kolabrou Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 δεν πηγα διακοπες........ :( Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Θέλω κι άλλο ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Πέρασα τέλεια! Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι σπίτι με αφόρητη ζέστη, και το απόγευμα/βράδυ σπίτι γιατί λείπουν όλοι! billakosss θα εισηγηθώ να banαριστείς εξ ονόματος όλων όσων δεν πήγαν διακοπές! :ρ Κι είμαστε πολλοίοιοιοιοι :happy: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αν και άλλαξαν τα σχέδια στην πορεία τελικά κάτι κάναμε. Έχουμε και λέμε....3 μέρες Ύδρα, 4 μέρες Λουτράκι. 3 ημέρες Επίδαυρο, 6 ημέρες Πελοππόνησο (mini touring). Χμμμ....ίσως να υπάρξει και συνέχεια....:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Κι είμαστε πολλοίοιοιοιοι :happy: τοσοι πολλοι θελετε να μπαναριστω?? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Χμ, νομίζω καλά πέρασα... δεν θυμάμαι και πολλά :confused: Σαν όνειρο μου έρχοντε στο μυαλό :worry: Κάτι ατάκες θυμάμαι... "...αντε υγεία", "..άντε σκάστο", "...τι χρώμα καλαμάκι θες?", "...μην πιείς πολύ νερό" ωραία πρέπει να ήταν...:rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Περάσαμε τέλεια Φολέγανδρο .Θα μου μείνουν αξέχαστες οι μέρες που περάσαμε εκεί .:O (Και dvd με photos εφτιαξα, για να μας κάνει παρέα τον χειμώνα ..:wink: ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Εγω πηγα 1 εβδομαδα Παρο και περασα πολυ ωραια και μετα 10 μερες στο εξοχικο μου Χαλκιδικη οπως καθε χρονο και εκει περασα τελεια :( κριμα ομως επιστροφη στην καθημερινοτητα..:( ΑΑΧχχχ!!...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Εγω πηγα 1 εβδομαδα Παρο... Ποια εβδομάδα? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 26 ιουλιου - 2 αυγουστου Παρο 6 αυγουστου - 15 αυγουστου Χαλκιδικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twister69 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Kataplhkthka perasa sths diakopes m sthn Xio!Olh thn hmera sthn paralia!to vradi xoros mexri prwias!K polles kopeles etoimes gia ola!Perasa fantasthka k ekana polla me polles:love:htan apo ths kaluteres diakopes pou exw paei pote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 θα σας πω το Σεπτεμβρη..... αν μου δώσουν άδεια!!! my boss:rocket: Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 σημερα ηρθα εγω απο τις διακοπες ειχα παει 3 μερες σε ενα χωριο κοντα στην Δημητσανα και κανα 5αρι μερες στο Αλεποχωρι (κοντα στο Πορτο Γερμανο) παραηταν βαρετες και χαιρομαι που γυρισα. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μετά απο 10 καταπληκτικότατες και ονειρεμένες διακοπές στην συναρπαστικά πανέμορφη Σάμο με μπάνια απο τις 9 το πρωί μέχρι τις το απόγευμα, μάσα στις 5, μπάνιο στην πισίνα στις 7 και λιώσιμο στο νάνι απο τις 9 το βράδυ, πεζοπορίες και κολύμπι σε καταρράκτες, βόλτες στα σπήλαια, φυσιολατρεία και τάβλι με φραπόγαλο.... συνεχίζω ακάθεκτη το καθησιό μου μέχρι 1-9 που επιστρέφω στην τυρρανεία της δουλειάς http://img528.imageshack.us/img528/8827/p8060300ug8.th.jpg Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 τελεια...3 βδομαδες ζαχαρω ηλειας!!!απλα τελεια...καθε μερα 3 με 4 ωρες ρακετες οπωσδηποτε στην πανεμορφη παραλια μας!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Φανταστικαααααα! :w00t: 1 μηνα χαλκιδικη-ποσειδι-καλιθεα-,μετα σκοπελο 1 βδομαδουλα, και μετα ξανα 2 βδομαδες χαλκιδικη(κυριως ποσειδι-φουρκα και το βραδυ καλλιθεα) απλα φανταστικα!!!!!!μακαρι και του χρονου ετσι κ καλυτερα..:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 αγορι μου εσυ εισαι σε μια ηλικια που οι διακοπες κρατανε 2 μηνες...σε εμας τους ενηλικες πλεον 2 εβδομαδες και λεμε και ευχαριστω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 εμμμ..αυτο δεν λενε να καταλαβουν οι γονεις μου..προσπαθω να χαρω τωρα τα χρονια μου που ειναι νωρις γιατι μετα....:whistle:..:secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατσε βρε ελεκτρα γιατι αν εισαι το 87 γεννηθεισα τοτε εισαι φοιτητρια πιθανον οποτε εχεις πολυ περισσοτερες διακοπες!!!εκτος και αν δουλευεις οποτε παω πασο.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατσε βρε ελεκτρα γιατι αν εισαι το 87 γεννηθεισα τοτε εισαι φοιτητρια πιθανον οποτε εχεις πολυ περισσοτερες διακοπες!!!εκτος και αν δουλευεις οποτε παω πασο.. εγω ειμαι του 90' αρα εχω ακομα χρονακια ε??:D κ φετος περασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 μενω βορεια ευβοια! ολο τον χρονο κανω διακοπες! λιμνη ευβοιας 10 λεπτα απο το σπιτι μου με αυτοκινητο, αγια αννα τα ιδια, και ενα σωρο ερημικες παραλιες 10 με τα ποδια! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 ωραιος..αλλα αν ειχε κ κοσμο δεν θα ταν καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 το χειμωνα δν εχει αλλα καλοκαιρι...πολυ κινηση Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 α ενταξει τοτε..μια χαρουλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 κατσε βρε ελεκτρα γιατι αν εισαι το 87 γεννηθεισα τοτε εισαι φοιτητρια πιθανον οποτε εχεις πολυ περισσοτερες διακοπες!!!εκτος και αν δουλευεις οποτε παω πασο.. συνομηλικοι ειμαστε...το '84 εχω γεννηθει.το 87 ειναι ασχετο:lol: φοιτητρια ειμαι,μπαινω φετος στο 5ο ετος της σχολης μου,που ειναι κ το τελευταιο.δε δουλευω:) αλλα αν σκεφτεις οτι συνηθως τελειωνουμε τις εξετασεις το καλοκαιρι γυρω στις 15 ιουλιου και στα τελη αυγουστου αρχιζει η επαναληπτικη εξεταστικη(εκτος απο φετος που λογω καταληψεων εχουμε διπλη),ποσος καιρος μενει?λιγοτερο απο μηνας,για να αρχισουμε και 10 μερουλες πριν το διαβασμα.:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts