Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σας παιδιά!Είμαι φανατικός της P900 σειράς..πήγα Plaisio και το είδα Live ...αινθουσιάστικα δεν μπορω να πω...και η καμερα πολυ καλη..το χω κλείσει...να πάω να το πάρω??είστε ευχαριστημένοι???:rolleyes: :D

Γειά σας παιδιά!Είμαι φανατικός της P900 σειράς..πήγα Plaisio και το είδα Live ...αινθουσιάστικα δεν μπορω να πω...και η καμερα πολυ καλη..το χω κλείσει...να πάω να το πάρω??είστε ευχαριστημένοι???:rolleyes: :D

Αφου ..αινθουσιαστικες :) τι το συζητας?

Για μενα ειναι το καλυτερο και κομψοτερο κινητο της κατηγοριας του. Ριξε και μια ματια στο φορουμ για να παρεις μια καλυτερη ιδεα. Καλοριζικο ευχομαι!

Μου άρεσε δεν μπορώ να πω!!εχω το p910 ..το χω 2 χρονια...και το βαρεθηκα να πώ την αλήθεια..αλλά μεχρι τώρα δεν είχα βρεί κατι που θα μου άρεσε έτσι ώστε να σκεφτώ την αλλαγή...το απόγευμα θα το χω...θα σας ενημερώσω:D

Ρε παιδια, ελεος! Δε θελω να το παιξω εξυπνος αλλα καλυτερα να γραφουν μερικοι με Greeklish... Το εχουμε ξεφτυλισει πια! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ρε παιδια, ελεος! Δε θελω να το παιξω εξυπνος αλλα καλυτερα να γραφουν μερικοι με Greeklish... Το εχουμε ξεφτυλισει πια! :(

δαιν μπωρό να καταλλάβω γιατή το λαις αφτώ? Μειά χαρά μπωρούμαι κε τα γράφουμαι. Μοιν κάνης των αίξηπνω λυπών!!! :Ρ Ασε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα, και τα λαθάκια ευπρόσδεκτα είναι.

Για το θέμα της αυτονομίας... Με φουλ φόρτιση απο το πρωί του σαββάτου (8 το πρωί το πήρα απο τον φορτιστή/βάση όταν πήγαινα για δουλειά), 2 ώρες περίπου wifi, 1,5-2 ώρες ομιλίας, 15 περίπου μηνύματα, καμιά ωρίτσα παιχνίδι μέσα στα μενού και με ελάχιστη χρήση της φωτογραφικής μηχανής, το κινητό έκλεισε στο τέλος της κυριακής, περίπου στις 8 το βράδυ... Οπότε πρακτικά για μένα 2 μέρες αυτονομία με νορμάλ χρήση του κινητού.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

...το "ξεφτιλίσει" γράφεται με γιώτα :D

nixx

ασχετο φιλε το post σου..τι σε πείραξε τώρα δεν μπορώ να σε καταλάβω..μάλλον επειδή ειναι δευτέρα..η επειδή έγραψα λάθος το (ενθουσιαστικα)...και sorry αλλα με αυτο το post το παίζεις έξυπνος...φιλικα

...το "ξεφτιλίσει" γράφεται με γιώτα :D

nixx

Το ξαιρο κε ειθαιλα να δυξο κε αιγω το παρραδιγμα γεια τω πωσω ασχημα φαιναιται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Η ορθογραφια δεν ειναι απαραιτητα δειγμα μορφωσης ουτε βεβαια ευφυιας. Ειτε το εχεις το χαρισμα ειτε οχι. Γνωριζω πολλους αριστουχους με σημαντικοτατο προβλημα ορθογραφιας οπως και το αντιθετο. Σημαινει κατι αυτο? Σιγουρα Οχι.

Εγω προσωπικα, οπως και η πλειονοτητα του φορουμ δεν πιστευω οτι ενοχλειται καθολου, ισα ισα ειναι και κομματι 'χαριτωμενο' και καμμια φορα δινει εδαφος για καμμια αθωα πλακιτσα. Το θεμα ειναι να περναμε καλα και να αισθανομαστε ολοι ανετα στο φορουμ μας. Νομιζω? ;)

Λειπων ok, οιταν off-topic υποθετο αλλα μαλλων σκαιφτεικα φοναχτα!

:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Λειπων ok, οιταν off-topic υποθετο αλλα μαλλων σκαιφτεικα φοναχτα!

Μπραβο energetic! αλλα βρε αδερφε, βαζε και κανα spell checker που και που:worry:

einai oraio na iparxei filiko perivalon...kai to vasiko einai na pername omorfa...na xoume ena simeio pou na milame gia to psonio mas kai na kanoume kai filies...simfono apolita me ton salami:) kai energetic...sorry gia to post pou sou eipa pos to post sou einai asxeto kai mpla mpla..ta theoro ginaikoulistika auta..ta leme later paides...pao tora na to paro!

Ανται και καλωρυζεικο φυλε... :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

κάτι που ανακάλυψα πριν λίγο...

Το οτι κάποιος ισχυρίζεται οτι το κινητό του είναι πιο γρήγορα και απο τον σούπερμαν το θυμάστε πιστέυω. Βρήκα έναν τρόπο να το ανοίγω και γω σε 20 δευτερόλεπτα,ισως και λιγότερο. Μπορείτε όλοι να το κάνετε, αλλά, είναι ανούσιο. θα ξηγηθώ παρακάτω τι εννοώ.

Καταρχάς σβήνουμε το κινητό. Το βάζουμε στην βάση του, και το αφήνουμε λίγο. Μόλις ανάψει η οθόνη του μπορούμε να κάνουμε το τεστάκι μας. λεπόν... πατήστε power και θα σας πάει αμέσως στην οθόνη ενεργοποίησης. Μετά σε ελάχιστο χρόνο στο πιν (2-3 δεύτερα, ίσως και λιγότερα) και μετά σε άλλα 12-15 το τηλέφωνό σας θα είναι ανοιχτό...

Τι έγινε και άναψε τόσο γρήγορα? ΤΠΤ! είναι το ίδιο τηλέφωνο που είχαμε και πριν, απλά... άναψε σε 2 φάσεις. Βάζοντας κλειστό το κινητό στην βάση (εγώ έχω και το usb Και τον φορτιστή στην βάση) το κινητό ανάβει. Αρχίζει την ενεργοποίησή των κυκλωμάτων/λειτουργικού και μόλις ανάψει η οθόνη του, τα πετάει στην αδράνεια. Μόλις ανάψει η οθόνη, ο υπολογιστής σε ενημερώνει οτι βρήκε το τηλέφωνο, το μόντεμ, κτλ κτλ. Αν το αφήσετε στην βάση και πατήσετε power το μεγάλο διάστημα των 40 δευτερολέπτων που κάνει μέχρι την οθόνη ενεργοποίησης θα έχει ήδη περάσει, οπότε σε 15 -20 δευτερολεπάκια θα έχει ανοίξει...

;)

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

αυτό το κολπάκι το κάνω από εποχής p800...:D

γίνεται πάντως κ με μόνο το καλώδιο της φορτισης;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

re paidia ena video sample me terma tin poiotita kai mera an geinetai fisika.skeftomai na paw apo n70 se p990 kai skeftomai dio paragontes to megethos kai tin kamera eidika to video tou n70 apo poiotita skizei.......se ola ta alla fisika kai protimw to p990

euxaristw prokatavolika

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

re paidia ena video sample me terma tin poiotita kai mera an geinetai fisika.skeftomai na paw apo n70 se p990 kai skeftomai dio paragontes to megethos kai tin kamera eidika to video tou n70 apo poiotita skizei.......se ola ta alla fisika kai protimw to p990

euxaristw prokatavolika

Μιας και θες ιδανικό βίντεο, θύμα μου να σου τραβήξω ένα αύριο σε φως ημέρας να ανεβάσω. Δεν έχω κανένα τώρα και δεν νομίζω να θες ένα απο σκοτεινό δωμάτιο..:Ρ

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Γεια σας παιδία είμαι σε δίλημμα πιο κινητό να πάρω είμαι ανάμεσα στο P990i και nokia n80 βαράω περισσότερο στο se αλλά θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες.

1 καταρχάς από ήχο media πιο είναι καλύτερο N80 η SEp990i?.

2 Με πορτάκι εκτός μπορείς να κάνεις τις περισσότερες λειτουργίες χωρίς να χρησιμοποιείς το στυλό στο SE?

3 Από κάμερα πιο είναι καλύτερο?

ευχαριστώ ελπίζω να μι σας κούρασα. :help:

Γεια σας παιδία είμαι σε δίλημμα πιο κινητό να πάρω είμαι ανάμεσα στο P990i και nokia n80 βαράω περισσότερο στο se αλλά θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες.

1 καταρχάς από ήχο media πιο είναι καλύτερο N80 η SEp990i?.

2 Με πορτάκι εκτός μπορείς να κάνεις τις περισσότερες λειτουργίες χωρίς να χρησιμοποιείς το στυλό στο SE?

3 Από κάμερα πιο είναι καλύτερο?

ευχαριστώ ελπίζω να μι σας κούρασα. :help:

Μπα, τι να μας κουρασεις, απλα λαθος φορουμ διαλεξες για αμεροληπτες γνωμες:rolleyes: αλλα μιας που ρωτας, σημειωνε:shifty:

1. Ο ηχος ειναι το ιδιο χαλια η το ιδιο καλος αν θες και απο το μικροφωνο και απο τα ακουστικα.

2.Ναι με το πορτακι μπορεις να κανεις τα περισσοτερα εκτος αν εχεις δαχτυλα Ζουγκλακου (Θεος 'σχωρεστον)

3.Απο συγκριτικες φωτο στο δικτυο η ποιοτητα υπο ιδανικες συνθηκες ειναι ομοια. Αλλα στο Ν80 πρεπει να κανεις πολλες ρυθμισεις αναλογα με τον φωτισμο για να πετυχεις μια φωτο που την τραβαει το Π990 στο αυτοματο.

4. Και τα δυο εχουν παρομοιες δυνατοτητες αλλα το Π990 εχει και card scanner το οποιο ειναι ιδανικο για επαγγελματιες. Το Ν90 ειναι μικροτερο και ελαφρυτερο αν παιζει καποιο ρολο αυτο.

Απο κει και περα καλε μου ανθρωπε, βαλε τα διπλα διπλα και συγκρινε σχεδιασμο, αρχοντια, χλιδα, διαφορετικοτητα, εμφανιση. Το Π990 δεν παιζεται. Ενω το νοκια φαινεται του 'σωρου' το αλλο σιγουρα ξεχωριζει.:D

Τελος, κανε την ιδια ερωτηση απο κειθε, μη σε παρω και στο λαιμο μου:)

euxaristw prokatavolika

Τωρα ειναι ντροπη να αμφιταλαντευεσαι μεταξυ του Π990 και του Ν70. Τουλαχιστον ο φιλος παραπανω σκεφτοταν το Ν80. Το μεγεθος το κουλαντριζεις ανετα, η δε καμερα που λες, μια απ τα ιδια.

• The title was changed to Sony Ericsson P990i