Jump to content

USB σε RS-232

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να μετατρέψω μία σύνδεση USB σε RS-232 για να συνδέσω sim reader.

Για αυτό εδώ http://www.priveshop.gr/product.php?code=112315&sess=1098116599

Θέλω να μετατρέψω μία σύνδεση USB σε RS-232 για να συνδέσω sim reader.

Για αυτό εδώ http://www.priveshop.gr/product.php?code=112315&sess=1098116599

Αν θελεις να μετατρέψεις μια USB σε RS232 υπαρχει σχετικός Adaptor. (Πλαισιο ισως βρεις). για την συσκευη που δειχνει το LINK ομως δεν χρειάζετε κατι τετοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Ναι αλλα γιατι να αγοραση τον Adaptor αφου κατα πασα πυθανοτητα εχεις rs232 η μητρηκη του.Επισης τισ περισοτερες φορες τετοια μηχανηματα(sim reader) εχουν προβλημα με τους Adaptor

Και δεν ειναι σιγουρο οτι θα καταφερει να τον ξεγελάσει.Και γιατι να δωσεις ενα καρο χρηματα για κατι που δεν χρειαζεσε?

• 2 weeks later...
Τελικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες. Έχεις θύρα usb στο pc και θες να την κάνεις RS-232 όπως καταλαβαίνω από τον τίτλο ή το αντίθετο όπως προκύπτει από το κείμενο;

Εχει USB απλά για να δουλέψει η SIM card reader συνδέεται σε USB και 'ξεγελιέται' ότι είναι RS232. Τί να πω και γω...

Αυτό συμβαίνει και με το IR-dongle που έχω. Ενώ συνδέεται μέσω usb, για κάποιο λόγο τα win xp τη βλέπουν ως σειριακή σύνδεση. Νομίζω μάλιστα ότι καταλαμβάνει και τη θέση της COM3 (που δεν υπάρχει φυσικά στο pc).

Αλλά λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. :)

Ποιούς driver χρησιμοποιείς ?

Τους τελευταίους που είχα βρει στο site του κατασκευαστή όταν το είχα εγκαταστήσει. Έκδοση δεν θυμάμαι και τώρα το έχω απεγκαταστήσει γιατί παλεύω με ένα πρόβλημα με τις σειριακές θύρες.

Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία γιατί πρόκειται για διαφορετικές συσκευές. Αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι το να είναι usb αλλά να εμφανίζεται ως σειριακή σύνδεση δεν υποδηλώνει από μόνο του πρόβλημα.