mobile-gr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 alla twra mallon tha to xariso gia na min erthei se metopiki me kanena tixo tou grafeiou mou!!!:O Καλά θα κάνεις και θα πετάξεις το P990 στον τοίχο γιατί εαν θα πέταγες τον τιτάνα θα άνοιγες καμιά τρύπα στο τοίχο ιδίως εαν είναι και από γυψοσανίδα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Καλημέρα είμαι άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του p990i όταν κάνετε αναβάθμιση το κινητό κρατά τα ελληνικά? ή είναι μόνο αγγλικά τα μενού. Όσνο αφορά την διάρκεια της μπαταρίας κατεβάστε το Swiss Manager - freeware utility for UIQ 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146455&page=3 κατεβάστε το πρόγραμμα και ρυθμίστε το κλείνει όλες τις εφαρμογές όταν κλείνουμε το πορτάκι κάνει οικονομία στην μπαταρία και απελευθερώνει την RAM Και αν εχουμε βγαλμενο το πορτακι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Πιστευω οτι ειτε 15, ειτε παραπανω οτι δεν εχει σημασια το ποση ωρα κανει να ανοιξει το κινητο. Συμφωνώ ότι δεν έχει, αυτό που έχει σημασία είναι η αξιοπιστία των πληροφοριών που δίνει κανείς. Χωρίς να θέλω να σε θίξω, 15" είναι πολύ λίγα...πάρα πολύ λίγα... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 asfalws kai perimena na grafei .mp4! pows ola ta nokia series N akoma kai ta samsung grafoun se .mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 oso gia ta frames pou isxurizetai to site tis sony-ericcson den einai ME TIPOTA 30 fps sta 320x240!!! ma den mporw na katalavw pws einai dunaton na bgaloun ena kinito pou na grafei se 3gp!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 oso gia ta frames pou isxurizetai to site tis sony-ericcson den einai ME TIPOTA 30 fps sta 320x240!!! ma den mporw na katalavw pws einai dunaton na bgaloun ena kinito pou na grafei se 3gp!!! Μα και στα επίσημα specs του 990 δεν λέει ότι γράφει 320x240@30fps, μόνο σε (αρκετά) χαμηλότερη ανάλυση. Στα 320x240 νομίζω είναι κάπου στα 12-15fps. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Εβγαλα PIN και Device passwords και εκανε παλι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 xathike na galoun kai ena video format tis porokis!!!! kanenas kataskeuastis pleon den bgazei kati spovaro stin agora pou na grafei se 3gp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 exoun kataskeuasei ena tel eksiaretiko me ikanopoiitiki camera kai ksafnou tsigkouneutikan to format sto video!!! ma kala kamia volta gurw sta shops dne exoun kanei na doun oti to 3gp pethane? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 energetic μαλλον εχετε κινητο-φαινομενο ! εισαι σιγουρος πως απο την στιγμη που πατας το κουμπι ενεργοποιησης μεχρι να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το πληκτρολογιο ,κανει 15 δευτερα ? απο την μια μας λες οτι με PIN κανει 15" και απο την αλλη αμα 'βγαλεις' το PIN κανει παλι 15" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 uparxei diafora metaksu 320x240 se 15 fps se mp4 kai 320x240 se 15 fps se 3gps. kai i diafora einai ....megali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 exoun kataskeuasei ena tel eksiaretiko me ikanopoiitiki camera kai ksafnou tsigkouneutikan to format sto video!!! ma kala kamia volta gurw sta shops dne exoun kanei na doun oti to 3gp pethane? το οτι πληρωσες 650 ευρω περιπου για ενα κινητο που δεν γραφει ελληνικα δεν σε ενοχλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Αγαπητέ φίλε siritossiritos Plz, σταμάτα να ποστάρεις μία γραμμή σε κάθε post σου. Μάζεψέ τα όλα, ή απλά, κάνε edit τα μηνύματά σου. Γίνεται κουραστικό να σκρολάρουμε σελίδες επίπ σελίδων με posts 2 γραμμών ανά 3 λεπτά από τον ίδιο χρήστη. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το thread σχετικά εύχρηστο. Έχει ήδη φτάσει τις 50 (!) σελίδες... No offense :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 energetic μαλλον εχετε κινητο-φαινομενο ! εισαι σιγουρος πως απο την στιγμη που πατας το κουμπι ενεργοποιησης μεχρι να μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το πληκτρολογιο ,κανει 15 δευτερα ? απο την μια μας λες οτι με PIN κανει 15" και απο την αλλη αμα 'βγαλεις' το PIN κανει παλι 15" ? Τωρα τι να σας πω!? Τοσο κανει! Δε βαζω και το χρονο που κανω για να πατησω τους 4 αριθμους του PIN και του device lock! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Τωρα τι να σας πω!? Τοσο κανει! Δε βαζω και το χρονο που κανω για να πατησω τους 4 αριθμους του PIN και του device lock! οποτε καταληγουμε στο εξης συμπερασμα ολα τα P990 και Μ600 κινητα κανουν περιπου 1 λεπτο και κατι για να ξεκινησουν ΕΚΤΟΣ απο των φιλων sealover και energetic που ανοιγουν σε 15 δευτερα !!! οκ παιδια ας το αφησουμε εδω το θεμα και ολα αυτα χωρις παρεξηγηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritossiritos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to pws grafei ellinika to fantazomai !!! ean kanw ksana upgrafe to software kai dialeksw ellinika ws glwssa to pio pithano einai pws tha vlepw kai selides sto web xwris provlima!!! alla to na bgaleis ena kinito pou einai state of the art kai na exeis ws format se video to 3GP to 2006 auto einai ............ligo travigmeno....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goodspeed Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 MOLIS TO APEKTISA ! EINAI MIA OMORFIA ! TA ALLA THA STA PW META ;-) Παράθεση Following myphone, since...unwired Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 exoun kataskeuasei ena tel eksiaretiko me ikanopoiitiki camera kai ksafnou tsigkouneutikan to format sto video!!! ma kala kamia volta gurw sta shops dne exoun kanei na doun oti to 3gp pethane? To 3gp δεν πεθανε ,καθε αλλο . Σαν πρωτυπο υποστηριζεται απο ολες τις συσκευες ασχετως δυνατοτητων στις διαστασεις 176x144 και 128x196 (ναι υπαρχουν ακομα κινητα που βγαζουν βιντεο σε αυτες τις διαστασεις , εδω το Κ800 και μεχρι εκει μονο φτανει...) Απο εκει και περα , για 320x240 βιντεο ειναι αληθεια οτι δεν ειναι συνηθισμενο φορματ , αλλα δεν εκαναν και κανενα εγκλημα. 15 καρε μπορει να βγαλει σε αυτες τις διαστασεις και οχι 30 ... Εδω δεν μπορει να αναπαραγει καλα καλα βιντεο σε τετοιες διαστασεις .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 MOLIS TO APEKTISA ! EINAI MIA OMORFIA ! TA ALLA THA STA PW META ;-) http://s43.photobucket.com/albums/e362/kp5insd/th_CapsLock.jpg Διευκρινιστική εικόνα , σε περίπτωση που δεν ξέρεις πού είναι. Επίσεις μπορείς να πας στο site http://www.nikolouli.gr και να κάνεις αίτηση να ξεκινήσει ο κύκλος εκπομπών για το "χαμένο caps lock" !!!! οποτε καταληγουμε στο εξης συμπερασμα ολα τα P990 και Μ600 κινητα κανουν περιπου 1 λεπτο και κατι για να ξεκινησουν ΕΚΤΟΣ απο των φιλων sealover και energetic που ανοιγουν σε 15 δευτερα !!! οκ παιδια ας το αφησουμε εδω το θεμα και ολα αυτα χωρις παρεξηγηση :) είναι γνωστή η συμπάθεια αυτών των δύο, οπότε μπορεί να συμπαθήθηκαν και τα κινητά τους και να κάνουν αντίστοιχους χρόνους! :lol: :lol: Δίκιο έχεις, άστο να πάει το θέμα γιατί και Off topic είναι, και προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Χα! Παρήγγειλα ήδη εκκεντροφόρους με αγριεμένες ρυθμίσεις και νέο τελικό με racing καταλύτη... Πέραν της πλάκας, μάλλον είχα δίκιο που σου είπα ότι είναι με τις ορέξεις τους τα κινητά μας. Σήμερα το πρωί, στο γραφείο, έκανα από περιέργεια ένα reboot και κατέγραψα 51 sec (!). Είδες, you can never be too sure... χαχαχαχα άντε, και εις ανώτερα! δεν σκάω και πολύ επι του θέματος πλέον. Όσο θέλει να κάνει, εγώ το πάω .... οικονομικά πλέον! (δεν κατέβηκα στο tunning show αν και το ήθελα... Βασικά το ξέχασα!) Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 To γύρισα πίσω και ησύχασα!!!!!!!!!!!! Πήγα πάλι σε Nokia (N80)... δεν μπορούσα να συνηθίσω τα μηνύματα... επίσης πολύ αργό και πολύ ογκώδες για τα δικά μου δεδομένα... Είχε όμως εντυπωσιακή οθόνη και μου άρεσε πολύ και το ραδιόφωνο... Στο επόμενο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 τώρα να πούμε και του στραβού το δίκιο... και για μένα το τηλέφωνο δεν ήταν αυτό που περίμενα. Και το λέω αυτό μετά απο αρκετές μέρες χρήσης του,κάνοντάς το "φύλλο και φτερό". Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε τα "πειραματόζωα" και εμείς με τις απορίες,δοκιμές,επισημάνσεις μας θα κάνουμε το κινητό καλύτερο, πάντως έχει πολλές "νεανικές" ασθένειες. Στα ελληνικά έχει γίνει απίστευτη προχειροδουλειά, λείπουν οι "ψαγμένες" ρυθμίσεις που θα το κάνουν πραγματικό "εργαλείο",και γενικότερα το λογισμικό σου αφήνει την αίσθηση της μετριότητας. Σαν hardware δεν τίθεται ζήτημα, είναι στην πάνω κλάση συσκευών, στηβαρότατο,πανέμορφο,και με χρήση καλών υλικών. Δεν πρόκειται να το αλλάξω σε καμία περίπτωση,απλά θα περιμένω. Κ δεν τρέφω αυταπάτες οτι όοολα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η εμπειρία μου με την SE με κάνει να πιστέυω οτι θα δούμε 1-2 αναβαθμίσεις στο firmware του που θα βελτιώνουν επιφανειακά πραγματάκια, και μετά όοοολα τα σοβαρά θα περάσουν στον αντικαταστάτη του μοντέλου. Αλήθεια, ξέρει κανείς ποιός είναι υπεύθυνος για τον "εξελληνισμό" του λογισμικού? Δεν το χρησημοποίησε ούτε μια φορά να στείλει ένα κωλοsms να το τσεκάρει? Αν γνωρίζει πάντως κάποιος που να αποταθώ, θα ήθελα να τον ενοχλήσω με ένα τηλεφωνάκι μου να δω πως στο καλό σκοπέυει να το διορθώσει αυτό, και ΑΝ σκοπεύει να το κάνει φυσικά... Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Isos an bgalete tin karta mnimis na kanei pio grigora sto na fortosei. I an einai kateftheian meta apo kapoi format xoris na ginei backup na einai pio grigoro..?? Pantos 15 defterolepta den kanei me tipota. Den einai logiko. Ektos an to ekanan OverClocking :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Η συζήτηση για τον χρόνο που κάνει να ανοίξει έχει σαν βάση το ότι κάποιος είπε ότι το τηλ. κάνει 15δ να ανοίξει. Δεν προκύπτει από πουθενά αλλού. Ο χρόνος του 1λ είναι φυσιολογικός για το τηλέφωνο αυτό. Το P910i που έχω , κάνει 1λ 10δ και δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι αργεί. Για κάποιον που το ανοιγοκλείνει συχνά ίσως να είναι πολύς χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 @mpampir Συμφωνώ και εγώ με την εκτίμησή σου. Αν και είναι το πρώτο μου smartphone δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Βεβαίως δεν έχω μέτρο σύγκρισης και μπορεί οι απαιτήσεις μου να είναι υπερβολικές. Βασικά πάντως δεν μου δίνει την αίσθηση μιας σταθερής συσκευής. Όταν επιχειρώ να κάνω κάτι πιο απαιτητικό (να ανοίξω ένα λίγο μεγαλύτερο Word) έχω το άγχος μην μου κολλήσει. Επίσης θεωρώ απίστευτα σπαστικό το θέμα της μνήμης: είναι δυνατόν κάθε φορά να έχεις το νού σου να πας στο manager για να κλείσεις τα προγράμματα ή να πρέπει να κλείσεις το καπάκι για να το κάνει ο swissmanager;;; Δεν ξέρω αν αυτό υπήρχε και στα προηγούμενα μοντέλα αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ κουφό. Τέλος η ελληνική υποστήριξη είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Εντάξει μικρή αγορά η Ελλάδα είπαμε, αλλά να λείπουν ελληνικά γράμματα όταν έχεις κλειστό το καπάκι!!! Έλεος 640 ευρώ δώσαμε!!!!Πραγματικά κανένας δεν ελέγχει αυτά τα βασικά πράγματα ή μήπως ελέγχει τις ελληνικές γραμματοσειρές Σουηδός;;; Συμμερίζομαι επίσης τις εκτιμήσεις σου ότι τα βασικά προβλήματα το τηλεφώνου όπως αυτό της διαχείρισης μνήμης δεν πρόκειται να λυθούν με update. Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα γιατί μέχρι σήμερα ούτε στο P990 ούτε στο Μ600 δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος σε αυτό το θέμα. Επίσης κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι η αίσθηση που έχει το τηλέφωνο όταν το βάζεις στο αυτί και μιλάς (το μισό αυτί ακουμπάει μόνο στην πάνω επιφάνεια) Κατά τ'αλλα είναι πραγματικά μια όμορφη συσκευή (πολύ στυλάτη), το wifi δουλεύει ρολόι, η οθόνη είναι πολύ καλή (έβαλα ένα μικρό απόσπασμα (8 λεπτά) από μια ταινία DVD που μετέτρεψα με το super και πραγματικά εντυπωσιάστικά από την ποιότητα). Και εδώ όμως υπάρχει ο περιορισμός της μνήμης και δεν σου επιτρέπει να δεις μια ταινία 1.30 ώρας. Δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να κάνουν κάτι σύντομα. Διάβασα στο νήμα του Μ600 ότι R9 βελτίωσε τα πράγματα. Περιμένω λοιπόν και εγώ την επόμενη αναβάθμιση αν και απόλυτη προτεραιότητα για μένα έχει το θέμα των ελληνικών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 http://s43.photobucket.com/albums/e362/kp5insd/th_CapsLock.jpg Διευκρινιστική εικόνα , σε περίπτωση που δεν ξέρεις πού είναι. Επίσεις μπορείς να πας στο site http://www.nikolouli.gr και να κάνεις αίτηση να ξεκινήσει ο κύκλος εκπομπών για το "χαμένο caps lock" !!!! Μα γιατί τους την λες σε όλους ο άνθρωπος να φωνάξει θέλει από τη χαρά του που το πήρε!!!! Οσον αφορά το τηλέφωνο παιδιά ήταν γνωστό ότι θα είχαμε παιδικές ασθένειες και ελείψεις. Υπομονή αν μη τι άλλο το μάθαμε 1 χρόνο τώρα, στην ουρά θα μεινουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts