gazos Δημοσιεύτηκε December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2003 Ψαχνω για φορητο Η/Υ μεχρι 2000 ευρω. Εχω (σχεδον) καταληξει σε ενα Ρ4-2.8, 60GB, 512DDR απο το πλαισιο (turbo-x). Τι λετε? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 H diafora timis tou turbo x den einai megali se shesi me kapoio eponimo an diatheteis 2000 h gnomi mou einai pare eponimo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Το turbo-x που ειπα παραπανω στοιχιζει 1400+φπα. Σε αυτα τα λεφτα, και με αντιστιχες επιδοσεις το ΗΡ2527 με Ρ4-2.66, 512DDR, 40GB, 15"TFT(oxi sxga!) DVDR-W kai ATI 32MB Βλεπεις πως ειναι παρομοιο και λιγο χειροτερο(με εξαιρεση το DVDR-W που δεν το χρειαζομαι) και εχει 1700+φπα. Και εγω για επωνυμο ξεκινησα (Toshiba ή HP) αλλα δεν βρισκω κατι που να εχει ολα οσα ζηταω :confused: Απο την αλλη, το φορητο του πλαισιου εχει δυνατοτητα αναβαθμισης σκληρου, μνημης, επεξεργαστη και cdr-w με dvdr-w. Εχει 2 χρονια συνολικα εγγυηση, και το πλαισιο οσο ναναι ειναι μεγαλο και αξιοπιστο μαγαζι. Τι να πω...και εγω ψαχνομαι. Τα λεφτα μου δεν τα δινω ετσι ευκολα ειδικα οταν προκειται για φορητο, που καθε ζημια σημαινει και μεγαλο κοστος. Ειχα καταληξει στο acer 1703 (με την 17αρα και τα 7,1 kg βαρους) αλλα με ενημερωσαν πως η εγγυηση αλλαξε προσφατα απο 2 σε 1 χρονο. Αυτο εκτος οτι μου φαινεται υποπτο, δεν με καλυπτει. Ενας χρονος για φορητο συστημα ειναι λιγος. Ειδωμεν :o Sorry για το μεγαλο ποστ. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 To 17 to acer an thes na to metafereis tha to metaneioseis, alla genikos ta acer ehoun poly kali shesi timis / apodosis. eho pira ena acer travelmate kai eimai apolyta euharistimenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Επειδη την πατησα με το προηγουμενο φορητο (ΗΡ ΧΕ2) και εκαψε motherboard σε 1 βδομαδα, με ενδιαφερει πολυ η εγγυηση. Το Acer ημουν ετοιμος να το παρω αλλα τελευταια στιγμη μου ειπανε πως αλλαξε η εγγυηση απο 2 σε 1 χρονο. Κατα τα αλλα ειναι οτι ζηταω! Κριμα που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο! Οποτε ψαχνω αλλου :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Κοιτα και προος Fujitsu μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 και μιας και αναφερουμε περι αγορων notebooks ποια ειναι η γνωμη σας για τα Compaq Evo N 610c? Αυτο σκεφτομαι να παρω..... φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gazos Ψαχνω για φορητο Η/Υ μεχρι 2000 ευρω. Εχω (σχεδον) καταληξει σε ενα Ρ4-2.8, 60GB, 512DDR απο το πλαισιο (turbo-x). Τι λετε? :eek: μια εντελως φιλικη συμβουλη ειναι οτι αφου θα δωσεις τοσα χρηματα παρε εναν φορητο με μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων π.χ. ατι mobility 9000 radeon, η` nvidia gf4 η` ακομα καλυτερα μια fx5600 . με μια τετοια καρτα γραφικων θα εισαι καλυμενος οτι τουλαχιστον θα μπορεις να παιξεις οποιο παιχνιδι κυκλοφορει αυτη την στιγμη και μελλοντικα. και μην πειτε οτι δεν θα το χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, γιατι η απαντηση μου ειναι οτι δινει 2000 ευρω και θα το παρεις μονο για το internet kai για office???? αν η απαντηση ειναι ναι ,τοτε τι να πω δικα σου ειναι τα χρηματα και καντα ο,τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Θα σου προτεινα fujitsu-siemens kai toshiba.Επισης κοιταξε για επεξεργαστη mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Μπορει να μην παιζω παιχνιδια αλλα ασχολουμαι με 3D. Απο την αλλη δεν μπορεις να διαλεξεις εσυ τι καρτα θα εχει το φορητο. Οι επιλογες σου ειναι δυστηχως περιορισμενες. Μαλλον παω για το toshiba A30-303... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω οτι μπορείς να επεκτείνεις την εγγύηση για το Acer με κάποιο επιπλέον κόστος φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Darko Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω οτι μπορείς να επεκτείνεις την εγγύηση για το Acer με κάποιο επιπλέον κόστος φυσικά. Στο πλαισιο δινανε μεχρι τον προηγουμενο μηνα 2 χρονια αλλα τωρα 1. Σημερα που ρωτησα στην στουρναρη μου ειπαν οτι γινεται...Τι να πω. Πως μπορουμε να μαθουμε τι ισχυει τελικα? Και εκτος αυτου λεω να παραμεινω στην αρχικη μου επιλογη που ηταν Toshiba. Πολυ μπερδεμα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gazos Μπορει να μην παιζω παιχνιδια αλλα ασχολουμαι με 3D. Απο την αλλη δεν μπορεις να διαλεξεις εσυ τι καρτα θα εχει το φορητο. Οι επιλογες σου ειναι δυστηχως περιορισμενες. Μαλλον παω για το toshiba A30-303... σε οτι αφορα την εγγυηση της acer exei αλλαξει πια και ειναι για 1 χρονο με δυνατοτητα ανανεωσης(πραγμα που μπορει να γινει σε ολους τους φορητους) σε οτι αφορα την επιλογη ,μπορεις να διαλεξεις καποιον που εχει τις προαναφερθεν καρτες γραφικων.και ειναι μεσα στα χρηματα σου. δεν ειναι αναγκη να παρεις πολυ καλο cpu, αλλα παρε λιγο πιο χαμηλο και παρε μια καλη καρτα γραφικων ,δεν θα το μετανιωσεις. επισης ψαξε για 512 mb ram μνημη . και εγω προτεινω toshiba ,γιατι ειναι πολυ καλοι.(μιλαω εκ πειρας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Προσωπικά έχω έναν φορητό ΙΒΜ Α31 1.8, 256 (που προσθεσα αλλα 512), 20αρη σκληρό (πρόσθεσα άλλον έναν 30άρη,μιας και είχε εσωτερικά χώρο για άλλον ένα(!) ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητά του/απόδοσή του. Τον χρησιμοποιώ για κατέβασμα από DSL 1.5mpbs kai είναι 24/7 ανοιχτός,του κάνω μία επανεκίνηση κάθε εβδομάδα, και ταυτόχρονα παίζω και παιχνίδια αρκετά απαιτητικά (need for speed underground,tron 2.0, Terminator 3 κλπ) και δεν μου έχει βγάλλει απολύτως κανένα πρόβλημα. Τον πήρα μάιο και μαζί με τις αναβαθμίσεις που αναφέρω μου κόστισε 1450 ευρώ. Με τα παραπάνω, αυτό που προσπαθώ να πω είναι να ρίξεις και μία ματιά στους ΙΒΜ ;) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 ki egw re paidia skeftomai na parw ena laptop,alla low end,dhladh gyrw sta 1300 euro me to fpa. Exw katalhxei se 3 montela. Gia na mhn kourazw ayta einai ta montela twn fujitsu-siemens,compaq,Plaisiou(Turbo-x),ola panw katw me paromoia xarakthristika,dhladh: Celeron 2.4,256 MB DDR k.l.p O fujitsu siemens einai o monos me 2 xronia egyhsh xwris extra xrewsh(ta turbo x exoun ena xrono pleon),syn oti einai o f8hnoteros,dhladh 1140 euro telikh!!! 8a ton epairna me th mia,alla de me trelanei idiaitera to design tou:((( to compaq mou aresei ypervolika,enw to turbo x anava8mizetai(kai mias kai pairnw kati pou 8a "gerasei" syntoma einai kalh lysh). eseis ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πήρα πριν 10 μέρες τον Compaq 2527eu (τελική 1884 ευρώ) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για ρίξε του μια ματιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Εχω καταληξει στον toshiba Α30-303 αλλα θα ερθει απο Ιανουαριο. Οποτε... περιμενω ή το ψαχνω και αλλο... Πολυ μπερδεμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Πάντως τα Toshiba είναι γενικά πολύ καλά μηχανήματα. Αν μπορείς να το περιμένεις, θα ήταν η καλύτερη λύση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Πάντως τα Toshiba είναι γενικά πολύ καλά μηχανήματα. Αν μπορείς να το περιμένεις, θα ήταν η καλύτερη λύση. Παιζει και το ιδιο αλλα με Ρ4/2,8 GHz- 40 GB - CDRW και ειναι και 400 ευρω φτηνοτερο! το σκεφτομαι και αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=164330&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 παιδια τι λετε γι'αυτον εδω ..πως μπορω να δω ομως τι καρτα γραφικων εχει?? φαινεται για πολυ καλη αγορα..συμφωνειτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 ATI Mobility Radeon 9200 64Mb άλλα στην τιμή του λογικό είναι! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001 παιδια τι λετε γι'αυτον εδω ..πως μπορω να δω ομως τι καρτα γραφικων εχει?? φαινεται για πολυ καλη αγορα..συμφωνειτε?? Για δες εδω ;) http://www.homenet.gr/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=469950&prmenbr=271 Πολυ ακριβο ρε φιλε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Εμένα πάντως μου φαίνεται συμπαθητικός ο Compaq Pressario 2529 Pentium 4 @ 2.8GHz 60Gb hdd 512mb ram DVDR+RW 15'' Τιμή: 1.800+ΦΠΑ Καλό ακούγεται Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. December 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 2099+ΦΠΑ λεει το πλαισιο... Κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Εγω αγορασα προσφατα το fujitsu siemens P4 2.4 με 512 και 40 σκληρο με ati radeon mobility 64 και με dvdr+w επισης...Φοβερο μηχανημα και μονο 1600e.....Για ριξε μια ματια Παράθεση Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts