Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιλεγεις την λειτουργια gms απο τις ρυθμισεις --> δικτυο.

Μπορει καποιος να προτεινει καποια καλα ακουστικα για το N73;

Τις γνωσεις τις εχω, αλλα με αυτα που ακουω τωρα τελευταια με τα κινητα που νεκρωνουν κατα την διαρκεια του online update, αρχιζω να ανησυχω..

εμένα πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ ΑΥΤΑ και λέω να τα χτυπήσω!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

w series like.:)

Και το 3250 δεν έχει τέτοια?:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τις γνωσεις τις εχω, αλλα με αυτα που ακουω τωρα τελευταια με τα κινητα που νεκρωνουν κατα την διαρκεια του online update, αρχιζω να ανησυχω..

Και σε μένα νέκρωσε το 6270 γιατί έκανα την αναβάθμιση από το linux, μέσω vmware, αλλά το πήγα την άλλη μέρα σε Nokia shop και μου την έκαναν αυτοί την αναβάθμιση.

Απλώς, νεκρώνει επειδή σβήνεται ο bootloader και δεν μπορεί να εκκινηθεί το κινητό.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Nokia βλεπω και δεν μου αρεσει. Θα προτιμουσα ακουστικα ειδικα για μουσικη. Αυτα ειναι και handsfree μαζι ή οχι;

giasas!! ime neos xristis kai ime kataxos anos nokia n73 alla re pedia thelo tin voithia sas an mporite... xthes to vradi ipa kai egw na kanw anavathmisi sti siskevi mou apo ena programataki pou exw pou to lene nokia software updater kai ekei pou nomiza oti ola pigan kala anigw to kinito meta tin anavathmisi kai den exw ellinikaaa....!! an kserete kati perimenw apantisi sas

euxaristw ek ton proteron

Kaneis na voi8isei???

Πανε στην πρωτη σελιδα αυτου του θεματος και δες τον οδηγο για μετατροπη του N73 σε ME. Βαζεις το καταλληλο Product Code και επανερχονται τα ελληνικα.

Mπηκα μεσα στην εκθεση και η φοτογραφιες μου και τα βιντεο δεν υπαρχουν με ενα διαχειριστη αρχειων που πηγα στο φακελο images υπαρχουν ολα δεν ληπει τιποτα υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για να τα ξαναδω? γιατι βαριεμε να κανω φορματ την καρτα! :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για τον φίλο GEORGEGX20VF που έψαχνε φακό για το Ν73. Υπάρχει μια εφαρμογή (N-Torch Lite) που μετατρέπει το φλας σε φακό αλλά και εκπέμπει και σήματα Mors αν θέλεις :)

Επίσης υπάρχει η εφαρμογή Light που ανάβει όλη την οθόνη και την μετατρέπει σε φακό. Θα την βρεις εδώ :)

Paidia me sixorite an 3anakanate afti tin erotisi alla ine polles oi selides kai me to search p ekana dn vrika tpt...Exete provlimata(ponokefalous klp) oi katoxoi tou N73?Logo tou megaloy SAR leo...efharisto prokatavolika!
Follow me on Instagram : el.rapha_

Παρόλο που τα τραγούδια (mp3) στο tag περιέχουν φώτο το Ν73music edition αρνείται πεισματικά να τις εμφανίσει.Μονο του Moby που είχε εξαρχής μέσα εμφανίζεται η φώτο.Στο Ν70 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

Να μην έρθεις σε επαφή με το κινητό; Δηλαδή;

Το Πλαίσιο διαθέτει τη συσκευή στα 514 ευρώ.

Επειδη εχει μεγαλο SAR, για αυτο το λεω. Και απ' οτι εχω ακουσει τα handsfree δε κανουν και πολυ καλη δουλεια..

Paidia me sixorite an 3anakanate afti tin erotisi alla ine polles oi selides kai me to search p ekana dn vrika tpt...Exete provlimata(ponokefalous klp) oi katoxoi tou N73?Logo tou megaloy SAR leo...efharisto prokatavolika!

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...Και μιλάω αρκετά..:)

:mobile:

Τοτε δεν νιωθεις :p Εγω εχω πονοκεφαλο με το N70.

Λες να έχει καεί τόσο πολύ ο εγκέφαλος μου που να μην καταλαβαίνει τίποτα???:lol: :lol: :lol:

:mobile:

Πως μπορώ να απεωεργοποιήσω το Media Player από το να τρέχει backround στο ME??? Δεν αδειάζει την μπαταρία πιο νωρίς όταν τρέχει συνεχώς??

Την ώρα που παίζει κάποιο κομμάτι επέλεξε "ισοσταθμιστής" και ΕΞΟΔΟΣ !!!

Έχει αναφερθεί ξανά.

Για τον φίλο GEORGEGX20VF που έψαχνε φακό για το Ν73. Υπάρχει μια εφαρμογή (N-Torch Lite) που μετατρέπει το φλας σε φακό αλλά και εκπέμπει και σήματα Mors αν θέλεις :)

Επίσης υπάρχει η εφαρμογή Light που ανάβει όλη την οθόνη και την μετατρέπει σε φακό. Θα την βρεις εδώ :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Έχω ενθουσιαστεί με το n73,πολλές δυνατότητες,χάνεσαι στο μενού.

Να ρωτήσω κάπου στο μενου βρήκα να λέει λειτουργία νάρκης τι κάνει?Επισης η φωτεινότητα της οθόνης μεταβάλλεται ανάλογα με τον φωτεισμό?γιατι εχει και αισθητήρα φωτός.

Η κάμερα του με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο,αν και ακόμα δεν τις έχω δει στο pc,αλλα και απο το κινητό φαίνονται φοβερές.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το video που έλεγαν πολλοί ότι ειναι καλύτερο απο του 903.Τουλάχιστον στην οθόνη δεν μου έδωσε αυτη την εντύπωση...θα δείξει.

Η οθόνη του είναι αψογη,ίσως καλύτερη απο του 903,σου δίνει την αίσθηση οτι ειναι και μεγαλύτερη.

Ισως γιατι χρησιμοποιουνται καλύτερα γραφικα απο την νοκια και χρησιμοποιουν στο έπακρο την οθόνη.

Καλά για τον ήχο δεν χρειάζεται να πω απολύτως τίποτα,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ,δεν έχω ακούσει απο άλλο κινητο τετοια ένταση και ποιότητα,ίσως τα ηχεία να είναι πιο δυνατά απο του w550.

Επισης παιδιά πρέπει να έχει πολύ καλή μπαταρία ε?με την πρώτη φόρτιση,και το εχω χρησιμοποιήσει πολύ και ακόμα έχω μπαταρία.

@GEORGEGX20VF Καλοριζικο φιλε μου ,wellcome to the club :)

Η λειτουργια ναρκης ειναι για εξοικονομιση ενεργειας.

Ουσιαστικα λειτουργει η συσκευη με τις minimum βασικες λειτουργιες .

Ο αισθητηρας φωτος ειναι για το πληκτρολογιο .

Απο θεμα μπαταριας ,ειναι απο τα πιο δυνατα series60

Φιλε Γιωργο ,καλη εξερευνηση στα series 60. :happy:

Καλη Χρονια σε ολους :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

@GEORGEGX20VF Καλοριζικο φιλε μου ,wellcome to the club :)

Η λειτουργια ναρκης ειναι για εξοικονομιση ενεργειας.

Ουσιαστικα λειτουργει η συσκευη με τις minimum βασικες λειτουργιες .

Ο αισθητηρας φωτος ειναι για το πληκτρολογιο .

Απο θεμα μπαταριας ,ειναι απο τα πιο δυνατα series60

Φιλε Γιωργο ,καλη εξερευνηση στα series 60. :happy:

Καλη Χρονια σε ολους :)

Ο αισθητηρας δεν είναι μόνο για το πληκτρολόγιο, αλλά και για την οθόνη! Το βράδυ χαμηλώνει ο φωτισμός της οθόνης και ανάβει το πληκτρολόγιο, την ημέρα γίνετε το αντίθετο.:)

Ο αισθητηρας δεν είναι μόνο για το πληκτρολόγιο, αλλά και για την οθόνη! Το βράδυ χαμηλώνει ο φωτισμός της οθόνης και ανάβει το πληκτρολόγιο, την ημέρα γίνετε το αντίθετο.:)

Μπορει να κανω λαθος ,εχεις δικιο,δεν ειμαι και τοσο παρατηρητικος :p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εδώ και μια βδομάδα απέκτησα το Ν73 το απλό και πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ανάλυση οθόνης του και τις υπέροχες - γνωστές - δυνατότητες του λογισμικού του. Έχω ήδη ενημερωθεί από εσάς για προβληματάκια και άλλα του κινητού μας και αφού είχα δυό τρία κολληματάκια και το βράχνιασμα στον ήχο (με απενεργοποιημένους τους 3d), είπα να το πάω σήμερα στη Nokia για την πρώτη του αναβάθμιση. Όμως... όταν πήγα να το πάρω μου ανακοίνωσαν πως το κινητό μου.... ΠΕΘΑΝΕ!!! :mad:

Συνέβει κάτι στη διαδικασία και κόλλησε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πλέονκαθόλου. Τη λύση - είπαν - μπορεί να δώσει μόνο η Νόκια στα κεντρικά της από Πέμπτη όμως ...

Βοήθεια παιδιά! Υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει μπαςκαι κάνω Πρωτοχρονιά με το τηλεφωνάκι μου???:wacko:

Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b]

Εδώ και μια βδομάδα απέκτησα το Ν73 το απλό και πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ανάλυση οθόνης του και τις υπέροχες - γνωστές - δυνατότητες του λογισμικού του. Έχω ήδη ενημερωθεί από εσάς για προβληματάκια και άλλα του κινητού μας και αφού είχα δυό τρία κολληματάκια και το βράχνιασμα στον ήχο (με απενεργοποιημένους τους 3d), είπα να το πάω σήμερα στη Nokia για την πρώτη του αναβάθμιση. Όμως... όταν πήγα να το πάρω μου ανακοίνωσαν πως το κινητό μου.... ΠΕΘΑΝΕ!!! :mad:

Συνέβει κάτι στη διαδικασία και κόλλησε με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πλέονκαθόλου. Τη λύση - είπαν - μπορεί να δώσει μόνο η Νόκια στα κεντρικά της από Πέμπτη όμως ...

Βοήθεια παιδιά! Υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει μπαςκαι κάνω Πρωτοχρονιά με το τηλεφωνάκι μου???:wacko:

Χρόνια πολλά και καλώς ήρθες !

Οπότε δεν χάνεις τίποτα αν προσπαθήσεις να το αναβαθμήσεις μόνος σου.

Σιγουρέψου πρώτα για το product code της συσκευής (μην χάσεις τα ελληνικά) λεπτομέρειες εδώ :ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ

και κατόπιν αναβάθμηση μέσω αυτού του προγράμματος που θα βρείς ΕΔΩ

Καλή επιτυχία !!!

P.S.=Αλήθεια ποιό κατάστημα ήταν αυτό ?????!!!

Sorry που ξαναρωταω αλλα οι ενσωματομενες φωτο μεσα στα tag τον mp3 δεν εμφανιζονται στο music player του N73 ME.Ξερετε τιποτα γι αυτο?help!!!

Δοκίμασες να ορίσεις εσυ τις photos ?

Αλμπουμ > Εικόνα άλμπουμ ?

Σ΄ευχαριστώ πολύ porfyra για την απάντησή σου αλλά το τηλέφωνο δεν ανοίγει και ο υπολογιστής μου εννοείται πως ΔΕΝ το βλέπει...

Το κατάστημα είναι το Nokia Κερατσινίου και καλό είναι να το αποφεύγουμε πιά (παλιά λειτουργούσε υπό άλλη διεύθυνση και πραγματκά τα παιδιά ήταν τσακάλια. Τώρα..... :X

Θα αποφύγω να γράψω λεπτομέρειες για το βλακώση τρόπο που προσπάθησαν να το μπαλώσουν και φυσικά δεν τους άφησα με τίποτα το κινητό μέχρι την Πέμπτη όοοοσο κι αν επέμεναν.

Μάλλον δεν το βλέπω να υπάρχει λύση έ????

Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b]

Σ΄ευχαριστώ πολύ porfyra για την απάντησή σου αλλά το τηλέφωνο δεν ανοίγει και ο υπολογιστής μου εννοείται πως ΔΕΝ το βλέπει...

Το κατάστημα είναι το Nokia Κερατσινίου και καλό είναι να το αποφεύγουμε πιά (παλιά λειτουργούσε υπό άλλη διεύθυνση και πραγματκά τα παιδιά ήταν τσακάλια. Τώρα..... :X

Θα αποφύγω να γράψω λεπτομέρειες για το βλακώση τρόπο που προσπάθησαν να το μπαλώσουν και φυσικά δεν τους άφησα με τίποτα το κινητό μέχρι την Πέμπτη όοοοσο κι αν επέμεναν.

Μάλλον δεν το βλέπω να υπάρχει λύση έ????

Έχεις δίκιο....

Αν δεν ανοίξει, δεν κάνουμε τίποτα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...