g_kor Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 14, 2006 Καλημέρα, Εχω Win Nt 4.0 στον Η/Υ του γραφείου μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μόλις ανοίξω τον Ιnternet Explorer η μπώ σε μια-δύο σελίδες η ενσωματωμένη κάρτα ήχου του Η/Υ <Compaq Deskpro> αρχίζει να βγάζει θόρυβο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω κανένα Wav αρχείο. Όταν δεν έχω ανοιχτώ τον Ι.Ε η κάρτα ήχου λειτουργεί κανονικότατα… Ξέρει κανείς από πού μπορεί να προέρχεται αυτός ο θόρυβος??? Υπόψην έχω περασμένο το Service Pack 6 για τα ΝΤ Ευχαριστώ. Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Τι είδους θόρυβος είναι αυτός; Εννοώ μοιάζει με παρεμβολές απλά, ή μήπως παίζει κάποιος ήχος από πίσω λόγω malware κλπ; P.S.: Consider using Mozilla Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts