Stergios69 Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Εχω το Acdsee 3.1, αγορασμένο, και ενώ εδώ και κανα χρόνο δούλευε ρολοι, τώρα κρασαρει με το που το ανοίγω... Είπα να βάλω το 6.0 αλλά είναι βαρύ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μπορείς να ψάξεις να βρεις το acd see 8.1 με λίγη τύχη στο νετ ;) ,του οποίου το αρχείο εγκατάστασης έιναι περίπου 14 ΜΒ!Παρόλο που εγώ δεν έχω κανά τρομερό σύστημα, δουλεύει ρολόι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Το acdsee 8 είναι πιο βαρύ από το 6 σε βαθμό που είναι υπερβολή για ένα πρόγραμμα που κατά βάση το θέλεις για να βλέπεις εικόνες. Δοκίμασε καλύτερα κάτι άλλο, όπως το Irfanview που είναι πολύ γρήγορο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Το ACDSee έχει γίνει bloatware... Ψάξε σε κάποιο file sharing πρόγραμμα για την έκδοση 3.1, σβήσε αυτήν που έχεις και βάλε αυτήν που κατέβασες. Διαφορετικά, πέτα εντελώς το ACDSee και βάλε είτε το Irfanview που σου πρότεινε ο mcde, ή το Faststone Image Viewer που θα σου προτείνω εγώ. Και τα δύο είναι ελαφριά, γρήγορα και με πολλές δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Η 3.1 έχει παλιώσει τόσο πολύ πλέον που δεν απεικονίζει σωστά μερικά png και gif. Εγώ χρησιμοποιώ το XnView. Δεν ειναι τόσο γρήγορο όσο το ACDSee 3.1 και το Irfanview, αλλά έχει αρκετά καλά features. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts