Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό πως "πάει" ρε παιδιά...;;; :worry:

Είναι αργό όπως κάποιοι λένε...;;; Έχει ακόμη bugs ή έχουν διορθωθεί...;;; :worry:

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά επειδή τώρα με καίει ακόμα περισσότερο..θέλω πληροφορίες για το ξεκλείδωμα..είναι υπόθεση εισαγωγής κάποιου κωδικού και μπορεί να γίνει on line? χρειάζεται να το πάω κάπου πχ 9volto? είναι κάτι που μπορώ να κάνω και εγώ σπίτι?! help please..

παιδιά επειδή τώρα με καίει ακόμα περισσότερο..θέλω πληροφορίες για το ξεκλείδωμα..είναι υπόθεση εισαγωγής κάποιου κωδικού και μπορεί να γίνει on line? χρειάζεται να το πάω κάπου πχ 9volto? είναι κάτι που μπορώ να κάνω και εγώ σπίτι?! help please..

αν για κάποιο λόγο κακώς ρώτησα και δεν πρέπει να είναι δημόσια αυτά τα στοιχεία (κλεμμένα κινητά κλπ) ας με ενημερώσει κάποιος έστω με πμ!! το μόνο που έχω υπόψιν μου προς το παρόν είναι κάποια site που με κάποιο αντίτιμο σου δίνουν ένα κωδικό..

αν για κάποιο λόγο κακώς ρώτησα και δεν πρέπει να είναι δημόσια αυτά τα στοιχεία (κλεμμένα κινητά κλπ) ας με ενημερώσει κάποιος έστω με πμ!! το μόνο που έχω υπόψιν μου προς το παρόν είναι κάποια site που με κάποιο αντίτιμο σου δίνουν ένα κωδικό..

Ναι, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Δές εδώ, όπου αναφέρεται αναλυτικά η διαδικασία.;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

παιδια τελικα πηρα το p990ι 250 ευρο(καλη τιμη ? ).εχω πολεσ αποριες,αλλα για αρχη θελω να μου πειτε εαν υπαρχει τροπος να μην μπενει το τηλ σε δικτιο 3G και να ειναι στο κανονικο.γιατι δεν εχει καλο σημα.υπαρχει τροπος να ειναι μονιμα στο απλο δυκτιο?

Ναι, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Δές εδώ, όπου αναφέρεται αναλυτικά η διαδικασία.;)

είναι λίγο μανικάκι η διαδικασία ή μου φαίνεται? μόλις το πάρω στα χέρια μου, μάλλον θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω..

Απο που τοσο φθηνα?

Μεταχειρησμενο μαλλον......ε?

Ο τροπος ειναι ευκολος πας στα δικτυα>περισσοτερα >μονο gsm.

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Απο που τοσο φθηνα?

Μεταχειρησμενο μαλλον......ε?

Ο τροπος ειναι ευκολος πας στα δικτυα>περισσοτερα >μονο gsm.

φισικα μεταχειρησμενο.τι λεσ για την τιμη?αλλη ερωτηση.επιδι μεχρι τωρα ειχα νοκια κιν πως περνας ενα θεμα?

Απο το pc suite δεν ειναι τιποτα!

Ψαξε λιγακι,βασικα παιξε μαζι του!Ειναι πανευκολο!

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson P990i κινητό τηλέφωνο υποστηρίζει κάρτες εξωτερικής μνήμης τύπου Memory Stick Duo και Memory Stick Duo Pro μέγιστης χωρητικότητας των 4 GB.

Παιδία καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Θέλω να πάρω ένα P990i καινούργιο, αλλά θα θελά να περιμένω μέχρι τον αύγουστο για να γλυτώσω κάνα φράγκο με λήξη συμβολαίου, επιδότηση νέας συσκευής κτλ.

Από ότι βλέπω έχει ξεκινήσει η κουβέντα για το p1i αρκετά έντονα. Η μεγάλη μου απορία είναι αν πρέπει να το χτυπήσω επι τόπου το κινητό (δεδομένου ότι με την σύνδεση που θα κάνω θα μου πάει 280, πού είναι αρκετά λίγα) μήοπως και δεν το βρίσκω τον αύγουστο και χρειαστεί να δώσω κάνα 150 παραπάνω για P1i.

Όσοι το πήρατε τώρα το βρήκατε εύκολα? Λέτε να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του?

Βασικά μόλις βγεί το καινούργιο εννοείτε ότι θα αποσυρθεί το 990, δε λέω βέβαια το καινούργιο πολύ καλύτερο αλλά πάμε αρκετά παραπάνω απο το 990 (Υπολογίστε +150-200).

Σιγά μη βγει στην ώρα του. Κανένα κινητό της σειράς Ρ δεν έχει βγει στην αγορά τη στιγμή που είχε ανακοινώσει η SE. Πάντα υπήρχαν τεράστιες καθυστερήσεις...

παίδες πριν τα χριστούγεννα μην περιμένετε Ρ1i.Εδώ το Ρ990 έκανε ένα χρόνο να κυκλοφορήσει από την ημέρα που το ανακοινώσαν τι λέμε τώρα!Θυμάμαι διάβαζα κριτικές του τον φεβρουάριο και Ελλάδα ήρθε...τον Σεπτέμβριο!!!

Και τι σχεση εχει το ενα με το αλλο!

Μη λεμε οτι μας κατεβει!Εχουμε πει 1000 φορες πως το περασμα της ΣΕ στο Uiq3 ηταν κατι το νεο και αυτο επεξε σπουδαιο ρολο......τωρα πια η πλατφορμα ειναι ετοιμη!Ολα ειναι φτιγμενα...περαν της εφαρμογης μιας 3,2 μγκπιξελ καμερας.Ποσο να τους παρει λοιπον?

Όσοι το πήρατε τώρα το βρήκατε εύκολα? Λέτε να διανύουμε τον τελευταίο μήνα του?

Και εγώ θα το πάρω μάλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα... αν το βρω... :worry:

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, έχει τόσο -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=34468&category=93

Στα EML, τόσο -> http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=4979&ct=86&la=1

Θα πάω βέβαια και σε κανένα Media Markt, κανα KΩΤΣΟΒΟΛΟ να δω πόσο έχει και εκεί... :)

Θα δούμε...

> = ΒΕΛΑΚΙ Η JOG DIAL ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ < ;)

όταν λέμε jog dial δεξιά ή αριστερά προς τα που εννοούμε? δεξιά εννοούμε πάνω και αριστερά εννοούμε κάτω?

όταν λέμε jog dial δεξιά ή αριστερά προς τα που εννοούμε? δεξιά εννοούμε πάνω και αριστερά εννοούμε κάτω?

Ναι...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Και εγώ θα το πάρω μάλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα... αν το βρω... :worry:

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, έχει τόσο -> http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=34468&category=93

Στα EML, τόσο -> http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=4979&ct=86&la=1

Θα πάω βέβαια και σε κανένα Media Markt, κανα KΩΤΣΟΒΟΛΟ να δω πόσο έχει και εκεί... :)

Θα δούμε...

Πάντως εμένα με πετυχαίνει σε άσχημη φάση και με μπλόκαρε. Από τη μία λέω να πάω να το πάρω επι τόπου τώρα μη και δεν το βρώ. από την άλλη αν το ρισκάρω θα κερδίσω από την επιδότηση αλλά μπορεί και να την φάω άμα αποσυρθεί. Ούτε και νέα σύνδεση παίζει να κ'ανω γιατί θέλω να λήξει η άλλη και να κάνω φορητότητα αριθμού από vodafone σε cosmote (Και ξέρετε γιατί .... ο βασικός λόγος είναι τα modded κωλοτηλέφωνμα τους!)

Αλήθεια κανένας που να το πήρε από cosmote τώρα μπας και βγάλω καμία ακρή?Πάντως δεν λές οτι πολυκυκλοφορέι πλέον, αρκετά μαγαζία δεν το έχουν

Και τι σχεση εχει το ενα με το αλλο!

Μη λεμε οτι μας κατεβει!Εχουμε πει 1000 φορες πως το περασμα της ΣΕ στο Uiq3 ηταν κατι το νεο και αυτο επεξε σπουδαιο ρολο......τωρα πια η πλατφορμα ειναι ετοιμη!Ολα ειναι φτιγμενα...περαν της εφαρμογης μιας 3,2 μγκπιξελ καμερας.Ποσο να τους παρει λοιπον?

α αυτό δηλαδή νομίζεις εσύ ότι είναι το μόνο πράγμα που έχουν να κάνουν;να εφαρμόσουν μια κάμερα 3,2 megapixel με ζελοτέιπ και τελειώσαμε;καλά εδώ θα 'μαστε.θα έχει μπει για τα καλά φθινόπωρο και όλοι εδώ μέσα θα κράζουν την sony ericsson που δεν βγάζει ποτέ τηλέφωνο στην ώρα της...

Πάντως εμένα με πετυχαίνει σε άσχημη φάση και με μπλόκαρε. Από τη μία λέω να πάω να το πάρω επι τόπου τώρα μη και δεν το βρώ. από την άλλη αν το ρισκάρω θα κερδίσω από την επιδότηση αλλά μπορεί και να την φάω άμα αποσυρθεί. Ούτε και νέα σύνδεση παίζει να κ'ανω γιατί θέλω να λήξει η άλλη και να κάνω φορητότητα αριθμού από vodafone σε cosmote (Και ξέρετε γιατί .... ο βασικός λόγος είναι τα modded κωλοτηλέφωνμα τους!)

Αλήθεια κανένας που να το πήρε από cosmote τώρα μπας και βγάλω καμία ακρή?Πάντως δεν λές οτι πολυκυκλοφορέι πλέον, αρκετά μαγαζία δεν το έχουν

Φίλε τον αύγουστο αποκλείεται να υπάρχει στα μαγαζιά Ρ990 καινούργιο.Το Ρ910 το είχαν αποσύρει 6 μήνες πριν κυκλοφορήσει το Ρ990, οπότε καμία ελπίδα...

Πάντως δεν λές οτι πολυκυκλοφορέι πλέον, αρκετά μαγαζία δεν το έχουν...

Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ πάντως, που πήρα τηλέφωνο το πρωί, δεν το έχουν... Το ίδιο και στο Πλαίσιο... Δεν ξέρω αν υπάρχει σε Media Markt, θα πρέπει να το κοιτάξω... :worry:

Σε Vodafone που τηλεφώνησα, είπαν ότι θα φέρουν καινούρια κομμάτια αύριο στις 11:00... Εγώ όμως, δεν γουστάρω Vodafone live έκδοση...

Σε μαγαζιά COSMOTE και ΤΙΜ, πουλιέται άραγε...;;; :worry:

Αν δεν το έχουν ούτε εκεί, μόνο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μένει... :(

Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ πάντως, που πήρα τηλέφωνο το πρωί, δεν το έχουν... Το ίδιο και στο Πλαίσιο... Δεν ξέρω αν υπάρχει σε Media Markt, θα πρέπει να το κοιτάξω... :worry:

Σε Vodafone που τηλεφώνησα, είπαν ότι θα φέρουν καινούρια κομμάτια αύριο στις 11:00... Εγώ όμως, δεν γουστάρω Vodafone live έκδοση...

μπορεί να βγει το vodafone live!

καλησπέρα εγώ το πήρα από hardshop, 375 ευρώ τη Δευτέρα! νομίζω ότι έχουν ακόμα 2 κομμάτια απ' ότι μου είπε το παλικάρι που μιλήσαμε, δοκίμασε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να δείς τι παίζει. το τηλέφωνό τους είναι 8011143333. καλές αγορές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μαζι και η εγγυηση;)

αυτό γιατί γίνεται? αφού και πάλι στο κινητό φορτώνεται το πρόγραμμα της S.E. δεν το καταλαβαίνω..η αλλαγή του cda που χρειάζεται για να φορτωθεί το νέο λογισμικό είναι "παράνομη"?

Και ομως ακυρωνετε η εγγυηση , διοτι ολες οι συσκευες που φερουν το σημα vodafone live ανηκουν στην vodafone , και καθε προτροπη , αλλαγη λογισμικου ,ακυρωνη την εγγυηση , σου αρεσει δεν σου αρεσει δυστυχος ετσι ειναι .

Δεν το λέω για να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου, απλά απορία εκφράζω για τους λόγους που σου προανέφερα..Γιατί στο κάτω κάτω, αν για κάποιο λόγο (αστοχία υλικού κλπ κλπ) βγει βλάβη στο hardware δύσκολα θα μπορεί να αποδοθεί σε αλλαγή του λογισμικού!? που στο κάτω κάτω είναι αυτό που προορίζει η SE.

Υ.Γ. Εγώ σήμερα παρέλαβα το κινητό, το αγόρασα από το ebay.co.uk και απ'ότι μου είπε ο πωλητής είναι 2βδομάδων από επιδότηση που πήρε αυτός από τη vodafone. Σήμερα πρώτη κίνηση με το που το παρέλαβα ήταν να ξεφορτωθώ το vodafone live. Να ζητήσω όμως από τον πωλητή αντίγραφο της απόδειξης για την εγγύηση ή να το αφήσω αφού έτσι και αλλιώς δεν καλύπτεται..?

• The title was changed to Sony Ericsson P990i