Guest manthos Δημοσιεύτηκε December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2003 Re paidia ti gnetai me thn tellas?giati dinei se olous dorean syndromh internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nrakos Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Εννοείς το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που δίνει καλώντας τον αριθμό με αστική χρέωση (801 555 5000); Πιστεύω γιατί θέλει να προσελκύσει κοινό και αν είναι ευχαριστημένο από ταχύτητες ΑΛΛΑ σίγουρα ΟΧΙ απο τις χρεώσεις, ( εκτός αν κάποιος μπαίνει μόνο να δει τα e-mail του), να κάνει μια κανονική σύνδεση αργότερα. Στην περιοχή που μένω στο Αιγάλεω μπήκα με την 3 προσπάθεια λόγω κατηλλημένης γραμμής οι ταχύτητες ήταν απαράδεκτες. 33000bps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manthos Re paidia ti gnetai me thn tellas?giati dinei se olous dorean syndromh internet? πρόσεχε!! δεν ειναι να κάθεσαι με τις ώρες γιατι ειναι αστικη χρεωση κι οχι επακ. πάντως ειναι πολυ βολικο, συνδέεσαι κατευθειαν με username=tellas, password=free και αριθμος 801-500-5000. ούτε κάρτες να αγοράσεις, ουτε κωδικούς, ανανεώσεις χρόνου κλπ, δεν προπληρώνεις, και το κυριότερο: ΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 :p Καλό!!!! :p Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Μηπως σου ερχεται και λιγο φουσκωμενος λογαριασμος? καλυτερα να συνδεεσαι με μια καρτα :) Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 :p Καλό!!!! :p Απαιχτο Flashaki και κατατοπιστικότατο. Κάτω η παραπλάνηση !!! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Tι καραγκιοζιλίκι από την Forthnet! Έλεος... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manthos Re paidia ti gnetai me thn tellas?giati dinei se olous dorean syndromh internet? Δεν είναι καθόλου δωρεάν. Κοστίζει 1.56 Ευρώ / ανά ώρα σύνδεσης. Δηλαδή 131% ακριβότερα από σύνδεση ΕΠΑΚ / ανά ώρα σύνδεσης. :cry: Oh Yes! :cry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 Tι καραγκιοζιλίκι από την Forthnet! Έλεος... :mad: Δε κατάλαβα? Είπε κάτι που είναι ψέμα? Ή μήπως δε μας βολεύει όταν κάτι, επιτέλους, βγαίνει στη φόρα? Να ευχόμαστε όλοι να κάνουν ανάλογες επισημάνσεις ώστε ο καταναλωτής να μη γίνεται κορόιδο κανενός...μυρμηγκιού! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 Δε κατάλαβα? Είπε κάτι που είναι ψέμα? Ή μήπως δε μας βολεύει όταν κάτι, επιτέλους, βγαίνει στη φόρα? Να ευχόμαστε όλοι να κάνουν ανάλογες επισημάνσεις ώστε ο καταναλωτής να μη γίνεται κορόιδο κανενός...μυρμηγκιού! Επειδή αυτοί δεν μπορούν να το κάνουν, κάνουν τους πονηρούς. Φυσικά και οι άλλοι στις διαφημίσεις δεν εξηγούν ακριβώς τη χρέωση , ωστόσο δεν την κρύβουν. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Ναί ρε παιδιά, αλλά μην ξεχνάτε ότι εφόσον έχετε ΕΠΑΚ = πληρώνετε συνδρομή στον ISP σας. Τουτέστιν, η εν λόγω υπηρεσία θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν για το αν συμφέρει, με το εξής σκεπτικό: Α. Πόση ώρα μπαίνω στο internet? 30 λεπτά τη μέρα, κάθε μέρα. Πόσο κοστίζει στην Tellas? 0,78 ευρώ/μήνα Χ 30 ημέρες = 23.4 ευρώ. Β. ΟΤΕnet: 19 ευρώ/μήνα η συνδρομή PSTN 56k + 6,4 ευρώ η κλήση (3,2 ευρώ αν είναι τη νύχτα) = 25.4 ευρώ Τι λέτε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom Ναί ρε παιδιά, αλλά μην ξεχνάτε ότι εφόσον έχετε ΕΠΑΚ = πληρώνετε συνδρομή στον ISP σας. Τουτέστιν, η εν λόγω υπηρεσία θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν για το αν συμφέρει, με το εξής σκεπτικό: Α. Πόση ώρα μπαίνω στο internet? 30 λεπτά τη μέρα, κάθε μέρα. Πόσο κοστίζει στην Tellas? 0,78 ευρώ/μήνα Χ 30 ημέρες = 23.4 ευρώ. Β. ΟΤΕnet: 19 ευρώ/μήνα η συνδρομή PSTN 56k + 6,4 ευρώ η κλήση (3,2 ευρώ αν είναι τη νύχτα) = 25.4 ευρώ Nαι, με το παράδειγμα αυτό έχεις δίκαιο. Συμφέρει. Η κουβέντα γίνεται για τον παραπλανητικό τίτλο και τα ψιλά γράμματα. Εμένα 2 γνωστοί μου, με καλέσαν στο τηλέφωνο (λες και ήμουν το CS της Τελλάς :p ) να με ρωτήσουν αν ξέρω για το Free Internet της Τελλάς. Διότι είχαν ενθουσιαστεί μόλις το μάθανε. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ 30 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ NET. :wacko: Φυσικά τους απέτρεψα. Και φαντάσου να μη ρωτάγανε!!! :eek: Θα νομίζανε.....τι θα νομίζανε δεν ξέρω και γω τι! Αλήθεια, πόσοι δεν θα την έχουν πατήσει έτσι? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre Επειδή αυτοί δεν μπορούν να το κάνουν, κάνουν τους πονηρούς. Φυσικά και οι άλλοι στις διαφημίσεις δεν εξηγούν ακριβώς τη χρέωση , ωστόσο δεν την κρύβουν. Δε νομίζω να είναι θέμα του αν μπορούν ή όχι. Τέτοια flat rate να τα :!: :wacko: και καλά κάνουν οι ISPs και δε το υποστηρίζουν. Αυτά είναι τρόποι να αρπάξεις από αυτούς που δε γνωρίζουν + από τον ΟΤΕ αφού η κλήση τερματίζει στην Tellas. Δε θα διαφωνίσω βέβαια σε καμία περίπτωση ότι συμφέρει για όποιον δε χρησιμοποιεί Internet για πάνω από 30' την ημέρα. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Ειναι πολυ χρησιμο αν θελεις να δοκιμασεις αν δουλευει ενα μοντεμ ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts