nervous Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 εμενα παντως μπορω να πω οτι δουλευει σταθερα αλλα ειναι αδειο απο προγραμματα και games,αν υπηρχαν και το ειχα φορτωσει θα ειχα σοβαρο προβλημα πιστευω. Υποθετω οτι πηρες και 2η συσκευη τελικα .:O Καλοριζικο και παλι ! :) Full review : http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Sony_Ericsson_P990i.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Σύμφωνα με φήμες ξένων φόρουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες η R9A001. Έχει ακούσει κανείς άλλος τίποτα σχετικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Paideia Dubai ginetai XAMOS!Polus kosmos to exei sta xeria tou!Akoma kai polles gunaikes (businesswomen)!! To thlefwno SARWNEI! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 φανταστειτε δηλαδη τι 8α γινει οταν με το καλο λυ8ουν τα προβληματα διαχειρησης μνημης και αρχισουν να βγαινουν στην αγορα μαζικα applications... κατι μου λεει πως μεσα στους επομενους μηνες 8α ικανοποιη8ουν τοσο αυτοι που το εχουν τωρα αλλα 8α ξαναγυρισουν και εκεινοι που βιαστικαν να το επικρινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Υποθετω οτι πηρες και 2η συσκευη τελικα .:O Καλοριζικο και παλι ! :) Full review : http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Sony_Ericsson_P990i.php να σαι καλα φιλε μου:) πηρα και την θηκη απο το πλαισιο αλλα ειναι παρα πολυ μαγαλη πραγματικα.μακαρι να εβρισκα σαν του p-910 την θηκη ξανα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Οταν λες ειναι πολυ μεγαλη εννοεις σαν θηκη ή οτι "επιπλεει" μεσα το κινητο...γιατι σκεφτομαι να την παρω και εγω και εχω βγαλει και το πορτακι οποτε ειναι πιο μικρο σε διαστασεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα σε όλους.Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος τις βασικές ρυθμίσεις που πρέπει να έχω για την λήψη φωτογραφιών.Οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζω,είτε είναι σε εσωτερικό χώρο,είτε σε εξωτερικό βγαίνουν σκοτεινές.Εδώ και σε διάφορα άλλα φόρουμ βλέπω φωτογραφίες(απο p990i) λες και έχουν τραβηχτεί απο ψηφιακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα σε όλους.Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος τις βασικές ρυθμίσεις που πρέπει να έχω για την λήψη φωτογραφιών.Οι περισσότερες φωτογραφίες που βγάζω,είτε είναι σε εσωτερικό χώρο,είτε σε εξωτερικό βγαίνουν σκοτεινές.Εδώ και σε διάφορα άλλα φόρουμ βλέπω φωτογραφίες(απο p990i) λες και έχουν τραβηχτεί απο ψηφιακή! Διάβασε έστω και μια γραμμή απο το Manual πριν ρωτήσεις κάτι... Δεν θες να διαβάσεις manual? Καλά, μην το διαβάζεις, απλά δες τις ενδειξεις επι της οθόνης όταν βγάζεις φωτογραφίες! Δεν είναι δύσκολο, εκτός και αν δεν μπορείς να εντοπίσεις που είναι η οθόνη.... Απλά κάνε το πολυπλήκτρο δεξια και ανεβάζεις φωτεινότητα. Πόσο δύσκολο είναι κάποιος να ανοίξει το ρημάδι το βιβλιαράκι μια φορά? Και επειδή σε κόβω πολυάσχολο για να το κάνεις εσύ είπα να σε βοηθήσω. Ελληνικές οδηγίες, πας περιεχόμενα. Κάμερα , κάμερα... νά την , σελίδες 59 ως 65. Στην σελίδα 64 λέει όλες τις ρυθμίσεις αναλυτικά, και τι κάνει η κάθε μια. Πω πω, μου πήρε 30 δευτερόλεπτα να το βρω. Καλύτερα έκανες εσύ που απλά ρώτησες στο φόρουμ. Τι βλάκας που είμαι εγώ ρε γμτ... Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Διάβασε έστω και μια γραμμή απο το Manual πριν ρωτήσεις κάτι... Δεν θες να διαβάσεις manual? Καλά, μην το διαβάζεις, απλά δες τις ενδειξεις επι της οθόνης όταν βγάζεις φωτογραφίες! Δεν είναι δύσκολο, εκτός και αν δεν μπορείς να εντοπίσεις που είναι η οθόνη.... Απλά κάνε το πολυπλήκτρο δεξια και ανεβάζεις φωτεινότητα. Πόσο δύσκολο είναι κάποιος να ανοίξει το ρημάδι το βιβλιαράκι μια φορά? Και επειδή σε κόβω πολυάσχολο για να το κάνεις εσύ είπα να σε βοηθήσω. Ελληνικές οδηγίες, πας περιεχόμενα. Κάμερα , κάμερα... νά την , σελίδες 59 ως 65. Στην σελίδα 64 λέει όλες τις ρυθμίσεις αναλυτικά, και τι κάνει η κάθε μια. Πω πω, μου πήρε 30 δευτερόλεπτα να το βρω. Καλύτερα έκανες εσύ που απλά ρώτησες στο φόρουμ. Τι βλάκας που είμαι εγώ ρε γμτ... ΟΚ φίλε mpampir,συγγνώμη για την ερώτηση:X !!!!και λυπάμαι πολυ για την ειρωνική απάντησή σου.:respect: :whip: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ηρεμα παιδια το κινητο εχει πολλες λειτουργιες και οι συγχυσεις ειναι απαποφευκτες..../ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 για θήκες δειτε εδω (apaitei login) http://www.se-uiq.com/forum/index.php?showtopic=28 Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Oi Piel Frama είναι εκπληκτικής ποιότητας πάντως. Αλλά σαν την Brando που είχα στο 910, δεν έχω βρεί καλλίτερη απο πλευράς λειτουργικότητας, δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις την θήκη για να λειτουργήσεις το τηλέφωνο, ελπίζω να βγάλει και για το 990. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Εμενα παντως η Hama που εχω δινει ρεστα! Τη θεωρω τέλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 που μπορουμε να την βρουμε φιλε μου?απο ελλαδα εννοω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 που μπορουμε να την βρουμε φιλε μου?απο ελλαδα εννοω. Εχω κανει post σε προηγουμενο ποστ. Οριστε και το link... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1563967#post1563967 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Επειδή οι απορίες μοιράζονται , αποφάσισα να το πω και δω... Λοιπόν, επειδή οι απορίες είναι πολλές φορές επαναλαμβανόμενες, προσπάθησα να κάνω ένα Q&A για μερικές που είναι αρκετά συχνές, και που έψαξα μέσα στα θεματάκια. Το thread είναι το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1579140 Απλά για να κρατήσουμε την δομή του Q&A παρακαλώ μην πιάσετε την συζήτηση εκει μέσα... Αν και δεν ελπίζω σε κάτι τέτοιο! Πάντως αν σε κάποια ερώτηση που έχω αγνοήσει υπάρχει στάνταρ απάντηση , βάλτε την εσείς. Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο mpampir! Πολύ χρήσιμο νήμα. Πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο αρκετοί από εμάς να βάλουμε το link στις υπογραφές μας (για κάποιο διάστημα) ώστε να μαθευτεί ότι υπάρχει FAQ P990 και να μπορεί κανείς να το συμβουλευτεί πριν ρωτήσει κάτι. Υ.Γ. γραφώ εδώ για να μην αλλοιώσω την μορφή (Ερώτηση-Απάντηση) του νήματος που μόλις άνοιξες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εν ήταν όμως και κάτι το τόσο σπουδαίο :) Λες να το κάνω υπογραφή ε? έφτασεεεεεε Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εν ήταν όμως και κάτι το τόσο σπουδαίο :) Λες να το κάνω υπογραφή ε? έφτασεεεεεε Ζήτα τους να στο κλειδωσουν αν θες να ασχοληθείς περισσότερο και να το εμπλουτίζεις μόνος σου. Και μένα μου αρέσει η δουλειά αυτή. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ζήτα τους να στο κλειδωσουν αν θες να ασχοληθείς περισσότερο και να το εμπλουτίζεις μόνος σου. Και μένα μου αρέσει η δουλειά αυτή. Νομίζω οτι αν κλειδωθεί, ούτε και γω θα μπορώ να γράφω. Γιατί να αρχίζουν να παίζουν με masks και permitions δεν το νομίζω... Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 πολυ καλη δουλεια mpampir...μακαρι να σεβαστουν ολοι την μορφη του νεου thread...καλο ειναι ομως και να παραμεινουν αυτα τα δυο thread μιας και μια απαντηση ισως να μην καλυψει απολυτα εναν χρηστη οποτε χωρις την 8εληση του 8α καταντισει chat...keep the nice work Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 πολυ καλη δουλεια mpampir...μακαρι να σεβαστουν ολοι την μορφη του νεου thread...καλο ειναι ομως και να παραμεινουν αυτα τα δυο thread μιας και μια απαντηση ισως να μην καλυψει απολυτα εναν χρηστη οποτε χωρις την 8εληση του 8α καταντισει chat...keep the nice work Το Q&A είναι απλά το απόσταγμα των συζητήσεων εδώ. Πρώτα βρίσκουμε εδώ την λύση (ή στο θρεντ με τα προβλήματα) και αφού κατασταλάξουμε, την περνάω και στo Q&A. Αλλιώς θα γράφαμε το μακρύ και το κοντό μας εκει πέρα! :lol: :lol: :lol: ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σου, με κάνεις και κοκκινίζω! :O Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 To γύρισα πίσω και ησύχασα!!!!!!!!!!!! Πήγα πάλι σε Nokia (N80)... δεν μπορούσα να συνηθίσω τα μηνύματα... επίσης πολύ αργό και πολύ ογκώδες για τα δικά μου δεδομένα... Είχε όμως εντυπωσιακή οθόνη και μου άρεσε πολύ και το ραδιόφωνο... Στο επόμενο!!! Ειμαι και εγω υποψηφιος αγοραστης Ρ990, αλλα εως τωρα ειμαι σχετικα διστακτικος αφου για χρονια εχω Nokia (ηδη χρησομοποιω αυτο τον καιρο Ν70,Ν73,Ν80). Εχω χρησιμοποιησει το Ρ990 μερικα λεπτα και μου φανηκε πολυ οικεια η πλατφορμα (αφου εχει Symbian) σε σχεση με την Νokia. Ισως μπορουν καποιοι που ηδη εχουν περασει απο Νοkia σε SE (ή και το αντιθετο) μερικες εμπειριες τους ωστε να με βοηθησουν στην τελικη αποφαση (καθως και τα χρηματα ειναι αρκετα για Ρ990 (εφοσον δεν θα τα αξιζει). Εφχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Το Q&A είναι απλά το απόσταγμα των συζητήσεων εδώ. Πρώτα βρίσκουμε εδώ την λύση (ή στο θρεντ με τα προβλήματα) και αφού κατασταλάξουμε, την περνάω και στo Q&A. Αλλιώς θα γράφαμε το μακρύ και το κοντό μας εκει πέρα! :lol: :lol: :lol: ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σου, με κάνεις και κοκκινίζω! :O mpampir πολύ καλή ιδέα σου για το Q&A :D Είναι ΠΟΛΥΥΥ χρήσιμο πιστεύω. Θα ήθελα όμως να κάνω μια εισήγηση: Δεν θα ήταν καλύτερα να τροποποιούσες το πρώτο post και να το κάνεις σαν κατάλογο περιεχομένων με links στα μετέπειτα post; Δες εδώ για παράδειγμα -> http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=27787 Σίγουρα θέλει ακόμα πιο πολλή δουλιά και χρόνο αλλά πιστεύω θα κάνει το thread πιο εύχρηστο και τη εύρεση πληροφοριών πιο γρήγορη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 mpampir πολύ καλή ιδέα σου για το Q&A :D Είναι ΠΟΛΥΥΥ χρήσιμο πιστεύω. Θα ήθελα όμως να κάνω μια εισήγηση: Δεν θα ήταν καλύτερα να τροποποιούσες το πρώτο post και να το κάνεις σαν κατάλογο περιεχομένων με links στα μετέπειτα post; Δες εδώ για παράδειγμα -> http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=27787 Σίγουρα θέλει ακόμα πιο πολλή δουλιά και χρόνο αλλά πιστεύω θα κάνει το thread πιο εύχρηστο και τη εύρεση πληροφοριών πιο γρήγορη ;) αυτό ακριβώς έψαχνα σαν ιδέα! δεν το είχα πετύχει πουθενά να το... κλέψω. Πάω να το μετατρέψω. Χρόνο θέλει στην αρχή που είναι πολλά ποστ μαζεμένα, μετά άντε να μπαίνουν 1-2 την ημέρα, οπότε εύκολη δουλειά Ευχαριστώ ταμάλιστα! Τροποποίηση: Το έφτιαξα. όποτε μπορέσεις, πες μου τα σχόλιά σου Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts