Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως και ψαχνεις να βρεις τοσο παλια κινητα?

Ωραιο ειναι, ακομα το χρησιμοποιω αλλα εχουν περασει καποια χρονια απο τοτε που βγηκαν!!!!

και αφου πηρες το Ν93 το Ν93i ti το θες?για συγκρισει?

Συγνωμη που ρωταω κιολας αλλα μου κινησες την περιεργεια!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως και ψαχνεις να βρεις τοσο παλια κινητα?

Ωραιο ειναι, ακομα το χρησιμοποιω αλλα εχουν περασει καποια χρονια απο τοτε που βγηκαν!!!!

και αφου πηρες το Ν93 το Ν93i ti το θες?για συγκρισει?

Συγνωμη που ρωταω κιολας αλλα μου κινησες την περιεργεια!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163397

^ Δες εδω σε ποιο thread συχναζω και θα καταλαβεις:)

Σχετικα με το Ν93i δεν το θελω για συκριση αλλα για συλλογη (και γιατι οχι και για χρηση).

Ειμαι σε μια ατελειωτη αναζητη της "τηλεφωνικης μου νιρβανας" (αν καταλαβες πως το εννοω).

Και ενα Ν92 δεν θα με χαλαγε (2.8 ιντσες οθονη σε clamshell πρεπει να ειναι εντυπωσιακο) αλλα ειναι δυσκολο να βρεθει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

:)

H αληθεια βεβαια ειναι πως δεν με ιντριγκαρανε ιδιαιτερα τα αναδιπλουμενα κινητα της Νοκια.

Τα εβρισκα η αδιαφορα (6131) η πολυ trendy (7200). Oμως κατασκευες σαν το Ν93 για τα δικα μου γουστα παντα, ειναι φοβερες.

Αν εβγαινε σημερα ενα Ν93 με ακομα καλυτερη καμερα, HD video, 128 mb ram ,2.6 ή 2.8 oθονη, και 3.5 βύσμα θα ηταν το απολυτο κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ για εμενα.:D

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...

Παιδια καλημερα! Ας μου απαντησει οποιος γνωριζει plz!

Ξερω πως επισημα το Ν93 δεν υποστηριξε χαρτες της Νοκια. Υπαρχει ομως καποιος τροπος να παρει τα OVI maps? Εστω και παλαιοτερη εκδοση φυσικα (πριν την 3.0). Το εχει κανει κανεις?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλημέρα..

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει νομίζω ότι θα λειτουργεί :O Βρες τα αρχεία και δοκίμασε με μια απλή εγκατάσταση θα καταλάβεις.. Ενημέρωσε μας για να ξέρουμε τι παίζει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το θεμα ειναι ΑΝ παιρνει , ποια εκδοση θα παιρνει... γιατι εχουν βγει και μπολικες (απο τις παλιες παντα). Θα το googlaρω περισσοτερο και θα δω...

edite: Καταφερα και περασα για αρχη το Google Maps. Δουλευει κομπλε αν και λιγο "βαρυ" για το Ν93.

Θα δοκιμασω αργοτερα και για αλλα GPS προγραμματα.

Προσπαθω να περασω το Νοκια maps 1. Nομιζω ηταν το μονο επισημο προγραμμα χαρτων για το Ν93.

Ok, τα παιρνει τα Νοκια Maps 1. Λύθηκε η απορια μου:D

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
Aπο χαρτες του ειχα βαλει το route 66 και το sygic μια συγκεκριμενη εκδοση, που δουλευε μια χαρα οποτε δεν ασχοληθηκα με αλλα.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

• 1 month later...

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι περί του κινητού αυτού...

1.Μπορεί να αντικαταστήσει μια παλιά ψηφιακή φωτογραφική; (ίδιο zoom, παραπάνω MP που δεν χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως, ίδια ανάλυση στο βίντεο - χωρίς ήχο στην φωτογραφική)

2.Βρίσκω το Ν93 καινούργιο 150Ε και το N93i 200E. Αξίζει σήμερα αυτό;

3.Τρέχει Skype σ'αυτό το τηλέφωνο;

Τα βίντεο που τραβαει είναι πολυ καλύτερα απο τις φωτογραφίες του!Για κάποιες στιγμές που δεν έχεις κάμερα μαζί σου θα σε βγάλει ασπροπροσωπο αλλά μέχρι εκεί.

Το skype δεν εχει εφαρμογή για το Ν93 ,δεν ξερω αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσω άλλης εφαρμογής.

γενικά είναι καλο αλλά παλιό κινητό.

Μάλιστα... στο N93i πάντως απ'ότι είδα, οι διαφορές εκτός της οθόνης, του μεγέθους και της μπαταρίας έχουν να κάνουν και με κάποια βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας, με αντάλλαγμα μια πιο αδύνατη μπαταρία. Προσωπικά με ψήνει πάντως. Έχει αποδειχθεί αξιόπιστο;

Κοιτά, εγω 4 χρόνια που το χρησιμοποιώ και ειδικά τα 2 πρώτα του είχα αλλάξει τα φώτα απο το βάλε βγάλε εφαρμογές κτλ. Παρόλα αυτά δεν μου εχει βγάλει καποιο κουσουρι!!!απο μπαταρία βέβαια εχω αλλάξει γιατί η δικιά του ψοφησε αλλά αν ψάξεις και στο eBay βρίσκεις καλές και φθηνές

Μάλιστα... στο N93i πάντως απ'ότι είδα, οι διαφορές εκτός της οθόνης, του μεγέθους και της μπαταρίας έχουν να κάνουν και με κάποια βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας, με αντάλλαγμα μια πιο αδύνατη μπαταρία. Προσωπικά με ψήνει πάντως. Έχει αποδειχθεί αξιόπιστο;
η ποιoτητα στις φωτος του 93 ι δεν ειναι τοσο καλη ενω στου 93 σκιζει για 3 μπ μονο καλυτερο τουλαχιστον απο αλλα κινητα με 3 μπ που υπαρχουν. Κατα τα ολα αυτατο ν93ι εχει ενα sexy design εχει ολεντ οθονη το πρωτο κινητο πιστευω με αυτη,accelometer .το ν93 ομως πρσωπικα με αρεσει περισσοτερο.μεγαλη οθονη μεγαλα πληκτρα και καλυτερες φωτος.και λιγο καλυτερη μπαταρια απ αυτη του ι

τα 200 ευρω για μια συσκευη που βγηκε πριν 3 χρονια οσο και να δουλευει ακομα ως σημερα και να ειπαρχουν εφ τα βρισκω τραγικα.καλυτερα πηγαινε για το αλλο που περα απ την οθονη και εμφανιση δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες.

κριμα που η νοκια δεν εβαλε 5 μπ και gps σε αυτο το τηλ.με το οπτικαλ ζουμ που εχει επρεπε να ταν camera phone με ολλη της σημασια της λεξης..

Edited by manolissinger
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ενα κινητο χωρις ξενον φλας δεν μπορει να αντικαταστισει μια ψηφιακη. το ν93, με το που σουρουπωσει (ουτε καν βραδυασει) ειναι τραγικο. και στο βιντεο και στη φωτο. οποτε φιλε ασε τα πειραματα και παρε το N82

υγ: 200 ευρω;;;; φιλε μου οχι βεβαια!

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ενα κινητο χωρις ξενον φλας δεν μπορει να αντικαταστισει μια ψηφιακη. το ν93, με το που σουρουπωσει (ουτε καν βραδυασει) ειναι τραγικο. και στο βιντεο και στη φωτο. οποτε φιλε ασε τα πειραματα και παρε το N82

υγ: 200 ευρω;;;; φιλε μου οχι βεβαια!

200€;;; Σου πουλαω το δικό μου 100€.... Με 200€ παίρνεις Ν95, μην πω 96....

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7

Πλεον Ν95 παιρνεις και με 90 ευρω.

Παντως το Ν82 ειναι αυτο που θες. Καλη φωτο με φλας ξενον, και καλο VGA βιντεο. Και το βρισκεις και με 100.

για περισσοτερα pm

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Με το που βγηκε οφ το Ν86 γυρησα παλι στο σκυλι Ν93 και μετα το φορματ που εκανα παρατηρησα κατι, με διπλη λειτουργια (παροτι λεγεται οτι τρωει περισοτερη μπαταρια) πιανει πιο γρηγορες ταχυτητες!! Ο στανταρ κωδικος κλειδωματος ποιος ειναι ρε παιδια? εγω το 11111 θυμομουνα και το 00000 αλλα δεν δουλευει τωρα.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

αυτο ειναι ;-)

αυτο ειναι ;-)

ΤIM-RANGER (η οποιος αλλος μπορει να μου πει)..εχω ενα μικρο θεματακι με το Ν93 μου. Καμια φορα οταν το διπλωνω με δυναμη παραπανω απο το κανονικο.. μετα απο λιγα δευτερα κλεινει η συσκευη.

Συμβαινει και σε αλλους?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Κλεινει η συσκευη ή η οθονη? σιγουρα ειναι θεμα οτι δεν κανει καπου καλη επαφη...

Η συσκευη.

Ναι οντως, καπου κουνιεται η μπαταρια μαλλον.

Αλλα το παθαινει μονο αν το κλεισω με δυναμη..υστερα απο μια ομορφη συνομιλια με την κοπελα μου ας πουμε:O

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 3 months later...
Μολις εβαλα το νεο Opera mini 6 στο Ν93 και δουλευει μια χαρα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 8 months later...

Αν θυμάμαι καλά πρέπει ναι είναι δυο τρόποι.

1, το κουμπί της κλήσης (πράσινο), ο αστερίσκος , το 3 , και το κουμπί που το κλείνουμε για μερικά δευτερόλεπτα.

2, *#7370#