gepol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Για το μενού της Vodafone δεν ξέρω, αλλά το μενού της TIM αν είναι ίδιο με το Ρ910 αφαιρείται κανονικά απ' το μενού του τηλεφώνου για την απεγκατάσταση προγραμμάτων, δεν χρειάζεται κανένα 9volto. To Vodafone Live, είναι Version λειτουργικού συστήματος, δεν είναι ένα απλό μενού, και για αυτό τον λόγο δεν μπορείς να κάνεις ουτε live αναβάθμιση απο το site της SE, και μόνο το 9βολτο στο βγάζει. Αυτά ως προς το P900/910, για το 990 δεν ξέρω.... Και έχω μια μικρή υποψία, ατεκμηρίωτη φυσικά, ότι μπορεί η όλη καθυστέρηση να οφείλεται και σε αυτό. Η πολιτική της Vodafone, είναι να είναι όλα της τα τηλέφωνα VL, και μπορεί να ζήτησε καθυστέρηση λανσαρίσματος απο την SE, μέχρι να ετοιμαστεί το VL λειτουργικό. Εχει το μέγεθος και την ισχύ να το κάνει. Είναι άλλωστε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ισως και να βλέπω φαντάσματα....Σορρυ για την πολυλογία.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι το VL καθυστερούσε πολύ τις λειτουργίες του 900/910 διότι κατανάλωνε αρκετή μνήμη(η ήταν κακή διαχείριση μνήμης, δεν ξέρω). Σε ένα λοιπόν τηλέφωνο που ήδη ακούνται διάφορα για την διαχείριση της μνήμης, και καθυστερήσεις σε καθαρό λειτουργικό, ένα VL, θα το σκότωνε..... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Καλησπέρα σας.... Η τιμή απο άυριο θα είναι 649 €. Η τιμή αυτή θα ισχύσει και για όσους το έχουν προπαραγγείλει ήδη Η ημ/νια δεν πρόκειται να ξανα-αλλάξει,δυστυχώς την άλλαξε η Ericsson ανευ λόγου και αιτίας!!! :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Oυτε λόγος για vodafone live!... Συμφωνώ απολύτως... Το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίσουν με κοκκινα σηματάκια το κινητο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά(software) ξοδεύοντας απαρραίτητη για το κινητο μνήμη... Οσοι έχουν απο Vodafone-shop αναβάθμιση ΜΠΟΡΟΥΝ να τη μεταφέρουν σε άλλο κατάστημα φτανει αυτό να συνεργάζεται με τη vodafone και να πάρουν με πάγιο της vodafone την κανονική συσκευη ;) Aντε να δουμε και το νεο site του Πλαισίου :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Οσοι έχουν απο Vodafone-shop αναβάθμιση ΜΠΟΡΟΥΝ να τη μεταφέρουν σε άλλο κατάστημα φτανει αυτό να συνεργάζεται με τη vodafone και να πάρουν με πάγιο της vodafone την κανονική συσκευη ;) Γίνεται αυτό;;; Είσαι σίγουρος; Στο Πλαίσιο που είχα ρωτήσει παλιότερα για κάτι τέτοιο μου είχαν πει πως γίνεται αυτό μόνο αν έχω υπογράψει το αρχικό συμβόλαιο Vodafone σε αυτούς. Μόνο υπό αυτόν τον όρο θα μπορούσα να αναβαθμίσω σε αυτούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Γινεται να το παρεις απο αλλο καταστημα... Πχ εχω δικαιωμα αναβαθμισης €215 απο τη Vodafone αλλα μιλωντας στο αρμοδιο τμημα αναβαθμισεων του Γερμανου ξεκαθαρισαν οτι η συσκευη που θα εχουν δεν θα ειναι Vodafone Live! Μονο η Vodafone το κανει αυτο. Το καθε καταστημα (αλυσιδα) προμηθευεται τις συσκευες απο τη κατασκευαστρια εταιρια. Σας συνιστω να κανετε το ιδιο και να πατε πχ στο Γερμανο! Αλλα μονο οταν εγω παρω πρωτα τη συσκευη ενταξει? :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Προσοχή στα κινητά του Γερμανού... Έτυχε σε παιδί να πάρει συσκευή από εκεί και όταν του δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και το πήγε στην SE δεν το δέχτηκαν γιατί ήταν συσκευή για την Σαουδική Αραβία και τις είχε φερει ο Γερμανός εκτός αντιπροσωπείας... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Εχω παρει απο το Γερμανο και το P800 και το P900 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα παντως... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Δες το pm που σου εστειλα ;) Οι υπόλοιποι, να μην μάθουμε σχετικά ; Προσοχή στα κινητά του Γερμανού... Έτυχε σε παιδί να πάρει συσκευή από εκεί και όταν του δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και το πήγε στην SE δεν το δέχτηκαν γιατί ήταν συσκευή για την Σαουδική Αραβία και τις είχε φερει ο Γερμανός εκτός αντιπροσωπείας... Αυτό λογικά πρέπει να είναι αρκετά εύκολο να το αποφύγεις, αρκεί να βεβαιωθείς ότι η συσκευασία έχει την εγγύηση και τα στοιχεία της (ελληνικής) αντιπροσωπείας... nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Παντως οταν παρω το δικο μου θα ζητησω να παρω σφραγισμενο κουτι με τη σχετικη ταινια ασφαλειας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Nixx δεν έχω προβλημα απλά δεν ήθελα να βγώ offtopic για θέμα που αφορά καθαρά τα thread για τα δίκτυα κινητής... Energetic ENNOEITE με την ταινια ασφαλείας!!Και μην ακουτε δικαιολογίες του τυπου 'το ανοίξαμε για να δούμε αν είναι μεσα' ...:mad: Καλού κακου ζητηστε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να το ανοίξουν για να δείτε αν ολα ειναι ΟΚ μεσα τουλάχιστον εξωτερικα..;) Αν σας δώσουν ανοιχτό κουτι αυτό θα είναι του καταστήματος και ειναι υποχρεωμένος ο υπάλληλος να σας το πει καθως και να σας το δωσει ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ αφου συμφωνήσετε οτι θέλετε να αγοράσετε την 'ανοιγμένη' συσκευασία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Energetic ENNOEITE με την ταινια ασφαλείας!!Και μην ακουτε δικαιολογίες του τυπου 'το ανοίξαμε για να δούμε αν είναι μεσα' ...:mad: Καλού κακου ζητηστε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να το ανοίξουν για να δείτε αν ολα ειναι ΟΚ μεσα τουλάχιστον εξωτερικα..;) Αν σας δώσουν ανοιχτό κουτι αυτό θα είναι του καταστήματος και ειναι υποχρεωμένος ο υπάλληλος να σας το πει καθως και να σας το δωσει ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ αφου συμφωνήσετε οτι θέλετε να αγοράσετε την 'ανοιγμένη' συσκευασία!! Συμφωνω μαζι σου! Στο παρελθον οταν πηγα να κανω τις σχετικες αγορες μου ειπαν οτι θα το ανοιξουν μπροστα μου με τη προυποθεση οτι ειμαι σιγουρος οτι θα το αγορασω! Και τελικα ετσι εγινε... Και ελπιζω ετσι να γινει και τωρα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Nai ennoeite oti einai upoxrewmeno to katastima apo ti stigmi pou tha proveis se agora tou proiontos na sto anoixsei mprosta sta matia sou kai afou ola einai ok tote to agorazeis.....gia na mi pw oti einai upoxrewmenoi na to thesoun se leitourgia wste na deis oti ola douleuoun roloi(p.x. gia kamena pixel klp..):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Αχ αχ αχ... Υπομονη λιγο ακομα! Φαγαμε ολο το γαιδαρο ως τωρα, η ουρα εμεινε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Nixx δεν έχω προβλημα απλά δεν ήθελα να βγώ offtopic για θέμα που αφορά καθαρά τα thread για τα δίκτυα κινητής... Το ξέρω, απλά η ερώτηση νομίζω θα ενδιέφερε αρκετούς, και δεν είναι και εντελώς OT... Μια και συζητάμε για τρόπους αγοράς του P990, "καθαρό" (χωρίς VF Live!), αλλά χρησιμοποιώντας και την επιδότηση του καθενός. Energetic ENNOEITE με την ταινια ασφαλείας!!Και μην ακουτε δικαιολογίες του τυπου 'το ανοίξαμε για να δούμε αν είναι μεσα' ...:mad: Καλού κακου ζητηστε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να το ανοίξουν για να δείτε αν ολα ειναι ΟΚ μεσα τουλάχιστον εξωτερικα..;) Αν σας δώσουν ανοιχτό κουτι αυτό θα είναι του καταστήματος και ειναι υποχρεωμένος ο υπάλληλος να σας το πει καθως και να σας το δωσει ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ αφου συμφωνήσετε οτι θέλετε να αγοράσετε την 'ανοιγμένη' συσκευασία!! Απόλυτα σωστός σε όλα ! Καλά κάνεις και τα υπενθυμίζεις. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Προσοχή στα κινητά του Γερμανού... Έτυχε σε παιδί να πάρει συσκευή από εκεί και όταν του δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα και το πήγε στην SE δεν το δέχτηκαν γιατί ήταν συσκευή για την Σαουδική Αραβία και τις είχε φερει ο Γερμανός εκτός αντιπροσωπείας... Φαντάζομαι όταν λες δεν το δέχτηκαν, εννοείς ότι δεν δέχτηκαν να το φτιάξουν στην εγγυηση χωρίς κόστος. Το 6600 (Σαουδικής Αραβίας απο γερμανό) που είχα, μια χαρά πήγαν να το φτιάξουν, απλώς ζήτησαν χρήματα, και τελικά το πήγα στο Γερμανό και έγινε δωρεάν. Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 auto me syskeues apo saoudiki aravia einai sixno apo oti vlepo kai exei symvei kai edo pou meno .i nokia dn dexotan na kanei tzapa anavathmisi se ena kinito enos filou mou giati itan apo souidiki aravia .i vlakeia einai oti to plironoume gia elliniko kai o germanos mas douleuei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Δεν νομίζω ότι σε δουλεύει...και εγγύηση σου δίνει και σερβις σου κάνει και απόλα....τωρα, το γεγονος ότι σε τσαντίζει όπως και εμένα είναι ένα θέμα...Για αυτό πριν ξαναπάρω κινητό απο εκεί τσεκάρω απο πριν το ΙΜΕΙ με ελληνική αντιπροσωπεία, και μετά το παίρνω... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Kαι δώστε προσοχή και σε διάφορες κατασκευαστικές ατέλειες...που όπως βλέπω στο εξωτερικό παρατηρούνται... πχ.:Το λογότυπο ''Ρ990'' στραβα κολλημενο (λεπτομέρια...θα μου πειτε...αλλα τόσα λεφτά δινεις ;) ) http://img144.imageshack.us/img144/7083/new1xr1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Η sonyericsson.gr το εχει διαθεσιμο παλι απο σημερα!!!!!Για να δουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 @sealover Ναι, το διαβασα και εγω στο esato και μαλιστα τον ρωτησα επιπλεον αν αυτες ηταν γρατζουνιες αλλα τελικα ηταν αντανακλαση του φωτος. Δεν αποκλειεται να ηταν ενα απο τα πρωτοτυπα που ειχαν το "Quickshare" sticker το οποιο πλεον εχει αφαιρεθει απο τη SE και εχει αντικατασταθει με το "P990i". Δεν υποστηριζει πλεον η SE το "Quickshare". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Mακρια απο Ελλάδα τέτοιες περιπτώσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κοιταξτε, η αληθεια ειναι οτι πολλα εχουν ειπωθει σχετικα με τη συγκεκριμενη συσκευη για τα bugs κτλ. Αλλα οπως τοτε που ειχε βγει για πρωτη φορα το P800 και ο κοσμος τοτε δε γνωριζε καλα το κινητο μεχρι να το μαθει σωστα, ειχε και εκεινο αρκετα bugs τα οποια μεσα σε 6 μηνες η SE τα εξαφανισε και ο χρηστης ουτε καν τα γνωριζε. Μετεπειτα η SE εδωσε στην αγορα το P900 το οποιο μπορω να πω οτι ηταν το πιο αξιοπιστο μοντελο που ειχα ποτε, και αργοτερα εμφανιστικε και το P910i! Τωρα εχοντας πλεον πολλοι μαθει τι εστι P-Series και Symbian UIQ2 βλεπουμε ενα P990i με UIQ3 και συγκρινουμε με τα P900 και P910i, ενω στην ουσια εχουμε ενα καλο smartphone οπως τοτε το P800 απο θεμα bugs κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τελικά θα μας πει κανείς πως μεραφέρουμε την επιδότησή μας ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τελικά θα μας πει κανείς πως μεραφέρουμε την επιδότησή μας ή όχι? Δε διαβασες το post μου με το Γερμανο? Εφοσον ο Γερμανος (για παραδειγμα) αναλαμβανει αναβαθμιση Vodafone, Tim, Cosmote μπορεις να τους παρεις και τηλεφωνο να σου πουν. Οριστε και το τηλ του τμηματος αναβαθμισεων του Γερμανου: 210-6241824. Να εχεις ετοιμο το ΑΦΜ σου ωστε να δουν το συμβολαιο σου στα computer τους. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts