Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to rds mporei kaneis na mou pei ti akribos einai??? nomiza pos otan epeze enas stathmos sto kinhto sou ebgaze to titlo kai to onoma tou tragoudisth.pos douleuei?? sorry gia thn ligo silly qs:)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

to rds mporei kaneis na mou pei ti akribos einai??? nomiza pos otan epeze enas stathmos sto kinhto sou ebgaze to titlo kai to onoma tou tragoudisth.pos douleuei?? sorry gia thn ligo silly qs:)

Μέσω του RDS ό σταθμός ο οποίος ακούς περνάει κάποια γραπτά μυνήματα!! Οτι θέλουν αυτοί!! Αλλες φορές τον τίτλο, ειδήσεις, καιρός, μουσικά νέα και άλλα!!!

Μονο που στο τηλεφωνο μας αρνειται πεισματικα να λειτουργησει...

Δεν σου έχει λειτουργήσει ποτέ; Αρκετές φορές σ' εμένα εμφανίζει κανονικά τα μηνύματα...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλημέρα παιδιά διάβασα πολλές σελίδες από το forum και θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση (ελπίζω όχι χαζή).Τελικά το κινητό αξίζει για τα λεφτά του;ρωτάω γιατί έχω μία καλή επιδότηση άπό τη βόταφον και λέω να το πάρω.έρχεται με menu vodafone live?είχα ένα νόκια Ν80 και το πούλησα,θέλω να πάρω ericsson.

Καλημέρα παιδιά διάβασα πολλές σελίδες από το forum και θέλω να κάνω μία απλή ερώτηση (ελπίζω όχι χαζή).Τελικά το κινητό αξίζει για τα λεφτά του;ρωτάω γιατί έχω μία καλή επιδότηση άπό τη βόταφον και λέω να το πάρω.έρχεται με menu vodafone live?είχα ένα νόκια Ν80 και το πούλησα,θέλω να πάρω ericsson.

ποια ειναι τα σοβαροτερα προβληματα του???

εχουν λυθει καποια αλλα με αναβαθμισεις???

γενικα ειστε ευχαριστημενοι απο ποιοτητα κατασκευης και ευχρηστια???

Δεν σου έχει λειτουργήσει ποτέ; Αρκετές φορές σ' εμένα εμφανίζει κανονικά τα μηνύματα...

Ποτε φιλε μου...

Δειχνει την πρωτη λεξη και μενει εκει. Και να φανταστεις οτι λογω στοιχηματος το ηθελα πως και πως!

εσεται ημαρ

Έχω ένα ενσύρματο modem-router-switch(Alcatel Speedtouch 510i) που παρέχει στο notebook μου πρόσβαση στο internet. Το notebook διαθέτει κάρτα wi-fi. Είναι εφικτό να κάνω δίκτυο με το p990i και να διαμοιράσω τη σύνδεση έτσι ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στο internet το p990i;Και αν ναι, πως;

Ναι...αν δεν σε ενοχλούν τα greeklish στα SMS κ το γεγονός ότι στα βίντεο που θα τραβάς δεν θα είναι συγχρονισμένη η εικόνα με τον ήχο τους, τότε αξίζει να το πάρεις...

Εμένα πάντως μου ανοίγει αρχεία > 400kb. Μόλις φόρτωσε ένα αρχείο 2mb.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε φορτώνει τις εικόνες που είναι στο word, αλλά δε κολλάει όταν διαβάζω όλο το κείμενο.

Όσο για το συγχρονισμό, μετά την αναβάθμιση όλα κυλούν ομαλά

Α και κάτι που μάλλον μόνο σε εμένα θα συμβαίνει είναι ότι δεν μπορώ να στείλω μύνημα αν πατήσω απάντηση. Πρέπει να δημιουργήσω καινούριο μύνημα

2mb?????????????με το πρόγραμμα του Ρ990 ή με το docs to go?γιατί το docs είναι πιό γρήγορο, αλλά δεν υποστηρίζει Ελληνικά... :(

Εγώ πάντως και τώρα που δοκίμασα ένα αρχείο 468kb δεν το ανοίγει και μου λέει "ανεπαρκής μνήμη".Κανείς άλλος που να άνοιξε αρχείο τέτοιου μεγέθους;

Α και κάτι που μάλλον μόνο σε εμένα θα συμβαίνει είναι ότι δεν μπορώ να στείλω μύνημα αν πατήσω απάντηση. Πρέπει να δημιουργήσω καινούριο μύνημα

Ναι, μπορείς να στείλεις κανονικά μήνυμα έτσι. Όταν πατάς απάντηση, τι σου εμφανίζει;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Λάθος δικό μου.2mb είναι με τις εικόνες. Καθαρό κείμενο πάνω από 400kb όντως δεν ανοίγει

είπα και εγώ...

Ναι, μπορείς να στείλεις κανονικά μήνυμα έτσι. Όταν πατάς απάντηση, τι σου εμφανίζει;

Τίποτα συγκλονιστικό..Απλώς αποστολή απέτυχε.Μετά το στέλνω με νέο μύνημα και όλα καλά.

Εγώ πάντως και τώρα που δοκίμασα ένα αρχείο 468kb δεν το ανοίγει και μου λέει "ανεπαρκής μνήμη".Κανείς άλλος που να άνοιξε αρχείο τέτοιου μεγέθους;

Ναι εγώ ανοίγω αρχεία word πάνω από 1ΜΒ (με φωτογραφίες μάλιστα) με το DocumentsToGo.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εγώ ανοίγω αρχεία word πάνω από 1ΜΒ (με φωτογραφίες μάλιστα) με το DocumentsToGo.

Ναι αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά ούτε txt αρχεία...:(

Ναι αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά ούτε txt αρχεία...:(

Εγώ μιλούσα για ελληνικά word. Δες εδώ σχετικό μου ποστ που αναφέρω πως λύνεται το θέμα με τα ελληνικά:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146455&page=31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ μιλούσα για ελληνικά word. Δες εδώ σχετικό μου ποστ που αναφέρω πως λύνεται το θέμα με τα ελληνικά:

το έχω δει αυτό το post σου αλλά δυστυχώς δεν ξέρω γιατί,μάλλον έκανα κάτι λάθος και δεν μου βγάζει ούτε τώρα ελληνικά.Μου στέλνεις σε PM τα δύο fonts που του έβαλες αν δεν σου κάνει κόπο;Thanks in advance!

Να εισαι καλα φιλε Ilias74! ειχα απογοητευτει που δεν ανοιγε ελληνικα word αρχεια! εκανα το κολπακι και πετυχε! μηπως ξερεις μεχρι ποσο μεγαλα αρχεια μπορω να ανοιξω?:)

Εγώ έχω ανοίξει ελληνικά word με φωτογραφίες μέσα μέχρι 1,3MB. Πρέπει να ανοίγει και μεγαλύτερα, απλά εγώ δεν έχω μεγαλύτερα αρχεία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω ανοίξει ελληνικά word με φωτογραφίες μέσα μέχρι 1,3MB. Πρέπει να ανοίγει και μεγαλύτερα, απλά εγώ δεν έχω μεγαλύτερα αρχεία.

Εισαι πρωτος!:D τελεια!;)

παιδια ειμαι στο παρα πεντε να το παρω. 2 απλες αποριες παρακαλω:

1) Στο φοντο αναμονης μπορω να εχω μια απλη λιστα με σημειωσεις? (να φαινονται χωρις να πατησω καποιο εξτρα κουμπι)

2) Οταν το παρω θα χρειαστω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αναβαθμιση? δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω με το ποιο προσφατο λογισμικο? αν ναι ποιο ειναι αυτο?

ευχαριστω

ITS NICE TO BE INPORTANT, BUT ITS MORE INPORTANT TO BE NICE

• The title was changed to Sony Ericsson P990i