Jump to content

Μετατροπές....

georgepre10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πάρω το s100 αλλά θέλω να του κάνω μερικές μετατροπές. Δηλαδή έχει τα windows 2003SE. Μπορώ να του βάλω τα 2005? Ένα άλλο που θέλω να του αλλάξω(αν τελικά δεν γίνεται να του βάλω τα 2005) είναι τα ελληνικά windows.
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Οχι, δεν γινεται να μπουν 2005 σε s100, μπορουν να μπουν μονο σε 2020 και 9090.

Στο 2020 λειτουργουν αψογα, στο 9090 υπαρχουν bugs ομως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok ασε τα 2005. για ελληνικά windows στα 2003 που θα βάλω? αυτό που θα πάρω έχει αγγλικά

έχει ήδη τα αγγλικά. γίνεται να βάλω κάτι που να τα κάνει ελληνικά χωρίς φορμάτ?

Εγω παλι νομιζω οτι η ACE απλα δινει ενα προγραμματακι που κανει τον εξελληνισμο των Se.
[sIGPIC][/sIGPIC]

το S100....

Μην το κάνουμε chat με μονολεκτικές ερωτο-απαντήσεις. :wacko:

Θενξ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

δεν μου απαντήσατε που μπορώ να βρω αυτό που εξελληνίζει τελείως τα αγγλικά 2003 SE. Το έχει κανείς?

Εγω παλι νομιζω οτι η ACE απλα δινει ενα προγραμματακι που κανει τον εξελληνισμο των Se.

Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα!:lol:

• 2 weeks later...

Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το πρόγραμμα LEng της Paragon.

Έχει και trial (;)) στην official σελίδα: http://pocket-pc.penreader.com/index.html

Κ.Ι.Σ.

Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα!:lol:

Τουλαχιστον στο 2020 μου ετσι ειναι. :rolleyes: Η ρομ απο μονη της ειναι αγγλικη, και το cd μεσα στο κουτι εχει ενα προγραμμα που κανει ολο το interface ελληνικο. Και νομιζω οτι στα se ισχυει το ιδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τουλαχιστον στο 2020 μου ετσι ειναι. :rolleyes: Η ρομ απο μονη της ειναι αγγλικη, και το cd μεσα στο κουτι εχει ενα προγραμμα που κανει ολο το interface ελληνικο. Και νομιζω οτι στα se ισχυει το ιδιο.

To 2020 ηταν το πρωτο(και τελευταιο) pda phone απο ACE στο οποιο τα ελληνικα ερχονταν σε εκτελεσιμο αρχειο.

Αυτο συμβαινει και στο G100( gps device), σε ολες τις αλλες συσκευες τα ελληνικα ειναι γραμμενα στη ROM.