georgepre10 Δημοσιεύτηκε August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2006 Θα πάρω το s100 αλλά θέλω να του κάνω μερικές μετατροπές. Δηλαδή έχει τα windows 2003SE. Μπορώ να του βάλω τα 2005? Ένα άλλο που θέλω να του αλλάξω(αν τελικά δεν γίνεται να του βάλω τα 2005) είναι τα ελληνικά windows. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Οχι, δεν γινεται να μπουν 2005 σε s100, μπορουν να μπουν μονο σε 2020 και 9090. Στο 2020 λειτουργουν αψογα, στο 9090 υπαρχουν bugs ομως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ok ασε τα 2005. για ελληνικά windows στα 2003 που θα βάλω? αυτό που θα πάρω έχει αγγλικά έχει ήδη τα αγγλικά. γίνεται να βάλω κάτι που να τα κάνει ελληνικά χωρίς φορμάτ? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 H rom της ACE έχει σπάσει για S100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Εγω παλι νομιζω οτι η ACE απλα δινει ενα προγραμματακι που κανει τον εξελληνισμο των Se. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 μακάρι! είναι ότι χρειάζομαι. που μπορώ να το βρω? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Γιατι δεν παιρνεις κατευεθειαν σ100 απο την ace hellas? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 μήπως γιατί το βρίσκω μεταχειρισμένο? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ποιο βρισκεις μεταχειρισμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 το S100.... Μην το κάνουμε chat με μονολεκτικές ερωτο-απαντήσεις. :wacko: Θενξ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 δεν μου απαντήσατε που μπορώ να βρω αυτό που εξελληνίζει τελείως τα αγγλικά 2003 SE. Το έχει κανείς? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Εγω παλι νομιζω οτι η ACE απλα δινει ενα προγραμματακι που κανει τον εξελληνισμο των Se. Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με το πρόγραμμα LEng της Paragon. Έχει και trial (;)) στην official σελίδα: http://pocket-pc.penreader.com/index.html Κ.Ι.Σ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα!:lol: Τουλαχιστον στο 2020 μου ετσι ειναι. :rolleyes: Η ρομ απο μονη της ειναι αγγλικη, και το cd μεσα στο κουτι εχει ενα προγραμμα που κανει ολο το interface ελληνικο. Και νομιζω οτι στα se ισχυει το ιδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Τουλαχιστον στο 2020 μου ετσι ειναι. :rolleyes: Η ρομ απο μονη της ειναι αγγλικη, και το cd μεσα στο κουτι εχει ενα προγραμμα που κανει ολο το interface ελληνικο. Και νομιζω οτι στα se ισχυει το ιδιο. To 2020 ηταν το πρωτο(και τελευταιο) pda phone απο ACE στο οποιο τα ελληνικα ερχονταν σε εκτελεσιμο αρχειο. Αυτο συμβαινει και στο G100( gps device), σε ολες τις αλλες συσκευες τα ελληνικα ειναι γραμμενα στη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts