Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τις αναφορές μηνυμάτων μπορείτε να επιλέξτε να εμφανίζεται σαν μήνυμα όταν έρχεται ή απλά να χτυπάει το κινητό κ όταν έχετε χρονο να πηγαίνετε να βλέπετε το αντίστοιχο εικονίδιο στα απεσταλμένα όπως λένε τα παιδιά παραπάνω(σαν το Τ68i ένα πράμα:love:)

αυτό με το Τ9 πάντως δεν μπορώ να το καταλάβω:!:

ακόμη κ όταν το έχεις ενεργοποιημένο τουλάχιστον τα πρώτα ή το πρώτο γράμμα της λέξης πρέπει να είναι ελληνικό--->πάλι χρειάζεται καμιά 10αριά πατήματα

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά,έκανα upload τις φώτο στο μέρος που μου είπε ο φίλος georgep800.Τώρα τι γίνεται?Για κάθε φώτο έχει 6 κωδικούς/σελίδες,ποιο απο τα 6 να επιλέξω?:confused:

Παιδιά,έκανα upload τις φώτο στο μέρος που μου είπε ο φίλος georgep800.Τώρα τι γίνεται?Για κάθε φώτο έχει 6 κωδικούς/σελίδες,ποιο απο τα 6 να επιλέξω?:confused:

Κάνε copy/paste εδώ, τον δεύτερο κωδικό.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

http://img527.imageshack.us/img527/3807/p990001pm2.th.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/6016/p990004kv2.th.jpg

http://img168.imageshack.us/img168/6683/p990003dx7.th.jpg

http://img330.imageshack.us/img330/4909/p990002dc3.th.jpg

Το ξέρω πως δεν είναι πολύ καλές αλλά δεν ήξερα τι τοπία να τραβήξω.Η πρώτη και η τελευταία είναι τραβηγμένες σε απόλυτο σκοτάδι και με φλας,η τρίτη είναι με 150% ζουμ,περίπου 1.5x νομίζω και η δεύτερη είναι κανονική,χωρίς φλας και ζουμ.

mporei kaneis na pei gia tis efarmoges pou exei egkatesthmeno to p990 kai idios to 3g vision??? ti einai kai pos douleuei to 3g vision?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε georgep800 και για τις γρήγορες απαντήσεις σου.

Δεν κάνει τίποτα φίλε μου.:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Απ' ότι κατάλαβα ο jzand δεν εννοεί ότι το Ρ990 δεν θα είναι VF Live! αλλά το "όχι!!!!!!" είναι μια κραυγή απελπισίας....

Δεν θα ειναι vf ! μπορει να βγει απλα με το brand της vodafone αλλα το μενου δεν θα εχει καμια αλλαγη

jzand

Egw x8es milisa me tin etaireia p to exw paraggeilei k mou eipan pws i suskevi tha einai VL,twra an tha exei diafora sto menu i tha einai mono to sima den to kserw :/

Episis mou eipan oti tha me enimerwsoun to pote tha erthei k na tous parw ena tilefwno tin Paraskevi.....(pantws paraskevi 15/9 me Deutera 18/9 Den einai tromeri allagi imerominias..arkei n min ginei 15/10.....28/11 k.o.k.)

Παντως η υπόθεση Ρ990 για το ΠΛΑΙΣΙΟ καταντά γελοία.......... :lol:

Για 1000στη φορά (τι πρωτότυπο) άλλαξαν την ημερομηνία..........:lol: :p

H συγκεκριμένη συσκευή διατίθεται για προπαραγγελία και ανάμένεται στις 19 Σεπτεμβρίου!:rolleyes:

Aκούω στοιχήματα για την επόμενη αλλαγή :D :D

Εγώ πάντως το παρήγγειλα μόλις τώρα απο το Ελληνικό expansys το οποίο έχει διαθέσιμα 46 τεμάχια (έτσι λέει στην σελίδα του προιόντος τουλάχιστον).

