Jump to content

Fifa 2004 vs ISS 3 (pc)

bill_viper
 Κοινοποίηση

Fifa 2004 vs ISS 3 (pc)  

18 members have voted

1. 1. Fifa 2004 vs ISS 3 (pc)

• Fifa 2004
      11
    • ISS 3
      7

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,όποιος έχει παίξει τα παραπάνω παιχνίδια ας γράψει τις εντυπώσεις του και για ποιο λόγο επιλέγει το καθένα!Πιστεύω ότι είναι τα μοναδικά ποδοσφαιράκια που αξίζουν αυτή τη στιγμή για το pc!

Βασίλης

129026.png?1640591734

FIFA 2004:

Γραφηκά:Προσπάθησαν να φτιάξουν τα γόνατα αλλά έγιναν χειρότερα.

Σε γενικές γραμμές σαν το 2003 είναι.

Μενού:Επιτέλους ξαναβάλανε προπόνηση αλλά βάλανε και κάτι καινούριο.Τι είναι αυτό?Career mode!

Game play:Η χρήση το παίκτη είναι πληρέστερη σε σχέση με το 2003 αλλά συγχρώνως και πιο δύσκολο το παιχνίδι.

Και μια βαθμολόγιση:

ΓΡΑΦΙΚΑ:8

ΗΧΟΣ:8

GAME PLAY:9.5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ:9

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Το ISS 3 μήπως το έχεις παίξει για να μου πεις τη γνώμη σου?

129026.png?1640591734

Δεν έχω παίξει κανένα από τα δύο, αλλά λένε οτί το καλύτερο είναι το Pro Evolution Soccer (winning eleven στο playstation, η ιαπώνικη έκδοση του iss).

To Fifa έχει βελτιωθεί αρκετά, όμως εξακολουθεί να έχει διάφορα από τα παλιά προβλήματα. Βέβαια απέκτησε και νέα. Ένα που μπορώ να θυμηθώ τώρα είναι ότι οι παίκτες κουράζονται υπερβολικά από τους αγώνες και σε 2-3 παιχνίδια είσαι αναγκασμένος να αλλάξεις σχεδόν ολόκληρη την ομάδα για να μην σέρνεται. Επίσης τραυματίζονται υπερβολικά εύκολα και μπορεί να μείνουν έξω πολλές βδομάδες.

Υπάρχουν και άλλο πολλά όμως... Για παράδειγμα είναι απαράδεκτο να έχεις την Real και να μην περνάει ούτε μισή μπαλιά, απλά και μόνο επειδή δεν παίζεις στο εντελώς amateur επίπεδο.

Γενικά καλό παιχνίδι αλλά είναι ικανό να σου τα σπάσει άσχημα...

Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper

Το ISS 3 μήπως το έχεις παίξει για να μου πεις τη γνώμη σου?

Όχι δεν το έχω παίξει αλλά σύντομα θα το πάρω στα χέρια μου

και θα σου πω εντυπώσεις ;)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Η έκδοση του ISS3 για το pc δεν παίζεται, την είχα κατεβάσει πριν κάνα μήνα απ'το νετ κι ήταν χάλι μαύρο... Εξ'ολοκλήρου μεταφορά απ'το Ps2, είχε πρόβλημα στο gameplay και δε μπορούσες ν'αλλάξεις τα κουμπιά. Χτες όμως κόπιαρα το Pro Evolution Soccer 3 (σχέσεις και διαφορές του Pro με το ISS αναλύονται πιο πάνω) από ένα φίλο μου κι είναι απίστευτο, όπως αναμενόταν. Ολόιδιο με την Ps2 έκδοση, το παιχνίδι δίνει ρέστα με το gameplay του... είναι ένα dvd καθώς συνολικά φτάνει σε όγκο τα 2.8gb αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε cdrom, χωρίς τους σχολιασμούς στις υπόλοιπες γλώσσες. Στο νετ παίζουν και διάφορα patch για τη βελτίωση 2-3 μικροπροβλημάτων και τη διόρθωση όλων των ονομάτων ομάδων και παιχτών. Παίδες δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία, όλοι PRO3! ;)

Προσωπικά έχω παραγγείλει τον usb αντάπτορα απ'το play.com που σου επιτρέπει να συνδέεις στο pc το dual shock gamepad απ'το Ps2 και μ'αυτό παίζω το Pro3, μιλάμε για ΤΟ κόλλημα :o

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

Στο νετ παίζουν και διάφορα patch για τη βελτίωση 2-3 μικροπροβλημάτων και τη διόρθωση όλων των ονομάτων ομάδων και παιχτών.

Για δώσε url!!! :) :) :)

129026.png?1640591734

επαιξα σε ενα i-cafe το fifa 2004 και εντυπωσιαστηκα κυριως απο τα γραφικα του και την καλυτερη ποιοτητα του ηχου...................
Καλές γιορτες και ευτυχισμένο το 2004!!!

Μπιλ Βάηπερ πάνε δω και δω , δυστυχώς δε ξέρω το απευθείας λίνκ για τ'αρχεία γιατί και μένα μου τα στείλανε. Αν βαριέσαι να ψάχνεις, δώσε ήμεηλ να στα στείλω και γω ;)

Επειδή δεν έχω χρόνο για ψάξιμο αν μπορείς στείλτα μου στο bill_viper@hotmail.com!

Thanks in advance,

129026.png?1640591734

paidia,pro evolution soccer 3!!!!

to paizw edw kai xronia,ka8e fora thn kainouria ekdosh(apo to ps1 akoma),twra sto ps2 kai einai APISTEYTO.

to fifa den kanei mia apenanti tou.

PARTE TO OLOI osoi 8elete na exete to kalytero podosfairaki

ISS 3 φυσικά! Καμία σχέση με τα υπόλοιπα ποδοσφαιράκια!

Το παιχνίδι είναι κορυφή! Τα έχω παίξει και τα δύο και έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα!

Αρχικό Μήνυμα από τον v@gelis

paidia,pro evolution soccer 3!!!!

to paizw edw kai xronia,ka8e fora thn kainouria ekdosh(apo to ps1 akoma),twra sto ps2 kai einai APISTEYTO.

to fifa den kanei mia apenanti tou.

PARTE TO OLOI osoi 8elete na exete to kalytero podosfairaki

Ναι στο PS2 όντως είναι καταπληκτικά τα πράγματα,με το pc όμως τί γίνεται???

129026.png?1640591734

Ναι στο PS2 όντως είναι καταπληκτικά τα πράγματα,με το pc όμως τί γίνεται???

Δε θα πω ότι είναι ακόμα καλύτερα (αν και το πιστεύω) γιατί μπορεί να με βγάλεις υπερβολικό, αλλά θα πω πως είναι τα ίδια ακριβώς :) :)

Τρέχω να το πάρω (το Pro Evolution Soccer 3)!!!

Και thanks for the help chris!

129026.png?1640591734

ISS3 = International Superstar Soccer 3 ;)

Πάντως ξεχάστε το αυτό κι εστιαστείτε στο Pro Evolution Soccer 3 παίδες! Παρόλο που'ναι ξαδερφάκια, καμία σχέση :o

Ειδικά στο πισί, το ISS3 είναι σκέτη απογοήτευση (μιλάμε για βερσιόν 100% απ'το πλέηστέησον που απλά τρέχει και σε Η/Υ, απογοήτευση σκέτη), ενώ το Pro3 είναι μια όαση :) :)

Πρόβλημα με το Pro Evolution!!Ενώ το έκανα κανονικα εγκατάσταση όταν πάω να αρχίσω το παιχνίδι κολλάει στην αρχική οθόνη (η οποία παρεμπιπτόντως τρεμοπαίζει εκείνη τη στιγμή) κι ενώ πατάω το enter καταλαβαίνω ότι πίσω η οθόνη έχει αλλάξει (λόγω του ήχου) μένω κολλημένος στην αρχική οθόνη!Τί συμβαίνει?

P.S:Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers της nvidia και τα Win XP είναι με όλα τα service packs!!Help i can't wait......

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

ISS3 = International Superstar Soccer 3 ;)

Πάντως ξεχάστε το αυτό κι εστιαστείτε στο Pro Evolution Soccer 3 παίδες! Παρόλο που'ναι ξαδερφάκια, καμία σχέση :o

Ειδικά στο πισί, το ISS3 είναι σκέτη απογοήτευση (μιλάμε για βερσιόν 100% απ'το πλέηστέησον που απλά τρέχει και σε Η/Υ, απογοήτευση σκέτη), ενώ το Pro3 είναι μια όαση :) :)

etsi akrivws einai.mh mperdeyete to ISS3 me to Pro evolution soccer 3.

To teleytaio einai makran o kalyteros exomoiwths podosfairou pou yparxei ayth th stigmh(kai ka8e xrono ginetai kai kalytero).

einai to gnwsto giapwneziko winning eleven.

Pragmatika,an afierwseis xrono 8a katalaveis pws prokeitai gia to kalytero gameplay pou 8a mporouse na yparxei se paixnidi podosfairou.

Xwris ypervolh!!! :)

Go for it!!!

Πρόβλημα με το Pro Evolution!!Ενώ το έκανα κανονικα εγκατάσταση όταν πάω να αρχίσω το παιχνίδι κολλάει στην αρχική οθόνη (η οποία παρεμπιπτόντως τρεμοπαίζει εκείνη τη στιγμή) κι ενώ πατάω το enter καταλαβαίνω ότι πίσω η οθόνη έχει αλλάξει (λόγω του ήχου) μένω κολλημένος στην αρχική οθόνη!Τί συμβαίνει?

P.S:Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers της nvidia και τα Win XP είναι με όλα τα service packs!!Help i can't wait......

Makari na mporousa na se voh8hsw.

Egw to exw se PS2,h ais8hsh tou gameplay se megalh TV kai xapla ston kanape de sygkrinetai me ayth tou pc(opws eipe kapoios filos gia thn ekdosh tou pc) ;)

Οκ με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι υπάρχει ασυμβατότητα με τις GeForce4 MX!To πρόβλημα λύθηκε.

Μια χαρά είμαστε και με την έκδοση του pc,έχουμε συνδέσει pc-tv και με το gamepad ανά χείρας είμαστε κι εμείς ξάπλα! :-)

129026.png?1640591734