Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Re paidia ekana th vlakeia kai den forthsa full th mpataria thn proth fora. Yparxei tropos na thn fortiso sto full? Please voh8eia
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια help me εχω το p990i εδω και αρκετο καιρο αλλα εκανα το λαθος και το πηρα απο το καταστημα της vodafone και δυστηχως υπαρχει μεσα το σπαστικο μενου vodafone live.....

ειναι δυνατον να το βγαλω?

δεν το αντεχω αλλο αυτο το μενου και ειναι παρα πολυ δυσχρηστο ετσι μου ερχεται να παω να το δωσω σε εναν τυχαιο αν υπαρχει καμια λυσει plz help me

many thanks

ΕΔΩ !! http://www.seunlock.co.uk/

Περιμενε να ανοιξει ομως ...:(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει εάν συνδέεσαι εύκολα WIFI σε hotspot και γενικά εάν ΔΕΝ κολλάει στο internet.

please:O

Πολύ ευκολα και χωρις καμία ρύθμιση.Εμενα μέχρι τώρα δεν μου έχει κολήσει ποτέ (λίγη χρήση από hotspot πολύ στο οικιακό AP)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Παιδιά, βγήκε το gdesk μια εφαρμογή που πιστεύω πολλοί από εμάς θα θέλαν να έχουν, γιατί προσθέτει κάτι σαν today view στα κινητά μας, αλλά και πολλές συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σαν του P1 πχ. Το δοκιμάζω στο κινητό μου και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2032713#post2032713

• 2 weeks later...

Πρόσφατα είδα ένα βίντεο στο youtube, το οποίο έδειχνε ένα Μ600 να τρέχει το firmware του W950. Το βίντεο είναι αρκετά παλιό (21/4/2007). Το λινκ είναι αυτό:

Θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο ή κάτι αντίστοιχο στο P990 μας; Μια θεωρητική ερώτηση κυριώς, εκτός αν το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα, οπότε... θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να μάθουμε πιο πολλές λεπτομέρειες :ninja::devil:

Όλα γίνονται... μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται.

Θεωριτικά και πρακτικά γίνεται... δεν ξέρω πως όμως.

Αλλά δεν βρίσκω νόημα στο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Το λειτουργικό του P990 είναι πιο αναβαθμισμένο, σαν συσκευή έχει περισσότερες λειτουργίες και συν της άλλης έχει το καλύτερο Media Player που είχα ποτέ μου σε κινητό (id tags, εξώφυλλα δίσκων και υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων).

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

ρε παιδιά φαντάζομαι οτι θα εχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κατι...

πως λύνουμε το πρόβλημα των μυνημάτων με τα ελληνικά γραμματα που στα 70γραμματα το κανει 2 μυνήματα?και αναγκάζομαι και γραφω με greeklish και σπαζομαι...

ρε παιδιά φαντάζομαι οτι θα εχει ξαναερωτηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κατι...

πως λύνουμε το πρόβλημα των μυνημάτων με τα ελληνικά γραμματα που στα 70γραμματα το κανει 2 μυνήματα?και αναγκάζομαι και γραφω με greeklish και σπαζομαι...

Με την τελευταία έκδοση, γράφεις 160 χαρακτήρες ανα μήνυμα, με κεφαλαία και χωρίς Τ9...;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Όλα γίνονται... μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται.

Θεωριτικά και πρακτικά γίνεται... δεν ξέρω πως όμως.

Αλλά δεν βρίσκω νόημα στο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Το λειτουργικό του P990 είναι πιο αναβαθμισμένο, σαν συσκευή έχει περισσότερες λειτουργίες και συν της άλλης έχει το καλύτερο Media Player που είχα ποτέ μου σε κινητό (id tags, εξώφυλλα δίσκων και υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων).

Όντως το λειτουργικό του P990i είναι γενικά πιο "πλούσιο" από αυτό του W950... Σίγουρα με μια τέτοια αναβάθμιση θα χάσουμε τη λειτουργικότητα του flip, που για μένα είναι ένα από τα μεγάλα + του κινητού μας... Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να δανειστούμε το λειτουργικό του W950 ή του Μ600 των οποίων το hardware έχει πολλές διαφορές με το δικό μας, αλλά του P1i με το οποίο έχουμε ελάχιστες διαφορές(αν εξαιρέσουμε την μνήμη) και φυσικά στο οποίο η SE θα συνεχίσει να προσφέρει αναβαθμίσεις.

Ίσως ένα πιο εύκολο/ανώδυνο θέμα είναι να μεταφερθεί στο κινητό μας μόνο ένα κομμάτι του Uiq, πχ το νέο walkman του W960. Υπάρχει κάποιο θέμα στο mysymbian, που λέει ότι γίνεται πρόοδος στον τομέα αυτό με ειδικά προγράμματα. Δυστυχώς δεν το βρίσκω για να το παραθέσω.

Παιδιά έχω δημιουργήσει μια δημοσκόπηση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=185198 , που απευθύνετε κυρίως σε εσάς. "Με ποιο κινητό θα αντικαθιστούσατε το P990;" Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.

παιδια την τελευταια αναβαθμιση για 160 χαρακτηρες ελληνικους στο μηνυμα απο που την κατεβαζω;
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Για και χαρά παίδες! Μάλλον θα πάρω και εγώ το p990 αλλα δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!! Μήπως το αποσύρανε? Plz Help:cry:

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

παιδια την τελευταια αναβαθμιση για 160 χαρακτηρες ελληνικους στο μηνυμα απο που την κατεβαζω;

same question for me...

Αν καθοσασταν και διαβάζατε λίγες σελιδες θα βλέπατε οτι (όπως όλα τα SE εδω και λιγα χρόνια)η αναβαθμιση γίνεται με συνδεση κινητου με υπολογιστή και από εκει αυτοματα με

το Update Service που γινεται απευθείας (ξεκινάς την εφαρμογή-βλέπει κινητό-ελέγχει για διαθέσιμη εκδοση-ξεκιναει update)

Kαι όλα αυτά στην πρώτη σελίδα του νήματος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

καλημερα , ηθελα απλα να ρωτησω αν στο π990 εχει δοκιμασει κανεις destinator και Gps ! ειναι ολα ενταξει ?

destinator μόνο σε win mob συσκευές

για μας tom tom,wayfinder...ktl :(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

αργουνε και τετοια ? η παλευει το επεξεργαστακι του π990 ?

δεν βγαίνει καν:!: (κ ούτε πρόκειται απ'οτι φαίνεται)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

υπάρχει το tom-tom και Bluetooth adepter GPS.

το εχω δοκιμάσει κ τρε΄χει κανονικά.

αν θα μείνει ικανοποιημένος ειναι άλλο θέμα !

Moυ αρέσει που πρέπει να λέμε το ιδιο πράγμα 10 φορές.

ΚΑΙ το ΤΟΜΤΟΜ και το Wayfinder είναι προγράμματα πλοήγησης (gps)όχι μόνο το destinator.

Απλά η κάλυψη τους είναι περιορισμένη ίσως και ανεπαρκής σε κάποιες περιπτώσεις.Ουτε θέμα επεξεργαστάκου είναι ούτε τίποτα,άλλη η πλατφόρμα του Ρ990 και άλλη αυτή που υποστηρίζει το Destinator

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

κυριως με ενδιαφερει αθηνα. ποσο κοστιζει το ΒΤ adapter και το tom-tom?

(φιλε μου br492 μην εξαπτεσαι και προσπαθησε να μαθεις να λειτουργεις με ανθρωπους που δεν εχουν γνωση, αυτο αλλωστε ειναι η ουσια του forum)

Giv3 mE a b3aT !

• The title was changed to Sony Ericsson P990i