Και η πλάκα ξέρετε ποια είναι?Ενώ στην σελίδα του προιόντος λέει σαν τιμή τα 824,95 ευρώ (και το παρήγγειλα με βαριά καρδιά είναι η αλήθεια),στο checkout της παραγγελίας μου αναφέρει σαν τιμή του Ρ990 τα 689,76 ευρώ :D .

Με λίγα λόγια το expansys το έχει 689,76 ευρώ.Απλά δεν έχουν προλάβει να το διορθώσουν στην σελίδα του προιόντος, τουλάχιστον μέχρι τις 10:00 το πρωί που έδωσα εγώ την παραγγελία (εκτός αν έγραψε 689,76 στο δελτίο παραγγελίας μου και στην κάρτα χρεωθούν 824,95 ευρώ,κάτι που δεν νομίζω να γίνει)

Υ.Γ. δεν ξέρω τι παίζεται αλλά τελικά μου φαίνεται ότι τσάμπα χάρηκα για την τιμή.Δοκίμασα από περιέργεια να κάνω μία νέα παραγγελία του Ρ990 και στην νέα παραγγελία μου δείχνει σαν τιμή τα 689,76 ευρώ +φπα 19,6% που είναι 137,93=841,63.Περίεργο γιατί δεν θυμάμαι να επέλεξα χωρίς φπα στην πρώτη μου παραγγελία.Οπώτε είμαι στην αναμονή πλέον να δω τι λάθος έγινε,και αν θα μου δεχτούν την παραγγελία μου ή πρέπει να κάνω νέα παραγγελία αφού πρώτα επικοινωνήσω μαζί τους.

Υ.Γ.2. δεν πρέπει να έχω αναφέρει ξανά τόσες πολλές φορές την λέξη "παραγγελία" σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα :-)

Παναγιώτης

689,76 χωρίς ΦΠΑ. +137.93 το ΦΠΑ = 824,95.

Δεν νομίζω να κάνουν τέτοια λάθη (στις τιμές) στο expansys...

Δεν έιναι 19% το ΦΠΑ του Expansys? 20 είναι?

Γ.

Δεν έιναι 19% το ΦΠΑ του Expansys? 20 είναι?

Γ.

Αγνοήστε το. Γράφει ότι χρεώνουν ΦΠΑ Γαλλίας που είναι 20%

Γ.

Και δεν περίμενες μερικές μέρες να το πάρεις από δω, που φαίνεται πως η τιμή του θα είναι πιο χαμηλή? Διότι θα έχεις και μεταφορικά πλέον των 824€.

Γ.

Για το Πλαισιο η απάντηση τους για την νέα αλλαγή είναι η εξής:

Δυστυχώς η Sony Ericsson Ελλάς άλλαξε ξανά την ημερομηνία παράδοσης. Κάτι που γίνετε πολύ σπάνια και οφείλετε στην πολύ μεγάλη ζήτηση !

Τώρα αν αυτό ακούγεται λογικό ή υποτιμά την νοημοσύνη των υποψήφιων αγοραστών.....ας το κρίνει ο καθένας...:X:lol:

Παντως για όσους καιγονται να το παρουν και δεν βρισκουν αυτη τη στιγμη απο καπου ας δουν και εδω με 666:shifty: ευρω .......

http://www.smag.gr/product_info.php?products_id=313

το smag θα το χει ομως διαθεσιμο?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

19 Σεπτεμβρίου λοιπόν και βλέπουμε. Και μάλιστα με τη μικρή μπαταρία. Έχω πάρει το Κ800 επειδή βαριόμουν να περιμένω... Ο φόβος μου είναι μήπως αρχίσουν και τα P990 να σβήνουν όπως το Κ800 μου και πολλά άλλα.

Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό σε δυνατότητες μοντέλο που δεν σε καταδικάζει να έχεις άθλια κάμερα επειδή είναι επαγγελματικό κινητό!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Προς κατόχους p990i: Έχετε αντιμετωπίσει καθόλου προβλήματα μνήμης; Έχει επανεκκινήσει καμια φορά το κινητό από μόνο του λόγω έλλειψης μνήμης, εμφανίζοντας κάποιο σχετικό μήνυμα; Είναι δυνατό το multitasking ειδικά με τον Οπερα ανοικτό; Οπερα και mp3player συνδιάζονται;

Σε άλλα φορουμ γράφονται τρομακτικά πράγματα σε σχέση με το θέμα της μνήμης η οποία φένεται να είναι το μεγάλο αδύνατο σημείο του P990i. Όχι μόνο όσο αφορά το θέμα της διαθέσιμης που είναι γύρω στα 15,6 Mb αλλά και στην σταθερή μείωση της όσο περνά η ώρα!:blink: :wacko:

Επίσης όσοι έχετε το Μ600i, αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα; Δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος, απλά είναι για να δούμε ότι υπάρχει σανίδα σωτηρίας(αν όντως υφίσταται τόσο μεγάλο πρόβλημα) και ότι με κάποια αναβάθμιση θα βελτιωθεί (ίσως) η κατάσταση.

@Ctr

το θέμα που θίγεις είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο έχω διαβάσει και εγώ σε ξένα φόρουμ και φαίνεται ότι οι μέχρι τώρα αναβαθμίσεις δεν έχουν αλλάξει τίποτα. Αν και κάπου διάβασα ότι το πρόβλημα προκύπτει κυρίως από την χρήση του Όπερα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτό που καταναλώνει πολύ μνήμη και δεν μπορεί να "συγκατοικήσει" μαζί με άλλα. Άλλες εφαρμογές μπορούν να είναι ανοικτές συγχρόνως χωρίς σημαντικό πρόβλημα μνήμης (τουλάχιστον βάσει όσων αναφέρονται). Αυτό βεβαίως δεν εξηγεί το παράδοξο που παρατηρείται να μειώνεται η μνήμη μέρα με την ημέρα ώσπου τελικά να ζητάει το κινητό επανακκίνηση.

Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτά που γράφονται σε ξένα φόρουμ πιστεύω πως θα είναι χρήσιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την χρηση του Οπερα ισως ευθυνεται ο επεξεργαστης που δεν μπορει να διαχειριστει τα παντα. Αν ηταν διπυρηνος ισως...χε, χε...

@Ctr

το θέμα που θίγεις είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο έχω διαβάσει και εγώ σε ξένα φόρουμ και φαίνεται ότι οι μέχρι τώρα αναβαθμίσεις δεν έχουν αλλάξει τίποτα. Αν και κάπου διάβασα ότι το πρόβλημα προκύπτει κυρίως από την χρήση του Όπερα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αυτό που καταναλώνει πολύ μνήμη και δεν μπορεί να "συγκατοικήσει" μαζί με άλλα. Άλλες εφαρμογές μπορούν να είναι ανοικτές συγχρόνως χωρίς σημαντικό πρόβλημα μνήμης (τουλάχιστον βάσει όσων αναφέρονται). Αυτό βεβαίως δεν εξηγεί το παράδοξο που παρατηρείται να μειώνεται η μνήμη μέρα με την ημέρα ώσπου τελικά να ζητάει το κινητό επανακκίνηση.

Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτά που γράφονται σε ξένα φόρουμ πιστεύω πως θα είναι χρήσιμο.

Εμένα πάντως παιδιά δεν επανεκίνησε απο μόνο του ποτέ το κινητό και γενικά μόνο ένα crash είχε το κινητό(την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσα το WLAN).Είναι αλήθεια πως το πρόβλημα είναι ο opera.Την πρώτη φορά που άνοιξα τον opera η μνήμη του τηλεφώνου απο 15,4 πήγε στα 6,8!!!:confused: Μετά χρησιμοποιήσα και άλλα προγράμματα σε συνδυασμό με τον opera και πήγε στα 4,5!!!:blink: Μετά διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι o music player δεν συμβιβάζεται μαζί με τον opera και είπα να δοκιμάσω να δω.Και πράγματι ο συνδυασμός αυτών των δυο εφαρμογών πήγε τη μνήμη εως και 2,5!!!:mad: Μόλις έκλεισα τον opera η μνήμη ανέβαινε ώσπου και την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν 9,9.

:worry:

xXx

• The title was changed to Sony Ericsson P990i