KostasV Δημ. August 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 ενας μοντ μπορει παρακαλω να βαλει μια δημοσκοπηση: Θα ηθελα να δουλευω στο δημοσιο: Σα τρελος, αυτο και τιποτα αλλο Παρα Πολυ Αν κατσει κατι καλο Μαλλον Οχι Φυσικα Οχι Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Stin epilogi "Σα τρελος, αυτο και τιποτα αλλο" kollaei kalutera "einai apokleistikos stoxos ths zwhs mou" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 1ον Η κουβεντα ειναι δημοσια, αρα ο καθενας παρεμβενει 2ον Ισως γιατι εχει δει και αυτος 2 πραγματα παραπανω και πλληγωνεται εξισου με μενα με τη καταντια αυτης της χωρας για να θυμηθουμε και τον αρχικο τιτλο του ποστ μου. 3ον Φανταζομαι οτι το ζορι του ειναι οτι τον φραπε το πινεις ως φοιτητης με την επιδοτηση τη δικη του και αυριο ως δημοσιος υπαλληλος παλι με επιδοτηση δικη του. Πρώτον, τους δημοσίους υπαλλήλους τους πληρώνουν ΟΛΟΙ οι έλληνες. Προφανώς δεν έδωσες καμία απολύτως σημασία στο Post μου με το καρότο και το μαστίγιο. Δεν φταίω εγώ γι΄αυτό. Σπουδαζεις στη Καλαματα, ποσο κοστιζεις στο μπαμπα σου το μηνα? Θες να σου πω ποσο κοστιζα εγω στο δικο μου, στο μικρο και ταπεινο Huddersfield του Yorkshire? Σα να λεμε στην Ηπειρο της Αγγλιας? Ισως εκπλαγεις απο το ποσο μικρη ειναι η διαφορα, αλλα ειναι ωραια καραμελα να λεμε πως οι φραγκατοι πανε στην Αγγλια ε? Τελος να σου πω πως για τισ σπουδες μου δεν επιβαρυνα τους Ελληνες φορολογουμενους μεσω αυτου του για γελια συστηματος της δωρεαν τριτοβαθμιας παιδειας στην Ελλαδα για χιλιαααααααααααδες αχρηστους στην οικονομια πτυχιουχους (ΠΡΟΣΟΧΗ, δε λεω αχρηστους τους ανθρωπους, λεω αχρηστους τους επιπλεον πτυχιουχους για τις αναγκες της οικονομιας μας).... Γιατί το μικρό και ταπεινό Huddersfield του Yorkshire να είναι καλύτερο από ένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Καλαμάτα, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα ή όπου αλλού θες; Με ένα ενδιαφέρον αντικείμενο εννοείται. Οι Άγγλοι φορολογούμενοι δηλαδή, δεν πληρώνουν τα δικά τους Πανεπιστήμια; Όλα τα πτυχία από το εξωτερικό είναι "βαπτισμένα" στη κολυμπήθρα της εξειδίκευσης και τα δικά μας στην αμάθεια; Εδώ, στην Ελλάδα τίθενται υπό αμφισβήτιση όλα τα δημοκρατικά και εκπαιδευτικά κεκτημένα των φοιτητών και σε λίγο θα ξεκινήσουν την επιβολή διδάκτρων στα Πανεπιστήμια για οριστική αφαίμαξη των Ελλήνων φοιτητών. Επίσης οι Έλληνες φοιτητές παίζαν ξύλο καθημερινα με την αστυνομία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες για τη βελτίωση αυτού του για γέλια συστήματος όπως λες. Α, και μη βιαστείς να κατατάξεις ως κομμουνιστοειδή τα λαγόμενά μου, γιατί νθα πέσεις τελείως έξω μιας και δεν ανήκω σε αυτόν τον κομματικό χώρο. Και εμένα όπως και εσένα, όπως δείχνεις τουλάχιστον, σε ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος της χώρας που ζούμε. Όχι όμως εις βάρος των αδυνάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 1ον Εγώ στον Κώστα αναφέρθηκα. 