tasosmaroulitsis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Άντε με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τωρα μίλησα με Nokia Π. φαληρου και μου ειπαν οτι εχουν κατεβασει την αναβαθμιση οποτε οσοι πιστοι προσελθετε. Εγω θα παω το απογευματακι. Τωρα μολις δοκιμασα και το nokia updater, βρισκει το τηλεφωνο , το αναγνωριζει αλλα λεει οτι δεν υπαρχχουν διαθεσιμα updates. Οποτε μαλλον πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα για την σπιτικη αναβάθμιση.Λοιπον τι εγινε?την περασες τη νεα αναβαθμιση? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδες τζιφος, το πηγα στο Nokia club αλλα ειχαν τρελλη κινηση (30 τηλεφωνα για αναβαθμιση μου ειπαν οτι ειχαν) και επρεπε να το αφησω εκει για κανα 2ωρο κατι που δεν μπορουσα να κανω γιατι το χρειαζομουν το τηλ. Οποτε μαλλον θα το παω αυριο και βλεπουμε. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Κρίμα. Δεν πειράζει,αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδες τζιφος, το πηγα στο Nokia club αλλα ειχαν τρελλη κινηση (30 τηλεφωνα για αναβαθμιση μου ειπαν οτι ειχαν) και επρεπε να το αφησω εκει για κανα 2ωρο κατι που δεν μπορουσα να κανω γιατι το χρειαζομουν το τηλ. Οποτε μαλλον θα το παω αυριο και βλεπουμε.Οκ περιμενω να δω τι θα κανει αυτη η αναβαθμιση ειχα ακουσει καλα λογια αν και την περιμενα να ερθει λιγο αργοτερα τελοςπαντων. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τα 30 τηλέφωνα,ήταν Ν93 ή και άλλα...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Τα 30 τηλέφωνα,ήταν Ν93 ή και άλλα...;;; Δεν ρωτησα. Παντως οταν τους ειχα παρει τηλ μου ειπαν οτι εχουν βγει αναβαθμισεις για πολλα κινητα. Οποτε μαλλον δεν ηταν μονο Ν93. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Να ρωτησω κατι αυτους που το εχουν οταν γυρνατε το πορτακι κατευθειαν στη πλαγια θεση εχει καποιο τριξιμο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 De xreiazetai kai toso agxos gia tin anabathmisi. Etsi trexame palia gia to T68. Kathe toso apekso apo tin erricson. Pio kirile einai na to kaneis apo to spiti. Kai tora pou anabathmistikan oi taxitites tha einai poli kalo. Den nomizo na vgei mono mia anabathmisi. Sinithos stis arxes kathe mina sxedon vgenei kai apo mia pou diorthonei kai kati. Emeis to mono pou mporoume na kanoum einai na briskoume ta bugs kai na to anaferoume. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Να ρωτησω κατι αυτους που το εχουν οταν γυρνατε το πορτακι κατευθειαν στη πλαγια θεση εχει καποιο τριξιμο? Se ena review anaferthike afto to problima kai mallon to kanoun ola ta N93. To apotelesma einai an to kaneis polles fores afto sto telos na ftharei i mpogia apo ekeino to simeio pou trabaei to zori. To kalitero pou mporeis na kaneis einai na to sikoneis prota ligo pros ta pano kai meta na to girizeis. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 To dokimase kaneis me to neo firmware? Beltionei katholou tin apodosi tis cameras, elaxistopoiei ton thorivo? Einai pisteuw simantiko kritirio gia tin agora tou..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Να ρωτησω κατι αυτους που το εχουν οταν γυρνατε το πορτακι κατευθειαν στη πλαγια θεση εχει καποιο τριξιμο? Ναι.Εμένα τρίζει άμα το κάνω απευθείας...:( Δεν το έχω ξανακάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 to phga to prwi gia anabathish kai to afhsa ekei tha to parw to apogeuma...eixe kosmo...molis to parw tha sas pw entupwseis.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 kai to afhsa ekei tha to parw to apogeuma...eixe kosmo.... Τι διάολο...Τόση δουλειά πέφτει...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Τι διάολο...Τόση δουλειά πέφτει...;;;:worry: mallon....kalutera omws shmera giati ama to phgaina aurio tha mou elege deutera:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Pali mou esteilan e-mail apo to e-shop oti den eftase to fax kai na to steilo ksana, les kai komame me ena fax kato apo to maksilari. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Pali mou esteilan e-mail apo to e-shop oti den eftase to fax kai na to steilo ksana, les kai komame me ena fax kato apo to maksilari. :lol: :lol: :lol: Γιατί δεν πας στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου να το στείλεις απο εκεί...;;;;) Αν τα έδινες τα 697 ευρώ μετρητά,η γυναίκα σου να υποθέσω θα σε.... :whip: Εεεε....;;;;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Entaksei kala to pire. Tous esteila ta stoixia me e-mail telika afou prota kalipsa merika noumerakia min exoume kai kanena "atixima" . Elpizo na min exoun problima. Anoixta den einai kai avrio aytoi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 tasosmaroulitsis,επειδη είχες και πριν το k750,θελω να μου κανεις μια συγκριση στο ηχο,επειδη το se ηταν πολύ καλό σε αυτό.το n93 ftanei tin entasi kai tin poiotita toy k750?sto eksoteriko ixeio kai sta akoystika.episis i kamera einai xeiroteri apo toy se? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Anoixta den einai kai avrio aytoi? Ναι,ανοικτά είναι. Σου είπαν πότε θα στο φέρουν...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 tasosmaroulitsis,επειδη είχες και πριν το k750,θελω να μου κανεις μια συγκριση στο ηχο,επειδη το se ηταν πολύ καλό σε αυτό.το n93 ftanei tin entasi kai tin poiotita toy k750?sto eksoteriko ixeio kai sta akoystika.episis i kamera einai xeiroteri apo toy se? thanks! Περίπου ίδια είναι στον ήχο και τα δύο.Δεν βλέπω διαφορές.Τα ακουστικά,στο 100% ακούγονται δυνατά,αλλά και πάλι καμία σχέση με τα cd-player...:( Εντάξει,η κάμερα του Ν93 δεν είναι και ότι καλύτερο,αλλά όχι και ίδια με το Κ750...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 παντως εγώ με το κ750 ειχα ενθουσιαστει απο τον ηχο και στα ακουστικα και στο ηχειο.οταν λεω το ηχειο του 750 εννοω με τον ισοσταθμιστη στο τερμα ε,ενταξει αν η καμερα ειναι καλυτερη απο του 750 μια χαρα είναι.για βιντεο δεν ρωτάω,με την 2 gb πως πάει?Είναι αλήθεια που λένε οτι η κάμερα του ν73 ειναι καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 με την 2 gb πως πάει?Είναι αλήθεια που λένε οτι η κάμερα του ν73 ειναι καλύτερη? Μια χαρά πάει με την κάρτα...Ποτέ δεν έχει κολλήσει και μου μένουν ελεύθερα 694MB... Για το Ν73 δεν ξέρω γιατί δεν το'χω πιάσει στα χέρια μου να το δω.Αλλά μάλλον θα'ναι καλύτερη επειδή έχει πιο πολλές επιλογές & ρυθμίσεις να κάνεις όταν είναι να τραβήξεις φωτός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 λογικα αφου εχουν την ιδια καμερα και ισως καλυτερη του ν93 αφου εχει και οπτικο ζοομ,υπαρχει πιθανοτητα στο μελλον λογικα με αναβαθμιση να ειναι σαν του ν73 οι ρυθμισεις και γενικα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 λογικα αφου εχουν την ιδια καμερα και ισως καλυτερη του ν93 αφου εχει και οπτικο ζοομ,υπαρχει πιθανοτητα στο μελλον λογικα με αναβαθμιση να ειναι σαν του ν73 οι ρυθμισεις και γενικα ολα. Ακριβώς,νομίζω πως με την αναβάθμιση που βγήκε τώρα,θα υπάρχουν κάποιες νέες ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts