Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wifi?

Τι ακριβώς κάνει αυτή??

Ναι, λειτουργεί σαν κάρτα δικτύου. Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από το Symbian OS και κατ επέκταση από το Ν73.

Φίλε Itchrist86 σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μόλις ολοκλήρωσα επιτυχώς την αναβάθμιση του κινητού μου ακολουθώντας τις αναλυτικότατες οδηγίες σου..Εύκολη διαδικασία αλλά ψυχοφθόρα.Αύριο που θα πάω να πάρω το 6131 θα του το δείξω για να δει ότι μου έλεγε ...

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ευχαριστω εκανα update στο n73 music edition μου

επιτυχως,δυστηχως το προβλημα της καμερας δεν λυθηκε :wacko:

ομοκεντροι κυκλοι οταν ανοιγει και παλι,και βεβαια εχασα τα ελληνικα

του κινητου.ερωτηση τωρα που θα το παω πισω να δοκιμασω να βαλω ελληνικα η οπως ειναι να το παω

ευχαριστω

ξερει κανεις τα κεντρικα αθηνα ,καλυτερα να το παω εκει?

Παιδια,

Πως κανουμε Soft Format και Hard Format στο Ν73;

Από Nokia Series 60 FAQ:

* Soft format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7780#.

* Hard format γίνεται πατώντας στην οθόνη αναμονής *#7370#. Επίσης όταν είναι κλειστό το κινητό, πατάτε «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα ανοίγετε το κινητό χωρίς να αφήσετε τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Αν σας ζητήσει ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας, τότε έχει πετύχει.

παιδια ευχαριστω εκανα update στο n73 music edition μου

επιτυχως,δυστηχως το προβλημα της καμερας δεν λυθηκε :wacko:

ομοκεντροι κυκλοι οταν ανοιγει και παλι,και βεβαια εχασα τα ελληνικα

του κινητου.ερωτηση τωρα που θα το παω πισω να δοκιμασω να βαλω ελληνικα η οπως ειναι να το παω

ευχαριστω

ξερει κανεις τα κεντρικα αθηνα ,καλυτερα να το παω εκει?

Τρόπος να επαναφέρεις τα ελληνικά υπάρχει εδώ, αλλά εφόσον δεν λύθηκε το πρόβλημα σου πηγαίνετε το από εκεί που το πήρες καλύτερα και όχι στη Nokia.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Η εφαρμογη nokmote θα μπορει να λειτουρησει και στο Ν73?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι, λειτουργεί σαν κάρτα δικτύου. Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από το Symbian OS και κατ επέκταση από το Ν73.

Γινεται να μαθουμε αν την υποστηριζει το Ν73?ειδα στο σιτε οτι υποστηριζει smartphone......αν ξερει καπιος ας μας πει....

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

παιδες χαιρετω

γνωριζει κανεις γιατι οταν περναω wordpad μου εμφανιζει του ελληνικους χαρακτηρες κινεζικα?

Φταίει η κωδικοποίηση.

Κοιτά στις ρυθμίσεις (αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στην εφαρμογή)και άλλαξε την κωδικοποίηση σε Unicode.

παιδια καλησπερα

θα παρω το νοκια ν73 me το απογευμα...

να το φορτισω κατευθειαν ή να το αφησω να κλεισει

ευχαιστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω σε ολα τα κινητα που περνω βαζω οπως ειναι τη μπαταρια,στο 73 νομιζω ειχε 4γραμμες απο κουτα,δεν νομιζω να ειναι αναγκη να την γεμισεις αστην να τελειωσει και μετα αρχιζεις τους κυκλους πληρης φορτισης

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

συνεχιζεται η ιστορια με το θεμα μου,ετυχε κατι και εστειλα τον πατερα μου ,στο καταστημα γερμανος που πηρα ο ν73 μου

αφου το κοιταξε ο τεχνικος εκει τι του ειπε,οτι δεν εχει κανενα προβλημα,οι κυκλοι που βγαζει λεει ειναι απο την ζελατινα.

αναρωτιεμαι εγω τωρα,οταν τραβαω βιντεο ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω τους κυκλους στην οθονη στην αναπαραγωγη,ελεος δηλαδη

το πρωι θα παω εγω και το κραξιμο αρχιζει.

ιστοριες καθημερινης τρελλας

ΥΓ δεν υπαρχει καμοια εμφανεις ζελατινα να την αφερεσω στο πισω μερος της καμερας ¨(

συνεχιζεται η ιστορια με το θεμα μου,ετυχε κατι και εστειλα τον πατερα μου ,στο καταστημα γερμανος που πηρα ο ν73 μου

αφου το κοιταξε ο τεχνικος εκει τι του ειπε,οτι δεν εχει κανενα προβλημα,οι κυκλοι που βγαζει λεει ειναι απο την ζελατινα.

αναρωτιεμαι εγω τωρα,οταν τραβαω βιντεο ειμαι υποχρεωμενος να βλεπω τους κυκλους στην οθονη στην αναπαραγωγη,ελεος δηλαδη

το πρωι θα παω εγω και το κραξιμο αρχιζει.

ιστοριες καθημερινης τρελλας

ΥΓ δεν υπαρχει καμοια εμφανεις ζελατινα να την αφερεσω στο πισω μερος της καμερας ¨(

Καλά είσαι σοβαρός;;;:wacko:

Έχεις στην οθόνη την ζελατίνα και αναρωτιέσαι για του κύκλους;;; Θα βρίσεις και τους τεχνικούς;;;Η περίπτωσή σου μου θυμίζει "παρεξηγημένη φυλή" που έγινε ανέκδοτο....:wacko::p

Εdit : Τώρα είδα το υ.γ, αν δεν υπάρχει μπρος ή πίσω ζελατίνα τότε κάποιος πρέπει να έχει πρόβλημα....Σόρυ για το ύφος αλλά "βγήκα από τα ρούχα μου"

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

ion εβαλα ενα υστερογραφο σε περιπτωση που δεν το ειδες

;)

Κι εγώ....:)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

np αλλα απορω ειλικρινα με τον τεχνικο που ειπε για ζελατινη

η οποια δεν υπαρχει,και στην τελικη μλ.....αφου τι να το κανω εγω

αφου τα βιντεο μου καταστρεφονται οταν τα βλεπω μετα με τη μλ..

της καμερας.

Γινεται να μαθουμε αν την υποστηριζει το Ν73?ειδα στο σιτε οτι υποστηριζει smartphone......αν ξερει καπιος ας μας πει....

Στο e-bay που μπήκα και βρήκα τη συγκεκριμένη κάρτα λέει πως είναι μόνο για κάποια συγκεκριμένα τηλέφωνα στα οποία δεν συμπεριλανβάνεται το δικό μας.Ριξε μια ματιά αν θές.

παιδια το πηρα το απογευμα απο το πλαισιο 359 το με

πρεπει να πω σαν νεος χρηστης οτι ειναι απλα τελειο

τι να πω οθονη μουσικη τα παντα ...

τεσπα

μιας που δεν τι να κανω υπαρχουν προγραμματα και τι για να βαλω θεματα θα βρψ επισης υπαρχει ενα προγρραμμα που βαζεις στο κινητο και γινεταο κοντρολ και αλλαζεις καναλια στην τηλεοραση;

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το πηρα το απογευμα απο το πλαισιο 359 το με

πρεπει να πω σαν νεος χρηστης οτι ειναι απλα τελειο

τι να πω οθονη μουσικη τα παντα ...

τεσπα

μιας που δεν τι να κανω υπαρχουν προγραμματα και τι για να βαλω θεματα θα βρψ επισης υπαρχει ενα προγρραμμα που βαζεις στο κινητο και γινεταο κοντρολ και αλλαζεις καναλια στην τηλεοραση;

thanks

καλοριζικο!!

οτι θελεις να βρεις κοιτα εδω

xxxxxxxxxxxxxxxxx

οσο για το προγραμμα που λες ακομα δεν εχει βγει.

αλλα το περιμενουμε συντομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως γίνεται να συνδεθώ στο Ιnternet απο το κινητό μου?Τι να χρησιμοποιήσω τη σύδεση της cosmote που έχω 'η το καμιά what's up?Από χρεώσεις τι παίζει?

Πως γίνεται να συνδεθώ στο Ιnternet απο το κινητό μου?Τι να χρησιμοποιήσω τη σύδεση της cosmote που έχω 'η το καμιά what's up?Από χρεώσεις τι παίζει?

αμα εννοεις για να το εχεις το τηλ.σου σαν μοντεμ.

θα μπεις μεσο ps suite εκει που λεει

-συνδεση στο internet-

οσο για τις χρωσεις κοιτα στην εταιρεια σου ποσο χρεωνει.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

np αλλα απορω ειλικρινα με τον τεχνικο που ειπε για ζελατινη

η οποια δεν υπαρχει,και στην τελικη μλ.....αφου τι να το κανω εγω

αφου τα βιντεο μου καταστρεφονται οταν τα βλεπω μετα με τη μλ..

της καμερας.

Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει? Εγώ πίστεψα οτί η ζελατίνα της οθόνης χάθηκε τη 2η ημέρα(επειδή είχε χαθεί η μπλε γωνία της) και την ανακάλυψα να αποκολλιέται τον Οκτώβριο, 6 μήνες μετά την αγορά του κινητού..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα εχει μονο ζελατινα στην οθονη και πανω δεξια εχει το μπλε

απο πισω απο την καμερα δεν εχει τιποτα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του Ν73ΜΕ. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τις πρώτες κινήσεις μου καθώς είναι και το 1ο μου symbian.

1. Που βρίσκω καλό antivirus?

2. Έχω v 4.0734.2.0.2 22-8-2007. ΄Πρέπει να είναι οκ ή θέλει update?

Αυτά για την ώρα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...