gboy Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 με το προγραμμα resco photo viewer οι φοτο φαινονται σε ολη την οθονη. Ναι θελει ομως να την βαλει ταπετσαρια μονιμα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ναι θελει ομως να την βαλει ταπετσαρια μονιμα.:rolleyes: σωστα....εγω νομιζα για να τις βλεπει.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pedia exo ena problima me to smart movie pernao kanonika video to pezi kanonika ala o ixos isa pou akougete ti ftei kseri kanis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Το λεω επειδη στο βιβλιαρακι ελεγε να βγαλουμε τις ειδικες μεμβρανες απο την καμερα και την οθονη. Επισης παρατηρησα οτι δε πατιεται ευκολα το κατω κουμπι απο το "keypad" που υπαρχει στα πλαγια του κινητου. Παντως το κινητο εχει την τελευταια εκδοση την 20.0.058, αλλα δεν ξερω αν ειναι η διορθωση της ή οχι. Λεει και ενα 07.01 στο τελος. ; megia k apo emena...:happy: emena exei auth: V 20.0.058 21-10-06 RM-55 N93 (02.01) mallon h dikia sou einai h poio kainouria mou fenete...;) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω ανταπτορακι mini jack και ποσο κοστιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω ανταπτορακι mini jack και ποσο κοστιζει; Σε νοκια shops υπαρχει . Μιλας για αυτο ,Nokia Audio Adapter AD-46 http://img233.imageshack.us/img233/253/0279688largepa8.th.jpg ~20€ Το βρισκεις και απο e-bay http://search.ebay.com/Nokia-Audio-Adapter-AD-46_W0QQfkrZ1QQfromZR8QQsatitleZNokiaQ2dAudioQ2dAdapterQ2dADQ2d46QQsubmitsearchZSearch Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Έχει και εδώ http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003228 με 16.90€ Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μεγαλο σε μεγεθος ειναι αυτο. Στο κουτι του N80 δινει ενα πολυ μικρο ανταπτορακι.. Το εχει ο ξαδερφος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μεγαλο σε μεγεθος ειναι αυτο. Στο κουτι του N80 δινει ενα πολυ μικρο ανταπτορακι.. Το εχει ο ξαδερφος μου. Α,τοτε λες για αυτο Nokia Audio Adapter AD-15 http://img470.imageshack.us/img470/6910/l123913bo9.jpg Αυτο εχει λιγοτερα ~15€ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Το πρώτο (το AD-46 - το έχω δει, μου φαίνεται περιέχεται στο πακέτο του Ν72) έχει μικρόφωνο και κουμπί για αποδοχή/τερματισμό κλήσεων. Μπορείς κάλλιστα να συνδέσεις τα ακουστικά της επιλογής σου, να ακούς τα mp3 σου ή το Visual Radio, να χτυπήσει τηλέφωνο και να απαντήσεις κατευθείαν. Απεναντίας το δεύτερο (AD-15) είναι μόνο audio adapter χωρίς μικρόφωνο και κουμπί κλήσεων. Για να απαντήσεις στην κλήση είναι πιο περίπλοκο. Το μικρόφωνο της συσκευής απενεργοποιείται, οπότε θα πρέπει να το αποσυνδέσεις από την pop-port για να απαντήσεις. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Το edge τι είναι? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Το edge τι είναι? Δίκτυο όπως πχ το 3g. Γρηγορότερο από το gprs αλλά αργότερο από το 3g. Το θέμα είναι ότι τα ελληνικά δίκτυα δεν το υποστηρίζουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 euxaristo Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Γιατι ο broswer του κινητου κατεβαζει τοσο γρηγορα ενω ειναι σε gprs συνδεση; Κατεβαζει πολυ πιο γρηγορα απο τον opera mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Γιατι ο broswer του κινητου κατεβαζει τοσο γρηγορα ενω ειναι σε gprs συνδεση; Κατεβαζει πολυ πιο γρηγορα απο τον opera mini! Γιατί αν ήταν πιό γρήγορος ο browser του κινητού δεν θα υπήρχε λόγος να φτιάξουν τον opera mini ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Μα αυτος ειναι πολυ πιο γρηγορος! Αλλα υπαρχει ενα προβλημα. Μετα απο ενα λεπτο κλεινει απο μονος του.. Το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα; Τελικα πηρα την καρτα μνημης 150x, αλλα απο ταχυτητα τα ιδια με την αλλη κατα την εγκατασταση μια εφαρμογης ή παιχνιδιου. Το αντιθετο ομως συμβαινει οταν τα εγκαταστω στη μνημη του τηλεφωνου. Τα κανει παρα πολυ γρηγορα!! Για παραδειγμα ενα παιχνιδι μεγεθους 4 mbs, για να μπει στην καρτα μνημης εκανε 50 δευτερολεπτα, ενω για να μπει στη μνημη του τηλεφωνου εκανε ουτε 10 δευτερολεπτα!! Γιατι υπαρχει αυτη η τεραστια διαφορα χρονου; Μου τη σπαει και οταν παω να εγκαταστησω κατι, πολλες φορες βγαζει το παραθυρο " προετοιμασια εγκαταστασης " μια ωρα! ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Γιατί αν ήταν πιό γρήγορος ο browser του κινητού δεν θα υπήρχε λόγος να φτιάξουν τον opera mini ;) Η ταχύτητα δεν εξαρτάται από τον browser ρε παιδιά. Aπό το είδος της σύνδεσης(gprs, 3g) και από την ποιότητα του σήματος εξαρτάται.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Η ταχύτητα δεν εξαρτάται από τον browser ρε παιδιά. Aπό το είδος της σύνδεσης(gprs, 3g) και από την ποιότητα του σήματος εξαρτάται.:) ετσι ακριβως οπως τα λεει ειναι ο φιλος ddr2. εγω που μπαινω μεσο wifi παει πολυ ποιο γρηγορα σε σχεση με το να συνδεθω καμια φορα μεσο 3g,ετσι και πεσουνε 1,2 γραμμες σερνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τελικα μπορει καποιος να μου πει γιατι στη μνημη του τηλεφωνου εγκαταστει τα 5mb μεσα σε 5-7 δευτερολεπτα; Ενω στη καρτα μνημης θελει και 3 λεπτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ρε παιδιά εμενα μου έχει 12,9 μνημη νομιζω ram λέγετε?Γιατί σε σας εχει 32? Πως θα τι κανω και εγώ 32? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Λοιπον το τεσταρα και στο N70. Εγκατεστησα μια εφαρμογη και στη καρτα μνημης και στη μνημη του τηλεφωνου. Και εδω στη μνημη του τηλεφωνου το εγκαταστει πιο γρηγορα. Γιατι γινεται αυτο; Βεβαια στο N93 η εγκατασταση στη μνημη του τηλεφωνου γινεται σε χρονο μηδεν! Αλλα στη καρτα μνημης κανει πολυ ωρα.. Δε μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο. Μπορει να κανει καποιος δοκιμη και στο δικο του κινητο; Πως μπορω να μεταφερω τα μηνυματα απο το N70 στο N93; Δε μπορω να το κανω!! Αντεγραψα και τον φακελο mail απο το ενα κινητο στο αλλο, αλλα παλι τιποτα! Επισης γιατι το Sysexplorer λεει οτι το κινητο εχει 1,6 εκατομμυρια χρωματα και επεξεργαστη 201Mhz; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ρε παιδια το n93i το εχετε δει? εμενα δεν μου αρεσε στο google το ειδα. Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ρε παιδιά εμενα μου έχει 12,9 μνημη νομιζω ram λέγετε?Γιατί σε σας εχει 32? Πως θα τι κανω και εγώ 32? Kaneis mas den exei 32 ram elefthera. Me tin teleftaia anabathmisi otan anoigeis to N93 gia proti fora ta ram einai 20-22 peripou. Meta analoga me tis efarmoges pou anoigeis peftoun, akoma kai an meta tis kliseis me kapoio task manager. Oso gia TO n93I ????? Mia blakeia moiazei na einai. An ontos kiloforisei kati tetoio tha einai xazomara. San N93 pou tou lipei to kapaki einai. Den blepo ton logo gia na kikloforisei kati tetoio. I moni tou diafora einai oti einai mikrotero se megethos. Telos panton , analoga me ta gousta tou kathenos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τελικα γιατι εμενα λεει οτι εχει 201Mhz CPU Speed και 1,6 εκατομμυρια χρωματα η οθονη; Οσον αφορα τις εγκαταστασεις που λεω παραπανω τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ευχαριστω!!!!!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts