lefkaditis Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2003 Αν ξέρει κάποιος και μπορεί ας μου πεί πως μπορώ να διαβάσω μια δισκέτα την οποία δενμπορεί να μου την ανοίξει κανένα pc? Eυχαριστώ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Άμα είναι χαλασμένη πώς θα τη διαβάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 συγουρα χαλασμενη θα ειναι.σου εχει πεσει τιποτα νερο πανω? Παράθεση Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lefkaditis Αν ξέρει κάποιος και μπορεί ας μου πεί πως μπορώ να διαβάσω μια δισκέτα την οποία δενμπορεί να μου την ανοίξει κανένα pc? Eυχαριστώ αν ειναι χαλασμενη, δεν μπορεις να κανεις τιποτα Αρχικό Μήνυμα από τον kotsaris συγουρα χαλασμενη θα ειναι.σου εχει πεσει τιποτα νερο πανω? δεν χρειαζεται νερο, οι δισκετες ειναι τελειως αναξιοπιστες σαν μεσο αποθηκευσης, χαλανε μονο που υπαρχουν Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον william blake δεν χρειαζεται νερο, οι δισκετες ειναι τελειως αναξιοπιστες σαν μεσο αποθηκευσης, χαλανε μονο που υπαρχουν Συμφωνώ και επαυξάνω. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μαγνητικό μέσο. Και τα cd όμως σκ$%^@ αξιόπιστα είναι. Ξέθαψα ένα cd με mp3 από τη συλλογή μου που πρέπει να είναι περίπου 4 ετών αλλά με ελάχιστη χρήση, και από τα 200 τραγούδια μου έβγαλε 5-6 unreadable !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 νερο, οι δισκετες ειναι τελειως αναξιοπιστες σαν μεσο αποθηκευσης, χαλανε μονο που υπαρχουν Ωραίος ! ;) :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Fysika kai einai xalasmenh!!! Gia na mhn thn anoigei kanena PC den 8a thn anoi3ei oute to diko sou!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρα............ Παράθεση Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 by the way, η Dell εχει καταργησει το floppy, εαν το θελει καποιος θα πρεπει να το ζηταει φανταζομαι θα ακολουθησου κι αλλοι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πιο αναξιόπιστο μέσο αποθήκευσης από τις δισκέτες δεν υπάρχουν. Δουλεύουν μια χαρά στις 11 και 11:05 μπορεί να τα φτύσουν. :whistle: Θα έχετε παρατηρήσει μερικά laptop που κυκλοφορούν πλέον χωρίς floppy drives.... Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση τους (όπως τις 5 1/4 κάποτεεεεε) έχω λύσει το πρόβλημα με ένα φορητό usb hard disk ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον william blake by the way, η Dell εχει καταργησει το floppy, εαν το θελει καποιος θα πρεπει να το ζηταει φανταζομαι θα ακολουθησου κι αλλοι οχι μονο η dell αλλά και η acer (καινούργια μοντέλα) έχει εγκαταλείψει οριστικά τις δισκέτες. πόσες φορές έχω χάσει αρχεία λόγω χαλασμένων δισκετών! :cry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 καλα εκαναν!!!!!!!!1 :p :lol: Παράθεση Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 kai emena mou eixe xalasei mia disketa alla tin anoiksa kai ebgala tin tainia kai tin katharisa kai otan tin ksanaebala doulepse!! alla ontos oi disketes einai xalia!! mono istoriki aksia exoun pleon!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Και όμως μετά απο προσπάθειες σε 2 διαφορετικά pc, έτυχε να αλλάξω το floppy στο pc της δουλειάς μου με ένα αλλο, και ως δια μαγείας την ΄΄κατεστραμμένη΄΄δισκέτα την διάβασε!!!!!! Αν δεν την ΄΄ξεχάσει΄΄ στο γραφείο μου θα τηνείχα πετάξει...........ευτυχώς Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Profanos pleon kai ta floppy drives ehoun stamatisei na hrisimopoiounte kai ehoun skouriasei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αφου για να φανταστείτε όταν περνάτε ένα κινητό πάνω από μία δισκέττα ,είναι σαν να περνάει ένα τρακτέρ των 10 τόνων από πάνω της. Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts