DENIOR Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Κανένας με Νόκια 6280 με μνήμη MiniSD 1GB κόλλησε ή δούλεβει κανονικά; Η κάρτα μνήμης του ενός GB λειτουργεί κανονικότατα στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Αυτήν "φοράει"...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 2gb στο N73 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 2gb στο N73 ποσο τη πηρες? και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 2gb στο N73 nai gia pes mas timi na doyme an ke ipopsiazome oti exeis kali akri ;) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 nai gia pes mas timi na doyme an ke ipopsiazome oti exeis kali akri ;) πακετο μαζι με το κινητο. :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Παιδια ξερετε κανενα καταστημα που να εχει φτηνες καρτες μνημης..? {Price watch} Κάρτες μνήμης: που είναι οι φθηνότερες; Ρώτα εκεί και θα πάρεις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 micro sd 512mb της transcend για το Ε50... 20 ευρω απο εναν συκαρη που εκλεινε στη καλλιθεα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 1gb sd transcend !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 2GB mini sd transcend στο n93.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Προς το παρον απο το τηλεφωνο που μου εδωσε φιλςο μυο μια 64αρα minisd. Πειτε μου επισης αν οι micro mmc δια βαζονται απο καποιο ανταπτορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Σημερα πηρα μια mmc για το ngage μου. 1gb mmcplus 30€ απο πλαισιο!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Σημερα πηρα μια mmc για το ngage μου. 1gb mmcplus 30€ απο πλαισιο!:) παρα πολυ καλη τιμη... ειναι γεγονος οτι οι mmc εχουν πεσει παρα πολυ.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 1 gb sony memory stick duo απο εμένα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 παρα πολυ καλη τιμη... ειναι γεγονος οτι οι mmc εχουν πεσει παρα πολυ.:rolleyes: Τοσο πολυ...που σκεφτομαι να παρω κ αλλη!:p Απλως για το βαλε-βγαλε στο ngage πρεπει να βγαζω την μπαταρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 ego sto 9000 mou exo mia sd 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ο ακριβοτερος τυπος καρτας μνημης ειναι μαλλον οι micro sd ε?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Μολις πηρα το 6233 και ψαχνω να παρω μια microSD 2Gb... Βρηκα μια 32Ε (photoagora) και μια 49Ε (plaisio) Επειδη η διαφορα ειναι αρκετη :confused: :confused: θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν θα συναντησω καποιο προβλημα με την πρωτη... Οσο να 'ναι 17Ε δεν ειναι λιγα :O :O Ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 ο ακριβοτερος τυπος καρτας μνημης ειναι μαλλον οι micro sd ε?:blink: Έχω την εντύπωση πως οι ακριβότερες κάρτες μνήμης είναι οι Memory Stick. Μία miniSD χωρητικότητας 1GB στοιχίζει 24 ευρώ,ενώ μία αντίστοιχη ΜS 34 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Έχω την εντύπωση πως οι ακριβότερες κάρτες μνήμης είναι οι Memory Stick. Μία miniSD χωρητικότητας 1GB στοιχίζει 24 ευρώ,ενώ μία αντίστοιχη ΜS 34 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι οι κάρτες μνήμης Memory Stick είναι πιο ποιοτικές από τις miniSD, παρόλο το μικρό τους μέγεθος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Η αλήθεια είναι ότι οι κάρτες μνήμης Memory Stick είναι πιο ποιοτικές από τις miniSD, παρόλο το μικρό τους μέγεθος.:) Όταν γράφεις «πιο ποιοτικές»,τι ακριβώς εννοείς; Προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες ή μεγαλύτερη ανθεκτικότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Όταν γράφεις «πιο ποιοτικές»,τι ακριβώς εννοείς; Προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες ή μεγαλύτερη ανθεκτικότητα; Και τα δύο.Βέβαια, απο θέμα ταχύτητας, οι μνήμες Memory Stick είναι γρηγορότερες και ειδικά οι High Speed.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 εγω εχω στο κινητο μου 1gb memory stick που συχνα το χρησιμοποιω κ στην φωτογραφικη μου. οσο για τις τιμες πιστευω οτι οι mmc ειναι πιο ακριβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_maniakos Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 εγω εχω στο κινητο μου 1gb memory stick που συχνα το χρησιμοποιω κ στην φωτογραφικη μου. οσο για τις τιμες πιστευω οτι οι mmc ειναι πιο ακριβες. κι εγω!επιτρεπεται μια MMC 256 να πουλιέται στο E*L 34E?Pantvw to sygkekrimeno μαγαζι ειναι καλο!εχει κινητο slide-up με 77Ε! σορρυ για οφτοπικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts