μετα λεγε οτι θες. Ουτως η αλλως οι αλλες αποψεις βοηθουν απλα τωρα ειναι η λαθος ωρα που λενε, οπως στο παραπανω παραδειγμα.;)

 

λιγα με την ΑΕΚ :lol::lol:

 

δεν σας ξαναλεω τπτ να δουμε τι θα κανετε μετα:D

 

συν οτι σε αυτο το threadκαι σε ολα που εχουν σχεση με την σειρα pxxx ημουν ειμαι και θα ειμαι ενεργο μελος!!δεν περιμενω απο κανεναν να με καλεσει ωστε να ειμαι καλοδεχουμενος μιας και ειμαι κομματι αυτης της σειρας τηλεφωνων εδω και χρονια....απο την παρουσιαση τους:!:

 

θελει και το αλατοπιπερο της η καθημερινοτητα μας παιδια μην τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις;)

 

αντε λοιπον να περιμενω το update σας και αν ειναι ολα καλα μετα και ειναι καλυτερο το p990i.....να το παρω και γω :X

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

1)ποσο κραταει η μπαταρια?

οσο και το δικο σου, μονο που στο πολυ παιχνιδι κραταει 1μερα και κατι.

δεν εχει προβλημα η μπαταρια.

 

2)το τελευταιο update που ολοι αναφερετε βγηκε?

οχι δεν βγηκε ακομα γιαυτο βλεπεις και το χαμο εδω περα :)

 

3)οταν βαλεις να δεις μια ταινια κολλαει?οχι απαραιτητα αλλα χρειαζεται το update για καλυτερη διαχειριση μνημης among other things.

 

4)εριξα μια προχειρη ματια και δεν βρηκα και πολλες εφαρμογες.

ισχυει αυτο η πρεπει να ψαξω περισσοτερο?

Αρκετες εχουν βγει, ακομα και 'δωρεαν'.Ψαξε περισσοτερο;) δες και στο αντιστοιχο φορουμ

 

Οσο για την ανταλλαγη που λες, κατσε να βγει το update πρωτα. Μετα εξαρταται, μπορει τα Ε200+W900 να ειναι παρα πολλα !!

 

Συμπερασμα: Περιμενε

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν μου αρεσει να με αποκαλουν απο μηχανης θεο (kane_ra) ,ειμαι πολυ down to earth παιδι και τα συναφη, για το θεμα του βιντεο εχω δωσει μια λυση.

Σας παραθετω στην αντιστοιχη συζητηση.

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=7235&page=67

 

Τα βιολια ξεκινανε να παιζουν καπου στο τελος της σελιδας.

 

Οπως λεω και εκει, ελπιζω να βοηθησα στη μαχη μας εναντιον στη μιζερια της SE.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να θέλω να αρχίσω τις συγκρίσεις, απλά να διορθώσω κάποια δεδομένα :

 

HTC TyTN : 112.5 x 58 x 21.95 mm

 

SE P990i : 114 x 57 x 26 mm

 

Άρα το TyTN είναι μόλις ένα χιλιοστό πιο "χοντρό" από το P990, και στις άλλες δυο διαστάσεις καθαρά μικρότερο.

 

Όμως συμφωνώ μαζί σου, δεν έχει πολύ νόημα μια απ'ευθείας σύγκριση των δύο συσκευών. Και επίσης έχεις δίκιο, αν τα δεις καθαρά σαν τηλέφωνα, το P990 είναι πιο εύχρηστο. Το θέμα είναι όμως ότι συσκευές σαν και αυτές δεν τις παίρνεις για να τις χρησιμοποιείς "καθαρά σαν τηλέφωνα".

 

Όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, θεωρώ ανόητη αυτή την "αφοσίωση", την "πίστη" (άκου πράγματα...) στις εταιρίες. Τι είναι, τα αδέλφια μας ; οι οικογένειές μας ; οι σύζυγοί μας ;! Όπως είπε και ο zaharakis, ευχαρίστως θα ξαναέπαιρνα SE, ή Nokia, ή ...ΙΖΟΛΑ (έγραψες Δημήτρη :lol:), αν αυτό είναι το καλύτερο προϊόν τη στιγμή της αγοράς μου.

 

nixx

 

Όσον αφορά την ευχρηστία:δοκίμασε να γράψεις SMS με το ένα χέρι με το Tytn και δοκίμασε κ με το Ρ990 και θα καταλάβεις τι εννοώ(βεβαία από την άλλη να το χέσω που με το Ρ990 μπορείς να γράψεις SMS με το ένα χέρι από την στιγμή που περιορίζεσαι στους...70 χαρακτήρες(έλεος, τι τραγικά λάθη είναι αυτά-απαράδεκτο που δεν έχει ήδη διορθωθεί αυτό και αν δεν διορθωθεί το τηλέφωνο είναι για πέταμα-).Α!και αν καταφέρει και ανοίξει το μήνυμα(γιατί μπορεί λόγω των memory leaks να μην το ανοίγει)...Με λίγα λόγια το Ρ990 για μένα είναι αυτή την στιγμή ρίσκο:αν το firmware φτιάξει αυτά που πρέπει να φτιάξει (τα οποία είναι πααααααααααααααααάρα πολλά) τότε μιλάμε για τηλεφωνάρα..αν όχι..τον πούλο...πήραμε μια ωραία παντόφλα για να μας κρατάει ζεστά τα πόδια τον χειμώνα..

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά την ευχρηστία:δοκίμασε να γράψεις SMS με το ένα χέρι με το Tytn και δοκίμασε κ με το Ρ990 και θα καταλάβεις τι εννοώ(βεβαία από την άλλη να το χέσω που με το Ρ990 μπορείς να γράψεις SMS με το ένα χέρι από την στιγμή που περιορίζεσαι στους...70 χαρακτήρες(έλεος, τι τραγικά λάθη είναι αυτά-απαράδεκτο που δεν έχει ήδη διορθωθεί αυτό και αν δεν διορθωθεί το τηλέφωνο είναι για πέταμα-).Α!και αν καταφέρει και ανοίξει το μήνυμα(γιατί μπορεί λόγω των memory leaks να μην το ανοίγει)...Με λίγα λόγια το Ρ990 για μένα είναι αυτή την στιγμή ρίσκο:αν το firmware φτιάξει αυτά που πρέπει να φτιάξει (τα οποία είναι πααααααααααααααααάρα πολλά) τότε μιλάμε για τηλεφωνάρα..αν όχι..τον πούλο...πήραμε μια ωραία παντόφλα για να μας κρατάει ζεστά τα πόδια τον χειμώνα..

 

Θα μας τα κρατάει ζεστά γιατί θα το κλωτσάμε όλη μέρα :p

Link to comment
Share on other sites

1)ποσο κραταει η μπαταρια?

οσο και το δικο σου, μονο που στο πολυ παιχνιδι κραταει 1μερα και κατι.

δεν εχει προβλημα η μπαταρια.

 

2)το τελευταιο update που ολοι αναφερετε βγηκε?

οχι δεν βγηκε ακομα γιαυτο βλεπεις και το χαμο εδω περα :)

 

3)οταν βαλεις να δεις μια ταινια κολλαει?οχι απαραιτητα αλλα χρειαζεται το update για καλυτερη διαχειριση μνημης among other things.

 

4)εριξα μια προχειρη ματια και δεν βρηκα και πολλες εφαρμογες.

ισχυει αυτο η πρεπει να ψαξω περισσοτερο?

Αρκετες εχουν βγει, ακομα και 'δωρεαν'.Ψαξε περισσοτερο;) δες και στο αντιστοιχο φορουμ

 

Οσο για την ανταλλαγη που λες, κατσε να βγει το update πρωτα. Μετα εξαρταται, μπορει τα Ε200+W900 να ειναι παρα πολλα !!

 

Συμπερασμα: Περιμενε

 

ευχαριστω ρε σαλαμαρα.

ωραια μου τα ειπες να σαι καλα για τις απαντησεις

εμενα αυτα με ενδιαφερουν οποτε μαλλον θα το παρω

εκτος και αν καποιος θελει να με γλυτωσει απο αυτο τον κοπο και να κανουμε την ανταλλαγη!:O

 

 

υπομονη ρε παιδια πιστευω να βγει και να διορθωσει τα bugs

 

με τα Mp3 τι γινεται?το ηχειακι καλο?

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις

του εριξα μια ματια στο πλαισιο αλλα δεν μπορεσα να τα δω ολα

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά την ευχρηστία:δοκίμασε να γράψεις SMS με το ένα χέρι με το Tytn και δοκίμασε κ με το Ρ990 και θα καταλάβεις τι εννοώ [...]

Ειλικρινά δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε συγκρίσεις και κόντρες (το αντίθετο μάλιστα, εκτιμώ το σοβαρό και φιλικό ύφος σου !) αλλά μπορείς με κάποιο από 2-3 καλά apps να γράψεις SMS με το ένα χέρι άνετα, και στο TyTN (τα χρησιμοποιώ καθημερινά). Από την άλλη, με το QWERTY του P990 ίδρωνα να γράψω πέντε λέξεις, μια και σχεδόν πάντα, μαζί με το πλήκτρο που ήθελα πατούσα και τα διπλανά... ίσως φταίνε οι χοντροδαχτυλάρες μου :lol:

 

Άσχετα με το τι χρησιμοποιώ τώρα, θέλω κι εγώ πολύ να δω το P990 να μεταμορφώνεται στο εργαλείο που μπορεί να και αξίζει να γίνει ! Σαν "βάση" είναι πραγματικά πολύ καλό, το θέμα είναι η SE να "χτίσει" επιτέλους επάνω σε αυτή τη βάση, πράγμα που ελπίζω να γίνει επιτέλους σύντομα - αν μη τι άλλο το χρωστάει στους καταναλωτές / χρήστες της.

 

nixx

Link to comment
Share on other sites

file zaharaki mipws exeis kanan koubaro hlia???

 

:blink::blink:

 

που τον ξερεις??:blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

mad 23....για το τελειταιο ...............περι προγραμμάτων.....ριξε μια ματία στην υπογραφή μου και δεν θα χασεις ;)................................
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson P990i

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...