2ον Εσύ γιατί μυγιάζεσαι; 3ον Τι ζόρι τραβάς με το φραππέ; Καλό, αλλά προτιμώ το pm σου Θέμα: μην παίζεις με τη τύχη σου Την ΕΦΦΟΚ να μη τη ξαναπιάσεις στο στόμα σου δεξιοπαίδι Το θεώρησα εγωιστικό να το κρατήσω για τον εαυτό μου, ας γελάσουν κι οι υπόλοιποι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλό, αλλά προτιμώ το pm σου Το θεώρησα εγωιστικό να το κρατήσω για τον εαυτό μου, ας γελάσουν κι οι υπόλοιποι λίγο. Χειροκροτώ την αμηχανία σου μιας και δεν πρόσθετεις τίποτα επιπλέον στη συζήτηση απλά προσπαθείς να προκαλείς θόρυβο και γίνεσαι ενοχλητικός καλύπτοντας έτσι το απόλυτο κενό των απόψεων σου. Όμως στον κατήφορο που προσπαθείς να παρασύρεις το topic, λυπάμαι αλλά δεν θα σε ακολουθήσω.:lol: :lol: :rotfl: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλό, αλλά προτιμώ το pm σου <<Θέμα: μην παίζεις με τη τύχη σου Την ΕΦΦΟΚ να μη τη ξαναπιάσεις στο στόμα σου δεξιοπαίδι>> Το θεώρησα εγωιστικό να το κρατήσω για τον εαυτό μου, ας γελάσουν κι οι υπόλοιποι λίγο. Είναι κάτι σαν την κινέζικη μαφία;;;;; :ninja: :X Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Επίσης οι Έλληνες φοιτητές παίζαν ξύλο καθημερινα με την αστυνομία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες για τη βελτίωση αυτού του για γέλια συστήματος όπως λες. Α, και μη βιαστείς να κατατάξεις ως κομμουνιστοειδή τα λαγόμενά μου, γιατί νθα πέσεις τελείως έξω μιας και δεν ανήκω σε αυτόν τον κομματικό χώρο. Και εμένα όπως και εσένα, όπως δείχνεις τουλάχιστον, σε ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος της χώρας που ζούμε. Όχι όμως εις βάρος των αδυνάτων.[/color][/size][/font] Οι φοιτητές ξεκίνησαν καταλήψεις στο χαβαλέ επειδή είπαν να παρατείνουν τις διακοπές τους (και φυσικά αυτά τα ξεκινούν συνήθως οι αριστεροί και οι υπόλοιποι φοιτητές με την ίδια ζωοδη νοοτροπία που τους διακρίνει σαν ενεργούς πολιτές δεν πάνε ούτε να ψηφίσουν κατά ή ψηφίζουν υπέρ χωρίς να ξέρουν γιατί). Τα περισσότερο μέτρα ήταν προς το συμφέρον τους αλλά φυσικά δεν ασχολήθηκαν αφού έχουν να πάνε και διακοπές. Επίσης δεν είδα κανένα φοιτητή να προτείνει λύσεις: Για παράδειγμα, -Ναι να υπάρχει αξιολόγηση καθητητών για να υπάρχει ποιότητα και όχι αυθαιρεσία. -Το πανεπιστήμιο να αποφασίζει για τον αριθμό των εισακτέων στην σχολή τους (αν δεν έχουν κτήρια για 500 άτομα ποτέ να μην πάρουν τόσους και όχι να υποβαθμίζουν το πανεπιστήμιο γεμίζοντάς το με φοιτητές που δεν μπορούν να τους υποστηρίξουν) -Το πανεπιστήμιο να αποφασίζει για τον τρόπο εισαγωγής σε αυτό και το σχολείο να μην είναι προσανατολισμένο στον τρόπο εισαγωγής στο πανεπιστήμιο (έχει άλλο ρόλο). Αν οι φοιτητές θέλουν μπακαλόχαρτα αντί για πτυχία ας συνεχίσουν τις "ότι να ναι" καταλήψεις με τα "ότι να ναι" αιτήματα για θέματα που τους αφορούν και είναι η ποιότητα των σπουδών και των πτυχίων που θα πάρουν. Συμπέρασμα: Οι "φοιτητές" αρέσκονται στο να παίζουν ξύλο παρά να φροντίσουν να βελτιώσουν την κατάστασή τους και κάποιοι με τα αντιεξουσιαστικά κατάλοιπα τους βλέπουν δεν έχουν ιδέα τι παίζεται στα ελληνικά πανεπιστήμια και τους βαφτίζουν αγωνιστές αφού βγαίνουν στο δρόμο και πλακώνονται. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλό, αλλά προτιμώ το pm σου Θέμα: μην παίζεις με τη τύχη σου Την ΕΦΦΟΚ να μη τη ξαναπιάσεις στο στόμα σου δεξιοπαίδι Το θεώρησα εγωιστικό να το κρατήσω για τον εαυτό μου, ας γελάσουν κι οι υπόλοιποι λίγο. KALO!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Γιατί το μικρό και ταπεινό Huddersfield του Yorkshire να είναι καλύτερο από ένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Καλαμάτα, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα ή όπου αλλού θες; Με ένα ενδιαφέρον αντικείμενο εννοείται. Οι Άγγλοι φορολογούμενοι δηλαδή, δεν πληρώνουν τα δικά τους Πανεπιστήμια; Όλα τα πτυχία από το εξωτερικό είναι "βαπτισμένα" στη κολυμπήθρα της εξειδίκευσης και τα δικά μας στην αμάθεια; Εδώ, στην Ελλάδα τίθενται υπό αμφισβήτιση όλα τα δημοκρατικά και εκπαιδευτικά κεκτημένα των φοιτητών και σε λίγο θα ξεκινήσουν την επιβολή διδάκτρων στα Πανεπιστήμια για οριστική αφαίμαξη των Ελλήνων φοιτητών. Επίσης οι Έλληνες φοιτητές παίζαν ξύλο καθημερινα με την αστυνομία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες για τη βελτίωση αυτού του για γέλια συστήματος όπως λες. Α, και μη βιαστείς να κατατάξεις ως κομμουνιστοειδή τα λαγόμενά μου, γιατί νθα πέσεις τελείως έξω μιας και δεν ανήκω σε αυτόν τον κομματικό χώρο. Και εμένα όπως και εσένα, όπως δείχνεις τουλάχιστον, σε ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος της χώρας που ζούμε. Όχι όμως εις βάρος των αδυνάτων. Με τη σημειωση οτι παραλειπεις να απαντας σε αυτα που σε ρωταω, ας σχολιασω και εγω αυτα που γραφεις. Δεν εγραψα πουθενα οτι το Huddersfield ειναι καλυτερο απο τις Σερες, μπορει και ειναι, μπορει και να μην ειναι, αν θες να κανουμε τη κουβεντα, εγω εγραψα μονο για το κοστος γιατι εσυ μου ειπες οτι πηγα στην Αγγλια επειδη ειμαι νεοφιλελευθερος γιαππης. Τελος να διορθωσω μια μικρη σου ανακριβεια. Γραφεις Επίσης οι Έλληνες φοιτητές παίζαν ξύλο καθημερινα με την αστυνομία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες για τη βελτίωση αυτού του για γέλια συστήματος όπως λες. Οι Ελληνες φοιτητες κανανε οτι κανανε ΟΧΙ για τη βελτιωση ή αλλαγη του συστηματος, αλλα για ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ τιποτα, να μη βελτιωθει τιποτα, να μεινουν ολα ως εχουν, γιατι οι αλλαγες που προτεινε το Υπουργειο θα ειχαν ωσ συνεπεια λιγοτερο χρονο για φραπεδες, τοσο για τους μαθητες οσο και για τους καθηγητες... Οι καθηγητες θα επρεπε να δουλευουν και οι φοιτητες να περνανε κανα μαθημα που και που.... Η Ελλαδα εχει εξαιρετικα μυαλα και σε καθηγητες και σε φοιτητες, το κακο ομως ειναι οτι τα Πανεπιστιμα δουλευουν ακριβως οπως το Δημοσιο για να επανελθουμε στο θεμα μας. Αραλικι και βολεμα. 0 ερευνα, (αρα μηδεν εσοδα απο τη βιομηχανια για να μη πληρωνουν οι φορολογουμενοι), 0 διδακτρα ωστε να εκτιμανε και να σεβονται αντι να βανδαλιζουν οι φοιτιτες τα πανεπιστιμια, 0 σε ολα. Το Μετσοβιο μια φορα και ενα καιρο ηταν ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ... Που το εχουν καταντησει σημερα οι απεργιες και οι καταληψεις και οι αποχεσ? Ετσι η συντριπτικη πλειοψηφια οσων αξιζει φευγει εξω, και οταν μια μερα αποφασιζει να γυρισει οπως ο καθηγητης Νανοπουλος, τρωει πορτα απο το κατεστημενο του Πανεπιστιμιου Αθηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω (αν και βγαίνουμε off topic,τώρα) γιατί είναι τόσο κακό το οτι οι φοιτητές ΜΑΖΙΚΑ πάλεψαν για αυτό που (έστω και αν εσύ δεν συμφωνείς) θεωρούν σωστό... Και να σου πω και κάτι; το "βόλεμα που θυμίζει δημόσια υπηρεσία" δεν το κατάλαβα ποτέ... Άσε που υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι θέμα "βολέματος" αλλά θέμα ιδιαίτερων καταστάσεων... Πέρα από αυτό, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί οι φοιτητές θα πρέπει ντε και καλά να είναι συνεχώς με τη φραπεδια και με το αραλίκι, νομίζω πως προσπαθείς να επιβάλεις μια λανθασμένη εικόνα. Υπάρχουν φοιτητές που αγωνίζονται, δουλεύουν και σπουδάζουν ταυτόχρονα, ξενυχτάνε διαβάζοντας και χάνουν τις πολυπόθητες διακοπές τους για τη σχολή (στους οποίους συγκαταλέγομαι και εγώ και δεν το λέω για να πω "μπράβο" στον εαυτό μου... συνειδητά κάνω ό,τι κάνω!) Συμφωνούμε πως η Ελλάδα έχει μεγάλα μυαλά τόσο από άποψη εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και φοιτητών. Εκεί όμως που ξανα-διαφωνούμε είναι το γιατί θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν δίδακτρα... νομίζεις πως έτσι θα σταματούσαν οι βανδαλισμοί; Κατα την άποψή μου, οι βανδαλισμοί σταματάνε όταν κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου και όχι όταν του επιβάλεις με χρηματικά μέσα το να μην καταφεύγει σε αυτή...Σίγουρα βέβαια, διαφωνώ κάθετα με κάθε μορφή βανδαλισμού...το θεωρώ πρωτόγονο και ανάρμοστο σε μια προηγμένη νοητικά κοινωνία... Τέλος, μην ξεχνάς πως μαζί με τα δίδακτρα έρχονται και άλλα πράγματα όπως οι διάφορες "προσφορές" και "ευεργεσίες" από αυτούς που τα...έχουν χοντρά... Και σε ρωτάω ευθέως, θεωρείς πως την ίδια αντιμετώπιση θα έχει ένας απλός φοιτητής και την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ κάποιος που ο πατέρας του θα έχει χτίσει/συντηρήσει τη μισή σχολή;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλό, αλλά προτιμώ το pm σου Θέμα: μην παίζεις με τη τύχη σου Την ΕΦΦΟΚ να μη τη ξαναπιάσεις στο στόμα σου δεξιοπαίδι Το θεώρησα εγωιστικό να το κρατήσω για τον εαυτό μου, ας γελάσουν κι οι υπόλοιποι λίγο. gmac ετσι προφανως "παιζουν" τα Πρα:X φρουρια, και μετα παραπονιουνται γιατι η παιδεια δεν παει μπροστα και απο την αλλη κατηγορουν και οποιον εχει βγει εξω, αντι να μεινει στη ψαροκωσταινα και να παρει ενα πτυχιο το οποιο δεν θα του χρειαστει πουθενα γιατι δυστυχως ειναι του Κ:X ΛΟΥ Πλακα πλακα γιατι εχω την αισθηση οτι εχουμε ξεφυγει ποοοοοοοοοολυ απο το κεντρικο θεμα.......... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Οι Ελληνες φοιτητες κανανε οτι κανανε ΟΧΙ για τη βελτιωση ή αλλαγη του συστηματος, αλλα για ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ τιποτα, να μη βελτιωθει τιποτα, να μεινουν ολα ως εχουν, γιατι οι αλλαγες που προτεινε το Υπουργειο θα ειχαν ωσ συνεπεια λιγοτερο χρονο για φραπεδες, τοσο για τους μαθητες οσο και για τους καθηγητες... Οι καθηγητες θα επρεπε να δουλευουν και οι φοιτητες να περνανε κανα μαθημα που και που.... Η Ελλαδα εχει εξαιρετικα μυαλα και σε καθηγητες και σε φοιτητες, το κακο ομως ειναι οτι τα Πανεπιστιμα δουλευουν ακριβως οπως το Δημοσιο για να επανελθουμε στο θεμα μας. Αραλικι και βολεμα. 0 ερευνα, (αρα μηδεν εσοδα απο τη βιομηχανια για να μη πληρωνουν οι φορολογουμενοι), 0 διδακτρα ωστε να εκτιμανε και να σεβονται αντι να βανδαλιζουν οι φοιτιτες τα πανεπιστιμια, 0 σε ολα. Το Μετσοβιο μια φορα και ενα καιρο ηταν ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ... Που το εχουν καταντησει σημερα οι απεργιες και οι καταληψεις και οι αποχεσ? Ετσι η συντριπτικη πλειοψηφια οσων αξιζει φευγει εξω, και οταν μια μερα αποφασιζει να γυρισει οπως ο καθηγητης Νανοπουλος, τρωει πορτα απο το κατεστημενο του Πανεπιστιμιου Αθηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακριβώς έτσι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Επίσης, η λύση για την αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου δεν είναι απαραίτητα η ίδρυση ιδιωτικών ή η επιβολή διδάκτρων. Ωστόσο τα τελευταία ίσως θα μπορούσαν να επιταχύνουν πράγματα. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Telika re paidia me auta pou akouo edo mesa nomizo oti eimaste oi pio vtelmpexanades sto kosmo. kanenas mallon den douleuei stin ellada. re zoume se mia toso mapa xora kai den to pirame akomi xampari na ti kanoume gia tis nees anaptygmenes xores pou ola einai teleia. oi anthropoi douleuoun mera nyxta klp klp klp. re den eimaste kala. opoios thelei na doulepsei douleuei eite dimosio eite idiotiko. apla o idiotikos einai gia klamata kai oxi to dimosio paidia. edo sto uk o supervisor mou einai kathigitis megalos kai exei diki tou etairia. sto panepistimio erxetai mono dyo ores ti mera kai kala na doume pos pame. yparxoun pantou tetoia fainomena. kai stin ellada yparxoun autoi pou douleuoun kai autoi pou ta ksinoun. eseis pou katigoreitai autous pou ta ksinoun nomizo oti eiste oi protoi pou ta ksinete. kai an sas peirazoun ola ante adeiaste tin ellada na meinoume autoi pou agapame ton topo gia na doume ti mporoume na kanoume. aman pia oles autes ti meres i ellada mpour;;;lo i ellada xalia i ellada skata. entaksei yparxoun provlimata alla ta provlimata den lynontai me symperifores kafeneiou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 1ον Η κουβεντα ειναι δημοσια, αρα ο καθενας παρεμβενει 2ον Ισως γιατι εχει δει και αυτος 2 πραγματα παραπανω και πλληγωνεται εξισου με μενα με τη καταντια αυτης της χωρας για να θυμηθουμε και τον αρχικο τιτλο του ποστ μου. 3ον Φανταζομαι οτι το ζορι του ειναι οτι τον φραπε το πινεις ως φοιτητης με την επιδοτηση τη δικη του και αυριο ως δημοσιος υπαλληλος παλι με επιδοτηση δικη του. Και για να απαντησω στο ΠΜ που μου εστειλες, γιατι δε βλεπω το νοημα του να κανουμε πριβε τη κουβεντα, τι το εχουμε το φορουμ... Σπουδαζεις στη Καλαματα, ποσο κοστιζεις στο μπαμπα σου το μηνα? Θες να σου πω ποσο κοστιζα εγω στο δικο μου, στο μικρο και ταπεινο Huddersfield του Yorkshire? Σα να λεμε στην Ηπειρο της Αγγλιας? Ισως εκπλαγεις απο το ποσο μικρη ειναι η διαφορα, αλλα ειναι ωραια καραμελα να λεμε πως οι φραγκατοι πανε στην Αγγλια ε? Επισης τι σε κανει να πιστευεις οτι εγω δε δουλευα παραλληλα με τις σπουδες μου, οπως κανανε πολοι μα παρα πολοι φοιτητες εξω? Τελοσπαντων, για να σου λυσω την απορια, πηρα μια υποτροφια βασισμενος στις ακαδημαικες μου επιδοσεις + δανειο απο τη αγγλικη τραπεζα, το οποιο ξεπληρωσα δουλευωντας μετα τις σπουδες μου στην Αγγλια. (και αυτα οχι γιατι δεν ειχαν οι δικοι μου, αλλα γιατι μου αρεσει να παταω στα ποδια μου) Τη δουλεια μου εκει τη βρηκα μονος μου, χωρις φυσικα να εχω κανενα γνωστο, βυσμα, ρουσφετι και ηταν φυσικα μια junior θσεη σε μια εταιρια με πολλες απαιτησεις. Αυτο γιατι ηταν κακο??? Οταν γυρισα πισω στην Ελλαδα να υπηρετησω τη θητεια μου δε μου περασε, αφου απολυθηκα, καν απο το μυαλο να προσπαθησω να μπω στο Δημοσιο. Δε πηγα καν στην εταιρια που ο πατερας μου ειναι Διευθυντης, γιατι ηθελα να κανω κατι μονος μου... Τελος να σου πω πως για τισ σπουδες μου δεν επιβαρυνα τους Ελληνες φορολογουμενους μεσω αυτου του για γελια συστηματος της δωρεαν τριτοβαθμιας παιδειας στην Ελλαδα για χιλιαααααααααααδες αχρηστους στην οικονομια πτυχιουχους (ΠΡΟΣΟΧΗ, δε λεω αχρηστους τους ανθρωπους, λεω αχρηστους τους επιπλεον πτυχιουχους για τις αναγκες της οικονομιας μας).... respect .- Γιατί το μικρό και ταπεινό Huddersfield του Yorkshire να είναι καλύτερο από ένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Καλαμάτα, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα ή όπου αλλού θες; Με ένα ενδιαφέρον αντικείμενο εννοείται. Οι Άγγλοι φορολογούμενοι δηλαδή, δεν πληρώνουν τα δικά τους Πανεπιστήμια; Όλα τα πτυχία από το εξωτερικό είναι "βαπτισμένα" στη κολυμπήθρα της εξειδίκευσης και τα δικά μας στην αμάθεια; Εδώ, στην Ελλάδα τίθενται υπό αμφισβήτιση όλα τα δημοκρατικά και εκπαιδευτικά κεκτημένα των φοιτητών και σε λίγο θα ξεκινήσουν την επιβολή διδάκτρων στα Πανεπιστήμια για οριστική αφαίμαξη των Ελλήνων φοιτητών. Επίσης οι Έλληνες φοιτητές παίζαν ξύλο καθημερινα με την αστυνομία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες για τη βελτίωση αυτού του για γέλια συστήματος όπως λες. Α, και μη βιαστείς να κατατάξεις ως κομμουνιστοειδή τα λαγόμενά μου, γιατί νθα πέσεις τελείως έξω μιας και δεν ανήκω σε αυτόν τον κομματικό χώρο. Και εμένα όπως και εσένα, όπως δείχνεις τουλάχιστον, σε ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος της χώρας που ζούμε. Όχι όμως εις βάρος των αδυνάτων. Μ'αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γενικεύεις τις φοιτητικές κινοιτοποιήσεις στο σύνολο του ελληνικού φοιτητικού συνόλου....(κάτι σαν το "Πανελλήνιο Συντονιστικό των ΑΕΙ" ένα πράμα που ούτε Πανελλήνιο ούτε Συντονιστικό είναι...). Και αυτοί που παίζανε ξύλο μόλις έφτασε ο καιρός των διακοπών (μέσα Ιουλίου) ξαφνικά ξέχασαν τον αγώνα τους και κατευθήνθηκαν προς την κοντινότερη παραλία ή πλαζ. Και όπως είπε και ο Κώστας, τα εν λόγω άτομα δεν επιδίωκαν την βελτίωση αλλά την ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ της κατάστασης. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Οι Ελληνες φοιτητες κανανε οτι κανανε ΟΧΙ για τη βελτιωση ή αλλαγη του συστηματος, αλλα για ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ τιποτα, να μη βελτιωθει τιποτα, να μεινουν ολα ως εχουν, γιατι οι αλλαγες που προτεινε το Υπουργειο θα ειχαν ωσ συνεπεια λιγοτερο χρονο για φραπεδες, τοσο για τους μαθητες οσο και για τους καθηγητες... Οι καθηγητες θα επρεπε να δουλευουν και οι φοιτητες να περνανε κανα μαθημα που και που.... Η Ελλαδα εχει εξαιρετικα μυαλα και σε καθηγητες και σε φοιτητες, το κακο ομως ειναι οτι τα Πανεπιστιμα δουλευουν ακριβως οπως το Δημοσιο για να επανελθουμε στο θεμα μας. Αραλικι και βολεμα. 0 ερευνα, (αρα μηδεν εσοδα απο τη βιομηχανια για να μη πληρωνουν οι φορολογουμενοι), 0 διδακτρα ωστε να εκτιμανε και να σεβονται αντι να βανδαλιζουν οι φοιτιτες τα πανεπιστιμια, 0 σε ολα. Το Μετσοβιο μια φορα και ενα καιρο ηταν ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ... Που το εχουν καταντησει σημερα οι απεργιες και οι καταληψεις και οι αποχεσ? Ετσι η συντριπτικη πλειοψηφια οσων αξιζει φευγει εξω, και οταν μια μερα αποφασιζει να γυρισει οπως ο καθηγητης Νανοπουλος, τρωει πορτα απο το κατεστημενο του Πανεπιστιμιου Αθηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι φοιτητές έκαναν τις καταλήψεις για να μην αλλάξει τίποτα. Δεν συνέχισες όμως τη φράση σου. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο είναι η σωστή πρόταση. Γιατί άμα ανοίξει η κερκόπορτα των διδάκτρων θα φτάσει η κατάσταση να πληρώνουν μέχρι και παράβολα για να δίνουν εξετάσεις. Όσον αφορά την περίπτωση του καθηγητή Νανόπουλου, ειλικρηνά δεν την γνωρίζω και θα ήθελα κάποια στιγμή να εξηγήσεις με συντομία την περίπτωση αυτή γιατί φαίνεται να είναι ένα άγριο παιχνίδι, όπως δείχνουν και αυτά που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Σε ό,τι αφορά τις πανεπιστημιακές καταλήψεις, παρακαλώ συνεχίζουμε εδώ και εδώ. Στο μεν πρώτο θέμα σχετικά με "χρηστικές" πληροφορίες, στο δε δεύτερο για τη χρησιμότητα/αναγκαιότητα τους. Thanx! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 oraia ego exo mia aporia ipirxan 3 thesis sto dimosio pou oloi elegan oti theli visma na mpis kathomai exetasis me 500 ipopsifious kai kaloun 5 gia sinenteuxi .mes stous pente imoun kai ego piga sinenteuxi kai eno perimena oti pira thesi mou erxetai mia epistoli pou lei oti lipountai pou den mporoun na mou dosoun thesi .VATHMOLOGIES DEN KOINOPOISAN kai toraa anarotiemai an telika gia na pai kapoios mprosta prepi na exi visma?;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 anarotiemai an telika gia na pai kapoios mprosta prepi na exi visma?;)se ayto an mporeis na breis thn apanthsh,na thn peis kai se mena exontas ptyxio eksoterikou kai en sunexeia exontas kanei master edosa eksetaseis mpas kai dioristo se kana ika,esu ktl ktl thn proth fora eno plhrousa oles tis proupo8eseis efaga porta gia agnosto os tora logo(se mena) ksanadosa meta,kai pali plhrontas oles tis proupo8eseis kai mou eipan pos petyxa...xoris na exo vizma,xoris politika anakatomata ,xoris tpt...les na eimoun apla tyxerh? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Προσεξε δεν ειπα οτι ειναι κουραστικο το να δουλευεις στο δημοσιο, αλλα σιγουρα δεν ειναι και ετσι οπως τον παρουσιαζουν αρκετα παιδια εδω μεσα να εισαι σιγουρος οτι ξερω αρκετες δουλειες στον ιδιωτικο τομεα που ειναι κλασεις καλυτερες για ξυσιμο και καλα λεφτα, Γεγονός που κάνει ακόμα πιο παράλογη την ψύχωση μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων στην Ελλάδα να δουλέψουν σώνει και καλά στο δημόσιο. :p Και οι περισσότεροι αυτών δεν εννούν θέσεις του στυλ μηχανοδηγός, αλλά (φαντάζομαι) δουλειά γραφείου. Από την άλλη να αναγνωρίσω ότι για ορισμένα άτομα ίσως το δημόσιο να είναι καλύτερη επιλογή (ειδικά κάποιοι που δουλεύουν για 3 κι 60 και χωρίς ωράριο, καμία εξασφάλιση κτλ). Αλλά δε μπορεί όλοι πια σε αυτή τη χώρα να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η λογική του "μπες στο δημόσιο για να σωθείς" όσο περνάνε τα χρόνια μειώνεται απο γενιά σε γενιά.Πριν 10-20 χρόνια οι γονείς μας έβλεπαν το δημόσιο σαν την μόνη και σίγουρη λύση για τα παιδιά τους.Άλλες οι εποχές τότε άλλες οι συνθήκες διαβίωσης και κανείς δεν μπορούσε να τους κατηγορήσει γι αυτό.Όμως στη τωρινή εποχή νομίζω όλο και λιγότεροι και ειδικά οι ίδιοι οι νέοι έχουν ξεφύγει απο αυτή την εύκολη λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 aman pia oles autes ti meres i ellada mpour;;;lo i ellada xalia i ellada skata. entaksei yparxoun provlimata alla ta provlimata den lynontai me symperifores kafeneiou. Οταν με το καλο τελειωσεις τις σπουδες σου και πας να ψαξεις για δουλεια στην Ελλαδα, τοτε θα θυμηθεις αυτες τις συζητησεις που κανουμε εδω.... :O Εκτος κι αν εχεις ετοιμη στρωμενη δουλεια απο την οικογενεια σου, η εξασφαλισμενο βυσμα απο τωρα για θεση στο δημοσιο. Αν δεν εχεις αυτα τα 2, θα θυμηθεις σου ξαναλεω τι λεμε εδω περα τοσες μερες.... :( Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 ωραιο θεματακι... τι να πρωτοπεις δεν ξερω! το δημοσιο εχει τα καλα εχει και τα κακα του... τα καλα ειναι οτι βρεξει χιονισει εσυ θα πληρωνεσαι κανονικα...πραγμα που μπορει να στο κανει και ενας ιδωτης...απλα στο δημοσιο θα παρεις αυτα που πρεπει. επειτα καλο ειναι γιατι εφοσον εισαι μονιμος δεν θα χασει την δουλεια σου.. το κακο ειναι οτι για να μπεις θελεις μεσον οπως και να χει δυστηχως και φυσικα αυτοι που μπαινουν...αντι να προσφερουν εργασια..καθονται και κοιτιουνται! ειχα την τυχη στην πρακτικη μου να δουλεψω στο δημοσιο...και συναντησα αρκετους μερακληδες! παρολο ομως που ειχα δικαιωμα 1μηνα αδεια δεν πηρα καμια...παρα μονο 2-3 μερες σε ολο το 6μηνο κι αυτο για να δουλεψω στην αλλη μου δουλεια. ενω αλλοι πιο ψηλα που ηταν...δεν ηξεραν τι δικαιολογια να πουνε! το αλλο το παραξενο....ειναι που πλεον στο δημοσιο μπαινεις κατοπιν συνεντευξης!! :lol: και τι λενε? τι κομμα ψηφιζεις,ποιος σε συστησε κτλ. το εχουμε ξεφτυλισει το θεμα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Όσο ο ιδιωτικό τομέας έχει τα χάλια του στην Ελλάδα η ιδεολογία "μπες στο δημόσιο να εξασφαλιστείς" καλά θα κραττεί... και δεν τους κατηγορώ κιόλας (εξάλλου ποιός μπορεί να κατηγορήσει κάποιον για αναζήτηση ανθρωπίνων εργασιακών συνθηκών;). Τώρα όποιος απλά θέλει δημόσιο για να τεμπελιάζει σίγουρα είναι κατακριτέος. Βέβαια, όπου και να πάει τεμπέλης θα είναι και θα ζεις εις βάρος των άλλων παίζοντας με τα όρια της ανοχής των αφεντικών του. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Οταν με το καλο τελειωσεις τις σπουδες σου και πας να ψαξεις για δουλεια στην Ελλαδα, τοτε θα θυμηθεις αυτες τις συζητησεις που κανουμε εδω.... :O Εκτος κι αν εχεις ετοιμη στρωμενη δουλεια απο την οικογενεια σου, η εξασφαλισμενο βυσμα απο τωρα για θεση στο δημοσιο. Αν δεν εχεις αυτα τα 2, θα θυμηθεις σου ξαναλεω τι λεμε εδω περα τοσες μερες.... :( teleiono to metaptyxiako stin agglia kai pao piso. oute visma exo oute etoimoi douleia an den vro se treis meines tha pao oikodomi me ton patera mou mias kai einai oikodomos. to oti spoudasa kati gia mena den simainei oti prepei na kano auto. pou spoudasa. ta vismata klp sas ta afino gia esas tous ekso pou mono kato apo ayti tin enoia epistrefetai stin ellada. ekso mporeite na ginete kai skoupidiarides alla gia na gurisete ellada mono dieuthintes thelete na eiste. prin ertho gia spoudes edo douleua ellada. nothing else. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 se ayto an mporeis na breis thn apanthsh,na thn peis kai se mena exontas ptyxio eksoterikou kai en sunexeia exontas kanei master edosa eksetaseis mpas kai dioristo se kana ika,esu ktl ktl thn proth fora eno plhrousa oles tis proupo8eseis efaga porta gia agnosto os tora logo(se mena) ksanadosa meta,kai pali plhrontas oles tis proupo8eseis kai mou eipan pos petyxa...xoris na exo vizma,xoris politika anakatomata ,xoris tpt...les na eimoun apla tyxerh? ελλαδα=βυσμα παλια στρατιωτικο τωρα πολιτικο ελλαδα=χρηματα=πλουσιοι ελλαδα=φραπες=τεμπελοσκυλα που καθονται και λενε αχ ρε γαμωτο δεν εχω δουλεια και πινουν μια γουλια καφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts