1600 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ρε, φιλε...ψαξ'το λιγο! Μην τα περιμενεις ολα ετοιμα! Ενδιαφερεσαι να αγορασεις την συσκευη και δεν εχεις δει τα τεχνικα χαρακτηριστικα??? ----------------------------------------------------------------------------------------- @ζαχαρακις Get a Life! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο 1600, γιατί αδικείται πολύ το P990i με αυτά που γράφονται για αυτό, ειδικά για την παρούσα κατάσταση με την τελευταίες αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο 1600, γιατί αδικείται πολύ το P990i με αυτά που γράφονται για αυτό, ειδικά για την παρούσα κατάσταση με την τελευταίες αναβαθμίσεις. ΝΑΙ ετσι ειναι παιδια η κατασταση ειναι πραγματι πολυ βελτιωμενη. Αληθεια 290 απο που βρε παιδια γιατι στο skroutz πανω απο 400 εχει...:wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παρακολουθω το συγκεκριμενο thread, μηπως βρω κατι χρησιμο για τη νεα μου συσκευη και γιατι οχι, να βοηθησω αν μπορω καποιον αλλο, να λυσει καποιο ενδεχομενο προβλημα που αντιμετωπιζει. Ανταλλαγη Πληροφοριων, λεγεται αυτο. Πιστευω αυτο το νοημα εχει ενα θεμα που ονομαζεται Sony Ericsson P990i [new]. Αλλα ως φαινεται...καποιοι αλλοι εχουν αντιθετη αποψη. Διοτι το μονο πραγμα που βλεπω, με συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι η μονιμη απαξιωση, της εν λογω συσκευης. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!! Eνταξει...το χρυσοπληρωσατε καποιοι, δεν αντιλεγω. Αυτο σιγουρα ειναι το κυριοτερο αρνητικο στοιχειο. Αλλα δεν μπορειτε μονιμως να χαντακωνετε τη συσκευη, επειδη δεν καταφερνει να ανταποκρινεται σαν βελτιωμενος Ναπολεοντας! Και ουτε σας ειπε υποσχεθηκε κανεις, οτι θα εκτελει πολλαπλες εργασιες-εφαρμογες ωσαν αλλος Quad Core!!! Και ας το αγοραζατε 1700 ευρω! Αλλωστε ειναι-τουλαχιστον-ουτοπια, να περιμενεις εφαμμιλη αποδοση και παραγωγικοτητα απο εναν ταπεινο επεξεργαστη 208 MHz, σε σχεση με ενα τερας, που κατασκευαστηκε για αντιστοιχες χρησεις. Και στο κατω-κατω της γραφης...με ποιο δικαιωμα αποτρεπετε καποιον να το αγορασει, χωρις να γνωριζετε τον ιδιο και τις αναγκες του? Γιατι, ξερετε, ΔΕΝ εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αυξημενες προσδοκιες καποιων αλλων ανθρωπων. Και αυτο διοτι-ευτυχως-δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Προσωπικα για desktop pc στο σπιτι μου, εχω εναν AMD XP ATHLON 1800+ (στη "ροδα" 1533 MHz), εδω και πεντεμισι χρονια (2002). Πολυ ΣΠΑΝΙΑ ειχα την Πραγματικη αναγκη κατι "ταχυτερου-δυνατοτερου", προκειμενου να σερφαρω, ας πουμε, να ακουω μουσικη και να χρειαστει να shrink(αρω) κι ενα DVD. Μιλαω καθαρα υποκειμενικα, προσωπικα. Και ξερετε κατι? Καποιοι αλλοι φιλοι μου, που εχουν state of the art μηχανακια, Ελαχιστες-αντιστοιχα-φορες αποσβεσαν την "επενδυση" τους και ειχαν τελικα την ικανοποιηση οτι αξιζαν τα Πολλα χρηματα που εδωσαν για το super-wow pc, που εστησαν! Εννοω ΔΕΝ ειναι δεδομενο, οτι οποιος παρει το Ρ990 θα το παρει για να το βαζει στο δυναμομετρο καθε μερα! Ουτε θα test(αρει) τις δυνατοτητες του Συνεχως. Ισως αυτο διαρκεσει μια εβδομαδα...σε αλλους εναν μηνα...Ε...καπου εκει, νομιζω οτι πλεον το χρσιμοποιεις Αποκλειστικα σαν Τηλεφωνο! Γιατι αυτο ειναι πανω απο ολα (μην το ξεχναμε αυτο). Φυσικα στην καθημερινοτητα του, θα τον συντροφευσουν οι αρκετες εφαρμογες και φυσικα θα τον εξυπηρετησουν και θα τον διευκολυνουν. Για αυτο αγοραζεις αλλωστε ενα τετοιο τηλεφωνο. Γιατι ειναι πιο εξυπνο απο τον μεσο ορο των ομοειδων του. Προσωπικα το ειχα λατρεψει οταν ανακοινωθηκε. Μετα...κρυωσα λιγο. Κατι η καθυστερηση...κατι τα 700+ ευρω...το ανεβαλλα. Τωρα ομως που κυκλοφορει σε Δελεαστικοταη τιμη για αυτα που προσφερει (κατω απο 300 ευρω καινουριο), νομιζω πως ειναι το Απολυτο Value 4 Money. Οθοναρα 2,8 inch με την τεχνογνωσια και την εγγυηση της Sony, που θα ζηλευαν παααρα πολλα dedicated media players:wink: Ααα...ειναι και αφης...ξεχασα. Εξωτερικο πληκτρολογιο...Ανθρωπινο, παραδοσιακο, οπως στο 99% των Κινητων τηλεφωνων, που ειχαμε μαθει τοσα χρονια να χρησιμοποιουμε. Εξοπλισμενο με ολες τις απαραιτητες-στον μεσο χρηστη-συνδεσεις και με μια καμερα Συμβολο, πλεον, στη συνειδηση του μεσου καταναλωτη (αυτην του Κ750, με ολες τις ρυθμισεις που αρμοζουν σε μια "κινητη" φωτογραφικη μηχανη). Δεν νομιζω να υπαρχει αντιστοιχο "πακετο" στα 290 ευρω, μεση τιμη πλεον και για Οσο ακομη υπαρχει στα ραφια. Προσωπικα το εψαξα πολυ πριν το παρω. Διαβασα, διαβασα, διαβασα...σχεδον τα παντα, απο αλλους κατοχους. "Ζυγισα" τα συν και τα πλην και το πηρα. Και σαν player τελικα να το χρησιμοποιησω-αφου το βαρεθω-παλι επιτυχημενη αγορα θα την θεωρω. Η ποιοτητα αλλωστε της Sony ειναι αναμφισβητητη. Αντιθετως λοιπον με τους "ταλαιπωρημενους" χρηστες απο την συσκευη:tease:, ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το προτεινω σε οποιον θελει να δοκιμασει κατι αλλο, αλλα δε θελει να χασει τις ευκολιες μιας απλης συσκευης. Αλλωστε με το τελευταιο firmware, σχεδον ολα τα bugs εχουν εξαφανιστει, η συσκευη ειναι σταθεροτατη και τελικα αισθανεσαι ικανοποιημενος. Υπερ του δεοντως! + 10000 κι απο εμένα Εγιναν όλοι ειδήμονες.... Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Καλά εγώ δεν θα πω πολλά, θα πω μονάχα ότι όποιος είναι έξω από το χορό ξέρει πολλά τραγούδια.Πόσοι από εσάς που μιλάνε εδώ μέσα κ μίλανε με τόσο άνεση γι'αυτές τις 2 συσκευές, τις έχετε κ τις δύο κ τις έχετε λιώσει στην χρήση;λοιπόν επειδή εγώ έχω ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ σας λέω απλά ότι το Ρ990 από ένα σημείο και ύστερα δεν παλεύεται.Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα της RAM θα ήταν μια χαρά για τα λεφτά του (κ πάλι δεν απέχει έτη φωτός από Ρ1 αλλά μιά χαρά για τα λεφτά του).Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα εξακολούθει να υφίσταται κ δεν πρόκειται να πάψει μιάς και είναι θέμα hardware κ όχι firmware.Τώρα αν δεν ενδιαφέρει κάποιον το multitasking τότε πάω πάσο... P.S.:μου αρέσει που δεν έγραψα πολλά :P Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ποιος από τους κατόχους του P990 έκανε σύγκριση του P990 με το P1;;; Δε λέμε ότι το κινητό μας είναι το καλύτερο κινητό αλλά δεν είναι τόσο κακό όσο το παρουσιάζουν αρκετοί. Τωρα αν εσένα δεν σε καλύπτει δεν σημαίνει ότι δεν καλύπτει τους υπόλοιπους χρήστες! Όσο αφορά το P1, εντάξει είναι βελτιωμένο στη μνήμη και σε κάποιους άλλους δευτερεύοντες τομείς(Πχ κάμερα), αλλά έχει τον ίδιο επεξεργαστή με τα πρώτα Uiq3, το ίδιο interface και φυσικά τις ίδιες λίγες διαθέσιμες εφαρμογές. Την δύναμη που έχει μια πλατφόρμα την καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το software που υπάρχει για αυτήν και όχι τόσο το hardware της εκάστοτε συσκευής. Και εμείς που έχουμε uiq3, έχουμε τα ίδια όρια και δυνατότητες είτε έχουμε Μ600 είτε P990 είτε P1. Σίγουρα με την πιο μεγάλη μνήμη μπορείς να τρέχεις πιο πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το P990 δεν έχει multitasking. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις ακόμα και τα "λίγα" προγράμματα που μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα, τρέχουν ομαλά και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία σε εμάς τους P990δες. Πάντα φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Δοκίμασε να κάνεις multitasking στο Ρ990 μετά από 3 μέρες λειτουργίας...δοκίμασε να ανοίξεις την εφαρμογή Sil μετά από 8 ώρες λειτουργίας...ειδικά με το δεύτερο, το restart είναι βέβαιο...με το multitasking παίζει να μην κάνει restart, αλλά με το που θα ανοίγεις την μια εφαρμογή, αυτομάτως θα κλείνει η άλλη....και άσε τη RAM...ένα πράγμα που δεν άντεχα με το Ρ990 ήταν η κάμερα του.Όλα τα κουμπιά σε λάθος θέσεις...ακόμα κ τώρα λάθος focus κάποιες φορές...και το χειρότερο...με το που έδινα να τραβήξει άλλος φωτογραφία γινόταν το κλασσικό...."μα ρε φίλε αυτό τραβάει βίντεο!τι πάτησα;" και τελικά το flip είναι μια βλακεία κ μισή που αντί να βοηθάει, τα κάνει πιό δύσκολα...στο Ρ1 δεν χρησιμοποιώ σχεδον ποτέ πενάκι...κουμπιά κ την touch με το δάχτυλο..ότι κ να θες να κάνεις με την πολύ έξυπνη επιλογή να καθορίζεις μέχρι 15 συντομεύσεις στην κεντρική οθόνη, όλα τα κάνεις με πολύ λίγα πατήματα...Όλα αυτά ρε παιδιά τα λέω επειδή πραγματικά με το Ρ990 είχα αγανακτήσει...τέσπα...απόψεις... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Καλό είναι να γράφονται οι απόψεις μας για να τις διαβάζουν οι ανθρώποι της SE και να βελτιώνουν τα κινητά τους. Μπορεί όχι στο myphone, αλλά σίγουρα το esato ή το Mysymbian θα τα παρακολουθούν. Εγώ προσωπικά κάθε φορά που θα χρειαστεί να το φορτίσω (για μένα κάθε 2 μέρες το πολύ) κάνω επανεκκίνηση το κινητό και είμαι εντάξει. Έχεις δίκαιο ότι μετά από περισσότερες μέρες δεν γίνεται αποτελεσματικά το multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Και μένα στην αρχή αυτό με είχε ενοχλήσει πολύ. Τελικά όμως δεν χάλασε και ο κόσμος να κάνεις ένα restart κάθε δύο μέρες. 30 δευτερόλεπτα δουλειά είναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις τη συγκεκριμενη σειρα (ultra ll)http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.569423 "Τρεχουν" ικανοποιητικα? Υ.Γ. Λετε να του πεσουν...βαρια τα 4GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις τη συγκεκριμενη σειρα (ultra ll)http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.569423 "Τρεχουν" ικανοποιητικα? Υ.Γ. Λετε να του πεσουν...βαρια τα 4GB? Φίλε μου την συγκεκριμένη κάρτα την είχα αγοράσει από το eshop πριν από ένα χρόνο (μάλιστα τότε έκανε...175 ευρώ!) κ την συνιστώ ανεπιφύλακτα για Ρ990.Το τηλέφωνο τρέχει όπως θα έτρεχε κ με μια πιό μικρή κάρτα, γρήγορες ταχύτητες με το card reader, γενικά άψογη! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Thank U:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Re paidia ego to pairno th deutera to diko mou. Na sas rvthsv exei ginei tipota me to kainourgio to firmware. To pio paraxeno gia emena einai oti xrhsimopoio vista kai th mera pou pairno to kinhto mou tote vgazei kai h sonyericsson to software updater ths se gia vista. Na to anava8miso? Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Kanena programmataki paizei gia na dunamoso ton hxo tou giati exo akousei oti einai polu xamhlos(xoris na ton aloioso) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ΝΑΙ ετσι ειναι παιδια η κατασταση ειναι πραγματι πολυ βελτιωμενη. Αληθεια 290 απο που βρε παιδια γιατι στο skroutz πανω απο 400 εχει...:wacko: ego to vrhka apo expansys me 290 alla epeidh to exo zhthsei me timologio mou aferesan to ΦΠΑ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 big, ναι να το αναβαθμίσεις αν δεν έχει ήδη την τελευταία έκδοση. Επίσης το κινητό έχει ισοσταθμιστή στον οποίο θα μπόρεις να πειράξεις κάπως τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaoktzis Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Παιδιά ...εχω κι εγώ το Ρ990 και συμφωνώ με τον φίλο που γράφει οτι είναι ότι καλύτερο σε σχέση τιμής-απόδοσης... Μόνο 290 ευρω καινούριο ας μην το συζητάμε...κι ας χρειάζεται και μια επανεκκίνηση....εγω προσωπικά το πήρα 175 ευρώ με επιδότηση απο Wind!Tι άλλο θα έπαιρνα με 175 ευρώ μου λέτε...?ούτε κιν με κάμερα δε θα παιρνα....!!! Τέσπα...μια ερώτηση...αξίζει να κάνω το τελευταίο update???μέσω της σελίδας της ΣΕ γινεται έτσι???τα δεδομένα μου χάνονται ή αφαιρώ καρτα μνήμης και sim>???? Παράθεση ου μπλεξεις....γιατι πως ξεμπλεκεις:D ?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Stis odhgies pou 8a sou exei sou leei na vgaleis sim karta mnhmhs kai na kratas to "c" pathmeno. Ara den 8a svistei tipota apo th karta mnhmhs alla ola ta themes 8a svhstoun opos kai oi efarmoges tou thlefonou pou exeis valei esu Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwanna2006 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 kalispera diavasa kai egw sxetika me auta pou lene oti kolaei kai tetoia... alla den exw diapistosi tpt tetoio me to proigoumeno sigekrimena(p900)...eixa diapistosi oti kollage alla mexri stigmis to p990 den exei dixei tpt apo ola auta an kai to exw fortosei me games kai apps :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Re c iwanna2006 gia pes mas to mustiko sou na mas vohthiseis kai emas ta kahmena paidakia pou antimetopizoume provlhmata Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Re c iwanna2006 gia pes mas to mustiko sou na mas vohthiseis kai emas ta kahmena paidakia pou antimetopizoume provlhmata Θα προσπαθήσω να μαντέψω το μυστικό: α) Έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού β) Έχει κάνει προσεκτική επιλογή των προγραμμάτων που έβαλε στο κινητό. Αυτά τα λέμε συνεχώς. Εγώ έχω την απορία αν μπόρουμε κατά κάποιον τρόπο να βάλουμε κάποια today screen στα κινητά μας. Απ'ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα *.sis (βρήκα σε java αλλά δεν δουλεύει) , άρα υπάρχει κάποιος τρόπος να "δανειστούμε" αυτήν των υπολοίπων uiq3 τηλεφώνων; Αν έχετε διαβάσει κάτι στο διαδίκτυο, νομίζω θα ήταν αρχή να κάνουμε καλύτερο το κινητό μας. Είναι κρίμα, σχεδόν 2.8 ιντσες οθόνη να μένει κενή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Θα προσπαθήσω να μαντέψω το μυστικό: α) Έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού β) Έχει κάνει προσεκτική επιλογή των προγραμμάτων που έβαλε στο κινητό. Αυτά τα λέμε συνεχώς. Εγώ έχω την απορία αν μπόρουμε κατά κάποιον τρόπο να βάλουμε κάποια today screen στα κινητά μας. Απ'ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα *.sis (βρήκα σε java αλλά δεν δουλεύει) , άρα υπάρχει κάποιος τρόπος να "δανειστούμε" αυτήν των υπολοίπων uiq3 τηλεφώνων; Αν έχετε διαβάσει κάτι στο διαδίκτυο, νομίζω θα ήταν αρχή να κάνουμε καλύτερο το κινητό μας. Είναι κρίμα, σχεδόν 2.8 ιντσες οθόνη να μένει κενή... Αυτο παιδια πως το εχει κανει αυτος? Εννοω το Interface του κινητου... Ξερει κανεις? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Δυστυχώς δεν το έχω κάνει ... απλά προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο αν γίνεται γιατί είναι κρίμα να μένει κενή η οθόν(αρα)η μας... Το πρόγραμμα που αναφέρω είναι το mobytoday, θα το ποστάρω στο θέμα με τις εφαρμογές, μπας και κάποιος βρεί κάποια άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Κυκλοφόρησε δωρεάν (αλλά απαιτεί υπογραφή) μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Επιτρέπει την εκκίνηση όλων των εφαρμογών του τηλεφώνου με την χρήση ενός πλήκτρου (shortcut) του QWERTY πληκτρολογίου που καθορίζει ο ίδιος ο χρήστης. Για περισσότερα εδώ: http://pepelaz3000.narod.ru/index-en.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
method_man Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 ρε παιδια help me εχω το p990i εδω και αρκετο καιρο αλλα εκανα το λαθος και το πηρα απο το καταστημα της vodafone και δυστηχως υπαρχει μεσα το σπαστικο μενου vodafone live..... ειναι δυνατον να το βγαλω? δεν το αντεχω αλλο αυτο το μενου και ειναι παρα πολυ δυσχρηστο ετσι μου ερχεται να παω να το δωσω σε εναν τυχαιο αν υπαρχει καμια λυσει plz help me many thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts